Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jak wrocilam to Ty poszeldas:placz: Nieeet!!
Ale czekaj wlasnie dostalam od Cie sms-a:loveu::loveu:Moooj

Ale już jestem :D Smski to tak, żeby Ci smutno nie było :loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']cos nie ma fotek..
Nie ma ale beda:roll:Kiedys tam:evil_lol:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no lepiej jej nie dodawaj bo Paulinie tez sie nie podoba a ja mam takie cos ze potrafie sie zauroczyc w jednej focie xDxDxD:evil_lol::evil_lol::loveu:
a widzialas ile Paulina ma fot :-o:-o:-o chyba ze 100xD a wlasnie co z twoimi ??;>
Więm xD Ja tez mam ale ukryte:diabloti:
[quote name='Izuuus']Ale już jestem :D Smski to tak, żeby Ci smutno nie było :loveu:
Dziekowac:loveu::multi:
[quote name='Kisses']Jestem :D
http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SjLImKnyCRI/AAAAAAAAAyo/6H21KMUN6Uw/s400/P1110497.JPG :megagrin:
No widze ze jestes:loveu:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']hej hej hej fotki by sie przydały
Wiem ze by sie przydaly ale dopiero wrocilam:shake:Moze jutro:oops:
[quote name='Mqrtynq']Popieram :p
Jak zwykle 10 stron nagadane :cool3:
Ja tylo nie gadam:diabloti:
[quote name='Izuuus']Ja też chcę fotki! I co teraz? Dasz prawda? :cool3::evil_lol:
Dalabym ale nie mam sil:placz:Jutro oki:roll:
[quote name='groszek83']Wyjątkowo mało nagadane:evil_lol:
Witanko;)
Hejooo:multi:
No malo malo:evil_lol:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']bo dziisiaj wszystkie bylysmy w schronisku xD
Wlasnie;)
[quote name='Izuuus']Witaj!
Mam dla Ciebie rade. Gdy Sra przestanie karmić piersią wybierz nan avtive 2 lub 3 :diabloti:
Aha:cool1:
Taaaa:evil_lol:
[quote name='Justy$ka']Fotki Młoda Damo Nam Tu Szybko Zarzuć, Bo Jak Nie To....!
Osz Ty zgapiaro:diabloti::evil_lol: Jak wyzej cd fotek:eviltong:
[quote name='Izuuus']to Ci nie kupie dla Sary nan active 2 lub 3! :diabloti:
Nie:crazyeye: To se sama kupie:multi::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
Mojo- HejOoOoOoO <lol2> dzisiaj przypuszczam ze tez najedziemy ci na chate
xD

Dzis mię znow nie ma:evil_lol: Idem na zakonczenie roku o 18.00 ale jutro, jutro kto wie:diabloti: Do schroniska z Wami nie jade więsz, bo moge w kazdy inny dzien a wyscie sie nie spytaly i zapisaly na wtorek wiec ja niet mogem jechac z Wami:-(Ehhh trudno pojade se sama samienka....:roll:
Izuuus napisał(a):
Nie kupisz sobie sama :-o Bo to wiesz.. trzeba mieć znajomości, a Twoją znajomością jestem ja :cool1:

No to Ty mi kupisz:eviltong:
ewatr napisał(a):
Znowu sie przez Was uplułam kawa :kaffee_2::evil_lol:;)

Moniek bombowy tytuł watku :turn-l::mdleje:

Haha :evil_lol: Dzieki:multi:
Onomato-Peja napisał(a):
już jest jutro:cool3:

Wiem, ale jak juz cos to dopiero kolo 21.00-22.00 wstawie bo zaraz mam zakonczenie roku:loveu:Znaczy takie dla 3 klas:lol:

Posted

My Wam tu pikne komentarze dajemy a wy do nas nie przychodzicie :shake::placz:

Roniowi jest smutno i prosze zdjecia Sarutka dać to może mu sie humor polepszy ! :shake:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dzis mię znow nie ma:evil_lol: Idem na zakonczenie roku o 18.00 ale jutro, jutro kto wie:diabloti: Do schroniska z Wami nie jade więsz, bo moge w kazdy inny dzien a wyscie sie nie spytaly i zapisaly na wtorek wiec ja niet mogem jechac z Wami:-(Ehhh trudno pojade se sama samienka....:roll:

No to Ty mi kupisz:eviltong:

Haha :evil_lol: Dzieki:multi:

Wiem, ale jak juz cos to dopiero kolo 21.00-22.00 wstawie bo zaraz mam zakonczenie roku:loveu:Znaczy takie dla 3 klas:lol:

zakonczenie roku o tej godzinie:-o:-o no cozz..... a z jakiej okazji nie pojedziesz z nami do schronu w wtorek??:angryy:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']zakonczenie roku o tej godzinie:-o:-o no cozz..... a z jakiej okazji nie pojedziesz z nami do schronu w wtorek??:angryy:
Bo to zua kobieta jest :diabloti:
cześć mi nie mówi :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']My Wam tu pikne komentarze dajemy a wy do nas nie przychodzicie :shake::placz:

Roniowi jest smutno i prosze zdjecia Sarutka dać to może mu sie humor polepszy ! :shake:
Juz bylam:multi: Ja tam zawsze zaglądam ale nie zawsze pisze:roll:
[quote name='groszek83']Aaaa bo to wakacje już:lol: zapomniałam:oops:
A no tak od dzis są WAKACJE:multi::multi: [SIZE=2]Moze bedzie wiecej fot (nawet dzis:razz:) ale skonczylam gimnazjum i chociaz myslalam ze to nie mozliwe to mi przkykro jednak troche :placz:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']zakonczenie roku o tej godzinie:-o:-o no cozz..... a z jakiej okazji nie pojedziesz z nami do schronu w wtorek??:angryy:
Bo mam ost hiszpanski wlasnie we wtorek:-( I mogalbym z Wami jechac w srode, w czw, piatek a nawet poniedzialek a Wy akurat wtorek:shake: No trudno sie mowi:placz:
[quote name='Kisses']Bo to zua kobieta jest :diabloti:
cześć mi nie mówi :evil_lol:
Ja nie jestem zua:-o Ja kocham wszytskich (oprocz 2 osob:angryy:)
Juz nie mam kiedy:eviltong:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jaki hiszpanski zawsze mialas w srode i zwiewalas ze schronu wczesniej bo beznadziejny xD hiszpanski zapisalysmy na wtorek a tu hiszpanski:-o:shake::roll:

Bo ja mam we wtorki z lektorem polskim czy gramatyke a w srode ze n.speakerem czyli Carlosem od słowek itp.:razz: No kumasz??:loveu:
sandrulka napisał(a):
witamy się cieplutko!:multi:

Witamy ale deszczowo bo u nas pada:placz:
I byla burza:-o:shake: