Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya93 napisał(a):

Hejka:multi:
Dzienx:cool3::diabloti:

Onomato-Peja napisał(a):
Saruń pikniuutka :lol:

:loveu:Dziekowac pani za komplement:loveu:

cockermaister napisał(a):
http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SgsSSnxr0CI/AAAAAAAAAW0/lw9GDKeLRRc/s512/P1100390.JPG jak z niej laska :cool3: jakie ma długie nogi :cool3::cool3::cool3:

Ślicznotka z twojej Saruni :loveu::loveu::loveu:

No laska laska:cool3: Faktycznie ma dlugie nogi oO:evil_lol::loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jak miło z pani strony:loveu:

A kiedy bedzie dostawa pani nowych modeli:evil_lol::cool3:

Muszę spytać tych, którzy majstrują te modele :cool3:

A miło bo się staram :cool1:

Posted

Moniek !!!
potrzebuje pilnego kontaktu z toba na skype lub ewentualnie gg
prosze napisz do mnie bo jak ja klikam na twoje sloneczko to mi pisza ze nie mozna wyswietlic strony
potrzebuje cie ....

Posted

dzisiaj jedziecie do schroniska(chyba) wiec pogłasiajcie ode mnie Celie(mustanga):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dereszke też Reksia, Kropke, Ciape ,Tubisia,Nuczika,Burcie,Corse,szczeniora tego co ucieka wiec watpie zebys cie daly rade :D itp itd.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

i niewiem czy do kotencji łazicie ale jak tak to możecie też je pogłasiać ode mnie :lol::lol::lol::evil_lol::diabloti: i jeszcze mozecie sie przejsc po wszystkich boksach i pogłasiać też wszystko ode mnie <lol2>:evil_lol::lol::loveu::cool3:;):-P:sweetCyb::roflt:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Witankoo !:loveu:

A hejka:loveu::multi:

ewatr napisał(a):
Przyszlismy znaczysie ...przybieglismy ;) sie przywitac :loveu:

O jaki ładny piesek:loveu:To mały Armani:evil_lol:?? Hej:multi:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
i niewiem czy do kotencji łazicie ale jak tak to możecie też je pogłasiać ode mnie :lol::lol::evil_lol::diabloti: i jeszcze mozecie sie przejsc po wszystkich boksach i pogłasiać też wszystko ode mnie <lol2>:evil_lol::loveu::sweetCyb::roflt:

A do kotow raczej nie zagladamy:roll:Kiedys czesciej tam chodzilam ale psy mnie bardziej pociagaja:diabloti::evil_lol:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
dzisiaj jedziecie do schroniska(chyba) wiec pogłasiajcie ode mnie Celie(mustanga):loveu::loveu::loveu:Dereszke też Reksia, Kropke, Ciape ,Tubisia,Nuczika,Burcie,Corse,szczeniora tego co ucieka wiec watpie zebys cie daly rade :D itp itd.....:loveu::loveu:

Mialysmy jechac ale pojechala sama Paulina bo zaraz wybywamy na nocke do psiulki i musialam sie jeszcze swoim psem zajac, a wogole skonczylam o 12.00 bo mialam olimpiade o i jestem w domu:loveu: Wymyziam nastepnym razem (czyli chyba jutro:evil_lol:) albo Wy se wymiziacie:diabloti::loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Witam panie wszytskie i kazdą z osobna:loveu::multi:
Dzieki za odwiedziny w nagrode powiem Wam ze u nas wlasnie byla burza:roll: I sie balam:evil_lol: I ze zamowilam Sarze miske z Yarro kolor KIWI i bedzie na poniedzialek to beda i foty :loveu: Niedlugo:diabloti:

A zaraz ide do skelpu bo musze se szczoteczke do zebow kupic OO:evil_lol:

ooo hehe twoja pierwsza szczoteczka ??:cool3::cool3::razz::razz::loveu::evil_lol: no wiesz co

Posted

Witam panie wszytskie i kazdą z osobna:loveu::multi:
Dzieki za odwiedziny w nagrode powiem Wam ze u nas wlasnie byla burza:roll: I sie balam:evil_lol: I ze zamowilam Sarze miske z Yarro kolor KIWI i bedzie na poniedzialek to beda i foty :loveu: Niedlugo:diabloti:

A zaraz ide do skelpu bo musze se szczoteczke do zebow kupic OO:evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo hehe twoja pierwsza szczoteczka ??:cool3::cool3::razz::razz::loveu::evil_lol: no wiesz co
Tak pierwsza a co:evil_lol: Czy ja dawalam juz te fote:roll::oops:??
Jesli niet to macie jak tak to macie drugi raz:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Tak pierwsza a co:evil_lol: Czy ja dawalam juz te fote:roll::oops:??
Jesli niet to macie jak tak to macie drugi raz:evil_lol:

nie no nic nic wkoncu ja dostalam szczoteczke na 14 urodziny <lol2> tego zdjecia niewidzialam ale moze sie myle:roll: słodziutkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:

a z ta szczoteczka moja i twoja zartuje oczywiscie xD dla sprostowania ze by sie ludzie nie nabijali :D:diabloti: