Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/dd0a48e814b17f2d278205670ba97ee3.jpg ja chcę taką dla Fiodora! :D A w ogóle jaszczury ładne. Sarulce do pyska w fiolecie :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Izuus bierz, bierz :loveu: dla Fiodora Lka:cool3: tez bd brała na zimę :P a teraz we wrześniu biorę funky retro a w grudniu właśnie moje upragnione raf camo :loveu: Quote
Izuuus Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Izuus bierz, bierz :loveu: dla Fiodora Lka:cool3: tez bd brała na zimę :P a teraz we wrześniu biorę funky retro a w grudniu właśnie moje upragnione raf camo :loveu: Lka? A nie Mka ? :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Izuuus']http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/dd0a48e814b17f2d278205670ba97ee3.jpg ja chcę taką dla Fiodora! :D A w ogóle jaszczury ładne. Sarulce do pyska w fiolecie :loveu: Nom ładna ta dla Fiodorasa:loveu: Chyba sie skusze na te jaszczury:multi: [quote name='Onomato-Peja']Izuus bierz, bierz :loveu: dla Fiodora Lka:cool3: tez bd brała na zimę :P a teraz we wrześniu biorę funky retro a w grudniu właśnie moje upragnione raf camo :loveu: Obie sliczne;):loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Bry :loveu: Sarci bardzo pasują te szelki Hej:multi: Dzieki:loveu::loveu: Zaraz zmykam z Sara i Basterkiem+ pancie:evil_lol: na spacer:multi::multi: Mam nadzieje ze nie bedzie padac bo cos chmury ida:shake::placz: Quote
Selenne Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale Sarunia ślicznie wygląda w tych szeleczkach :) Quote
Onomato-Peja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Izuuus napisał(a):Lka? A nie Mka ? :cool3: Mka o wiele za mała na spaniela :cool3: na zatrzask ma do 33 cm w szyi Lka zdecydowanie :lol: Quote
Yana Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 śliczna Sarcia, szeleczki bomba :loveu: ale widzę, że Sara wybiera się na wakacje, bo ma już przygotowany namiocik :evil_lol: przydałby się jeszcze śpiworek :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sj_zje_q1mI/AAAAAAAAD2g/_lwWMJXyqeM/s512/Obraz%20092.jpg jakie piękne :loveu::loveu: wycieramy łapki widzę :D ładnie tak psu na siłę łapy rozciągać ? wydłużą się i co zrobisz ? :evil_lol: ślicznie jej w tych szeleczkach :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Moniek193']Hehe wlasnie planuje zakup nowej obrozy:loveu: I nie wiem czy niebieski czy fiolet, a moze inny jakis:roll: Hehe no co:eviltong: Kaya dzieki za foty:loveu::loveu::loveu::loveu: ale ona ma piekna ta obroze !!:loveu::loveu::loveu: taka kosteczka:D:D Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Selenne']Ale Sarunia ślicznie wygląda w tych szeleczkach :) [FONT=Century Gothic]Witamy:multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dziekowac:loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Yana']śliczna Sarcia, szeleczki bomba :loveu: ale widzę, że Sara wybiera się na wakacje, bo ma już przygotowany namiocik :evil_lol: przydałby się jeszcze śpiworek :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Dziekowac:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaak wybiera sie :D:D Do nikąd:evil_lol: Nie ma śpiworu:roll:[/FONT] [quote name='Iś & Chester']http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sj_zje_q1mI/AAAAAAAAD2g/_lwWMJXyqeM/s512/Obraz%20092.jpg jakie piękne :loveu::loveu: wycieramy łapki widzę :D ładnie tak psu na siłę łapy rozciągać ? wydłużą się i co zrobisz ? :evil_lol: ślicznie jej w tych szeleczkach :loveu: :loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Musze jej troche kosci naprostowac bo to jest ciamajda i sama se tego nie zrobi:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dziekowac:multi:[/FONT] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale ona ma piekna ta obroze !!:loveu::loveu::loveu: taka kosteczka:D:D [FONT=Century Gothic]Hej Ci:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Podoba siem:loveu:Ah to dziekowac:loveu:[/FONT] Quote
gosiulaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mam nadzieje że się nie obrazicie jak nie przeczytam wszystkiego co tu nagadane :mad: przylazłam się przywitać bo troszku mnie nie było :loveu::loveu: HEJ:multi: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Izuuus napisał(a):Hej Wam moje dziewczynki :multi::loveu: Hejooo:multi::loveu: gosiulaa napisał(a):Mam nadzieje że się nie obrazicie jak nie przeczytam wszystkiego co tu nagadane :mad: przylazłam się przywitać bo troszku mnie nie było :loveu::loveu: HEJ:multi: O kogo ja tu widze:-o:crazyeye: Hej Ci siostro:loveu: Nie musisz czytac wszystkiego:evil_lol: Bo bys tego w rok nie nadrobila :D Quote
.Agata. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hejko :loveu: Zapraszamy do siebie na nowe potwora :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 groszek83 napisał(a):Cześć gaduło:multi: Gadulo:-o :evil_lol::evil_lol: Agata_Roki napisał(a):Hejko :loveu: Zapraszamy do siebie na nowe potwora :evil_lol: Hejka:multi: Zaraz lecimy do Was:loveu::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bydzies ino jutro w chołupie ??:evil_lol::evil_lol::cool3::loveu: a i masz :mad::mad::mad::mad::mad: <-- takie cosik od mamy haha ^^:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
groszek83 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tak mało nagadane??:crazyeye: Chora czy co?:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bydzies ino jutro w chołupie ??:evil_lol::evil_lol::cool3::loveu: a i masz :mad::mad::mad::mad::mad: <-- takie cosik od mamy haha ^^:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Bede ale wieczorem bo jestem na nocke u ojca i matka tyz ino jest:razz: A co??:eviltong: Kisia napisał(a):witamy co u was? :multi: Hejka:multi: groszek83 napisał(a):Tak mało nagadane??:crazyeye: Chora czy co?:evil_lol: No tez sie dziwie:-o hehe u mnie wszyscy zdrowi:evil_lol: Izuuus napisał(a):Heeej :Rose: Hej kwiatku:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Dobry wieczór :oops: Dobry:loveu::multi: Quote
Recommended Posts