Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Onomato-Peja napisał(a):fotki fotki fotki ... :roll::evil_lol: Jak wyzej napisalam muszem sie edukowac duzo w tym tyg i fotek ni ma i ni bedzie :placz: Chyba:diabloti: Quote
cockermaister Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Moniek193 a ty tą obroże z red dingo zamawiałaś na internecie ??? Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wypaplałaś jak gadałaś o Eustahinie nie pamiętasz...:roll: Tłumaczyłaś się że nie masz tak na drugie i przy okazji powiedziałaś nam swe imiona :eviltong::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='cockermaister']Moniek193 a ty tą obroże z red dingo zamawiałaś na internecie ??? Tak na necie;)Ale nie pamietam juz dokladnie w jakim sklepie:roll: [quote name='groszek83']Cześć Mario Magdaleno:lol::evil_lol: Czy ja juz sie gdzies wypapalam ze mam na 2 Maria a na 3 Magdalena:roll: Nawet nie pamietam:evil_lol: A wiec witam:loveu::multi: [quote name='Yana']na dogo już jesteś :evil_lol::evil_lol: Taaaa:cool3:A chcesz autograf:evil_lol: Moze na bazarku zaczne sprzedawac autografy na biedne psy:roll::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 groszek83 napisał(a):Tak paplo wypaplałaś:eviltong: Aha:evil_lol:Milo wiedziec:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No nareście, moge swobodnie sie poruszać po tej galerii:evil_lol: Bo ost cięzko było:eviltong: nie Moniu:cool3: No więc, normalnie poprosiłabym Cie o zdjęcia, ale w tym tygodniu Cie rozumiem:roll: Z okazji imieninek:loveu: Nasze najulubieńsze:loveu: Quote
Izuuus Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Strajkuję! Zawsze jak tu przychodze musze nadrabiać, kto chce oberwać? :mad: :evil_lol: Najlepszego z okazji imienów :loveu: Dmuchawiec :cool1: Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ooo Boszzzz.... To Moniek ma dziś imieniny :crazyeye: Jejku Wszystkieggo Najlepszego!!! Widzę że czas na wierszyczek :evil_lol::evil_lol: Z okazji twoich imieninek:crazyeye: Życzę Ci zdrowia, szczęścia i radosnych minek ;) Abyś się nigdy w życiu nie smutała...:-( I innych swym radosnym uśmiechem witała :p Abyś ocenki w szkole miała wzorowe...:eviltong: I w ogóle żeby twoje życie było kolorowe :loveu: Tego Ci życzy Twa Wieśniaczka Małgocha :cool3: Bo ta Małgocha Cię bardzo Kocha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93']No nareście, moge swobodnie sie poruszać po tej galerii:evil_lol: Bo ost cięzko było:eviltong: nie Moniu:cool3: No więc, normalnie poprosiłabym Cie o zdjęcia, ale w tym tygodniu Cie rozumiem:roll: Z okazji imieninek:loveu: http://www.twojekwiaty.pl/photo/461.jpg http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/008/838.jpg Nasze najulubieńsze:loveu: Umciu umciu dzienkowac pani:loveu:Mmmmm pianki:multi: Tak nie proś:evil_lol:Nie pros o foty bo Cie nie wyslucham:evil_lol:Zreszta Ty rozmumiesz czego:placz: [quote name='Izuuus']Strajkuję! Zawsze jak tu przychodze musze nadrabiać, kto chce oberwać? :mad: :evil_lol: Najlepszego z okazji imienów :loveu: Dmuchawiec :cool1: Ja nie ce oberwac i jestem nie winna:roll::loveu: Ja ce juz dmuchawca ale to wieczorkiem bo teraz nauka czeka:placz: Wiec zmykam:placz: I dziekowac:loveu: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 gosiulaa napisał(a):ooo Boszzzz.... To Moniek ma dziś imieniny :crazyeye: Jejku Wszystkieggo Najlepszego!!! Widzę że czas na wierszyczek :evil_lol::evil_lol: Z okazji twoich imieninek:crazyeye: Życzę Ci zdrowia, szczęścia i radosnych minek ;) Abyś się nigdy w życiu nie smutała...:-( I innych swym radosnym uśmiechem witała :p Abyś ocenki w szkole miała wzorowe...:eviltong: I w ogóle żeby twoje życie było kolorowe :loveu: Tego Ci życzy Twa Wieśniaczka Małgocha :cool3: Bo ta Małgocha Cię bardzo Kocha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale piekny:loveu: Dziekuje Gocha co mnie kocha:loveu: Wiesniaczko ma:multi::loveu: I wogle lalallalala hehe fajnie:oops:To pa:placz: Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Monieczku Dogi ; ) Z okazji Twych imienin życzę Ci Wszystkiego Najlepsiejszego ! I takie cuś Ci przyniosłam ; ) :* Quote
groszek83 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Aaaa bo ty też Monika zapomniało mi sie:evil_lol: no to nasze zdrowie:pepsi: pepsi bo ktoś tu jest niepełnoletni:eviltong::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Aga K Podobalo mi sie Moniczku Dogi:loveu:To tak specjalnie czy przejezyczenie bo dogi pasuje do dogomanii:evil_lol::loveu:No chyba ze mialo byc Drogi ale mi sie ta 1 wersja bardziej podoba:loveu: Dziekowac:loveu: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Aga K napisał(a):a mam poprawic ?? :cool3: Niet:no-no-no: Tak jest super:loveu::multi: Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nio ja mam nadzieje :oops: bo jak cos, to poprawiem .... aaaaa a tak wogole to JOJO uuuuwielbiam :diabloti: Moniek, u mnie w galerii jest pytanie do ciebie :evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Moniek193 napisał(a):A ta tylko o tym:eviltong::diabloti: Że niby ja? :cool1: Z kimś mnie pomyliłaś młoda damo :cool3: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Izuuus']Trzeba to oblać :knajpa: A ta tylko o tym:eviltong::diabloti: [quote name='Aga K']Nio ja mam nadzieje :oops: bo jak cos, to poprawiem .... aaaaa a tak wogole to JOJO uuuuwielbiam :diabloti: Moniek, u mnie w galerii jest pytanie do ciebie :evil_lol: Jojo sa pycha:loveu: U Cie w galeryji:cool3:Juz lece:roll::evil_lol: Nie poprawiaj:diabloti: Onamato-Peja Dziekowac:multi: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Izuuus']Że niby ja? :cool1: Z kimś mnie pomyliłaś młoda damo :cool3: Chyba nie stara damo:eviltong: Gosiulaaa :multi::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 o to dobrze że zdążyłam przed północą złożyć życzonka ^^ fakt że dopiero za 21.45:cool3: ale wiesz a więc składam ci życzenia WsZyStKiEgO NaJlEpSzEgO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 trochę się spóźniłam :oops: ale i tak życzę wszystkiego najlepszego :laola: Quote
Recommended Posts