aneczka23 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :tree1: Tobie i Sarci również wszystkiego co najlepsze. :cunao: Quote
Małgośka z Boksą Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Gwiazdka Dzisiaj o zmierzchu wszystkie dzieci, Jak małe ptaki z gniazd, Patrzą na niebo, czy już świeci Najpierwsza z wszystkich gwiazd. O zimne szyby płaszczą noski W okienkach miast i wsi, Czy już sfrunęła z ręki Boskiej, Czy już nad nami tli. Różowe niebo pociemniało, I cień błękitny legł Na ziemię białą, białą, białą, Na nieskalany śnieg. :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
groszek83 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wesołych świąt szczęśliwego nowego roku i udanej zabaw:multi::multi::multi: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUzyThlaHgI/AAAAAAAABKM/CMStg_HMzdI/s640/P1060138.JPG chyba nie musze pisać że jest śliczna:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Wrócilysmy i jestesmy w Rzeszowie do niedzieli:diabloti: Potem znow wybywamy na wies:diabloti: Ale przywiozlam pare slicznych Sarkowych fotek i Uwaga Uwaga takze mojego drugiego ( a wlasciwie babci :evil_lol:) psiaka-jamniczka Cezara. PS Dziekujemy za zyczenia:loveu: No wiec moze zaczne od mojego aniolka :loveu:Sarci:loveu: :loveu: Quote
Moniek193 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 A teraz kilka( nie wszytskie:diabloti:) foteczki Cezarka:loveu: Reszta fot bedzie potem:diabloti: Quote
Kaya93 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 O kolejne fotki:loveu: śliczne:calus:, nawet Cezarek sie na sesyjke załapał:eviltong: Moniu co na sylwestra planujesz:razz:?? i jak tam Wam świeta mijają:cool3:?? PS A co do miziania to wcale jej nie dopadłam tylko ją porządnie wypritulałam tak z miłości:oops: a to jest różnica:evil_lol: Buziaki:buzi: Quote
Moniek193 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 No nareszcie do Nas zajzalas:eviltong: Na sylwestra zero planow :loveu: Swieta mijaja blogo:diabloti: I wogole cud miod i orzeszki:loveu: Quote
Kaya93 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Święta święta i po świętach:roll: No i zapowiadają sie domowe Sylwestra:-( ehh cudownie ale.... już sobie zarezerwowałam dom na nastepne sylwestra:evil_lol: wiec wiesz a tak poza tym to byłam dziś w schronisku i było rewelacyjnie poprostu, żałuj, że Cie nie było, nie dość ze jest masa pięknych szczeniorków do miziania to jeszcze ... byli tacy dwaj PRZYSTOJNI chłopcy :loveu: poprostu cud miod orzeszki czekoladka itd:diabloti: czyścili to pomieszczenie dla kotków ... no to tyle chciałam Ci powiedzieć BUZI :buzi::buzi::buzi: Quote
aneczka23 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cezar to super imię dla tego wielkiego krwiożerczego psiaka. Puszek Okruszek. Sara go nie zjadła? :eviltong: :ghost_2: dens dens nał ewrybadi . HAPPY HAPPY ... sialala :popcorn: Nowego Roku Quote
Moniek193 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Kaya 93 No ale cos zadnego nie zarwalas:evil_lol::eviltong: szczeniory ze sa to ja wiem :loveu: i ze sa kochane to tez:loveu: A do schroniska to sie pewnie wybiore dopiero w piatek bo teraz mialam labe u babci:loveu: POZAZDROSCIC:eviltong::loveu: Aneczka23 No a co:diabloti: Cezar to wielka i nie okiełznana bestia:diabloti: Sara nie ma z nim szans:evil_lol: A tak nawiasem mowiac to ona go lapami zgniata on na nia warczy i jest wesolo chociaz.......ostatnio bylo nawet spokojnie lezeliu razem na kanapie ( kazdy na innym koncu:evil_lol:). Quote
Kaya93 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No niestety żadnego:roll: jestem bardzo nieśmiała,:evil_lol:........... myślała, że mnie choć troszke znasz:razz: a do schroniska w piatek tez jade;), jutro sie zapisuje tylko zeby miejsca były bo ostatnio coś cieżko.... Buziaki:buzi::buzi::buzi::buzi: a i Szczęśliwego Nowego Roku:multi::multi: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 No niestey nie pojedziemy razem bo ja jade na pozniej :eviltong: Gdzie bym sie na 10 rano zrywala:crazyeye: Pojade pewnie na 12.00 albo na 2.00:loveu: Nawzajem:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dziewczynki a gdzie fotki hmmm :razz: u nas ponad 200 zdjęć nowych na kilku stronach a tutaj pustki- nie ladnie nie ładnie i nas nieodwiedzacie- FOCH :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Ostatno bylam u Was i widzialam czesc fotek:diabloti: Milo ze zajzalyscie:loveu: A unas fotki beda za...........hmmm za niedlugo:oops: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Ostatno bylam u Was i widzialam czesc fotek:diabloti: Milo ze zajzalyscie:loveu: A unas fotki beda za...........hmmm za niedlugo:oops: No to zobacz z dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmm właśnie kiedy i może byście sie do mnie wybrały na Miłocin hmm dużo zabawy i biegania dla Sary :loveu: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Jak ja tam Sare dowleke:evil_lol: Ale mysle ze kiedys na pewno a jesli nie to zaprzaszamy do nas:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak ja tam Sare dowleke:evil_lol: Ale mysle ze kiedys na pewno a jesli nie to zaprzaszamy do nas:loveu: Autobusem albo na butach, przyjdziemy po was ;) Co do wypadu do was- balabym sie ze Nera wybiegnie przez te belki- ona to sie tam na 10000% prześliźnie tożto 30cm psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Autobus odpada:evil_lol: Jak Sara to tylko autem:loveu: A u nas Nera bawialabysie na tylnej czesci ogrodu pod naszym nadzorem z tamtad nie ma ucieczki:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Autobus odpada:evil_lol: Jak Sara to tylko autem:loveu: A u nas Nera bawialabysie na tylnej czesci ogrodu pod naszym nadzorem z tamtad nie ma ucieczki:diabloti: O kurde wygodnisia- moja też uwielbia samochodem- kładzie sie na kolanach, zwija w kłębek i śpi :cool3: ale Sara chyba mi sie na kolanach nie zmieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeżeli tak to my z wielką chęcią wpadniemy nawet kurcze w ten weekend :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nera- napisał(a):O kurde wygodnisia- moja też uwielbia samochodem- kładzie sie na kolanach, zwija w kłębek i śpi :cool3: ale Sara chyba mi sie na kolanach nie zmieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeżeli tak to my z wielką chęcią wpadniemy nawet kurcze w ten weekend :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to czekamy:loveu: Tylko ze raczej Sara sie z Nera nie pobawi nie dlatego ze jest jakas agresywna ale boksery maja specyficzny styl zabawy co malym psinkom nie zawsze odpowiada, za to labradorki z sasiedztwa bardzo to lubia bo maja jakies szanse a taka kruszynka Nera to chyba nie bardzo:evil_lol: PS Jak to sie na kolanach nie zmiesci:evil_lol: Zmiesci zmiesci tylko ze na szesciu a nie na dwoch:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Moniek193 napisał(a):No to czekamy:loveu: Tylko ze raczej Sara sie z Nera nie pobawi nie dlatego ze jest jakas agresywna ale boksery maja specyficzny styl zabawy co malym psinkom nie zawsze odpowiada, za to labradorki z sasiedztwa bardzo to lubia bo maja jakies szanse a taka kruszynka Nera to chyba nie bardzo:evil_lol: PS Jak to sie na kolanach nie zmiesci:evil_lol: Zmiesci zmiesci tylko ze na szesciu a nie na dwoch:evil_lol: Oj wiem wiem, mam sąsiadke Bokserke i też jest ta spacyficzna zabawa :evil_lol: Na 6?! No no no dużego masz psiaka, Nera sie miesci na 1/2 moich kolan :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nera- napisał(a):Oj wiem wiem, mam sąsiadke Bokserke i też jest ta spacyficzna zabawa :evil_lol: Na 6?! No no no dużego masz psiaka, Nera sie miesci na 1/2 moich kolan :evil_lol::evil_lol: W sumie to na 5 ale juz zaokraglilam:evil_lol: Jak mojej Sarze zechce sie spac w aucie to sie normalnie rozklada, wierci az sie rozciagnie na cala dlugosc i wtedy JEDZIEMY!!:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Moniek193 napisał(a):W sumie to na 5 ale juz zaokraglilam:evil_lol: Jak mojej Sarze zechce sie spac w aucie to sie normalnie rozklada, wierci az sie rozciagnie na cala dlugosc i wtedy JEDZIEMY!!:evil_lol: No to widze żę wyjazd jest trudny- nie u mnie to Nercia na kolanka i jedziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już chce jutro i zoologik :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Heeej :multi: Najlepsze noworoczne życzenia dla Ciebie i Sarki! :loveu: Nareszcie foty Cezarka - śliczny! :loveu: Szelki pasowały? :cool: Jak było u babci? byli tacy dwaj PRZYSTOJNI chłopcy Oj Ty, szczęściara... :evil_lol: Macie zamiar wybrać się do schronu w jakąś sobotę? ;) Dawno nie byłam, nie mam nowych zdjęć, ani nic nie wiem co u psiaków, no. :mad: Idziecie w tym roku na lodowisko? :cool3: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Moniek193 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiulka']Heeej :multi: Najlepsze noworoczne życzenia dla Ciebie i Sarki! :loveu: Nareszcie foty Cezarka - śliczny! :loveu: Szelki pasowały? :cool: Jak było u babci? Oj Ty, szczęściara... :evil_lol: Macie zamiar wybrać się do schronu w jakąś sobotę? ;) Dawno nie byłam, nie mam nowych zdjęć, ani nic nie wiem co u psiaków, no. :mad: Idziecie w tym roku na lodowisko? :cool3: Pozdrawiamy :loveu: Nareszcie do nas zajazalas:eviltong: Hej:loveu: Mialysmy isc dzisiaj ale juz jest 6 osob zapisanych wiec DUPA moze faktycznie jutro chociaz podobno tez juz wszytsko zajete:placz: LODOWISKO:diabloti:jasne ze tak (mysmy juz byly w tym roku ale dopiero raz) wiec Tak tak tak tylko kiedy??:diabloti: PS faktycznie dlugo Cie nie bylo w schronie tylko my takie systematyczne a co!:evil_lol: Happy New Year:loveu: Wszytskim dogomaniakom :loveu: Quote
Recommended Posts