Izuuus Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak wrocilam to Ty poszeldas:placz: Nieeet!! Ale czekaj wlasnie dostalam od Cie sms-a:loveu::loveu:Moooj Ale już jestem :D Smski to tak, żeby Ci smutno nie było :loveu: Quote
Kisses Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jestem :D http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SjLImKnyCRI/AAAAAAAAAyo/6H21KMUN6Uw/s400/P1110497.JPG :megagrin: Quote
Moniek193 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='deer_1987']cos nie ma fotek.. Nie ma ale beda:roll:Kiedys tam:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no lepiej jej nie dodawaj bo Paulinie tez sie nie podoba a ja mam takie cos ze potrafie sie zauroczyc w jednej focie xDxDxD:evil_lol::evil_lol::loveu: a widzialas ile Paulina ma fot :-o:-o:-o chyba ze 100xD a wlasnie co z twoimi ??;> Więm xD Ja tez mam ale ukryte:diabloti: [quote name='Izuuus']Ale już jestem :D Smski to tak, żeby Ci smutno nie było :loveu: Dziekowac:loveu::multi: [quote name='Kisses']Jestem :D http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SjLImKnyCRI/AAAAAAAAAyo/6H21KMUN6Uw/s400/P1110497.JPG :megagrin: No widze ze jestes:loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Onomato-Peja napisał(a):hej hej hej fotki by sie przydały Popieram :p Jak zwykle 10 stron nagadane :cool3: Quote
Izuuus Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja też chcę fotki! I co teraz? Dasz prawda? :cool3::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wyjątkowo mało nagadane:evil_lol: Witanko;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 groszek83 napisał(a):Wyjątkowo mało nagadane:evil_lol: Witanko;) bo dziisiaj wszystkie bylysmy w schronisku xD Quote
Izuuus Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Witaj! Mam dla Ciebie rade. Gdy Sra przestanie karmić piersią wybierz nan avtive 2 lub 3 :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Fotki Młoda Damo Nam Tu Szybko Zarzuć, Bo Jak Nie To....! Quote
Izuuus Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 to Ci nie kupie dla Sary nan active 2 lub 3! :diabloti: Quote
Moniek193 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Onomato-Peja']hej hej hej fotki by sie przydały Wiem ze by sie przydaly ale dopiero wrocilam:shake:Moze jutro:oops: [quote name='Mqrtynq']Popieram :p Jak zwykle 10 stron nagadane :cool3: Ja tylo nie gadam:diabloti: [quote name='Izuuus']Ja też chcę fotki! I co teraz? Dasz prawda? :cool3::evil_lol: Dalabym ale nie mam sil:placz:Jutro oki:roll: [quote name='groszek83']Wyjątkowo mało nagadane:evil_lol: Witanko;) Hejooo:multi: No malo malo:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']bo dziisiaj wszystkie bylysmy w schronisku xD Wlasnie;) [quote name='Izuuus']Witaj! Mam dla Ciebie rade. Gdy Sra przestanie karmić piersią wybierz nan avtive 2 lub 3 :diabloti: Aha:cool1: Taaaa:evil_lol: [quote name='Justy$ka']Fotki Młoda Damo Nam Tu Szybko Zarzuć, Bo Jak Nie To....! Osz Ty zgapiaro:diabloti::evil_lol: Jak wyzej cd fotek:eviltong: [quote name='Izuuus']to Ci nie kupie dla Sary nan active 2 lub 3! :diabloti: Nie:crazyeye: To se sama kupie:multi::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mojo- HejOoOoOoO <lol2> dzisiaj przypuszczam ze tez najedziemy ci na chate xD Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nie kupisz sobie sama :-o Bo to wiesz.. trzeba mieć znajomości, a Twoją znajomością jestem ja :cool1: Quote
ewatr Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Znowu sie przez Was uplułam kawa :kaffee_2::evil_lol:;) Moniek bombowy tytuł watku :turn-l::mdleje: Quote
Moniek193 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Mojo- HejOoOoOoO <lol2> dzisiaj przypuszczam ze tez najedziemy ci na chate xD Dzis mię znow nie ma:evil_lol: Idem na zakonczenie roku o 18.00 ale jutro, jutro kto wie:diabloti: Do schroniska z Wami nie jade więsz, bo moge w kazdy inny dzien a wyscie sie nie spytaly i zapisaly na wtorek wiec ja niet mogem jechac z Wami:-(Ehhh trudno pojade se sama samienka....:roll: Izuuus napisał(a):Nie kupisz sobie sama :-o Bo to wiesz.. trzeba mieć znajomości, a Twoją znajomością jestem ja :cool1: No to Ty mi kupisz:eviltong: ewatr napisał(a):Znowu sie przez Was uplułam kawa :kaffee_2::evil_lol:;) Moniek bombowy tytuł watku :turn-l::mdleje: Haha :evil_lol: Dzieki:multi: Onomato-Peja napisał(a):już jest jutro:cool3: Wiem, ale jak juz cos to dopiero kolo 21.00-22.00 wstawie bo zaraz mam zakonczenie roku:loveu:Znaczy takie dla 3 klas:lol: Quote
.Agata. Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 My Wam tu pikne komentarze dajemy a wy do nas nie przychodzicie :shake::placz: Roniowi jest smutno i prosze zdjecia Sarutka dać to może mu sie humor polepszy ! :shake: Quote
groszek83 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Aaaa bo to wakacje już:lol: zapomniałam:oops: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Moniek193 napisał(a):Dzis mię znow nie ma:evil_lol: Idem na zakonczenie roku o 18.00 ale jutro, jutro kto wie:diabloti: Do schroniska z Wami nie jade więsz, bo moge w kazdy inny dzien a wyscie sie nie spytaly i zapisaly na wtorek wiec ja niet mogem jechac z Wami:-(Ehhh trudno pojade se sama samienka....:roll: No to Ty mi kupisz:eviltong: Haha :evil_lol: Dzieki:multi: Wiem, ale jak juz cos to dopiero kolo 21.00-22.00 wstawie bo zaraz mam zakonczenie roku:loveu:Znaczy takie dla 3 klas:lol: zakonczenie roku o tej godzinie:-o:-o no cozz..... a z jakiej okazji nie pojedziesz z nami do schronu w wtorek??:angryy: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zakonczenie roku o tej godzinie:-o:-o no cozz..... a z jakiej okazji nie pojedziesz z nami do schronu w wtorek??:angryy: Bo to zua kobieta jest :diabloti: cześć mi nie mówi :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Agata_Roki']My Wam tu pikne komentarze dajemy a wy do nas nie przychodzicie :shake::placz: Roniowi jest smutno i prosze zdjecia Sarutka dać to może mu sie humor polepszy ! :shake: Juz bylam:multi: Ja tam zawsze zaglądam ale nie zawsze pisze:roll: [quote name='groszek83']Aaaa bo to wakacje już:lol: zapomniałam:oops: A no tak od dzis są WAKACJE:multi::multi: [SIZE=2]Moze bedzie wiecej fot (nawet dzis:razz:) ale skonczylam gimnazjum i chociaz myslalam ze to nie mozliwe to mi przkykro jednak troche :placz: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zakonczenie roku o tej godzinie:-o:-o no cozz..... a z jakiej okazji nie pojedziesz z nami do schronu w wtorek??:angryy: Bo mam ost hiszpanski wlasnie we wtorek:-( I mogalbym z Wami jechac w srode, w czw, piatek a nawet poniedzialek a Wy akurat wtorek:shake: No trudno sie mowi:placz: [quote name='Kisses']Bo to zua kobieta jest :diabloti: cześć mi nie mówi :evil_lol: Ja nie jestem zua:-o Ja kocham wszytskich (oprocz 2 osob:angryy:) Juz nie mam kiedy:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jaki hiszpanski zawsze mialas w srode i zwiewalas ze schronu wczesniej bo beznadziejny xD hiszpanski zapisalysmy na wtorek a tu hiszpanski:-o:shake::roll: Quote
Moniek193 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jaki hiszpanski zawsze mialas w srode i zwiewalas ze schronu wczesniej bo beznadziejny xD hiszpanski zapisalysmy na wtorek a tu hiszpanski:-o:shake::roll: Bo ja mam we wtorki z lektorem polskim czy gramatyke a w srode ze n.speakerem czyli Carlosem od słowek itp.:razz: No kumasz??:loveu: sandrulka napisał(a):witamy się cieplutko!:multi: Witamy ale deszczowo bo u nas pada:placz: I byla burza:-o:shake: Quote
Recommended Posts