Moniek193 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kisses napisał(a):ej, ale powoli. Ja byłam sobie w schron. zanieść karmę z kołkiem biol. i tam dała nam kalendarzyki. Pytamy się, czy ten pies dalej jest, a ona 'Romea juz nie ma, ktoś go wziął'. To on? On jest śliczny! :placz::loveu: Tak bo on poszedl do domu:roll: (tez mam ten kalendarzyk:eviltong:) Ale z tego co Paulina mowi ma wrocic:shake:Jak zwykle:shake:Co ja sie ludzilam:shake: Ehh ludzie:placz: Kisses napisał(a):Omb. mam konkurencje w atomówkach xd Bo my tutaj z Iś od pana Chestera też sobie założyłyśmy atomówkowy klub (ja być Bajka!) i walczymy ze złem i występkiem (czyt. ciemnogrodem) na innym forum :diabloti: Ale z której? Najczęściej na I piętrze bywam :razz: Szukaj mnie również w 104, bo wiadomo, 'kto jest w 104' :evil_lol: Masz mało czasu :diabloti: My jestemy jedyne prawdziwe atomowki prawda DZIEWCZYNY:mad::evil_lol: Bede Cie szukac ale sie nie przestrasz bo ja Ci nawet w szkole czesc nie moiw bo sie wstydze:oops:A tu nagle zrobie taki naskok:evil_lol: Co jest w 104:oops: :hmmmm: ?? Quote
Kisses Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Moniek193']My jestemy jedyne prawdziwe atomowki prawda DZIEWCZYNY:mad::evil_lol: Bede Cie szukac ale sie nie przestrasz bo ja Ci nawet w szkole czesc nie moiw bo sie wstydze:oops:A tu nagle zrobie taki naskok:evil_lol: Co jest w 104:oops: :hmmmm: ?? A idź Ty :razz: My będziemy walczyć na jednym forum, bo tam co jest... :shake: No właśnie nie widuję Cię :razz: pan Pondel xd boo babka od ang. [Kunysz], jak ktoś był kedyś tam niegrzeczny czy coś [Motyka, znasz takiego? :lol:] to powiedziała 'uspokuj się, pan Pondel jest w 104'. I teraz tak zostało :diabloti: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Kisses']A idź Ty :razz: My będziemy walczyć na jednym forum, bo tam co jest... :shake: No właśnie nie widuję Cię :razz: pan Pondel xd boo babka od ang. [Kunysz], jak ktoś był kedyś tam niegrzeczny czy coś [Motyka, znasz takiego? :lol:] to powiedziała 'uspokuj się, pan Pondel jest w 104'. I teraz tak zostało :diabloti: Ja Cie widuje ale siem wstydze, bo co bedzie jak mnie nie rozpoznasz albo nie odpowiesz "czesc":-o:oops: Albo sie do mnie nie przyznasz:razz::diabloti: Ahh.. pan Pondel no tak:evil_lol: Mareczek:loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']moja siostra sie urodzila 13 w piatek :D:D ale 13 nie mam pecha tylko dzisiaj cos nierozumny dzien :D:D a Romuś na serio wraca wejdz na rasowiaki i zobacz:-( Nie chcialabym sie urodzic 13 :evil_lol: Naszczescie nie musialam:eviltong::evil_lol: Bylam:shake:Zalamalam siem:placz: [quote name='Kaya93']Łi hi:loveu: helo Brawujko:loveu: Ej kiss:mad: Bajką to ja jestem!:evil_lol: Ps weźcie z tym Romkiem mnie załamałyście:placz::-( Hejo:multi: Wlasnie:razz: Nom:-( Quote
Izuuus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witajcie Sarulku i Moniulku :multi: Dla Cie Pomidorku zwaiałm z lekcji ! :cool3: Ale Cie nie ma.. :roll::eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ona chyba jest tylko ze sie ukrywa :D:D:D bo przed tem dodala komenta :D:D:cool3: Quote
Izuuus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ona chyba jest tylko ze sie ukrywa :D:D:D bo przed tem dodala komenta :D:D:cool3: Pewnie ukrywa się przedemną (sry jak źle napisałąm) :mad: Quote
Izuuus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):cos ty przede mna gdyz ja nachodze na gg caly czas i na dogomani :p:p a ona udaje ze mnie lubi wiec wiesz :lol::lol::lol: sory ze tak wolno odpisuje ale dogomania wolno chodzi:angryy: No chyba że :cool3: Hah to pewnie także udaje, że mnie lubi :cool1: Spoko :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Izuuus napisał(a):Pewnie ukrywa się przedemną (sry jak źle napisałąm) :mad: cos ty przede mna gdyz ja nachodze na gg caly czas i na dogomani :p:p a ona udaje ze mnie lubi wiec wiesz :lol::lol::lol: sory ze tak wolno odpisuje ale dogomania wolno chodzi:angryy: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ona chyba jest tylko ze sie ukrywa :D:D bo przed tem dodala komenta :D:cool3: Bo ja jestem chora:-(I siedzie 5min potem idem spac bo mnie wszytsko boli:placz:I znow jestem na kwilke:roll: Izuuus napisał(a):Witajcie Sarulku i Moniulku :multi: Dla Cie Pomidorku zwaiałm z lekcji ! :cool3: Ale Cie nie ma.. :roll::eviltong: Dla mnie:crazyeye: Oh dziekowac:multi::loveu: Ale nie wolno uciekac:diabloti: Izuuus napisał(a):Pewnie ukrywa się przedemną (sry jak źle napisałąm) :mad: Przed Toba:-oNigdy:shake:To Ty sie przed mna ukrywasz:diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):cos ty przede mna gdyz ja nachodze na gg caly czas i na dogomani :p:p a ona udaje ze mnie lubi wiec wiesz :lol::lol: sory ze tak wolno odpisuje ale dogomania wolno chodzi:angryy: Weszlam 10 min po tym jak do mnie napisalas, a Cie juz nie bylo:placz: Oczywiscie ze Cie nie lubie:eviltong: Bo Was kocham wiesniary:loveu::loveu: Osz Wy jak mozecie tak myslec Brawurce jest psyrko:-(:placz: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejciax :loveu: idem spać pa:loveu: Akurat:D Nie rozsmieszja mię:evil_lol: Ty i spac:evil_lol: Haha:loveu: Quote
Izuuus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja wiem,że Ty mnie nie lubisz, tylko kochasz :loveu: A ja się nie ukrywam :-o Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Brawórka da rade i pozbedzie sie "psyrkości":loveu::loveu: widzisz mowilam ze cie zarazilam ;( apropo musialam dzisiaj zazyc taki ochydny antybiotyk ze sie zygac chce:-( taki wielki jak nie wiem co i taki gorzki:-(:roll: wiec sie lepiej nie doprowadz do takiego stanu :roll: Czereśniaro MoOja :loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::calus: Paulina spi w dnie :-o myslalam ze Pauliny jakos maja taki instynkt ze nie sypiaja w dnie :D:D ale praktycznie na innych Paulinach sie to nie sprawdzilo tylko na mnie :D:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Moniek193']Ja Cie widuje ale siem wstydze, bo co bedzie jak mnie nie rozpoznasz albo nie odpowiesz "czesc":-o:oops: Albo sie do mnie nie przyznasz:razz::diabloti: Ahh.. pan Pondel no tak:evil_lol: Mareczek:loveu: Jak wydrzesz się KISSES albo KISS na cały korytarz i zapalisz kilka pochodni (ok, obejdzie sie bez tego) to cie rozpoznam :razz: Bo w końcu ile osób od nas na dogo jest?! Ja do Ciebie? No cos Ty :diabloti::loveu: Mareczek w Paryżu :razz: Quote
Izuuus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moniek193 napisał(a):Ciesze sie iz posiadasz tą wiedze:evil_lol::multi: Niet:razz: A kto tu siedzi na niewidoku:diabloti: Ja też. Ale dla Ciebie jestem zawsze na dost :eviltong: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Brawórka da rade i pozbedzie sie "psyrkości":loveu::loveu: widzisz mowilam ze cie zarazilam ;( apropo musialam dzisiaj zazyc taki ochydny antybiotyk ze sie zygac chce:-( taki wielki jak nie wiem co i taki gorzki:-(:roll: wiec sie lepiej nie doprowadz do takiego stanu :roll: Czereśniaro MoOja :loveu::loveu::buzi::buzi::calus: Paulina spi w dnie :-o myslalam ze Pauliny jakos maja taki instynkt ze nie sypiaja w dnie :D ale praktycznie na innych Paulinach sie to nie sprawdzilo tylko na mnie :D:loveu: Wiśniaro:multi: No dobra pozbywam sie psykrosci jak mnie bedziecie kochac:roll::loveu: Ja narazie zazywam inne lekarstwa i jadlam czosnek fuuuj jak mi z geby jedzie:placz:I do tego kicham caly czas:placz:A ja muszem byc zdrowa na jutro MUSZEM!! Ona jest tak uzalezniona od neta ze nawet do wu ceta nie pojdzie a co dopiero spac :D Nie rozsmieszaj mnie:evil_lol: Za to ja dzis duuuzo spalam:eviltong::multi: [quote name='Izuuus']Ja wiem,że Ty mnie nie lubisz, tylko kochasz :loveu: A ja się nie ukrywam :-o Ciesze sie iz posiadasz tą wiedze:evil_lol::multi: Niet:razz: A kto tu siedzi na niewidoku:diabloti: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Kisses']Jak wydrzesz się KISSES albo KISS na cały korytarz i zapalisz kilka pochodni (ok, obejdzie sie bez tego) to cie rozpoznam :razz: Bo w końcu ile osób od nas na dogo jest?! Ja do Ciebie? No cos Ty :diabloti::loveu: Mareczek w Paryżu :razz: Ja mam sie tak drzec:-o Niet:loveu: To Ty sie zadrzyj:evil_lol::diabloti: Ze 2 :razz: Ciekawe jakie to osoby nie znam chyba:evil_lol::diabloti: :mad::diabloti: Ahh w Paris tak romantycnie jeszcze sie Mareczek nam zakocha:loveu::evil_lol: A serio to niezle maja towarzystwo Ci co pojechali z nim do Paryza:D Karolina&Lucky Hejo:multi::multi: Quote
Kisses Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Moniek193']Ja mam sie tak drzec:-o Niet:loveu: To Ty sie zadrzyj:evil_lol::diabloti: Ze 2 :razz: Ciekawe jakie to osoby nie znam chyba:evil_lol::diabloti: :mad::diabloti: Ahh w Paris tak romantycnie jeszcze sie Mareczek nam zakocha:loveu::evil_lol: A serio to niezle maja towarzystwo Ci co pojechali z nim do Paryza:D Ale ale ten :diabloti: Czekaj, zaraz coś wymyśle... starsza jesteś! Przykładem masz świecić! :lol: Ja znam Ciebie, Kaye, taką Kasie z 1 klasy, ona jest, ale jej znaleźć nie mogę :diabloti: Buahaha xd w bagietce :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moniek193 napisał(a):To dobrze:loveu: Wiem:placz:Nawet guma do zucia nic:shake::placz: oj nie bedziesz reklamowac gum ani tic tacow :D:D:D:D:D::evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moniek193 napisał(a):Wiśniaro:multi: No dobra pozbywam sie psykrosci jak mnie bedziecie kochac:roll::loveu: Ja narazie zazywam inne lekarstwa i jadlam czosnek fuuuj jak mi z geby jedzie:placz:I do tego kicham caly czas:placz:A ja muszem byc zdrowa na jutro MUSZEM!! Ona jest tak uzalezniona od neta ze nawet do wu ceta nie pojdzie a co dopiero spac :D Nie rozsmieszaj mnie:evil_lol: Za to ja dzis duuuzo spalam:eviltong::multi: Ciesze sie iz posiadasz tą wiedze:evil_lol::multi: Niet:razz: A kto tu siedzi na niewidoku:diabloti: kochamy cie :loveu::loveu::loveu::cool3::evil_lol::multi: biedna teraz to nawet pasta nie pomoze:cool3: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):kochamy cie :loveu::loveu::loveu::cool3::evil_lol::multi: biedna teraz to nawet pasta nie pomoze:cool3: To dobrze:loveu: Wiem:placz:Nawet guma do zucia nic:shake::placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 co tu taka cisza :mad::mad: zawsze nie moge nadrobic a teraz milczenie:evil_lol::mad::evil_lol::mad: Quote
Recommended Posts