Coffee&Nera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Świetne zdjecia Sarci :loveu::loveu::loveu: Miejmy nadzieje ze sie z Nercią kiedys poznają :loveu: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Nera- napisał(a):Świetne zdjecia Sarci :loveu::loveu::loveu: Miejmy nadzieje ze sie z Nercią kiedys poznają :loveu: Fajnie by bylo:loveu: Zapraszamy do nas:eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Moniek193 napisał(a):Fajnie by bylo:loveu: Zapraszamy do nas:eviltong: Jak tylko wzydrowieje z wielką chęcia- macie ogrodzenie dobre żeby toto małe mi niezwialo przez jakas dziure czy cos- ona to sie wszedzie zmiesci :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Nera- napisał(a):Jak tylko wzydrowieje z wielką chęcia- macie ogrodzenie dobre żeby toto małe mi niezwialo przez jakas dziure czy cos- ona to sie wszedzie zmiesci :diabloti: Hmmmm .... Sara to sie nie przecisnie ale to male:loveu:to chyba tak :roll: ALe bedziemy jej pilnowac caly caly czas Sarka to jej z oczu nie spusci:evil_lol: Quote
Agga Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SS_AAN_rw-I/AAAAAAAABAs/BtSFJLE-HHw/s640/P1050769.JPG Przepiękne zdjęcie.:loveu: Strasznie podobna do mojej. Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Agga']http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SS_AAN_rw-I/AAAAAAAABAs/BtSFJLE-HHw/s640/P1050769.JPG Przepiękne zdjęcie.:loveu: Strasznie podobna do mojej. Dziekujemy dziekujemy:loveu: Niedlugo zdjecia reklamujace szelki ezydog bo takie Sarce zafundowalam:loveu: Quote
psiulka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Śliczna Sarcia - jak zawsze. :loveu: Nareszcie Pani się zachciało wstawić jakieś zdjęcia :loveu: http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SS_AFmZqtTI/AAAAAAAABA8/FY1Qkx0h5pU/s640/P1050771.JPG - Śpioszek :iloveyou: Skąd masz taki słiit kocyczek? :razz: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='psiulka']Śliczna Sarcia - jak zawsze. :loveu: Nareszcie Pani się zachciało wstawić jakieś zdjęcia :loveu: http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SS_AFmZqtTI/AAAAAAAABA8/FY1Qkx0h5pU/s640/P1050771.JPG - Śpioszek :iloveyou: Skąd masz taki słiit kocyczek? :razz: Wyczaiłyśmy na 2hand:evil_lol:Serio :diabloti:nawet tam mozna cos takiego znalezc:loveu: Quote
aneczka23 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Sarunia jak Kara Mustaffa, ale księżniczka w tym turbanie.:loveu::loveu: I jeszcze do tego, ten czerwony pałac, no wypas. Widać, że pieszczoszek mamusin.:megagrin::megagrin: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 aneczka23 napisał(a):Sarunia jak Kara Mustaffa, ale księżniczka w tym turbanie.:loveu::loveu: I jeszcze do tego, ten czerwony pałac, no wypas. Widać, że pieszczoszek mamusin.:megagrin::megagrin: Żeby tylko ksiezniczka:evil_lol:My z niej potrafimy zrobic tez Matke Terese z Kalkuty z uzyciem odpowiedniej kolderki (bialej w niebieskie paski):evil_lol: Kiedys wstawie taka focie sie przekonacie jaka mam aktorke w domu:loveu: A ten palac to wybraniec Sary tak go sobie upodobala ze do dzis stoi nie zwiniety:eviltong: Quote
aneczka23 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :laugh2_2:no nieźle. Moich jeszcze nie:laugh2_2: przebieram. Muszę im też coś wymyślić:eviltong: A propos domku to masz wybitnego boxa - ja nie nadążam z kupowaniem łóżek a u Ciebie taki patent przetrwał. Dla przykładu... łóżko kupione tydz temu w piątek, wczoraj zostało zjedzone. W sensie jakimś cudem bąbel odpiął zamek i wyciągnął z pontonu poduszkę gąbkową. 15minutowa cisza była niepokojąca... zaglądam... cały korytarz w szczątkach. jeah. wpakowałam im to spowrotem:eviltong: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Niedlugo urzadzimy konkurs na najlepsze przebranie:evil_lol: Poza tym jezeli chodzi o legowiska to uwiez mi to nie jest pierwsze ani drugie:roll: i tez jest ze tak powiem napoczete:evil_lol: Czekamy na Wasze stroje, moze cos z rycerzem hehe:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hej;) Weszłam zobaczyłam zdjęcia i zakochałam sie w twoim psie ale pewnie nie ja pierwsza:lol: http://img222.imageshack.us/img222/4065/p1020668fx5.jpg słodkości:loveu: Quote
Moniek193 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='groszek83']Hej;) Weszłam zobaczyłam zdjęcia i zakochałam sie w twoim psie ale pewnie nie ja pierwsza:lol: http://img222.imageshack.us/img222/4065/p1020668fx5.jpg słodkości:loveu: Witamy w naszej skromnej galeryjce:loveu:Mam nadzieje ze bedziecie tu czesto zagladac:oops: Zaraz lece na Wasza;) Quote
Moniek193 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 U nas jak zwykle juz zamilko:placz: Ale nas sie tak latwo nie pozbedziecie :diabloti:Sara ma nowe foty w szelkach z ezydoga wiec na dniach beda czy Wam sie chce ogladac czy nie o:eviltong::diabloti: PS Przechorowalam caly snieg kiedy bedzie nastepny????????????????????? Quote
psiulka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Moniek193 napisał(a):U nas jak zwykle juz zamilko:placz: Ale nas sie tak latwo nie pozbedziecie :diabloti:Sara ma nowe foty w szelkach z ezydoga wiec na dniach beda czy Wam sie chce ogladac czy nie o:eviltong::diabloti: PS Przechorowalam caly snieg kiedy bedzie nastepny????????????????????? Mi się chce oglądać!! :multi: Jak tam nowe paski? :razz: Quote
aneczka23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 i jak ubranko? zdaje egzamin? pokaż jak się prezentujecie:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Paski super:loveu: A fotki bede lada dzien tylko ze dzis juz nie zdaze zgrac na kompa:oops:Ale beda:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 No dzisiaj jest dzisiaj i fotek nie ma sama nie wiem czemu:evil_lol: Zaraz wstawie tylko aparat do pokoju przywloke:loveu:Jestem:multi: Wogole dlugo mnie nie bylo na dogo i musze Wam to wynagrodzic hehe:evil_lol: No i pare fotach w szelencjach ktore moj 2 pies uwielbia a Sara jak wszytskiego nie znosi:evil_lol: Szeleczki wybralismy ostatecznie koloru fioletowego a dla Cezarka czerwone Tu wyglada jak pokraka:evil_lol: Ahhh te oczy:loveu: Quote
aneczka23 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cuudne szeleczki, niezłe wdzianko. Mam nadzieję, że są równie funkcjonalne i wytrzymałe, jak piękne i będą dłuugo służyły. Chyba nie muszę dodawać, że Sarcia to urodzony model i do pyszczka jej we wszystkim :cool2: Quote
Moniek193 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 aneczka23 napisał(a):Cuudne szeleczki, niezłe wdzianko. Mam nadzieję, że są równie funkcjonalne i wytrzymałe, jak piękne i będą dłuugo służyły. Chyba nie muszę dodawać, że Sarcia to urodzony model i do pyszczka jej we wszystkim :cool2: Dziekujemy:loveu: Jezeli chodzi o funkcjonalnosc to daje im 80% wygladu:evil_lol: Tak pozatym dzis do Sary przyszedl Mikolaj:loveu:I dostala duzo nowych przekasek i zabawke nowa sliczna niebieska bialo pileczke ktora pokochala od 1 wejzenia:loveu: Jak juz Ci obiecalam te foteczki bede specjalnie dla Ciebie( jutro napsrtykam zdjec i wstawie jak zdaze bo sie wybieram na lodowisko:diabloti:) Quote
Coffee&Nera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Sto lat Sto lat :laola: :tort::tort::tort: [SIZE=2] Dzisiaj wkoncu urodziny Moniki :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/STl9hpGZs-I/AAAAAAAABEg/oVDrxUhSYVo/s640/P1050837.JPG To najładniejsze:loveu: I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:loveu: Quote
Recommended Posts