Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Gwiazdka

Dzisiaj o zmierzchu wszystkie dzieci,
Jak małe ptaki z gniazd,
Patrzą na niebo, czy już świeci
Najpierwsza z wszystkich gwiazd.

O zimne szyby płaszczą noski
W okienkach miast i wsi,
Czy już sfrunęła z ręki Boskiej,
Czy już nad nami tli.

Różowe niebo pociemniało,
I cień błękitny legł
Na ziemię białą, białą, białą,
Na nieskalany śnieg.

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Wrócilysmy i jestesmy w Rzeszowie do niedzieli:diabloti: Potem znow wybywamy na wies:diabloti: Ale przywiozlam pare slicznych Sarkowych fotek i Uwaga Uwaga takze mojego drugiego ( a wlasciwie babci :evil_lol:) psiaka-jamniczka Cezara.
PS Dziekujemy za zyczenia:loveu:
No wiec moze zaczne od mojego aniolka :loveu:Sarci:loveu:

:loveu:

Posted

O kolejne fotki:loveu: śliczne:calus:, nawet Cezarek sie na sesyjke załapał:eviltong:
Moniu co na sylwestra planujesz:razz:??
i jak tam Wam świeta mijają:cool3:??
PS A co do miziania to wcale jej nie dopadłam tylko ją porządnie wypritulałam tak z miłości:oops: a to jest różnica:evil_lol:

Buziaki:buzi:

Posted

Święta święta i po świętach:roll:
No i zapowiadają sie domowe Sylwestra:-( ehh cudownie
ale.... już sobie zarezerwowałam dom na nastepne sylwestra:evil_lol: wiec wiesz
a tak poza tym to byłam dziś w schronisku i było rewelacyjnie poprostu, żałuj, że Cie nie było, nie dość ze jest masa pięknych szczeniorków do miziania to jeszcze ... byli tacy dwaj PRZYSTOJNI chłopcy :loveu: poprostu cud miod orzeszki czekoladka itd:diabloti: czyścili to pomieszczenie dla kotków ... no to tyle chciałam Ci powiedzieć

BUZI :buzi::buzi::buzi:

Posted

Cezar to super imię dla tego wielkiego krwiożerczego psiaka. Puszek Okruszek. Sara go nie zjadła? :eviltong:

:ghost_2: dens dens nał ewrybadi . HAPPY HAPPY ... sialala :popcorn: Nowego Roku

Posted

Kaya 93 No ale cos zadnego nie zarwalas:evil_lol::eviltong: szczeniory ze sa to ja wiem :loveu: i ze sa kochane to tez:loveu: A do schroniska to sie pewnie wybiore dopiero w piatek bo teraz mialam labe u babci:loveu: POZAZDROSCIC:eviltong::loveu:
Aneczka23 No a co:diabloti: Cezar to wielka i nie okiełznana bestia:diabloti: Sara nie ma z nim szans:evil_lol: A tak nawiasem mowiac to ona go lapami zgniata on na nia warczy i jest wesolo chociaz.......ostatnio bylo nawet spokojnie lezeliu razem na kanapie ( kazdy na innym koncu:evil_lol:).

Posted

No niestety żadnego:roll: jestem bardzo nieśmiała,:evil_lol:........... myślała, że mnie choć troszke znasz:razz: a do schroniska w piatek tez jade;), jutro sie zapisuje tylko zeby miejsca były bo ostatnio coś cieżko....

Buziaki:buzi::buzi::buzi::buzi: a i Szczęśliwego Nowego Roku:multi::multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ostatno bylam u Was i widzialam czesc fotek:diabloti: Milo ze zajzalyscie:loveu:
A unas fotki beda za...........hmmm za niedlugo:oops:

No to zobacz z dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hmmm właśnie kiedy i może byście sie do mnie wybrały na Miłocin hmm dużo zabawy i biegania dla Sary :loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jak ja tam Sare dowleke:evil_lol: Ale mysle ze kiedys na pewno a jesli nie to zaprzaszamy do nas:loveu:

Autobusem albo na butach, przyjdziemy po was ;)

Co do wypadu do was- balabym sie ze Nera wybiegnie przez te belki- ona to sie tam na 10000% prześliźnie tożto 30cm psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Autobus odpada:evil_lol: Jak Sara to tylko autem:loveu: A u nas Nera bawialabysie na tylnej czesci ogrodu pod naszym nadzorem z tamtad nie ma ucieczki:diabloti:

