Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
jo jo jo kupa z masłem delma nie chce mi sie Was czytać :D

:crazyeye:Ze co Delma kupa i co:evil_lol:
Nie czytaj lektura nadobowiazkowa-dla chetnych:diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Moja kol tak mówi i mi się udziela :diabloti:

hehe :P ale ja cem fott :D

Kochana looknij strone wtecz dzis wstawialam chyba ze 20 czy 30 fot:mad:
No i cichaj do jutra bo narazie nie wstawie:diabloti:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']wiem obejrzałam kilka razy i mi maaaało :placz:
To obejrzyj jeszcze raz:diabloti:

No co ja Ci dziecko poradze masz tu kilka i sie ciesz:eviltong:
(specjalnie nie wstawilam wszytskich zebym miala cos dla takich mękołów ja Ty:diabloti::evil_lol:)

Masowy twórca śpiochów:loveu:

Uwaga bo skacze:evil_lol:

A mam Cie wreszcie:multi::diabloti:

TYLO na dzis:mad::diabloti:

Posted

Mqrtynq napisał(a):
U nas pogoda może i ładna, ale wiatr jest . :roll:
No to się ciesze z egzaminów :cool3:
U nas .. hmm .. głowa mnie boli, mam coś z nogą a tak to dobrze :p

o cała Gośka ma coś z głową i boli ją noga xD:evil_lol::evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
zjadłabyś Nuczika, Sara jest troche większa więc może sobie odpuść.:evil_lol::eviltong:

Tak... Nuczusia to bym schrupała :loveu::loveu: Ale Sarcie też mogę zjeść xD:loveu:

Posted

o cała Gośka ma coś z głową i boli ją noga xD:evil_lol::evil_lol:

proszę mi się tu nie śmiać -.-" bo ja cierpię :placz: codzienie boli mnie łeb... z girą codziennie na lasery :placz: czemu ja zawszde musze po lekarzach biegać:shake: czyżbym była nie udana?:-(

Posted

gosiulaa napisał(a):
proszę mi się tu nie śmiać -.-" bo ja cierpię :placz: codzienie boli mnie łeb... z girą codziennie na lasery :placz: czemu ja zawszde musze po lekarzach biegać:shake: czyżbym była nie udana?:-(

ja cały czas też latałam po lekarzach ale już ze mną mniej więcej normalnie a tak to cały czas jak nie noga skręcona to okulista,szpital, pogotowie,wycinana gradówka a teraz jestem już chyba dorobiona to mi nic nie dolega narazie odpukać xD:eviltong:

Posted

ja cały czas też latałam po lekarzach ale już ze mną mniej więcej normalnie a tak to cały czas jak nie noga skręcona to okulista,szpital, pogotowie,wycinana gradówka a teraz jestem już chyba dorobiona to mi nic nie dolega narazie odpukać xD:eviltong:

heh może mi też przejdzie xD... A teraz pozostało nam tylko czekać aż dziewczyny wrócą ze schronu :loveu: Trza się dowiedzieć co tam u psiaków :eviltong::loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
heh może mi też przejdzie xD... A teraz pozostało nam tylko czekać aż dziewczyny wrócą ze schronu :loveu: Trza się dowiedzieć co tam u psiaków :eviltong::loveu:

ale jak wróca to gdzieś jadą więc jeszcze dłużej poczekamy xD

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mooooje dziewuchy tu dzielnie na mnie czekaly:loveu:
Jestem jestem:multi: Poniewaz iz po schronie pojechalysmy jeszcze do Psiulki i tak nam zeszlo:roll:( Co mysmy tam zrobily:placz: Ja nie wiem czy ja nacpana bylam:evil_lol:) Foty w schronisku oczywiscie porobione Nuczusiowe takze:loveu: Wogole dzis psiaki mialy mini szkolenie z nami + wielkie czesanko, co tam sie dzialo, klaki lataly wszedzie:evil_lol::eviltong:
Dla pocieszenie gosiulki- ja tez mam problemy z noga najprawdopodobniej czeka mnie operacja:placz: i do tego oczy mi siem psuja ide do okulisty i sie strasznie garbie i nosze prostotrzymacz od ortopedy wiec nie jestes sama:evil_lol::diabloti:

tylko ja sie doczekałam bo reszta poszła nyny :loveu::loveu::loveu::loveu: tzn Gośka niewiem jak inni ^^

Posted

Mooooje dziewuchy tu dzielnie na mnie czekaly:loveu:
Jestem jestem:multi: Poniewaz iz po schronie pojechalysmy jeszcze do Psiulki i tak nam zeszlo:roll:( Co mysmy tam zrobily:placz: Ja nie wiem czy ja nacpana bylam:evil_lol:) Foty w schronisku oczywiscie porobione Nuczusiowe takze:loveu: Wogole dzis psiaki mialy mini szkolenie z nami + wielkie czesanko, co tam sie dzialo, klaki lataly wszedzie:evil_lol::eviltong:
Dla pocieszenie gosiulki- ja tez mam problemy z noga najprawdopodobniej czeka mnie operacja:placz: i do tego oczy mi siem psuja ide do okulisty i sie strasznie garbie i nosze prostotrzymacz od ortopedy wiec nie jestes sama:evil_lol::diabloti: