Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kisses napisał(a):
ej, ale powoli. Ja byłam sobie w schron. zanieść karmę z kołkiem biol. i tam dała nam kalendarzyki. Pytamy się, czy ten pies dalej jest, a ona 'Romea juz nie ma, ktoś go wziął'. To on? On jest śliczny! :placz::loveu:

Tak bo on poszedl do domu:roll: (tez mam ten kalendarzyk:eviltong:)
Ale z tego co Paulina mowi ma wrocic:shake:Jak zwykle:shake:Co ja sie ludzilam:shake:
Ehh ludzie:placz:

Kisses napisał(a):
Omb. mam konkurencje w atomówkach xd Bo my tutaj z Iś od pana Chestera też sobie założyłyśmy atomówkowy klub (ja być Bajka!) i walczymy ze złem i występkiem (czyt. ciemnogrodem) na innym forum :diabloti:

Ale z której? Najczęściej na I piętrze bywam :razz: Szukaj mnie również w 104, bo wiadomo, 'kto jest w 104' :evil_lol:
Masz mało czasu :diabloti:

My jestemy jedyne prawdziwe atomowki prawda DZIEWCZYNY:mad::evil_lol:

Bede Cie szukac ale sie nie przestrasz bo ja Ci nawet w szkole czesc nie moiw bo sie wstydze:oops:A tu nagle zrobie taki naskok:evil_lol:

Co jest w 104:oops: :hmmmm: ??

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']My jestemy jedyne prawdziwe atomowki prawda DZIEWCZYNY:mad::evil_lol:

Bede Cie szukac ale sie nie przestrasz bo ja Ci nawet w szkole czesc nie moiw bo sie wstydze:oops:A tu nagle zrobie taki naskok:evil_lol:

Co jest w 104:oops: :hmmmm: ??

A idź Ty :razz: My będziemy walczyć na jednym forum, bo tam co jest... :shake:
No właśnie nie widuję Cię :razz:

pan Pondel xd boo babka od ang. [Kunysz], jak ktoś był kedyś tam niegrzeczny czy coś [Motyka, znasz takiego? :lol:] to powiedziała 'uspokuj się, pan Pondel jest w 104'. I teraz tak zostało :diabloti:

Posted

[quote name='Kisses']A idź Ty :razz: My będziemy walczyć na jednym forum, bo tam co jest... :shake:
No właśnie nie widuję Cię :razz:

pan Pondel xd boo babka od ang. [Kunysz], jak ktoś był kedyś tam niegrzeczny czy coś [Motyka, znasz takiego? :lol:] to powiedziała 'uspokuj się, pan Pondel jest w 104'. I teraz tak zostało :diabloti:
Ja Cie widuje ale siem wstydze, bo co bedzie jak mnie nie rozpoznasz albo nie odpowiesz "czesc":-o:oops: Albo sie do mnie nie przyznasz:razz::diabloti:

Ahh.. pan Pondel no tak:evil_lol: Mareczek:loveu:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']moja siostra sie urodzila 13 w piatek :D:D ale 13 nie mam pecha tylko dzisiaj cos nierozumny dzien :D:D a Romuś na serio wraca wejdz na rasowiaki i zobacz:-(
Nie chcialabym sie urodzic 13 :evil_lol:
Naszczescie nie musialam:eviltong::evil_lol:

Bylam:shake:Zalamalam siem:placz:

[quote name='Kaya93']Łi hi:loveu:
helo Brawujko:loveu:

Ej kiss:mad: Bajką to ja jestem!:evil_lol:
Ps weźcie z tym Romkiem mnie załamałyście:placz::-(
Hejo:multi:
Wlasnie:razz:

Nom:-(

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ona chyba jest tylko ze sie ukrywa :D:D:D bo przed tem dodala komenta :D:D:cool3:

Pewnie ukrywa się przedemną (sry jak źle napisałąm) :mad:

Posted

cos ty przede mna gdyz ja nachodze na gg caly czas i na dogomani :p:p a ona udaje ze mnie lubi wiec wiesz :lol::lol::lol:

sory ze tak wolno odpisuje ale dogomania wolno chodzi:angryy:

No chyba że :cool3:
Hah to pewnie także udaje, że mnie lubi :cool1:

Spoko :diabloti:

Posted

Izuuus napisał(a):

cos ty przede mna gdyz ja nachodze na gg caly czas i na dogomani :p:p a ona udaje ze mnie lubi wiec wiesz :lol::lol::lol:

Posted

ona chyba jest tylko ze sie ukrywa :D:D bo przed tem dodala komenta :D:cool3:

Bo ja jestem chora:-(I siedzie 5min potem idem spac bo mnie wszytsko boli:placz:I znow jestem na kwilke:roll:
Izuuus napisał(a):
Witajcie Sarulku i Moniulku :multi:
Dla Cie Pomidorku zwaiałm z lekcji ! :cool3:
Ale Cie nie ma.. :roll::eviltong:

Dla mnie:crazyeye:
Oh dziekowac:multi::loveu:
Ale nie wolno uciekac:diabloti:
Izuuus napisał(a):

Przed Toba:-oNigdy:shake:To Ty sie przed mna ukrywasz:diabloti:
cos ty przede mna gdyz ja nachodze na gg caly czas i na dogomani :p:p a ona udaje ze mnie lubi wiec wiesz :lol::lol:

Weszlam 10 min po tym jak do mnie napisalas, a Cie juz nie bylo:placz:
Oczywiscie ze Cie nie lubie:eviltong: Bo Was kocham wiesniary:loveu::loveu:

Osz Wy jak mozecie tak myslec Brawurce jest psyrko:-(:placz:

Posted

Brawórka da rade i pozbedzie sie "psyrkości":loveu::loveu:
widzisz mowilam ze cie zarazilam ;( apropo musialam dzisiaj zazyc taki ochydny antybiotyk ze sie zygac chce:-( taki wielki jak nie wiem co i taki gorzki:-(:roll: wiec sie lepiej nie doprowadz do takiego stanu :roll:

Czereśniaro MoOja :loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::calus:

Paulina spi w dnie :-o myslalam ze Pauliny jakos maja taki instynkt ze nie sypiaja w dnie :D:D ale praktycznie na innych Paulinach sie to nie sprawdzilo tylko na mnie :D:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']Ja Cie widuje ale siem wstydze, bo co bedzie jak mnie nie rozpoznasz albo nie odpowiesz "czesc":-o:oops: Albo sie do mnie nie przyznasz:razz::diabloti:

Ahh.. pan Pondel no tak:evil_lol: Mareczek:loveu:
Jak wydrzesz się KISSES albo KISS na cały korytarz i zapalisz kilka pochodni (ok, obejdzie sie bez tego) to cie rozpoznam :razz: Bo w końcu ile osób od nas na dogo jest?!
Ja do Ciebie? No cos Ty :diabloti::loveu:

Mareczek w Paryżu :razz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ciesze sie iz posiadasz tą wiedze:evil_lol::multi:
Niet:razz: A kto tu siedzi na niewidoku:diabloti:

Ja też. Ale dla Ciebie jestem zawsze na dost :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Brawórka da rade i pozbedzie sie "psyrkości":loveu::loveu:
widzisz mowilam ze cie zarazilam ;( apropo musialam dzisiaj zazyc taki ochydny antybiotyk ze sie zygac chce:-( taki wielki jak nie wiem co i taki gorzki:-(:roll: wiec sie lepiej nie doprowadz do takiego stanu :roll:

Czereśniaro MoOja :loveu::loveu::buzi::buzi::calus:

Paulina spi w dnie :-o myslalam ze Pauliny jakos maja taki instynkt ze nie sypiaja w dnie :D ale praktycznie na innych Paulinach sie to nie sprawdzilo tylko na mnie :D:loveu:
Wiśniaro:multi: No dobra pozbywam sie psykrosci jak mnie bedziecie kochac:roll::loveu: Ja narazie zazywam inne lekarstwa i jadlam czosnek fuuuj jak mi z geby jedzie:placz:I do tego kicham caly czas:placz:A ja muszem byc zdrowa na jutro MUSZEM!!

Ona jest tak uzalezniona od neta ze nawet do wu ceta nie pojdzie a co dopiero spac :D Nie rozsmieszaj mnie:evil_lol: Za to ja dzis duuuzo spalam:eviltong::multi:
[quote name='Izuuus']Ja wiem,że Ty mnie nie lubisz, tylko kochasz :loveu:
A ja się nie ukrywam :-o

Posted

[quote name='Kisses']Jak wydrzesz się KISSES albo KISS na cały korytarz i zapalisz kilka pochodni (ok, obejdzie sie bez tego) to cie rozpoznam :razz: Bo w końcu ile osób od nas na dogo jest?!
Ja do Ciebie? No cos Ty :diabloti::loveu:

Mareczek w Paryżu :razz:
Ja mam sie tak drzec:-o Niet:loveu: To Ty sie zadrzyj:evil_lol::diabloti:
Ze 2 :razz: Ciekawe jakie to osoby nie znam chyba:evil_lol::diabloti:

:mad::diabloti:

Ahh w Paris tak romantycnie jeszcze sie Mareczek nam zakocha:loveu::evil_lol:
A serio to niezle maja towarzystwo Ci co pojechali z nim do Paryza:D

Karolina&Lucky Hejo:multi::multi:

Posted

[quote name='Moniek193']Ja mam sie tak drzec:-o Niet:loveu: To Ty sie zadrzyj:evil_lol::diabloti:
Ze 2 :razz: Ciekawe jakie to osoby nie znam chyba:evil_lol::diabloti:

:mad::diabloti:

Ahh w Paris tak romantycnie jeszcze sie Mareczek nam zakocha:loveu::evil_lol:
A serio to niezle maja towarzystwo Ci co pojechali z nim do Paryza:D
Ale ale ten :diabloti: Czekaj, zaraz coś wymyśle... starsza jesteś! Przykładem masz świecić! :lol:
Ja znam Ciebie, Kaye, taką Kasie z 1 klasy, ona jest, ale jej znaleźć nie mogę :diabloti:

Buahaha xd w bagietce :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Wiśniaro:multi: No dobra pozbywam sie psykrosci jak mnie bedziecie kochac:roll::loveu: Ja narazie zazywam inne lekarstwa i jadlam czosnek fuuuj jak mi z geby jedzie:placz:I do tego kicham caly czas:placz:A ja muszem byc zdrowa na jutro MUSZEM!!

Ona jest tak uzalezniona od neta ze nawet do wu ceta nie pojdzie a co dopiero spac :D Nie rozsmieszaj mnie:evil_lol: Za to ja dzis duuuzo spalam:eviltong::multi:

kochamy cie :loveu::loveu::loveu::cool3::evil_lol::multi:
biedna teraz to nawet pasta nie pomoze:cool3:

Posted

kochamy cie :loveu::loveu::loveu::cool3::evil_lol::multi:
biedna teraz to nawet pasta nie pomoze:cool3:

To dobrze:loveu:
Wiem:placz:Nawet guma do zucia nic:shake::placz: