Paulina_mickey Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://lh6.ggpht.com/psiulka/SQOltnL4h1I/AAAAAAAAHY0/_hor6kQNd3M/s640/09.JPG Jakie glutki :diabloti::loveu: Quote
Moniek193 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ale tu dawno nikogo nie bylo:-(Nawet zeby watek podtrzymac:-( No nic niusia same se tu popiszemy:-( Jak bede miala troche wiecej czasu moze w piatek to wstawie pare nowych fotek, tylko kto je bedzie ogladal:placz::placz: Quote
psiulka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Moniek193 napisał(a):Ale tu dawno nikogo nie bylo:-(Nawet zeby watek podtrzymac:-( No nic niusia same se tu popiszemy:-( Jak bede miala troche wiecej czasu moze w piatek to wstawie pare nowych fotek, tylko kto je bedzie ogladal:placz::placz: Jaaaa! :multi::multi: Quote
Małgośka z Boksą Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Słoneczko- głowa do góry :loveu: Dawaj zdjęcia kobieto Quote
Moniek193 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Zdjecia zrobione i juz bym wstawila ale nie moge znalezc kabla USB:angryy:Postaram sie jeszcze dzis znalezc:roll: A tak nawiasem mowiac nie wiem jak Wasze boksie ale my z Sara to juz tylko na snieg i sniezne szalenstwa czekamy:diabloti:No i jak tylko sypnie to i zdjecia kolejne sniezne beda:loveu: Quote
aneczka23 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 i nie będzie :-( nie ten klimat. ciągle, ciągle deszcz i ta sama pogoda. poślij tego śniegu nieco jak już Wam sypnie:santagri: Quote
psiulka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Też chce śnieg (i zdjęcia Sarci)! :cool3: A tak wogóle potwierdzacie swoją obecność w sobotę? :razz: PS. Doszło zamówienie? Już jestem go ciekawa. :loveu: Quote
Moniek193 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Zamowienie z winy naszej kochanej poczty nie doszlo:placz:Co do soboty to gg;) A TERAZ OCZEKIWANE DLUUUUGO foty:loveu: Jak mi dobrze v Quote
Moniek193 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 No chyba zartujesz pańciu z tym spacerem jest mi tak cieplutko tutaj:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Mam oczy jak 5zł:diabloti: Taka jestem sliczna prawda...:loveu: Quote
Moniek193 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Moja kochana DZIEWCZYNKA:loveu: No co??:oops: Mam Cie wreszczie ty pokrowcu agresywny:evil_lol: Na dzis KONIEC!!!( początek strona 11:loveu:) to tyle PS jak sypnie snieg to beda nowe fciaki ze snieznych zabaw:multi: Quote
psiulka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No nareszcie zdjęcia!! I jakie śliczne :loveu: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SSMwArM_bYI/AAAAAAAAA-4/A5d_2bj2LBQ/s640/P1050761.JPG - No pewnie, że Sarcia piękna jesteś, nie ma wątpliwości :buzi: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SSMwPxiSBtI/AAAAAAAAA_s/_B1RFr7lE9w/s640/P1050767.JPG - Atak na pasek. :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Dzieki dzieki:loveu: Przekaze Sarci:loveu: Quote
aneczka23 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ło matko:crazyeye: jaka rozpuszczona:crazyeye: łóżeczko, kanapka- u moich by ten numer nie przeszedł!! i nawet na oczy jak 5zł bym się przekonać nie dała:lol!: Quote
Moniek193 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ja jej kurcze nie moge sie oprzec:roll:Jest taka rozbrajajaca i kochana. Ale trzeba bedzie bo mamy zamiar kupic nowa kanape i zabronic jej na nia wchodzic ewentualnie tylko na ta stara. A tak pozatym to ja sie rozchorowalam:placz:a jutro spodziewamy sie sniegu:placz:. I dzis dowiedziallysmy sie ze mieszka niedaleko nas 7 miesieczny bokserek Borys no i moja Sarka to juz wie do czego ona sie przyda- do maltretowania w czasie zabawy:evil_lol::evil_lol: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 uu, no będzie nie lada problem ją teraz oduczać :cool3: Przyszedł mi dziś psiowy ponton - nowe królestwo. Musiałam je namawiać żeby się przysiadły koło mnie, bo nie wiedziały czy im wolno :hand: świrki nie psy. tak nawiasem to super masz te dywaniki w mieszkaniu;) Quote
Kiłi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Licze na zimowe fotki;) Moniek193 napisał(a):Ja jej kurcze nie moge sie oprzec:roll:Jest taka rozbrajajaca i kochana. Ale trzeba bedzie bo mamy zamiar kupic nowa kanape i zabronic jej na nia wchodzic ewentualnie tylko na ta stara. No to powodzenia:diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Mulicytata mi nie dziala:angryy: KIŁI śnieg juz u nas spadl i to juz we czwartek, moj dluuugo oczekiwany snieg:multi: I bylyby fotki bylyby, gdyby sie cioteczka nie rozchorowala:-( Jestem chora od czw. i do konca tygodnia mam siedziec w domu:placz:a snieg zaczal topniec:placz: Wiec sie fotki spoznia i beda wraz z nastepnym sniegiem:loveu: ANECZKA23 dzieki:loveu:. Ten maly dywanik to dywanik naszej Sarulki-jej ulubiony, tam lezy, zanosi swoje male przegryzki :evil_lol: A co do PSIULKI pytania to odp powyzej:loveu: PS Ale musze sie Wam pochwalic ze Sara jest moja PW pielegniarka:evil_lol:Od kad leze chora ona sie caly czas mna opiekuje, lezy przy mnie, nie odstepuje mnie na krok:loveu:Jest taka kochana:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Witamy koleżanki :diabloti: Niewiedzialam ze wy posiadacie galeryje :mad::mad::mad: Niezostalam poinformowana. Sara cudowna ;* Zreszta pamietasz co to sie dzialo z tymi chrupkami :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Moniek193 napisał(a):No nareszcie do nas zajzalas:eviltong: Witamy witamy w naszych skromnych progach:loveu: Więcej zdjęc poprosze :multi::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Nera- napisał(a):Witamy koleżanki :diabloti: Niewiedzialam ze wy posiadacie galeryje :mad::mad::mad: Niezostalam poinformowana. Sara cudowna ;* Zreszta pamietasz co to sie dzialo z tymi chrupkami :cool3: No nareszcie do nas zajzalas:eviltong: Witamy witamy w naszych skromnych progach:loveu: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Doszłam do wniosku że sie troche zaniedbalam z tymi zdjeciami i musze to koniecznie nadrobic:oops: Dlatego mam pare foteczek:loveu:(ktorych i tak nikt nie obejrzy:eviltong:) Mam nowy kocyczek to sie po spacerku postanowilam zagrzac:multi: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 A tu fociaki z zabawy w pilke nozna :evil_lol:Oczywiscie Sara zabrala pilke i uciekla:evil_lol: Tego szukacie??:evil_lol: O nie uciekla mi piłeczka:roll: Teraz to juz tylko płakać, bo pani taka leniwa nawet mi nie poda:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Mam ja :diabloti:Teraz tylko szybko myk do budy i jest moja:multi: O tak wlasnie:loveu: I gryziemy.... Quote
Recommended Posts