Moniek193 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejka:cool3: http://lh4.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sg...2/P1100401.JPG haha:diabloti::loveu: [FONT=Century Gothic]http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SgsTECDrLOI/AAAAAAAAAXQ/5nTmi65Uj5A/s512/P1100396.JPG[/FONT] taaka śliczna Sajenka:loveu::loveu::loveu::loveu: Hejka:multi: Dzienx:cool3::diabloti: Onomato-Peja napisał(a):Saruń pikniuutka :lol: :loveu:Dziekowac pani za komplement:loveu: cockermaister napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SgsSSnxr0CI/AAAAAAAAAW0/lw9GDKeLRRc/s512/P1100390.JPG jak z niej laska :cool3: jakie ma długie nogi :cool3::cool3::cool3: Ślicznotka z twojej Saruni :loveu::loveu::loveu: No laska laska:cool3: Faktycznie ma dlugie nogi oO:evil_lol::loveu: Quote
Izuuus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pragnę Panie powitać w ten słoneczny czwartek :cool1: Quote
Izuuus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak miło z pani strony:loveu: A kiedy bedzie dostawa pani nowych modeli:evil_lol::cool3: Muszę spytać tych, którzy majstrują te modele :cool3: A miło bo się staram :cool1: Quote
Moniek193 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Izuuus napisał(a):Pragnę Panie powitać w ten słoneczny czwartek :cool1: Jak miło z pani strony:loveu: A kiedy bedzie dostawa pani nowych modeli:evil_lol::cool3: Quote
Onomato-Peja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A ja zapraszam do mnie, żeby pomóc mi w wyborze :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):A ja zapraszam do mnie, żeby pomóc mi w wyborze :evil_lol: Juz lece:loveu: Quote
Aga K Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Moniek !!! potrzebuje pilnego kontaktu z toba na skype lub ewentualnie gg prosze napisz do mnie bo jak ja klikam na twoje sloneczko to mi pisza ze nie mozna wyswietlic strony potrzebuje cie .... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dzisiaj jedziecie do schroniska(chyba) wiec pogłasiajcie ode mnie Celie(mustanga):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dereszke też Reksia, Kropke, Ciape ,Tubisia,Nuczika,Burcie,Corse,szczeniora tego co ucieka wiec watpie zebys cie daly rade :D itp itd.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 i niewiem czy do kotencji łazicie ale jak tak to możecie też je pogłasiać ode mnie :lol::lol::lol::evil_lol::diabloti: i jeszcze mozecie sie przejsc po wszystkich boksach i pogłasiać też wszystko ode mnie <lol2>:evil_lol::lol::loveu::cool3:;):-P:sweetCyb::roflt: Quote
ewatr Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Przyszlismy znaczysie ...przybieglismy ;) sie przywitac :loveu: Quote
Moniek193 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Witankoo !:loveu: A hejka:loveu::multi: ewatr napisał(a):Przyszlismy znaczysie ...przybieglismy ;) sie przywitac :loveu: O jaki ładny piesek:loveu:To mały Armani:evil_lol:?? Hej:multi: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):i niewiem czy do kotencji łazicie ale jak tak to możecie też je pogłasiać ode mnie :lol::lol::evil_lol::diabloti: i jeszcze mozecie sie przejsc po wszystkich boksach i pogłasiać też wszystko ode mnie <lol2>:evil_lol::loveu::sweetCyb::roflt: A do kotow raczej nie zagladamy:roll:Kiedys czesciej tam chodzilam ale psy mnie bardziej pociagaja:diabloti::evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):dzisiaj jedziecie do schroniska(chyba) wiec pogłasiajcie ode mnie Celie(mustanga):loveu::loveu::loveu:Dereszke też Reksia, Kropke, Ciape ,Tubisia,Nuczika,Burcie,Corse,szczeniora tego co ucieka wiec watpie zebys cie daly rade :D itp itd.....:loveu::loveu: Mialysmy jechac ale pojechala sama Paulina bo zaraz wybywamy na nocke do psiulki i musialam sie jeszcze swoim psem zajac, a wogole skonczylam o 12.00 bo mialam olimpiade o i jestem w domu:loveu: Wymyziam nastepnym razem (czyli chyba jutro:evil_lol:) albo Wy se wymiziacie:diabloti::loveu: Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No ja tez sie przybieglam przywitac ;) Moniek sprawy maja sie dobrze ;) ty wiesz o co mi chodzi ;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Izuuus napisał(a):Witam panie:loveu: I ja również... :loveu: Quote
Patisa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 a to prosiakowy grzyb http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SgsTLMrzLjI/AAAAAAAAAXU/Lv-h-LV042c/s400/P1100397.JPG :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Łoooo Matko! Gdzie ja to zdjęie przeoczyłam! :-o Jest boooskie!!!! :loveu::loveu::loveu: Piekna Sarrrunia! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Witam panie wszytskie i kazdą z osobna:loveu::multi: Dzieki za odwiedziny w nagrode powiem Wam ze u nas wlasnie byla burza:roll: I sie balam:evil_lol: I ze zamowilam Sarze miske z Yarro kolor KIWI i bedzie na poniedzialek to beda i foty :loveu: Niedlugo:diabloti: A zaraz ide do skelpu bo musze se szczoteczke do zebow kupic OO:evil_lol: ooo hehe twoja pierwsza szczoteczka ??:cool3::cool3::razz::razz::loveu::evil_lol: no wiesz co Quote
Moniek193 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Witam panie wszytskie i kazdą z osobna:loveu::multi: Dzieki za odwiedziny w nagrode powiem Wam ze u nas wlasnie byla burza:roll: I sie balam:evil_lol: I ze zamowilam Sarze miske z Yarro kolor KIWI i bedzie na poniedzialek to beda i foty :loveu: Niedlugo:diabloti: A zaraz ide do skelpu bo musze se szczoteczke do zebow kupic OO:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo hehe twoja pierwsza szczoteczka ??:cool3::cool3::razz::razz::loveu::evil_lol: no wiesz co Tak pierwsza a co:evil_lol: Czy ja dawalam juz te fote:roll::oops:?? Jesli niet to macie jak tak to macie drugi raz:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Tak pierwsza a co:evil_lol: Czy ja dawalam juz te fote:roll::oops:?? Jesli niet to macie jak tak to macie drugi raz:evil_lol: nie no nic nic wkoncu ja dostalam szczoteczke na 14 urodziny <lol2> tego zdjecia niewidzialam ale moze sie myle:roll: słodziutkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: a z ta szczoteczka moja i twoja zartuje oczywiscie xD dla sprostowania ze by sie ludzie nie nabijali :D:diabloti: Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://i39.tinypic.com/ma9lw4.jpg cudności!:loveu: Quote
Recommended Posts