Moniek193 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Onomato-Peja napisał(a):jo jo jo kupa z masłem delma nie chce mi sie Was czytać :D :crazyeye:Ze co Delma kupa i co:evil_lol: Nie czytaj lektura nadobowiazkowa-dla chetnych:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Moniek193 napisał(a)::crazyeye:Ze co Delma kupa i co:evil_lol: Nie czytaj lektura nadobowiazkowa-dla chetnych:diabloti: Moja kol tak mówi i mi się udziela :diabloti: hehe :P ale ja cem fott :D Quote
Moniek193 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Moja kol tak mówi i mi się udziela :diabloti: hehe :P ale ja cem fott :D Kochana looknij strone wtecz dzis wstawialam chyba ze 20 czy 30 fot:mad: No i cichaj do jutra bo narazie nie wstawie:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Moniek193 napisał(a):Kochana looknij strone wtecz dzis wstawialam chyba ze 20 czy 30 fot:mad: No i cichaj do jutra bo narazie nie wstawie:diabloti: wiem obejrzałam kilka razy i mi maaaało :placz: Quote
Moniek193 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Onomato-Peja']wiem obejrzałam kilka razy i mi maaaało :placz: To obejrzyj jeszcze raz:diabloti: No co ja Ci dziecko poradze masz tu kilka i sie ciesz:eviltong: (specjalnie nie wstawilam wszytskich zebym miala cos dla takich mękołów ja Ty:diabloti::evil_lol:) Masowy twórca śpiochów:loveu: Uwaga bo skacze:evil_lol: A mam Cie wreszcie:multi::diabloti: TYLO na dzis:mad::diabloti: Quote
Izuuus Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SfGS2HqNvXI/AAAAAAAAEdw/58b4jbR_-WE/s720/P1090703.JPG jakie oka :-o Piękna dziewczynka :loveu: Ty też Mońku :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Izuuus']http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SfGS2HqNvXI/AAAAAAAAEdw/58b4jbR_-WE/s720/P1090703.JPG jakie oka :-o Piękna dziewczynka :loveu: Ty też Mońku :cool3: Ulalalal dzienkowac:loveu: Quote
Izuuus Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Moniek193 napisał(a):Ulalalal dzienkowac:loveu: Proszować :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 fabryka śpiochów !! :multi: cudna :loveu: Quote
gosiulaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ona... Ona jest... Ona jest taka słodka *_* że zaraz ją zjem :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Mqrtynq napisał(a):U nas pogoda może i ładna, ale wiatr jest . :roll: No to się ciesze z egzaminów :cool3: U nas .. hmm .. głowa mnie boli, mam coś z nogą a tak to dobrze :p o cała Gośka ma coś z głową i boli ją noga xD:evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 gosiulaa napisał(a):Ona... Ona jest... Ona jest taka słodka *_* że zaraz ją zjem :loveu::loveu: zjadłabyś Nuczika, Sara jest troche większa więc może sobie odpuść.:evil_lol::eviltong: Quote
gosiulaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):zjadłabyś Nuczika, Sara jest troche większa więc może sobie odpuść.:evil_lol::eviltong: Tak... Nuczusia to bym schrupała :loveu::loveu: Ale Sarcie też mogę zjeść xD:loveu: Quote
gosiulaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o cała Gośka ma coś z głową i boli ją noga xD:evil_lol::evil_lol: proszę mi się tu nie śmiać -.-" bo ja cierpię :placz: codzienie boli mnie łeb... z girą codziennie na lasery :placz: czemu ja zawszde musze po lekarzach biegać:shake: czyżbym była nie udana?:-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 gosiulaa napisał(a):proszę mi się tu nie śmiać -.-" bo ja cierpię :placz: codzienie boli mnie łeb... z girą codziennie na lasery :placz: czemu ja zawszde musze po lekarzach biegać:shake: czyżbym była nie udana?:-( ja cały czas też latałam po lekarzach ale już ze mną mniej więcej normalnie a tak to cały czas jak nie noga skręcona to okulista,szpital, pogotowie,wycinana gradówka a teraz jestem już chyba dorobiona to mi nic nie dolega narazie odpukać xD:eviltong: Quote
gosiulaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja cały czas też latałam po lekarzach ale już ze mną mniej więcej normalnie a tak to cały czas jak nie noga skręcona to okulista,szpital, pogotowie,wycinana gradówka a teraz jestem już chyba dorobiona to mi nic nie dolega narazie odpukać xD:eviltong: heh może mi też przejdzie xD... A teraz pozostało nam tylko czekać aż dziewczyny wrócą ze schronu :loveu: Trza się dowiedzieć co tam u psiaków :eviltong::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 gosiulaa napisał(a):heh może mi też przejdzie xD... A teraz pozostało nam tylko czekać aż dziewczyny wrócą ze schronu :loveu: Trza się dowiedzieć co tam u psiaków :eviltong::loveu: ale jak wróca to gdzieś jadą więc jeszcze dłużej poczekamy xD Quote
gosiulaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Izuuus napisał(a):Hej :cool1: Wracaj mi tu natychmiast :-( Właśnie... gdzie ona się podziała :roll: Powinna już być :-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Moniek193 napisał(a):Mooooje dziewuchy tu dzielnie na mnie czekaly:loveu: Jestem jestem:multi: Poniewaz iz po schronie pojechalysmy jeszcze do Psiulki i tak nam zeszlo:roll:( Co mysmy tam zrobily:placz: Ja nie wiem czy ja nacpana bylam:evil_lol:) Foty w schronisku oczywiscie porobione Nuczusiowe takze:loveu: Wogole dzis psiaki mialy mini szkolenie z nami + wielkie czesanko, co tam sie dzialo, klaki lataly wszedzie:evil_lol::eviltong: Dla pocieszenie gosiulki- ja tez mam problemy z noga najprawdopodobniej czeka mnie operacja:placz: i do tego oczy mi siem psuja ide do okulisty i sie strasznie garbie i nosze prostotrzymacz od ortopedy wiec nie jestes sama:evil_lol::diabloti: tylko ja sie doczekałam bo reszta poszła nyny :loveu::loveu::loveu::loveu: tzn Gośka niewiem jak inni ^^ Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Oż :crazyeye: A ja się pochwale, ze byłam w środę w schronisku :diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Mooooje dziewuchy tu dzielnie na mnie czekaly:loveu: Jestem jestem:multi: Poniewaz iz po schronie pojechalysmy jeszcze do Psiulki i tak nam zeszlo:roll:( Co mysmy tam zrobily:placz: Ja nie wiem czy ja nacpana bylam:evil_lol:) Foty w schronisku oczywiscie porobione Nuczusiowe takze:loveu: Wogole dzis psiaki mialy mini szkolenie z nami + wielkie czesanko, co tam sie dzialo, klaki lataly wszedzie:evil_lol::eviltong: Dla pocieszenie gosiulki- ja tez mam problemy z noga najprawdopodobniej czeka mnie operacja:placz: i do tego oczy mi siem psuja ide do okulisty i sie strasznie garbie i nosze prostotrzymacz od ortopedy wiec nie jestes sama:evil_lol::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 hmmmm jaką ty będziesz mieć operacje ??:p Quote
Recommended Posts