Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Izulku dziekowac:multi:Ale juz nie przesadzajmy:roll::oops:
Chociaz TA stokrotka to i mi sie podoba:loveu::oops:

No widzisz :cool3: Zaczynasz się wkońcu docieniać :loveu:

Posted

Kolejna straszna historia z dziejów mojej spokojnej ulicy:evil_lol::diabloti:

A wiec tym razem nie chodzi o tajemniczego goscia z ulotkami, ani niczym podobnym ale tej nocy na naszej cichej, spokojnej ulicy okradziono 2 domy mimo iz wlasciciele byli w domu, tylko ze spali:shake: Zlodzieje wybrali dom bez alarmu i psa, wlamali sie po cichu gdy wszyscy polozyli sie spac:sleeping:( wiec musieli ich obserwowac:shocked!:) wyniesli komorki, aparaty i tym podobne sprzety:shake: Oczywiscie przyjechala policja, ale jak to policja wziela spisala, nic podejrzanego, sladow nie zanlezli i pojechali:shake::chaos:
Oczywiscie zeby zlodzieje nie probowali u nas juz mamy zamiar kupic alarm, ktory ich skutecznie odstrasza + tabliczke "uwaga zły pies" bo Sara tak naprade podczas snu nie slyszy gdy ktos wchodzi do domu, bo juz nieraz tak bylo ze wracalam do domu, a ona spiac twardo nawet mnie nie uslyszala:mdleje:Tzw. pies obronny:evil_lol:Pozatym my mamy w oknach rolety wiec zlodzieje nie moga wiedziec kiedy spimy a kiedy jeszcze nie, ale i tak boje sie jak cholera:eek2:Kiedys mnie porwa, wezma za zakladnika i mnie tu juz nie zobaczycie:bye: RATUNKU!!:Help_2:

Posted

Izuuus napisał(a):
No widzisz :cool3: Zaczynasz się wkońcu docieniać :loveu:

Spokojnie, jeszcze mi do tego daleko:evil_lol:

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
tam obok jest taki dom:-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye:eee tam nie widzialam :evil_lol::D:D:DD

Jest ślepcze:D Czy tam ślepugo:D

Posted

Izuuus napisał(a):
Spokojnie nie panikuj! :evil_lol:
Jak cie porwą to wezwiesz mnie superwomen (nie mylić z supermenem) i ja cie uratuje :diabloti:

A jak nie zdazysz:-o
Ale bede pamietac:eviltong:

Posted

[quote name='Moniek193']Kolejna straszna historia z dziejów mojej spokojnej ulicy:evil_lol::diabloti:

A wiec tym razem nie chodzi o tajemniczego goscia z ulotkami, ani niczym podobnym ale tej nocy na naszej cichej, spokojnej ulicy okradziono 2 domy mimo iz wlasciciele byli w domu, tylko ze spali:shake: Zlodzieje wybrali dom bez alarmu i psa, wlamali sie po cichu gdy wszyscy polozyli sie spac:sleeping:( wiec musieli ich obserwowac:shocked!:) wyniesli komorki, aparaty i tym podobne sprzety:shake: Oczywiscie przyjechala policja, ale jak to policja wziela spisala, nic podejrzanego, sladow nie zanlezli i pojechali:shake::chaos:
Oczywiscie zeby zlodzieje nie probowali u nas juz mamy zamiar kupic alarm, ktory ich skutecznie odstrasza + tabliczke "uwaga zły pies" bo Sara tak naprade podczas snu nie slyszy gdy ktos wchodzi do domu, bo juz nieraz tak bylo ze wracalam do domu, a ona spiac twardo nawet mnie nie uslyszala:mdleje:Tzw. pies obronny:evil_lol:Pozatym my mamy w oknach rolety wiec zlodzieje nie moga wiedziec kiedy spimy a kiedy jeszcze nie, ale i tak boje sie jak cholera:eek2:Kiedys mnie porwa, wezma za zakladnika i mnie tu juz nie zobaczycie:bye: RATUNKU!!:Help_2:
przyniose mego kota obronnego bohaterka i sie skonczy ze zlodziejami :D:D:D
najlepsze bylo u nas wlamanie do piwnic w calym bloku ale po kilku dniach myslalam ze dadza sobie spokoj ale dotarli do naszych piwnic w niej byl rower a oni go nie ukradli:multi::evil_lol::evil_lol: ukradli tylko telewizor i jakas czesc z piecyka :roll:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
z predkoscia wiatra :roflt:

Tak z predkoscia wiatra bo to jest wypowiedz Izulka i dlatego jest ona dosc normalna bo w innym wypadku tez bym sie smiala:evil_lol::loveu:

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
przyniose mego kota obronnego bohaterka i sie skonczy ze zlodziejami :D:D:D
najlepsze bylo u nas wlamanie do piwnic w calym bloku ale po kilku dniach myslalam ze dadza sobie spokoj ale dotarli do naszych piwnic w niej byl rower a oni go nie ukradli:multi::evil_lol::evil_lol: ukradli tylko telewizor i jakas czesc z piecyka :roll:

Haha nie dziwne:eviltong: Tez bym nie chciala Twojego rowera:evil_lol::diabloti:

Zartuje:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Aha:cool1:

:loveu::loveu:

Tak, tak. Zanim się obejrzysz, a już będziesz uratowana :cool1:

Onomato-Peja napisał(a):
z predkoscia wiatra :roflt:

Tak! :diabloti:

Moniek193 napisał(a):
Tak z predkoscia wiatra bo to jest wypowiedz Izulka i dlatego jest ona dosc normalna bo w innym wypadku tez bym sie smiala:evil_lol::loveu:

Haha :cool1:
Ja tak zawsze moją mame wnerwiam ide do niej i mówie 'Nie widziałaś moich nożyczków?' :cool3: Albo 'Nie, nie lubie nosić sukienków!' :eviltong:

Posted

:diabloti:

Odkryłam dziś że Sara jest urodzonym LISTONOSZEM:evil_lol::multi: Za zadnym smakolykiem, zabawką itp. nie biega i nie szaleje tak jak za ....gazetami :evil_lol: Dzis o dziwo przyszly ulotki:oops: i kiedy bylam z Sara na spacerze wyjelam je ze skrzynki i nioslam w rece, a tymczasem Sara na ich punkcie dostala wariacji:eviltong: Wiec sprytny Moniś, czyli ja:diabloti:wykorzystal to i porobil pare sztuczek z Sara, skoki, slalomy itp. a Sara jak otumaniona dla ulotek robila wszytsko:-o:loveu: Ale zeby jej nie zbrzydlo ulotki widywac bedzie rzadko, na specjalne treningi, a praca listonosza musi poczekac....jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienie w ogordzie:diabloti::evil_lol: Koniec...to ja pewnie tez juz zmykam:cool3: