Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniek193']Mooooje dziewuchy tu dzielnie na mnie czekaly:loveu:
Jestem jestem:multi: Poniewaz iz po schronie pojechalysmy jeszcze do Psiulki i tak nam zeszlo:roll:( Co mysmy tam zrobily:placz: Ja nie wiem czy ja nacpana bylam:evil_lol:) Foty w schronisku oczywiscie porobione Nuczusiowe takze:loveu: Wogole dzis psiaki mialy mini szkolenie z nami + wielkie czesanko, co tam sie dzialo, klaki lataly wszedzie:evil_lol::eviltong:
Dla pocieszenie gosiulki- ja tez mam problemy z noga najprawdopodobniej czeka mnie operacja:placz: i do tego oczy mi siem psuja ide do okulisty i sie strasznie garbie i nosze prostotrzymacz od ortopedy wiec nie jestes sama:evil_lol::diabloti:

Hej Brawórko! :buzi:
A czyj to był pomysł, żeby no wiesz? :mad:
A szkolenie najlepsze miała Ciapa, bo ja ją szkoliłam, ha! I widziałyście efekty! A Rexon umie siadać i podawać łapkę. Jeszcze trochę i będzie robił to, co Czika. :razz:
Jaka operacja? ;O Tobie też się psują oczy? To chyba Bajce. :evil_lol:

Kisses - Byłaś na wolontariacie? :razz:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']Mam nadzieje ze nie ostatni raz:eviltong:

Psiulka,Husky Paulina 94 No kiedys w przedszkolu zle sobie stanelam na noge i mi cos odpryslo ale to byla chrzastka i na przeswietleniu nie wyszlo, a noga mnie b czesto boli:placz: I jak poszlam z tym do lekarza to sie okazalo ze kawalek kosci mi lata w nodze i musze to wyciac:placz:Ale ja nie ce:shake:
Ty Bójka nie lepsza i siedz ciicho:diabloti:

ooo fuuuu biedna :-( sory ze u ciebie wkleje ten link ale masz duzo przychodniów xD :evil_lol::evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-5-dwudniowych-szczeniakow-nie-dajmy-im-umzec-136428/index3.html#post12194104

Posted

[quote name='Kisses_xox']Oż :crazyeye:
A ja się pochwale, ze byłam w środę w schronisku :diabloti:
Mam nadzieje ze nie ostatni raz:eviltong:

Psiulka,Husky Paulina 94 No kiedys w przedszkolu zle sobie stanelam na noge i mi cos odpryslo ale to byla chrzastka i na przeswietleniu nie wyszlo, a noga mnie b czesto boli:placz: I jak poszlam z tym do lekarza to sie okazalo ze kawalek kosci mi lata w nodze i musze to wyciac:placz:Ale ja nie ce:shake:

Posted

Ojć... to z moją nogą chyba nie jest aż tak strasznie :cool3: A tobie oczywiście współczuje. I wspaniale że zrobiłaś zdjęcia Nuczusia :loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo fuuuu biedna :-( sory ze u ciebie wkleje ten link ale masz duzo przychodniów xD :evil_lol::evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-5-dwudniowych-szczeniakow-nie-dajmy-im-umzec-136428/index3.html#post12194104
Alez prosze bardzo :loveu: No juz dziewuchy wszytskie wchodzimy w ten link raz raz:razz:

Milo ze mi wspolczujecie ale mnie to chyba nie uratuje:placz: Bede musiala uciekac:razz:

Gosiulaaa A jak moglabym nie zrobić:loveu:

Izuuus No Twoja Twoja tylko szkoda ze kaleka:cool1:

Jutro i pojutrze mam egzaminy do bierzmowania wiec nie bede miala czasu ani na fotki Sary ani na schroniskowe wiec wstawiam teraz kilka a reszte to nie wiem kiedy:roll:

Mój spioch:evil_lol:

Posted

Sarcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: najlepsza pierwsza fota xDalbo mi sie wydaje albo probowalas ja przekupic zabawka ze by sie patrzyla ładnie xD

Posted

Też mam. :diabloti:
Jak sie wszystko uda, tooo... ^^

[SIZE=2]http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SfGTaj5vR0I/AAAAAAAAEe8/wKsqxhqE6dg/s720/P1090714.JPG :loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
Sarcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: najlepsza pierwsza fota xDalbo mi sie wydaje albo probowalas ja przekupic zabawka ze by sie patrzyla ładnie xD

No chcialam zeby skakala ale nie udalo mi sie tego ujac:evil_lol: A kusialam ja ulubiona kostką do zabawy:loveu:

Izuuus :crazyeye:W ten piatek:crazyeye:A ja nic nie wiedzialam:roll:Jak zwykle:roll:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Jakaż piękna faflunka :loveu:

Pięknie jej w czerwonym Rogzie,Lka czy XLka ? :razz: ;)

O witamy witamy nowego przybysza:loveu::multi:
Dzienkowac:evil_lol:
No narazie jeszcze L-ka:evil_lol:

Posted

Tfu,nie Rogz tylko Red Dingo :angryy: ale i tak świetnie na rudym wygląda,mojemu też muszę coś bardziej czerwonego zakupić :razz:

No narazie jeszcze L-ka:evil_lol:

ale jakoś ładniej Lka na niej wygląda,na moim mało widać z daleka.

Będziemy częściej zaglądać,toż my jedna boksiowa rodzina ! :loveu::eviltong:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Tfu,nie Rogz tylko Red Dingo :angryy: ale i tak świetnie na rudym wygląda,mojemu też muszę coś bardziej czerwonego zakupić :razz:

ale jakoś ładniej Lka na niej wygląda,na moim mało widać z daleka.

Będziemy częściej zaglądać,toż my jedna boksiowa rodzina ! :loveu::eviltong:

Wlasnie Red Dingo:diabloti:Ja nawet nie zauwazylam ze napisalas Rogz:evil_lol:
Tez mi sie zdaje ze w czerwonym jej ladnie (to juz trzecia w tym kolorku) wczesniej miala tez czarna itp. Ale niektorzy mnie tu przekonuja zebym jej cos niebieskiego kupila, no nie wiem nie wiem:roll::evil_lol:

A my do Was tez zagladniemy jak troche wiecej czasu bedziemy miec bo narazie to sie caly czas uczem:placz:Ale juz w czwartek bede miala labe:eviltong:Wiec wyczekujcie nas tam:cool3:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
szkoda bo bym chętnie odkupiła :D
ja mam brązowego i chce jeszcze takiego miodowego :loveu:

Mi tez sie brazowy podoba:loveu:
A ta moja czerwona jest juz w 3 czesciach jakbys chciala:evil_lol::cool3:

Idem sie uczyc:placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mi tez sie brazowy podoba:loveu:
A ta moja czerwona jest juz w 3 czesciach jakbys chciala:evil_lol::cool3:

Idem sie uczyc:placz:

hmn.. no to na częsci mogę kupić :D dżołk

niee ! :placz:

Posted

Nie obrazisz się jeśli swojemu Ronisławowi też sprawię takiego Red Hibiscusa ? :placz::cool3: Świetny jest i świetnie na rudym wygląda :loveu: