Onomato-Peja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 posta mi cofnęło na poprzednią str. :roll: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Nie obrazisz się jeśli swojemu Ronisławowi też sprawię takiego Red Hibiscusa ? :placz::cool3: Świetny jest i świetnie na rudym wygląda :loveu: Nie obraze siem:loveu:Nawet chetnie ogladne jego foty w nowej obrozce:loveu: Onomato-Peja Nie mogem juz tej nauki:placz:Wrocilam na kwilke:loveu: Tak tak na czesci to dobry pomysl:multi::evil_lol: Patisa Wymiziam wymiaziam:loveu:Ale nie w fafelki:placz: Bylysmy wlasnie na spacerku, Sara jak dzika latala za piłką i sobie skaleczyła fafelka i jej krewka idze i ja piecze:shake:Mooje biedactwo:roll:Poszlo spac:roll:Oczywsicie odkazone itp. nie zebym jej to tak zostawila:shake: Quote
Onomato-Peja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 hehe ;] no jacha jak tylko dojdzie to spacerek :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Dupa Jasia ! za późno... Manmata zamówiłam :placz: tak wrrróciłaś ! :multi: Dzisiaj:cool3:To ja czekam na foty:loveu: Izuuus Plemn*czku przestraszylas mnie:evil_lol::crazyeye: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Izuuus napisał(a):To było przyjazne bum :roll::evil_lol: Niech bedzie:roll::evil_lol: Ale nastepnym razem ostrzegaj ze to ma byc przyjazne:evil_lol: Onamato-Peja To ja cierpliwie czekam:multi::cool3: A ja wlasnie ogladanelam Jurajski Park 3:D I teraz ide zmyc make-up i chyba spac:roll: A wogle to ze ja jestem taka madra bo siem teraz ucze do egzaminow do biezrmowania to Wam powiem iz Trzy Rady Ewangeliczne to: Dobrowolne ubóstwo Dozgonna czystosc Zupelne posluszesnstwo przelozonemu duchownemu:loveu: Koniec:loveu: Papa:multi:Milej nocki wszytskim zyczem:loveu: Quote
Yana Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 jak tam skaleczony fafelek, jeszcze boli ? :shake: całujemy, żeby się szybko wygoił :loveu: a moja wczoraj na trzmiela polowała :cool3: w zeszłym roku jak goniła za osą, to tak ją owadzisko udziabało w fafla, że jej zapuchł i wyglądała jak prawdziwy bokser po walce :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Yana napisał(a):jak tam skaleczony fafelek, jeszcze boli ? :shake: całujemy, żeby się szybko wygoił :loveu: a moja wczoraj na trzmiela polowała :cool3: w zeszłym roku jak goniła za osą, to tak ją owadzisko udziabało w fafla, że jej zapuchł i wyglądała jak prawdziwy bokser po walce :evil_lol: Fafelek mozna powiedziec ze lepiej ale i tak czeka nas wizyta u weterynarza:placz: Po 1 szczepienia i odrobaczenia a po 2 musimy cos zrobic z ta jej alergia, bo strasznie mi dziewczyne wysypalo krostami ktore ja swedza i ona drapiac sie rozdrapuje je sobie do krwi:shake: Do tego doszlo nam zakrapianie oczu + czas obciac pazury :D Co to dziewczyne czeka:D A skoro juz mowa o pszczolach i trzmielach:evil_lol:Moja Sara notorycznie gania je po calym ogrodzie a ja za nia krzyczac: nie nie wolno zostaw:evil_lol: Nawet nie moge jej juz zostawaic samej na ogrdzie bo jak ja ktory ukasi a ona straszny alergik, wiec pewnie fafel napuchnie jej podowojnie, to az sie boje zeby mi sie dusic nie zaczela :shake: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Wpadam tu z jezorem na wierzchu, tak pedzilam zachecana nowymi fotkami a tu co?? :mad::mad::mad: Te kilka sztuk wklejonych to sie nazywa galeria?? :mad::mad: Piekna masz ta swoja dziewczyne boksiowa :loveu: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Nawet nie moge jej juz zostawaic samej na ogrdzie bo jak ja ktory ukasi a ona straszny alergik, wiec pewnie fafel napuchnie jej podowojnie, to az sie boje zeby mi sie dusic nie zaczela :shake: Ostatnio tez o tym myslalam wlasnie, bo moja pierwszy raz widzi takie latajace i wkurzajace ;) Mozna sie w cos zaopatrzyc w razie potrzebnej pierwszej pomocy na takie ukaszenia polknietej osy? Nie wiem wprawdzie czy ma uczulenie ale udusic sie mozna i bez alergii :placz: Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):Ostatnio tez o tym myslalam wlasnie, bo moja pierwszy raz widzi takie latajace i wkurzajace ;) Mozna sie w cos zaopatrzyc w razie potrzebnej pierwszej pomocy na takie ukaszenia polknietej osy? Nie wiem wprawdzie czy ma uczulenie ale udusic sie mozna i bez alergii :placz: Najczesciej u psow (nieuczulonych) opuchlizna schodzi sama;) Ale mozna tez podawac wapno gdzies wyczytalam;) Wogole rzadko spotyka sie uczulona na jad psy, ale wtedy to juz trzeba jechac jak najszybciej do weta:shake: Na opuchlizne (chociaz podobno nie od kazdego ukasznia) pomagaja tez oklady;) Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):Wpadam tu z jezorem na wierzchu, tak pedzilam zachecana nowymi fotkami a tu co?? :mad::mad::mad: Te kilka sztuk wklejonych to sie nazywa galeria?? :mad::mad: Piekna masz ta swoja dziewczyne boksiowa :loveu: O przepraszam bardzo:mad:Te kilka sztuk to juz 2 porcja zerknij kilka strowczesniej:diabloti::mad: Co ja poradze ze tu tak nagadane:roll::loveu: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Najczesciej u psow (nieuczulonych) opuchlizna schodzi sama;) Ale mozna tez podawac wapno gdzies wyczytalam;) Wogole rzadko spotyka sie uczulona na jad psy, ale wtedy to juz trzeba jechac jak najszybciej do weta:shake: Na opuchlizne (chociaz podobno nie od kazdego ukasznia) pomagaja tez oklady;) Jak ja dziabnie na zewnatrz to ja sie nie boje. Boje sie, ze polknie ose ktora ja urzadli w krtan czy cos :( Sa jakies srodki do podania, zeby do weta zdarzyc? Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):Jak ja dziabnie na zewnatrz to ja sie nei boje. Boje sie, ze polknie oe ktora ja urzadli w krtan czy cos :( Sa jakies srodki do podania, zeby do weta zdarzyc? Hmmm tego to juz nie wiem:shake:Czytalam na roznych forach ale wszedzie pisza zeby sie nie martwic bo ich psy juz nieraz osy zjadaly:crazyeye: Tu 1 forum: http://***************/viewthread.php?tid=33374 Tu masz link do 2: http://***************/viewthread.php?tid=18274 Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No niestety dogo cenzuruje linki czy cos, bo nie prowadza do danych tematow :-( Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):No niestety dogo cenzuruje linki czy cos, bo nie prowadza do danych tematow :-( To wpisz sobie w google cos w stylu: gdy psa ukąsi osa i Ci znajdzie te fora;) Chyba 3 pierwsze od gory czytalam;) Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jutro bede u weta, to tez podpytam co i jak ;) A ktos tu o jakiejs fotce nie zapomnial??:mad: Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):Jutro bede u weta, to tez podpytam co i jak ;) A ktos tu o jakiejs fotce nie zapomnial??:mad: No bo mnie nastarszyli ze wstawiam za duze foty i mi moze moderator dac bana czy cos takiego:roll:I ja siem teraz bojem i fot nie bedzie:roll: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To my sie za Toba wstawimy i moderatora oblaskawimy :cool3: Quote
gosiulaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ciul z moderatorem :evil_lol: Pikne zdjęcia Sarci :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a co to za wylegiwanie sie na trawce?? tez bym tak chciala:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):To my sie za Toba wstawimy i moderatora oblaskawimy :cool3: Haha ano chyba ze tak to macie tu ze 3 foty Quote
Izuuus Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 skąd ja znam te pozycje :siara: pss. Co do fot to je po prostu zmniejszaj ;) Quote
gosiulaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Sarcia...*_* Piękniutko:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts