psiulka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Moniek193']Mooooje dziewuchy tu dzielnie na mnie czekaly:loveu: Jestem jestem:multi: Poniewaz iz po schronie pojechalysmy jeszcze do Psiulki i tak nam zeszlo:roll:( Co mysmy tam zrobily:placz: Ja nie wiem czy ja nacpana bylam:evil_lol:) Foty w schronisku oczywiscie porobione Nuczusiowe takze:loveu: Wogole dzis psiaki mialy mini szkolenie z nami + wielkie czesanko, co tam sie dzialo, klaki lataly wszedzie:evil_lol::eviltong: Dla pocieszenie gosiulki- ja tez mam problemy z noga najprawdopodobniej czeka mnie operacja:placz: i do tego oczy mi siem psuja ide do okulisty i sie strasznie garbie i nosze prostotrzymacz od ortopedy wiec nie jestes sama:evil_lol::diabloti: Hej Brawórko! :buzi: A czyj to był pomysł, żeby no wiesz? :mad: A szkolenie najlepsze miała Ciapa, bo ja ją szkoliłam, ha! I widziałyście efekty! A Rexon umie siadać i podawać łapkę. Jeszcze trochę i będzie robił to, co Czika. :razz: Jaka operacja? ;O Tobie też się psują oczy? To chyba Bajce. :evil_lol: Kisses - Byłaś na wolontariacie? :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Moniek193']Mam nadzieje ze nie ostatni raz:eviltong: Psiulka,Husky Paulina 94 No kiedys w przedszkolu zle sobie stanelam na noge i mi cos odpryslo ale to byla chrzastka i na przeswietleniu nie wyszlo, a noga mnie b czesto boli:placz: I jak poszlam z tym do lekarza to sie okazalo ze kawalek kosci mi lata w nodze i musze to wyciac:placz:Ale ja nie ce:shake: Ty Bójka nie lepsza i siedz ciicho:diabloti: ooo fuuuu biedna :-( sory ze u ciebie wkleje ten link ale masz duzo przychodniów xD :evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-5-dwudniowych-szczeniakow-nie-dajmy-im-umzec-136428/index3.html#post12194104 Quote
Moniek193 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Kisses_xox']Oż :crazyeye: A ja się pochwale, ze byłam w środę w schronisku :diabloti: Mam nadzieje ze nie ostatni raz:eviltong: Psiulka,Husky Paulina 94 No kiedys w przedszkolu zle sobie stanelam na noge i mi cos odpryslo ale to byla chrzastka i na przeswietleniu nie wyszlo, a noga mnie b czesto boli:placz: I jak poszlam z tym do lekarza to sie okazalo ze kawalek kosci mi lata w nodze i musze to wyciac:placz:Ale ja nie ce:shake: Ty Bójka nie lepsza i siedz ciicho:diabloti: Quote
gosiulaa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Moniek193']Mam nadzieje ze nie ostatni raz:eviltong: Psiulka,Husky Paulina 94 No kiedys w przedszkolu zle sobie stanelam na noge i mi cos odpryslo ale to byla chrzastka i na przeswietleniu nie wyszlo, a noga mnie b czesto boli:placz: I jak poszlam z tym do lekarza to sie okazalo ze kawalek kosci mi lata w nodze i musze to wyciac:placz:Ale ja nie ce:shake: Ty Bójka nie lepsza i siedz ciicho:diabloti: Ojć... to z moją nogą chyba nie jest aż tak strasznie :cool3: A tobie oczywiście współczuje. I wspaniale że zrobiłaś zdjęcia Nuczusia :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo fuuuu biedna :-( sory ze u ciebie wkleje ten link ale masz duzo przychodniów xD :evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-5-dwudniowych-szczeniakow-nie-dajmy-im-umzec-136428/index3.html#post12194104 Alez prosze bardzo :loveu: No juz dziewuchy wszytskie wchodzimy w ten link raz raz:razz: Milo ze mi wspolczujecie ale mnie to chyba nie uratuje:placz: Bede musiala uciekac:razz: Gosiulaaa A jak moglabym nie zrobić:loveu: Izuuus No Twoja Twoja tylko szkoda ze kaleka:cool1: Jutro i pojutrze mam egzaminy do bierzmowania wiec nie bede miala czasu ani na fotki Sary ani na schroniskowe wiec wstawiam teraz kilka a reszte to nie wiem kiedy:roll: Mój spioch:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Wogole cos mi picasa szwankuje i zdjecia powieksza wiec narazie fot nie bedzie:placz:Bo mnie psiulka nastarszyla:mad:o! Quote
Izuuus Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 E tam kaleka czy nie kaleka ważne, ze moja :cool1: :Dog_run: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Sarcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: najlepsza pierwsza fota xDalbo mi sie wydaje albo probowalas ja przekupic zabawka ze by sie patrzyla ładnie xD Quote
