Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tu dawno nikogo nie bylo:-(Nawet zeby watek podtrzymac:-( No nic niusia same se tu popiszemy:-( Jak bede miala troche wiecej czasu moze w piatek to wstawie pare nowych fotek, tylko kto je bedzie ogladal:placz::placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale tu dawno nikogo nie bylo:-(Nawet zeby watek podtrzymac:-( No nic niusia same se tu popiszemy:-( Jak bede miala troche wiecej czasu moze w piatek to wstawie pare nowych fotek, tylko kto je bedzie ogladal:placz::placz:

Jaaaa! :multi::multi:

Posted

Zdjecia zrobione i juz bym wstawila ale nie moge znalezc kabla USB:angryy:Postaram sie jeszcze dzis znalezc:roll: A tak nawiasem mowiac nie wiem jak Wasze boksie ale my z Sara to juz tylko na snieg i sniezne szalenstwa czekamy:diabloti:No i jak tylko sypnie to i zdjecia kolejne sniezne beda:loveu:

Posted

Moja kochana DZIEWCZYNKA:loveu:

No co??:oops:

Mam Cie wreszczie ty pokrowcu agresywny:evil_lol:

Na dzis KONIEC!!!( początek strona 11:loveu:) to tyle

PS jak sypnie snieg to beda nowe fciaki ze snieznych zabaw:multi:

Posted

Ja jej kurcze nie moge sie oprzec:roll:Jest taka rozbrajajaca i kochana. Ale trzeba bedzie bo mamy zamiar kupic nowa kanape i zabronic jej na nia wchodzic ewentualnie tylko na ta stara. A tak pozatym to ja sie rozchorowalam:placz:a jutro spodziewamy sie sniegu:placz:. I dzis dowiedziallysmy sie ze mieszka niedaleko nas 7 miesieczny bokserek Borys no i moja Sarka to juz wie do czego ona sie przyda- do maltretowania w czasie zabawy:evil_lol::evil_lol:

Posted

uu, no będzie nie lada problem ją teraz oduczać :cool3: Przyszedł mi dziś psiowy ponton - nowe królestwo. Musiałam je namawiać żeby się przysiadły koło mnie, bo nie wiedziały czy im wolno :hand: świrki nie psy. tak nawiasem to super masz te dywaniki w mieszkaniu;)

Posted

Licze na zimowe fotki;)

Moniek193 napisał(a):
Ja jej kurcze nie moge sie oprzec:roll:Jest taka rozbrajajaca i kochana. Ale trzeba bedzie bo mamy zamiar kupic nowa kanape i zabronic jej na nia wchodzic ewentualnie tylko na ta stara.

No to powodzenia:diabloti:

Posted

Mulicytata mi nie dziala:angryy:
KIŁI śnieg juz u nas spadl i to juz we czwartek, moj dluuugo oczekiwany snieg:multi: I bylyby fotki bylyby, gdyby sie cioteczka nie rozchorowala:-( Jestem chora od czw. i do konca tygodnia mam siedziec w domu:placz:a snieg zaczal topniec:placz: Wiec sie fotki spoznia i beda wraz z nastepnym sniegiem:loveu:
ANECZKA23 dzieki:loveu:. Ten maly dywanik to dywanik naszej Sarulki-jej ulubiony, tam lezy, zanosi swoje male przegryzki :evil_lol:
A co do PSIULKI pytania to odp powyzej:loveu:

PS Ale musze sie Wam pochwalic ze Sara jest moja PW pielegniarka:evil_lol:Od kad leze chora ona sie caly czas mna opiekuje, lezy przy mnie, nie odstepuje mnie na krok:loveu:Jest taka kochana:loveu:

Posted

Nera- napisał(a):
Witamy koleżanki :diabloti: Niewiedzialam ze wy posiadacie galeryje :mad::mad::mad: Niezostalam poinformowana. Sara cudowna ;* Zreszta pamietasz co to sie dzialo z tymi chrupkami :cool3:

No nareszcie do nas zajzalas:eviltong: Witamy witamy w naszych skromnych progach:loveu:

Posted

Doszłam do wniosku że sie troche zaniedbalam z tymi zdjeciami i musze to koniecznie nadrobic:oops: Dlatego mam pare foteczek:loveu:(ktorych i tak nikt nie obejrzy:eviltong:)

Mam nowy kocyczek to sie po spacerku postanowilam zagrzac:multi:

Posted

A tu fociaki z zabawy w pilke nozna :evil_lol:Oczywiscie Sara zabrala pilke i uciekla:evil_lol:

Tego szukacie??:evil_lol:

O nie uciekla mi piłeczka:roll:

Teraz to juz tylko płakać, bo pani taka leniwa nawet mi nie poda:evil_lol: