psiulka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Najlepsiejsze dogomaniackie życzenia :buzi: Wszystkiego co naj naj naj lepsze :buzi: :new-bday: :tort: PS. Nareszcie dodałaś zdjęcia!! :multi: Ucałuj Sarcię w pysio :calus: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Załapałam sie na urodzinki STO LAT STO LAT:drink1: Witanko to znowu ja:cool3: http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/STl9OzSHVlI/AAAAAAAABDg/MUg-8_ps-Ng/s640/P1050838.JPG śliczna jestem i wiem o tym:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dziekuje za zyczonka:loveu::loveu::loveu:Wy mi tu slodzicie a ja zdjec nie wstawiam :oops: Bo jam z gatunkow nie ma aparatu pod reka to juz sie po niego nie rusze czyli -len:oops: Ale beda obiecuje;) PS Ilonko droga imprezka jest w sobote szczegoly na gg;) Quote
Małgośka z Boksą Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Moniś- wybacz, że spóźnione....życzę Ci, przede wszystkim, spełnienia tego o czym najbardziej marzysz....a o czym, to nie wiem :shake: (możesz napisać na PW :cool3:) Szelki suczydła przepiękne (gdzie kupiłaś?) :diabloti: O Twojej córeczce mówić chyba nie trzeba- ona nie wymaga komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ściskamy ciepło (bo zimno) Quote
aneczka23 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :cool3: a do Ciebie też Mikołaj przyszedł? Mój mi podrzucił maskarę :loveu: (oczywiście odpowiednio wcześnie wskazaną :eviltong::eviltong: ) Quote
Moniek193 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Małgośka z Boksą']Moniś- wybacz, że spóźnione....życzę Ci, przede wszystkim, spełnienia tego o czym najbardziej marzysz....a o czym, to nie wiem :shake: (możesz napisać na PW :cool3:) Szelki suczydła przepiękne (gdzie kupiłaś?) :diabloti: O Twojej córeczce mówić chyba nie trzeba- ona nie wymaga komentarza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ściskamy ciepło (bo zimno) Wybaczam:evil_lol:I dzieki za zyczenia...:loveu: WIesz jak mnie kiedys najdzie to Ci to PW po brzegi wypelnia ale masz przynajmniej polowe spelnic oki:evil_lol:?? Szelki sa z ezydoga zamowilam na Pelna-miska.pl PS no i ze zimno to sie zgadzam;)Wiec tez sciskamy:loveu::loveu: ANECZKA23 (nie dziala mi multi cytat wiec musze tak) ,,:cool3: a do Ciebie też Mikołaj przyszedł? Mój mi podrzucił maskarę :loveu: (oczywiście odpowiednio wcześnie wskazaną :eviltong::eviltong: ) " Mikolaj przyszedl do mnie i do Sary i tez nam przyniosl rze czy o ktore sie grzecznie upominalysmy:oops:wiec jestesmy zadowolone Sar uwielbia swoja pileczke juz zrobilam nawet focie wiec tylko czekac:diabloti: Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A długo czekać będziemy na fotki??:cool3: Bo jak długo to ide sie zdrzemnąć:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dzisiaj zlapalam kompletnego dola:-(Po pierwsze specjalni ewzielam do schroniska aparat zeby porobic zdjecia na rzeszowski watek a siadla bateria i nie zrobilam ani 1:angryy:No i musze je teraz naladowac wiec na fotki trza bedzie poczekac. Poza tym z okzaji urodzin miala byc jutro imprezka ale wszyscy maja jakies nedzne wymowki i chyba nikt nie przyjdzie ( no moze ze 2 osoby) a mialo byc 6:-(:-(I ja sie teraz zamykam w sobie bo jestem zalamana ehhh...:-( Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 No dobra nikt mnie nie pocieszyl wiec Wam sie te zdjeica nie naleza ale ze objecalam to wstawie:eviltong: Tak jak objecalam musze wynagridzic aneczka23 i to sa focie specjalnie dla niej babulenka:evil_lol: i z nowa pileczka i z dzikiego spacerku:evil_lol: Pozatym zdjecia sa swieze jak buleczki bo na spacerku bylysmy jakas godzine temu:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 A teraz pare fotek dla groszek83 ktory bardzo czesto odwiedza nasza galerie:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 A teraz juz dla wszytskich innych odwiedzjacych nas ktorzy dzis nie zosatli wyroznieni ale to nie znaczy ze nie beda:loveu: Język lata jak łopata:eviltong: Ale wyszla:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Odwiedzam bo pies przecudny:evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUMHZJyxqI/AAAAAAAABGE/f-LXDK22Oyk/s640/P1050850.JPG http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUMndlqBfI/AAAAAAAABHg/FlbQkVJ3--I/s640/P1060111.JPG cudna panienka jest:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Koniec:loveu: Dziekujemy za obejzenie ( foty takkze na poprzedniej str) Gorszek83 Dziekujemy pięknie:loveu:i zaraz lecimy do Was;) Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Gdyby nie miała koziołka w pysku to bm sie przestraszyła http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUNIoiT8AI/AAAAAAAABI0/Gn_cIJgrhKo/s640/P1060121.JPG :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='groszek83']Gdyby nie miała koziołka w pysku to bm sie przestraszyła http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUNIoiT8AI/AAAAAAAABI0/Gn_cIJgrhKo/s640/P1060121.JPG :evil_lol: Raz miala kolorowa pileczke a ludzie szli druga strona ulicy na wszelki wypadek:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bo to bestie są nie wiesz? wszystkie psy to bestie:diabloti: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 :evil_lol::evil_lol:Jasne szczegolnie moja Sara! Powiedzialbym ze muchy nie skrzywdzi ale to nie prawda muchy i komary ona uwielbia -zjadac:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Poczekaj troche dopiero wyjdzie z niej ten potwór:diabloti: Nie no niektórzy ludzie to wszystkie psy by najchętniej w kosmos wysłali:roll: ale co zrobić Bóg ma różnych lokatorów:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no nareszcie jest moja Sarcia :loveu: doczekałam się foteczek :cool2: najbardziej mnie urzekła babulinka http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUMJ1OeNGI/AAAAAAAABGM/qxeQvidW_d4/s640/P1050851.JPG no skandal, żeby takie piękne psy się rodziły. prawie się popłakałam ze śmiechu i wzruszenia. moja tuptusia :grins::grins: Quote
Moniek193 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='aneczka23']no nareszcie jest moja Sarcia :loveu: doczekałam się foteczek :cool2: najbardziej mnie urzekła babulinka http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SUUMJ1OeNGI/AAAAAAAABGM/qxeQvidW_d4/s640/P1050851.JPG no skandal, żeby takie piękne psy się rodziły. prawie się popłakałam ze śmiechu i wzruszenia. moja tuptusia :grins::grins: No babulenka :evil_lol:jeszce tylko oklularki:evil_lol: a ja chce snieg zeby jej na sniegu poprobic fotek z przez moja chrobe ostatnio nie zrobilam ani 1 :angryy: ŚNIEGUUUUUU!!!! Quote
Kaya93 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Melduje sie po dłuuugiej nieobecności :oops: Musze się przyznać, że troszkę zaniedbałam wątek Sarci:oops: dlatego postaram sie to nadrobić i mam nadzieje, że następnym razem zasłuże na dedyk przy kolejnej serii fotek:p A aktualne zdjęcia - śliczne:loveu: ale babuleńka i tak rządzi :diabloti: :evil_lol: No i na koniec powiem, że ja niedawno Sarcie odwiedziłam i troszke sobie ją wymiziałam :oops: Quote
Moniek193 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 No nareszcie do Nas zajzalas:diabloti: Zobaczymy jak sie bedziesz sprawowac to moze zasluzysz:loveu::eviltong: PS co do myziania to dobrze ze Sarcia jeszcze zyje bo jak ja dopadlas:evil_lol::evil_lol: hehe to sie dziewczyna nie miala jak bronic:eviltong: Quote
Małgośka z Boksą Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Moniek193'] Przepiękne, ale ona smukła, elagencka paniena....a jaka zabawka :):):) większy kaliber :loveu: buziaczki Moniś Quote
Moniek193 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Poniewaz jutro juz wyjezdzam na swięta i nie bedzie mnie na necie i dogo jakis tydzien:placz:Razem z Sara chcialybysmy wszytskim odwiedzajacym nas i nie tylko zyczyc wesołych, spokojnych,radosnych świat Bożego Narodzenia:loveu:I szalonego sylwestra:evil_lol: [SIZE=7]WeSoŁyCh ŚWIĄT!! spokojnych :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts