Moniek193 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Yana, Paulina Dzieki dziewczyny:loveu::multi: Wlasnie jem imieninowe rafaello:diabloti: Ktos chce:cool3: Quote
Karolina. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Moniek193']Wlasnie jem imieninowe rafaello:diabloti: Ktos chce:cool3: Ja ja ja chcę :sweetCyb: :oops: A tak wogóle to spóźnione, ale jak najbardziej szczere SYSKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :loveu: Quote
Moniek193 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja ja ja chcę :sweetCyb: :oops: A tak wogóle to spóźnione, ale jak najbardziej szczere SYSKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :loveu: Masz <raffaello>:loveu: Dziekowac za zyczonka:loveu::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 o ja chce raffaello chociaz niewiem czy zjem bo mam wstret teraz i jestem w szoku chodzil wlasnie po mnie wielki pajak i tak przy glowie na ramieniu az sie rozplakalam :D:D nienawidze pajakow :-( tak zaczelam piszczec ze az moj kot na ratunek przylecial :evil_lol: aaa pajaki:-(:-(:roll::roll: Quote
Moniek193 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o ja chce raffaello chociaz niewiem czy zjem bo mam wstret teraz i jestem w szoku chodzil wlasnie po mnie wielki pajak i tak przy glowie na ramieniu az sie rozplakalam :D:D nienawidze pajakow :-( tak zaczelam piszczec ze az moj kot na ratunek przylecial :evil_lol: aaa pajaki:-(:-(:roll::roll: brrrr nawet mi nie mow:shake:Az sie rozgladnelam po pokoju :roll: Ja tez sie straaasznie boje i tez zawsze placze jak widze pajaka:evil_lol::roll: A w sumie to nie jest smieszne tylko straaszne:roll::placz: Choc do mnie uratuje Cie:multi: Quote
Onomato-Peja Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Hejo:loveu::multi: A co tu taka cisza:roll::evil_lol:Jak nigdy:roll:Az muche slychac bzzzzzzzz:evil_lol: nie wiem mam głośniki wyłączone :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hej ! Atomówko ! :multi::loveu: Hejo:loveu::multi: A co tu taka cisza:roll::evil_lol:Jak nigdy:roll:Az muche slychac bzzzzzzzz:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 hehe ja zaraz tez bd rafaello jeść mniamuu !! :evil_lol: a fotki to już od dawna poszukiwane.. Quote
Izuuus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moniek193 napisał(a):A co tu taka cisza:roll::evil_lol:Jak nigdy:roll:Az muche slychac bzzzzzzzz:evil_lol: To nie mucha:roll: pscółka:cool1: Quote
groszek83 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 To jak już zjadłaś rafaello to daj jakieś zdjęcia:cool3::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 groszek83 napisał(a):To jak już zjadłaś rafaello to daj jakieś zdjęcia:cool3::evil_lol: Alez kiedy ja ni mam:roll: Hmmm hmmm hmmmm:roll::placz: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Głos oddany :cool3: Oczywiście na "Kundelka":loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Izuuus']To nie mucha:roll: pscółka:cool1: Oki pscolka:loveu:Niech bedziem:evil_lol: Groszek kiedy ja nie mam czas i wlasnie zmykam A Was prosze baaardzo zaglosujcie na rzeszowskie schronisko Kundelek:roll: Mamy duze szanse kazdy glos sie liczy http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Prosze ladnie Was:roll::loveu: Quote
Yana Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Moniek193']Oki pscolka:loveu:Niech bedziem:evil_lol: Groszek kiedy ja nie mam czas i wlasnie zmykam A Was prosze baaardzo zaglosujcie na rzeszowskie schronisko Kundelek:roll: Mamy duze szanse kazdy glos sie liczy http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Prosze ladnie Was:roll::loveu: skoro tak prosisz :razz: to lecim zagłosować Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moniek193 napisał(a):brrrr nawet mi nie mow:shake:Az sie rozgladnelam po pokoju :roll: Ja tez sie straaasznie boje i tez zawsze placze jak widze pajaka:evil_lol::roll: A w sumie to nie jest smieszne tylko straaszne:roll::placz: Choc do mnie uratuje Cie:multi: hehe juz lece bliziutko mam:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mało jest troche na kundelka powinno miec pierwsze miejsce:angryy: :D:eviltong: Quote
Moniek193 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hehe juz lece bliziutko mam:evil_lol: Choc choc czekam:loveu: Gosiulaaa, Yana Dzieki dziewuchy:multi::loveu: Na Was to mozna liczyc:loveu: Quote
Izuuus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Moniek193']Oki pscolka:loveu:Niech bedziem:evil_lol: Groszek kiedy ja nie mam czas i wlasnie zmykam A Was prosze baaardzo zaglosujcie na rzeszowskie schronisko Kundelek:roll: Mamy duze szanse kazdy glos sie liczy http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Prosze ladnie Was:roll::loveu: No, bo ty już nie wiesz co ci bzyczy czy to mucha czy pscółka :roll: Co ja z tobą dziecko mam :evil_lol::loveu: A ja głosowałam wczoraj :cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Juz mamy 2 miejsce pniemy siem:multi: nooo jeszcze tyylko o jedno w góre :multi::multi::multi::loveu::loveu:kundelek nr 1 !!!:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mało jest troche na kundelka powinno miec pierwsze miejsce:angryy: :D:eviltong: Juz mamy 2 miejsce pniemy siem:multi: Quote
Kaya93 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No postanowiłam skrócić sobie droge do Was:evil_lol: i oto jestem:loveu: hejaski:loveu: KUNDELEK NR 1!!!!!! Łiiii :eviltong::loveu::loveu::loveu: Głosować dziewuchy głosować:loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Gosiulaaa, Yana Dzieki dziewuchy:multi::loveu: Na Was to mozna liczyc:loveu: Ohhh Thanks :oops: Jaki komplement :cool3: Tyszzz Cię Kocham Wieśniarko :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Juz mamy 2 miejsce pniemy siem:multi: 2 to dalej mało :angryy: musi być 1 jak nic :loveu: Ahhh... nie możemy przegrać :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts