Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Fajnie by bylo:loveu: Zapraszamy do nas:eviltong:

Jak tylko wzydrowieje z wielką chęcia- macie ogrodzenie dobre żeby toto małe mi niezwialo przez jakas dziure czy cos- ona to sie wszedzie zmiesci :diabloti:

Posted

Nera- napisał(a):
Jak tylko wzydrowieje z wielką chęcia- macie ogrodzenie dobre żeby toto małe mi niezwialo przez jakas dziure czy cos- ona to sie wszedzie zmiesci :diabloti:

Hmmmm .... Sara to sie nie przecisnie ale to male:loveu:to chyba tak :roll: ALe bedziemy jej pilnowac caly caly czas Sarka to jej z oczu nie spusci:evil_lol:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Sarunia jak Kara Mustaffa, ale księżniczka w tym turbanie.:loveu::loveu: I jeszcze do tego, ten czerwony pałac, no wypas. Widać, że pieszczoszek mamusin.:megagrin::megagrin:

Żeby tylko ksiezniczka:evil_lol:My z niej potrafimy zrobic tez Matke Terese z Kalkuty z uzyciem odpowiedniej kolderki (bialej w niebieskie paski):evil_lol: Kiedys wstawie taka focie sie przekonacie jaka mam aktorke w domu:loveu: A ten palac to wybraniec Sary tak go sobie upodobala ze do dzis stoi nie zwiniety:eviltong:

Posted

:laugh2_2:no nieźle. Moich jeszcze nie:laugh2_2: przebieram. Muszę im też coś wymyślić:eviltong: A propos domku to masz wybitnego boxa - ja nie nadążam z kupowaniem łóżek a u Ciebie taki patent przetrwał. Dla przykładu... łóżko kupione tydz temu w piątek, wczoraj zostało zjedzone. W sensie jakimś cudem bąbel odpiął zamek i wyciągnął z pontonu poduszkę gąbkową. 15minutowa cisza była niepokojąca... zaglądam... cały korytarz w szczątkach. jeah. wpakowałam im to spowrotem:eviltong:

Posted

Niedlugo urzadzimy konkurs na najlepsze przebranie:evil_lol: Poza tym jezeli chodzi o legowiska to uwiez mi to nie jest pierwsze ani drugie:roll: i tez jest ze tak powiem napoczete:evil_lol: Czekamy na Wasze stroje, moze cos z rycerzem hehe:evil_lol:

Posted

U nas jak zwykle juz zamilko:placz: Ale nas sie tak latwo nie pozbedziecie :diabloti:Sara ma nowe foty w szelkach z ezydoga wiec na dniach beda czy Wam sie chce ogladac czy nie o:eviltong::diabloti:
PS Przechorowalam caly snieg kiedy bedzie nastepny?????????????????????

Posted

Moniek193 napisał(a):
U nas jak zwykle juz zamilko:placz: Ale nas sie tak latwo nie pozbedziecie :diabloti:Sara ma nowe foty w szelkach z ezydoga wiec na dniach beda czy Wam sie chce ogladac czy nie o:eviltong::diabloti:
PS Przechorowalam caly snieg kiedy bedzie nastepny?????????????????????

Mi się chce oglądać!! :multi: Jak tam nowe paski? :razz:

Posted

No dzisiaj jest dzisiaj i fotek nie ma sama nie wiem czemu:evil_lol: Zaraz wstawie tylko aparat do pokoju przywloke:loveu:Jestem:multi: Wogole dlugo mnie nie bylo na dogo i musze Wam to wynagrodzic hehe:evil_lol: No i pare fotach w szelencjach ktore moj 2 pies uwielbia a Sara jak wszytskiego nie znosi:evil_lol:

Szeleczki wybralismy ostatecznie koloru fioletowego a dla Cezarka czerwone

Tu wyglada jak pokraka:evil_lol:

Ahhh te oczy:loveu:

Posted

Cuudne szeleczki, niezłe wdzianko. Mam nadzieję, że są równie funkcjonalne i wytrzymałe, jak piękne i będą dłuugo służyły. Chyba nie muszę dodawać, że Sarcia to urodzony model i do pyszczka jej we wszystkim :cool2:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Cuudne szeleczki, niezłe wdzianko. Mam nadzieję, że są równie funkcjonalne i wytrzymałe, jak piękne i będą dłuugo służyły. Chyba nie muszę dodawać, że Sarcia to urodzony model i do pyszczka jej we wszystkim :cool2:

Dziekujemy:loveu: Jezeli chodzi o funkcjonalnosc to daje im 80% wygladu:evil_lol: Tak pozatym dzis do Sary przyszedl Mikolaj:loveu:I dostala duzo nowych przekasek i zabawke nowa sliczna niebieska bialo pileczke ktora pokochala od 1 wejzenia:loveu: Jak juz Ci obiecalam te foteczki bede specjalnie dla Ciebie( jutro napsrtykam zdjec i wstawie jak zdaze bo sie wybieram na lodowisko:diabloti:)