O kurde wygodnisia- moja też uwielbia samochodem- kładzie sie na kolanach, zwija w kłębek i śpi :cool3: ale Sara chyba mi sie na kolanach nie zmieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jeżeli tak to my z wielką chęcią wpadniemy nawet kurcze w ten weekend :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
O kurde wygodnisia- moja też uwielbia samochodem- kładzie sie na kolanach, zwija w kłębek i śpi :cool3: ale Sara chyba mi sie na kolanach nie zmieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jeżeli tak to my z wielką chęcią wpadniemy nawet kurcze w ten weekend :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to czekamy:loveu: Tylko ze raczej Sara sie z Nera nie pobawi nie dlatego ze jest jakas agresywna ale boksery maja specyficzny styl zabawy co malym psinkom nie zawsze odpowiada, za to labradorki z sasiedztwa bardzo to lubia bo maja jakies szanse a taka kruszynka Nera to chyba nie bardzo:evil_lol:
PS Jak to sie na kolanach nie zmiesci:evil_lol: Zmiesci zmiesci tylko ze na szesciu a nie na dwoch:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No to czekamy:loveu: Tylko ze raczej Sara sie z Nera nie pobawi nie dlatego ze jest jakas agresywna ale boksery maja specyficzny styl zabawy co malym psinkom nie zawsze odpowiada, za to labradorki z sasiedztwa bardzo to lubia bo maja jakies szanse a taka kruszynka Nera to chyba nie bardzo:evil_lol:
PS Jak to sie na kolanach nie zmiesci:evil_lol: Zmiesci zmiesci tylko ze na szesciu a nie na dwoch:evil_lol:

Oj wiem wiem, mam sąsiadke Bokserke i też jest ta spacyficzna zabawa :evil_lol:

Na 6?! No no no dużego masz psiaka, Nera sie miesci na 1/2 moich kolan :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
Oj wiem wiem, mam sąsiadke Bokserke i też jest ta spacyficzna zabawa :evil_lol:

Na 6?! No no no dużego masz psiaka, Nera sie miesci na 1/2 moich kolan :evil_lol::evil_lol:

W sumie to na 5 ale juz zaokraglilam:evil_lol: Jak mojej Sarze zechce sie spac w aucie to sie normalnie rozklada, wierci az sie rozciagnie na cala dlugosc i wtedy JEDZIEMY!!:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
W sumie to na 5 ale juz zaokraglilam:evil_lol: Jak mojej Sarze zechce sie spac w aucie to sie normalnie rozklada, wierci az sie rozciagnie na cala dlugosc i wtedy JEDZIEMY!!:evil_lol:

No to widze żę wyjazd jest trudny- nie u mnie to Nercia na kolanka i jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już chce jutro i zoologik :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Heeej :multi:
Najlepsze noworoczne życzenia dla Ciebie i Sarki! :loveu:

Nareszcie foty Cezarka - śliczny! :loveu: Szelki pasowały? :cool: Jak było u babci?

byli tacy dwaj PRZYSTOJNI chłopcy

Oj Ty, szczęściara... :evil_lol:

Macie zamiar wybrać się do schronu w jakąś sobotę? ;) Dawno nie byłam, nie mam nowych zdjęć, ani nic nie wiem co u psiaków, no. :mad:

Idziecie w tym roku na lodowisko? :cool3:

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='psiulka']Heeej :multi:
Najlepsze noworoczne życzenia dla Ciebie i Sarki! :loveu:

Nareszcie foty Cezarka - śliczny! :loveu: Szelki pasowały? :cool: Jak było u babci?

Oj Ty, szczęściara... :evil_lol:

Macie zamiar wybrać się do schronu w jakąś sobotę? ;) Dawno nie byłam, nie mam nowych zdjęć, ani nic nie wiem co u psiaków, no. :mad:

Idziecie w tym roku na lodowisko? :cool3:

Pozdrawiamy :loveu:
Nareszcie do nas zajazalas:eviltong: Hej:loveu:

Mialysmy isc dzisiaj ale juz jest 6 osob zapisanych wiec DUPA moze faktycznie jutro chociaz podobno tez juz wszytsko zajete:placz:
LODOWISKO:diabloti:jasne ze tak (mysmy juz byly w tym roku ale dopiero raz) wiec Tak tak tak tylko kiedy??:diabloti:
PS faktycznie dlugo Cie nie bylo w schronie tylko my takie systematyczne a co!:evil_lol:
Happy New Year:loveu: Wszytskim dogomaniakom :loveu: