Moniek193 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Izuuus napisał(a):Nie kłamie :diabloti: A ja rozmontuje Ci łóżko :cool1: Zaraz lece na koncert :grins: Nie mam lozka tylko materac :evil_lol: Na jaki koncert:cool3:?? Quote
Izuuus Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie mam lozka tylko materac :evil_lol: Na jaki koncert:cool3:?? To ci go rozmontuje :eviltong: A na koleżanków koncert :grins: W sql, w ogóle babka im kazała zmienic układ bo zbyt erotyczny :evil_lol: Ale one zminiły tylko na próbe, a na występie zatańcza po swojemu tak jak planowały :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Izuuus napisał(a):To ci go rozmontuje :eviltong: A na koleżanków koncert :grins: W sql, w ogóle babka im kazała zmienic układ bo zbyt erotyczny :evil_lol: Ale one zminiły tylko na próbe, a na występie zatańcza po swojemu tak jak planowały :diabloti: A wspominalas mię o tym:loveu: Ale niegrzeczne dziewuchy:evil_lol:Pani je skrzyczy:evil_lol: Ale chcialabym to widziec:loveu::evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moniek193 napisał(a):A wspominalas mię o tym:loveu: Ale niegrzeczne dziewuchy:evil_lol:Pani je skrzyczy:evil_lol: Ale chcialabym to widziec:loveu::evil_lol: Pani to pójdzie na dywanik do dyry :cool3: Uwielbiam te ich występy i układy :loveu::cool3: A co u was Pomidorasku? Jak tam moja księżniczka Sarennka? :cool3::loveu: Quote
aneczka23 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moniek.... hop hop. Wracam do Ciebie po długim niebycie. Tęskniłaś ?:diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 aneczka23 napisał(a):Moniek.... hop hop. Wracam do Ciebie po długim niebycie. Tęskniłaś ?:diabloti: Oczywiscie ze teskinilam:evil_lol::loveu: I za fotami w Twojej galerii tez i mam nadzieje ze je tam zastane jak tam zajze:diabloti: Izuuus napisał(a):Pani to pójdzie na dywanik do dyry :cool3: Uwielbiam te ich występy i układy :loveu::cool3: A co u was Pomidorasku? Jak tam moja księżniczka Sarennka? :cool3::loveu: Moglas nagrac dla nas ten wystep:loveu: U Pomidoraska wszytsko gra:multi:Jestem wlasnie na nocce u Kaya93 z Psiulka :loveu::evil_lol:To dopiero bedzie erotyczne:D A Sara razem z cala rodzinka jest u babci:multi::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Izuuus napisał(a):Nagrałam. Jenak ne moge wysłać tego dziewczyną bo za duży i nie umiem zmienić go żeby był mniejszy :-( A ty jeszcze mnie zostawiłaś :-( Miłej nocki laski ;) Sarcia wolałaby u mnie być zapewne :loveu: Moja kruszynka :loveu: Nie zostwilam Ciem:placz: Jutro jak wroce to jakos zmniejszymy ten filmik:multi: napewno by wolala:loveu:;) branoc moooj Ty:loveu::multi: Quote
Izuuus Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Moglas nagrac dla nas ten wystep:loveu: U Pomidoraska wszytsko gra:multi:Jestem wlasnie na nocce u Kaya93 z Psiulka :loveu::evil_lol:To dopiero bedzie erotyczne:D A Sara razem z cala rodzinka jest u babci:multi::loveu: Nagrałam. Jenak ne moge wysłać tego dziewczyną bo za duży i nie umiem zmienić go żeby był mniejszy :-( A ty jeszcze mnie zostawiłaś :-( Miłej nocki laski ;) Sarcia wolałaby u mnie być zapewne :loveu: Moja kruszynka :loveu: Quote
Moniek193 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Witankoo :multi: :loveu: Hejo Ci:loveu: Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 niedosc ze mi dzis posty przeskakuja to jeszcze nie moge ich znalezc ehhh nieiem - ja tu dzis bylam juuz ???? :razz: witam sie jesli sie niewitalam :buzi: Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No to siem jeszcze raz przywitam i Ciem ucalujem :buzi: aaahh no i boksiem tess :grins: w fafleka ;) Quote
Izuuus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie zostwilam Ciem:placz: Jutro jak wroce to jakos zmniejszymy ten filmik:multi: napewno by wolala:loveu:;) branoc moooj Ty:loveu::multi: Zostawiłaś :placz: Już nie trzeba jakoś im to wysłałam ;) Teraz to raczej dzień dobry ;* Quote
Moniek193 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Aga K napisał(a):niedosc ze mi dzis posty przeskakuja to jeszcze nie moge ich znalezc ehhh nieiem - ja tu dzis bylam juuz ???? :razz: witam sie jesli sie niewitalam :buzi: Chyba Ciem nie bylo:evil_lol: Albo post prezskoczyl o kilka stron:diabloti: A wiec ja tez Ciem witam:multi: Quote
Patisa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SgRQI2QWe_I/AAAAAAAAAUw/ha2bQAqKqIY/s512/P1100369.JPG Boksie prawdziwie!:loveu::loveu::loveu: Witamy ;) Quote
Moniek193 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Aga K napisał(a):hehehe ;) Patisa a ty tez masz boksiczka ? To ja Ci za nia odpowiem ze ma:loveu: Piekna bowsie:evil_lol:I dlamatynca:diabloti: Ale wypaplalam wszytsko:evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):nawet ja dałam 1 fotkę a tu nic :shake: Dalam wczesniej duuuzo:eviltong: Pozatym teraz zbliza sie koniec roku musze zaliczac, poprawiac jednym slowem ratowac sie:evil_lol: Wiec bede rzadziej wpadac narazie:placz: ale potem....:diabloti: Izuuus napisał(a):Dowidzenia :bye: To moze ja juz powiem dziendobry:multi: Patisa napisał(a):http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SgRQI2QWe_I/AAAAAAAAAUw/ha2bQAqKqIY/s512/P1100369.JPG Boksie prawdziwie!:loveu::loveu::loveu: Witamy ;) Hejo:multi::loveu: Boksiowe zycie sklada sie z podskokow i pilek:evil_lol: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Heyka ;) no to czemu ja jeszcze u Patisy z wizyta niebylam ??? :mad::mad::mad: ... gdzie jaki linkus co ???? :mad::mad::mad: a czemu i ona i u mego boksa niebyla no :mad::mad::mad: Moniek ty PAPLO !!! :grins: i taaak ciem lubiem :grins: a tak wogole to jak na ta pore to i tak widze, ze mnie sie humorek trzyma :grins: :hand: Quote
Cieplutkaa. Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nom chyba trzeba złożyc zażalenie na Patisę :mad::evil_lol: Mnie tez dawno nie odwiedzała, a dzisiaj przyjechał do mnie mój nowy szkrab, więc mam nadzieję, ze w końcu zajązy... Bo jak nie to... :mad::evil_lol: Pozdrawiam wszystkie bokserkowe ciotki - Patisę też :p - Quote
Moniek193 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Izuuus napisał(a):witam spowrotem :loveu::multi: Wiatam panienke:loveu::multi: Justy$ka napisał(a):Nom chyba trzeba złożyc zażalenie na Patisę :mad::evil_lol: Mnie tez dawno nie odwiedzała, a dzisiaj przyjechał do mnie mój nowy szkrab, więc mam nadzieję, ze w końcu zajązy... Bo jak nie to... :mad::evil_lol: Pozdrawiam wszystkie bokserkowe ciotki - Patisę też :p - Patisa ma ograniczony dostep do neta, wiec nawet do siebie zaglada dosc rzadko, do tego dochodzi sprawa domku dla Jagi co jest w tej chwili priorytetem wiec musze tu Patise usprawiedliwic;) Napewno jak bedzie miec wiecej czasu to do nas wszytskich zajzy;) Aga K napisał(a):Heyka ;) no to czemu ja jeszcze u Patisy z wizyta niebylam ??? :mad::mad: ... gdzie jaki linkus co ???? :mad::mad: a czemu i ona i u mego boksa niebyla no :mad::mad: Moniek ty PAPLO !!! :grins: i taaak ciem lubiem :grins: a tak wogole to jak na ta pore to i tak widze, ze mnie sie humorek trzyma :grins: :hand: Ja papla:crazyeye::evil_lol:No skadze:evil_lol: Miec dobry humor jest fajnie:loveu::multi:Ja tez ostatnio mam:loveu: Hej Hej:multi::multi: Quote
Kaya93 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Hejo:loveu: Moja Ty obrażalska dziewucho :evil_lol: lepiej byś jakieś zdjęcia dodała a nie:mad::eviltong: Sarenki chcemy!:loveu: Quote
.Agata. Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Moniek193 napisał(a): Czy ja juz Ci tu kiedys obiecalam ze do Was wpadne?? no właśnie :mad: Quote
Recommended Posts