Izuuus Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 W piątek nie idzie sie sql :multi::multi: Wiem,że też się cieszysz :cool1: Quote
Kisses Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Moniek193']Mam nadzieje ze nie ostatni raz:eviltong: Też mam. :diabloti: Jak sie wszystko uda, tooo... ^^ [SIZE=2]http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SfGTaj5vR0I/AAAAAAAAEe8/wKsqxhqE6dg/s720/P1090714.JPG :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Kisses xox No to super, trzymam kciuki:loveu: Izuuus :loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jakaż piękna faflunka :loveu: Pięknie jej w czerwonym Rogzie,Lka czy XLka ? :razz: ;) Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Sarcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: najlepsza pierwsza fota xDalbo mi sie wydaje albo probowalas ja przekupic zabawka ze by sie patrzyla ładnie xD No chcialam zeby skakala ale nie udalo mi sie tego ujac:evil_lol: A kusialam ja ulubiona kostką do zabawy:loveu: Izuuus :crazyeye:W ten piatek:crazyeye:A ja nic nie wiedzialam:roll:Jak zwykle:roll: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Jakaż piękna faflunka :loveu: Pięknie jej w czerwonym Rogzie,Lka czy XLka ? :razz: ;) O witamy witamy nowego przybysza:loveu::multi: Dzienkowac:evil_lol: No narazie jeszcze L-ka:evil_lol: Quote
.Agata. Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tfu,nie Rogz tylko Red Dingo :angryy: ale i tak świetnie na rudym wygląda,mojemu też muszę coś bardziej czerwonego zakupić :razz: No narazie jeszcze L-ka:evil_lol: ale jakoś ładniej Lka na niej wygląda,na moim mało widać z daleka. Będziemy częściej zaglądać,toż my jedna boksiowa rodzina ! :loveu::eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Tfu,nie Rogz tylko Red Dingo :angryy: ale i tak świetnie na rudym wygląda,mojemu też muszę coś bardziej czerwonego zakupić :razz: ale jakoś ładniej Lka na niej wygląda,na moim mało widać z daleka. Będziemy częściej zaglądać,toż my jedna boksiowa rodzina ! :loveu::eviltong: Wlasnie Red Dingo:diabloti:Ja nawet nie zauwazylam ze napisalas Rogz:evil_lol: Tez mi sie zdaje ze w czerwonym jej ladnie (to juz trzecia w tym kolorku) wczesniej miala tez czarna itp. Ale niektorzy mnie tu przekonuja zebym jej cos niebieskiego kupila, no nie wiem nie wiem:roll::evil_lol: A my do Was tez zagladniemy jak troche wiecej czasu bedziemy miec bo narazie to sie caly czas uczem:placz:Ale juz w czwartek bede miala labe:eviltong:Wiec wyczekujcie nas tam:cool3: Quote
Onomato-Peja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 a co zrobiłaś z czerwonym muscatem ? :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Moniek193 napisał(a):Sara go zepsuła:placz: szkoda bo bym chętnie odkupiła :D ja mam brązowego i chce jeszcze takiego miodowego :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a co zrobiłaś z czerwonym muscatem ? :cool3: Sara go zepsuła:placz: Quote
Moniek193 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Onomato-Peja napisał(a):szkoda bo bym chętnie odkupiła :D ja mam brązowego i chce jeszcze takiego miodowego :loveu: Mi tez sie brazowy podoba:loveu: A ta moja czerwona jest juz w 3 czesciach jakbys chciala:evil_lol::cool3: Idem sie uczyc:placz: Quote
Onomato-Peja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Moniek193 napisał(a):Mi tez sie brazowy podoba:loveu: A ta moja czerwona jest juz w 3 czesciach jakbys chciala:evil_lol::cool3: Idem sie uczyc:placz: hmn.. no to na częsci mogę kupić :D dżołk niee ! :placz: Quote
Patisa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SfGTaj5vR0I/AAAAAAAAEe8/wKsqxhqE6dg/s720/P1090714.JPG Nie no, cudowna jest!:loveu: Wymiziaj ja ode mnie KONIECZNIE! :cool3: Quote
.Agata. Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Nie obrazisz się jeśli swojemu Ronisławowi też sprawię takiego Red Hibiscusa ? :placz::cool3: Świetny jest i świetnie na rudym wygląda :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dupa Jasia ! za późno... Manmata zamówiłam :placz: tak wrrróciłaś ! :multi: Quote
Recommended Posts