Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepsiejsze dogomaniackie życzenia :buzi: Wszystkiego co naj naj naj lepsze :buzi:

:new-bday:

:tort:

PS. Nareszcie dodałaś zdjęcia!! :multi: Ucałuj Sarcię w pysio :calus:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za zyczonka:loveu::loveu::loveu:Wy mi tu slodzicie a ja zdjec nie wstawiam :oops: Bo jam z gatunkow nie ma aparatu pod reka to juz sie po niego nie rusze czyli -len:oops: Ale beda obiecuje;)
PS Ilonko droga imprezka jest w sobote szczegoly na gg;)

Posted

Moniś- wybacz, że spóźnione....życzę Ci, przede wszystkim, spełnienia tego o czym najbardziej marzysz....a o czym, to nie wiem :shake: (możesz napisać na PW :cool3:)

Szelki suczydła przepiękne (gdzie kupiłaś?) :diabloti:

O Twojej córeczce mówić chyba nie trzeba- ona nie wymaga komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ściskamy ciepło (bo zimno)

Posted

[quote name='Małgośka z Boksą']Moniś- wybacz, że spóźnione....życzę Ci, przede wszystkim, spełnienia tego o czym najbardziej marzysz....a o czym, to nie wiem :shake: (możesz napisać na PW :cool3:)

Szelki suczydła przepiękne (gdzie kupiłaś?) :diabloti:

O Twojej córeczce mówić chyba nie trzeba- ona nie wymaga komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ściskamy ciepło (bo zimno)
Wybaczam:evil_lol:I dzieki za zyczenia...:loveu: WIesz jak mnie kiedys najdzie to Ci to PW po brzegi wypelnia ale masz przynajmniej polowe spelnic oki:evil_lol:??

Szelki sa z ezydoga zamowilam na Pelna-miska.pl
PS no i ze zimno to sie zgadzam;)Wiec tez sciskamy:loveu::loveu:

ANECZKA23 (nie dziala mi multi cytat wiec musze tak)

,,:cool3: a do Ciebie też Mikołaj przyszedł? Mój mi podrzucił maskarę :loveu: (oczywiście odpowiednio wcześnie wskazaną :eviltong::eviltong: ) "

Mikolaj przyszedl do mnie i do Sary i tez nam przyniosl rze
czy o ktore sie grzecznie upominalysmy:oops:wiec jestesmy zadowolone Sar uwielbia swoja pileczke juz zrobilam nawet focie wiec tylko czekac:diabloti:

Posted

Dzisiaj zlapalam kompletnego dola:-(Po pierwsze specjalni ewzielam do schroniska aparat zeby porobic zdjecia na rzeszowski watek a siadla bateria i nie zrobilam ani 1:angryy:No i musze je teraz naladowac wiec na fotki trza bedzie poczekac. Poza tym z okzaji urodzin miala byc jutro imprezka ale wszyscy maja jakies nedzne wymowki i chyba nikt nie przyjdzie ( no moze ze 2 osoby) a mialo byc 6:-(:-(I ja sie teraz zamykam w sobie bo jestem zalamana ehhh...:-(

Posted

No dobra nikt mnie nie pocieszyl wiec Wam sie te zdjeica nie naleza ale ze objecalam to wstawie:eviltong:
Tak jak objecalam musze wynagridzic aneczka23 i to sa focie specjalnie dla niej

babulenka:evil_lol:

i z nowa pileczka

i z dzikiego spacerku:evil_lol:

Pozatym zdjecia sa swieze jak buleczki bo na spacerku bylysmy jakas godzine temu:loveu:

Posted

Poczekaj troche dopiero wyjdzie z niej ten potwór:diabloti:
Nie no niektórzy ludzie to wszystkie psy by najchętniej w kosmos wysłali:roll: ale co zrobić Bóg ma różnych lokatorów:evil_lol:

Posted

[quote name='aneczka23']no nareszcie jest moja Sarcia :loveu: doczekałam się foteczek :cool2: najbardziej mnie urzekła babulinka http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUMJ1OeNGI/AAAAAAAABGM/qxeQvidW_d4/s640/P1050851.JPG no skandal, żeby takie piękne psy się rodziły. prawie się popłakałam ze śmiechu i wzruszenia. moja tuptusia :grins::grins:
No babulenka :evil_lol:jeszce tylko oklularki:evil_lol: a ja chce snieg zeby jej na sniegu poprobic fotek z przez moja chrobe ostatnio nie zrobilam ani 1 :angryy:
ŚNIEGUUUUUU!!!!

Posted

Melduje sie po dłuuugiej nieobecności :oops:
Musze się przyznać, że troszkę zaniedbałam wątek Sarci:oops:
dlatego postaram sie to nadrobić i mam nadzieje, że następnym razem zasłuże na dedyk przy kolejnej serii fotek:p

A aktualne zdjęcia - śliczne:loveu: ale babuleńka i tak rządzi :diabloti: :evil_lol:
No i na koniec powiem, że ja niedawno Sarcie odwiedziłam i troszke sobie ją wymiziałam :oops:

Posted

No nareszcie do Nas zajzalas:diabloti: Zobaczymy jak sie bedziesz sprawowac to moze zasluzysz:loveu::eviltong:
PS co do myziania to dobrze ze Sarcia jeszcze zyje bo jak ja dopadlas:evil_lol::evil_lol: hehe to sie dziewczyna nie miala jak bronic:eviltong:

Posted

Poniewaz jutro juz wyjezdzam na swięta i nie bedzie mnie na necie i dogo jakis tydzien:placz:Razem z Sara chcialybysmy wszytskim odwiedzajacym nas i nie tylko zyczyc wesołych, spokojnych,radosnych świat Bożego Narodzenia:loveu:I szalonego sylwestra:evil_lol:
[SIZE=7]WeSoŁyCh ŚWIĄT!!

spokojnych

:loveu::loveu::loveu::loveu: