Moniek193 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Justy$ka']Ohh ta mordeńka! :loveu: :loveu::loveu: [quote name='Patisa']http://i39.tinypic.com/ma9lw4.jpg cudności!:loveu: O kogo ja tu widze:multi:Dziekowac:oops::loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie no nic nic wkoncu ja dostalam szczoteczke na 14 urodziny <lol2> tego zdjecia niewidzialam ale moze sie myle:roll: słodziutkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: a z ta szczoteczka moja i twoja zartuje oczywiscie xD dla sprostowania ze by sie ludzie nie nabijali :D:diabloti: O mi sie zblizaja:evil_lol:16 a szczoteczki nie widac:roll: Nie no koopilam se taka Oral-B i do tego paste signal white now:diabloti: Juz niedlugo moje zeby beda bielsze niz śnieg:evil_lol::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Moniek193 napisał(a)::loveu::loveu: O kogo ja tu widze:multi:Dziekowac:oops::loveu: O mi sie zblizaja:evil_lol:16 a szczoteczki nie widac:roll: Nie no koopilam se taka Oral-B i do tego paste signal white now:diabloti: Juz niedlugo moje zeby beda bielsze niz śnieg:evil_lol::diabloti: o ja ja tez marze o takiej szczoteczce i snieznobialym usmiechu ale moja mama z tata sie skladaja na szczoteczke tylko w moje urodziny i to takie 3 w cenie 1 z biedronki(o ile sa takie) :D:D:D:cool3::cool3: Quote
Kaya93 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Elą elą:loveu: Jak tam? co tam? Tak dawno sie nie widziałyśmy:evil_lol: http://i39.tinypic.com/ma9lw4.jpg hah jaka babuleńka:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 hejka sor, ze nie pisałam, ale nie miałam siły Quote
Moniek193 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o ja ja tez marze o takiej szczoteczce i snieznobialym usmiechu ale moja mama z tata sie skladaja na szczoteczke tylko w moje urodziny i to takie 3 w cenie 1 z biedronki(o ile sa takie) :D:D:D:cool3::cool3: Znam ten ból:shake: Szcoteczki teraz takie drogie a tyle wydatkow:shake: Okropnosc naszczescie ja juz swoja mam:cool3: [quote name='Kaya93']Elą elą:loveu: Jak tam? co tam? Tak dawno sie nie widziałyśmy:evil_lol: http://i39.tinypic.com/ma9lw4.jpg hah jaka babuleńka:loveu: Hejka Hej:multi: Walsnie jedziem do babci do Cezarka to sie Sara wyszaleje a i foty zrobie:loveu: :evil_lol::evil_lol:To pa:loveu: Onomato-Peja Wiem:-(Nieszkodzi:shake: Hej:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Moniek193 napisał(a):Znam ten ból:shake: Szcoteczki teraz takie drogie a tyle wydatkow:shake: Okropnosc naszczescie ja juz swoja mam:cool3: :roll:to ja moze poprosze mame na dzien dziecka zeby sie zlozyla z babcia najlepiej z cala rodzinka na szczoteczke ^^XD Quote
Izuuus Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Hej kochanie :loveu: I jak się sprawuje nowa szczota? :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ja też chcę taką niebieska pastę!!! :loveu: Miałam dzisiaj na sobie niebieską maseczkę - wyglądałam jak taki rasowy smerf xDD A ja będe od nich lepsza i zęby jeszcze będe miała niebieskie :evil_lol: o.O I pożyczę okulary w kształcie serc od przyjaciela i się w Papa smerfa pobawię :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Onomato-Peja napisał(a):hej co tam ? Hejo:multi: A wlasnie wrocilam od babci i mam chyba ze 100 fot Sarci i Cerazka:diabloti::loveu: Tylko czasu na zlinkowanie i wstawienie brak:placz: Np. jutro kart z matmy jest:placz: Zmeczona jestem:oops:A Sara juz spi :evil_lol: Izuuus napisał(a):Hej kochanie :loveu: I jak się sprawuje nowa szczota? :cool3: Bry:loveu::loveu: A nowa szczota fajna ale pasta jeszcze fajniesza:-o Jeszcze nidgy takiej pasty nie mialam co najpierw robi cale zeby takie granatowe a po wyplukaniu sa naprade bielsze (tylko ze to jest na chwile np. na dzien) no chyba ze sie myje regularnie (tak jak ja zamierzam:evil_lol:) to sie ma na dluzej efekt:multi: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::roll:to ja moze poprosze mame na dzien dziecka zeby sie zlozyla z babcia najlepiej z cala rodzinka na szczoteczke ^^XD O dobry pomysl:multi: Ja mialam kupic sobie wieze ale wolalam szczoteczke:roll: Cena prawie ta sama ehhh:placz: I nie mam wiezy ale mam szczoteczke:evil_lol: Quote
sandrulka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://i39.tinypic.com/ma9lw4.jpg jaka ona cudna! :loveu: Quote
Yana Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Moniek193 napisał(a):Tak pierwsza a co:evil_lol: Czy ja dawalam juz te fote:roll::oops:?? Jesli niet to macie jak tak to macie drugi raz:evil_lol: słodziutka mordeczka :loveu: śpioszek :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 wieza dobra rzecz ale zeby trzeba myc :D:cool3: Quote
Karolina. Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Onomato-Peja napisał(a):czekamy an foty :cool3: [FONT="Century Gothic"]Popieram :cool3:[/FONT] Quote
groszek83 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Moniek193 napisał(a):A nowa szczota fajna ale pasta jeszcze fajniesza:-o Jeszcze nidgy takiej pasty nie mialam co najpierw robi cale zeby takie granatowe a po wyplukaniu sa naprade bielsze (tylko ze to jest na chwile np. na dzien) no chyba ze sie myje regularnie (tak jak ja zamierzam:evil_lol:) to sie ma na dluzej efekt:multi: No tak zęby trzeba myć regularnie i pamiętaj zawsze dwie minuty:evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina. Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT="Century Gothic"]Dzieńdoberek [/FONT] :Cool!: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 heja ho !! co tam ??:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::bigcool::Cool!::iloveyou: do schroniska musimy sie wybrać no chyba że nie chcecie:roll: Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='sandrulka']http://i39.tinypic.com/ma9lw4.jpg jaka ona cudna! :loveu: Dziekowac:loveu: A wogole to hejo:multi: [quote name='Yana']słodziutka mordeczka :loveu: śpioszek :evil_lol: Bry Yanka:loveu: Spioszek i to w tych dwuch znaczeniach:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wieza dobra rzecz ale zeby trzeba myc :D:cool3: Wlasnie:diabloti: Dlatego zainwestowalam w szczoteczke:loveu: [quote name='Justy$ka']Ja też chcę taką niebieska pastę!!! :loveu: Miałam dzisiaj na sobie niebieską maseczkę - wyglądałam jak taki rasowy smerf xDD A ja będe od nich lepsza i zęby jeszcze będe miała niebieskie :evil_lol: o.O I pożyczę okulary w kształcie serc od przyjaciela i się w Papa smerfa pobawię :diabloti: Chce sie bawic z Toba:evil_lol::multi: Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Izuuus napisał(a):Tidididda di di dum dum :siara::bigcool: Um cyk cyk bum bum:loveu::loveu::evil_lol::multi: groszek83 napisał(a):No tak zęby trzeba myć regularnie i pamiętaj zawsze dwie minuty:evil_lol::evil_lol: Wiem ale zawsze jak biore stoper albo zegarek to go woda zalewam:oops::roll: A lepiej myc 1, 59 min czy 2, 01 min??:roll::evil_lol: Karolina&Lucky napisał(a):[FONT=Century Gothic]Popieram :cool3:[/FONT] Onomato-Peja napisał(a):czekamy an foty :cool3: Foty juz zgrane na kompa jeszcze tylko zlinkuje i moze mi sie uda cos dzis wstawic:roll::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):heja ho !! co tam ??:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::bigcool::Cool!::iloveyou: do schroniska musimy sie wybrać no chyba że nie chcecie:roll: My jedziemy w piatek chyba:loveu: Wiec moze Wy tez:diabloti: A u mnie cacy:multi: Karolina&Lucky napisał(a):[FONT=Century Gothic]Dzieńdoberek [/FONT]:Cool!: Bry panience:loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 W niedziele wybralismy sie oczywiscie z Sara na wies do babci a szczegolnie do jej ofiary losu:evil_lol: Cezarka:loveu: No i pancia tym razem nie zapomniala o aparacie:diabloti: I nafocila oohohohoho :evil_lol: Wiec zapraszamy do nas na wies :multi: Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Wlazlam pod schody:evil_lol: Mhmmmm kffiatuszki:multi: Ogrod:loveu: Quote
Recommended Posts