cockermaister Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Piękny bannerek :loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 widze twoj avatar:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:a mojego sama nie widzialam teraz znowu dalam i nie wiem czy ktos go widzi:roll: Quote
Onomato-Peja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ale masz fajoowy avek i podpis :loveu: dopiero teraz widze.. Quote
Kaya93 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hejo Moniku:loveu: O Widzę wiedzę:multi: cudaśny avatarek i banerek:loveu::loveu: Ja cem Sarcie!!:loveu::multi: ''Ura ura bara bara stara góra,młoda para tiki tiki riki tiki Wypier papier do Afryki Ura ura bara bara tiki tiki riki tiki wypier papier do Afryki wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu małpa z kredensu wszystko bez sensu'' Oł jea:loveu: Quote
Moniek193 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Izuuus napisał(a):Już widzę :loveu: Dzień dobry bączku! :loveu: [FONT=Century Gothic]Dzien dobry:multi:[/FONT] deer_1987 napisał(a):Fajny wiosenny :D cockermaister napisał(a):Piękny bannerek :loveu::cool3: [FONT=Century Gothic]Dziekowac Wam:loveu: W koncu sama robilam a co:diabloti::diabloti::evil_lol:[/FONT] HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):widze twoj avatar:sweetCyb::sweetCyb:a mojego sama nie widzialam teraz znowu dalam i nie wiem czy ktos go widzi:roll: [FONT=Century Gothic]Ja tez juz Twoj widzem:multi:Śliczny:loveu:[/FONT] Onomato-Peja napisał(a):ale masz fajoowy avek i podpis :loveu: dopiero teraz widze.. Agata_Roki napisał(a):Śliczny banerek :loveu: Mqrtynq napisał(a):Ale super bannerek :loveu: [FONT=Century Gothic]Dziekować baaaardzo:loveu:;) Agata_Roki Twoj banner i avatar tez cudo:loveu:[/FONT] Kaya93 napisał(a):Hejo Moniku:loveu: O Widzę wiedzę:multi: cudaśny avatarek i banerek:loveu: Ja cem Sarcie!!:loveu::multi: ''Ura ura bara bara stara góra,młoda para tiki tiki riki tiki Wypier papier do Afryki Ura ura bara bara tiki tiki riki tiki wypier papier do Afryki wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu wszystko bez sensu małpa z kredensu wszystko bez sensu'' Oł jea:loveu: [FONT=Century Gothic]Mhmmmm hej:diabloti: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaaaa:cool1::evil_lol:[/FONT] Quote
Selenne Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Witamy imienniczkę i czekamy na następne zdjątka A teraz nadrabiam zaległości i biorę się za przeglądanie poprzednich stron Quote
ageralion Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Moniek nie obrazisz sie za offa? Jak cos to pisz, szybciutko usune :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/roki-pogryziony-czarny-bokser-walczy-o-zycie-w-schronisku-140378/ Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Witaj Moniczko.! I jak tam zdjątka.? Są już w drodze do nas.? :cool3: Ucałuj Saruchnę ;) Pzdr. Quote
Karolina. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hej :Cool!: Super avatar i banner Kiedy nowe zdjęcia? :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Selenne']Witamy imienniczkę i czekamy na następne zdjątka A teraz nadrabiam zaległości i biorę się za przeglądanie poprzednich stron [FONT=Century Gothic]Hej:multi: Tych głupot nie czytaj:D Haha fotki jak znajdziesz to obejrzyj:diabloti::loveu:[/FONT] [quote name='ageralion']Moniek nie obrazisz sie za offa? Jak cos to pisz, szybciutko usune :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/roki-pogryziony-czarny-bokser-walczy-o-zycie-w-schronisku-140378/ [FONT=Century Gothic] Pewnie ze się nie obraże;) Zaraz sama lookne;)[/FONT] [quote name='Justy$ka']Witaj Moniczko.! I jak tam zdjątka.? Są już w drodze do nas.? :cool3: Ucałuj Saruchnę ;) Pzdr. [FONT=Century Gothic]Tak tak są w drodze tylko ze one jada z daleka i jeszcze dluuuga droga przed nimi :evil_lol::diabloti:[/FONT] [quote name='Karolina&Lucky']Hej :Cool!: Super avatar i banner Kiedy nowe zdjęcia? :cool3: [FONT=Century Gothic]Hejo:multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dziekowac:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Niedlugo:roll:[/FONT] Quote
Kisses Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tak sobie patrze na tytuł Twej galerii i stwierdzam iż. Powinnaś mnie. Nie jestem psem. Jestem HARDCOREM! - Galeria bokserki Sary ;* Quote
Onomato-Peja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sara i HARDCOR? :-o przeciez ona taka zrównoważona i estetyczna paninka :loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 z avatarka wnioskuję, że Sarcia opanowała sztukę aportu :lol: dowody w postaci zdjęć poproszę :lol: Quote
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hej pierniczki. :multi: :loveu::multi: Wymiziaj moją odważną Sare :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Kisses napisał(a):Tak sobie patrze na tytuł Twej galerii i stwierdzam iż. Powinnaś mnie. Nie jestem psem. Jestem HARDCOREM! - Galeria bokserki Sary ;* [FONT=Century Gothic]Jej daleko z charakteru do hardcora, ale z wygladu juz calkiem calkiem:D:D[/FONT] Onomato-Peja napisał(a):Sara i HARDCOR? :-o przeciez ona taka zrównoważona i estetyczna paninka :loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Wlasnie:evil_lol:[/FONT] Yana napisał(a):z avatarka wnioskuję, że Sarcia opanowała sztukę aportu :lol: dowody w postaci zdjęć poproszę :lol: [FONT=Century Gothic]Taaa oczywiscie ze sztuczka aprotu opanowana do perfekcji:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzis BEZ zapowiedzi wpadly do mię Kaya93 i psiulka i zrobily Sarze zdjecia wiec je prosic o wstawienie:diabloti:A ode mnie beda jutro, ale domowe bo pogoda beeee:placz:[/FONT] Izuuus napisał(a):Hej pierniczki. :multi: :loveu::multi: Wymiziaj moją odważną Sare :loveu: [FONT=Century Gothic]Hejooooo:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Oki:multi::multi:[/FONT] Quote
Kaya93 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hejaski:loveu: Moja śliczasta Sarulka:loveu: PS Mam coś dla Was:eviltong: Quote
psiulka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Moniek193 napisał(a):[FONT=Century Gothic]Taaa oczywiscie ze sztuczka aprotu opanowana do perfekcji:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzis BEZ zapowiedzi wpadly do mię Kaya93 i psiulka i zrobily Sarze zdjecia wiec je prosic o wstawienie:diabloti:[/FONT] A co Ty tak to "bez" podkreśliłaś? :mad: Paulina tylko skończy prysznic (:evil_lol:) i zaraz wstawi mojego Fafelka Sarcię. :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejaski:loveu: Moja śliczasta Sarulka:loveu: PS Mam coś dla Was:eviltong: [FONT=Century Gothic]Dawaj ale juz bo one mię zamecza:evil_lol:[/FONT] Quote
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Złe, wyrośnięte małpy atakują! Żebyś nie zapomniała o ratowaniu mnie! :placz: Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 psiulka napisał(a):A co Ty tak to "bez" podkreśliłaś? :mad: Paulina tylko skończy prysznic (:evil_lol:) i zaraz wstawi mojego Fafelka Sarcię. :loveu: [FONT=Century Gothic]Bo bylam nie przygotowana i sprzatalam, co wyscie mi potem zabalaganily:mad: Wiec podkreslam:loveu: No dawac foty dawac:multi:[/FONT] Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Izuuus napisał(a):Złe, wyrośnięte małpy atakują! Żebyś nie zapomniała o ratowaniu mnie! :placz: Nie zapomne:loveu: Zawsze i wszedzie Cie uratuje:multi: Quote
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie zapomne:loveu: Zawsze i wszedzie Cie uratuje:multi: Uff.. A zdjęcia szybko.. bo na mnei czają się małpy.. złe małpy! :look3: Quote
Recommended Posts