gosiulaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Moniaaa słońce ja tu kciuki trzymam za Ciebie... :loveu: i nie tylko za Ciebie :cool3: za wszystkich :loveu::loveu: Masz zdać!!:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 a ja bede orygianalna i nie trzymam kciukow tylko uczczam was minutą ciszy xD z Bogiem !!:D:D:D:lol::lol: Quote
gosiulaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a ja bede orgianalna i nie trzymam kciukow tylko uczczam was minutą ciszy xD z Bogiem !!:D:D:D:lol::lol: hahaha...:cool3: ty zawsze jesteś oryginalna xD Masz dziecko niezłe pomysły :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej :p Jak poszły testy? :cool3: o to juz sie dzisiejszy tescik skonczyl ??:p:p to ja odpowiem za nie dobrze nam poszlo jupi dostaniemy 50/50 pnkt :D:D:D nie potrzebnie sie przejmowalysmy ale super juz mamy z glowy jeden tescik :multi::multi: dobrze a teraz nowu wraca Pundzia i co mówiłam żebyscie sie nie martwily nie mowilam ale mialam powiedziec dobra juz sie nie odzywam bo cos mam nie tak z glowka przez ta szyje xD:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hej kochanie :loveu: Jak tam grzanki ? :cool3: Nie pytam o test bo wiem juu :cool1: Pomidorku :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 gosiulaa napisał(a):Moniaaa słońce ja tu kciuki trzymam za Ciebie... :loveu: i nie tylko za Ciebie :cool3: za wszystkich :loveu::loveu: Masz zdać!!:diabloti: Dziekuje:loveu:Wiesniczko:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a ja bede orygianalna i nie trzymam kciukow tylko uczczam was minutą ciszy xD z Bogiem !!:D:D:D:lol::lol: Mmmmm mi chyba pomoglo:cool3: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :p Jak poszły testy? :cool3: Ja jestem zadowolniona gorzej bedzie jutro:placz: Dzis mialam do napisania podanie i rozprawke czyli nawet mi podesly tematy:cool3:Naszczescie z lektur i mitow niec nie bylo uffff:eviltong: A ogolnie to bylo o podorozach:roll:Tylo:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Izuuus napisał(a):Hej kochanie :loveu: Jak tam grzanki ? :cool3: Nie pytam o test bo wiem juu :cool1: Pomidorku :loveu: Mmmm grzaneczki pycha:loveu: Nie pytajcie mnie nie wiem:evil_lol: Plemn*czku:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Yana napisał(a):czy ja dobrze zrozumiałam ? piszesz dzisiaj test ? powodzenia :lol: Ty to jestes bystra zeby wsrod tego calwgo gadulstwa(:mad:) zauwazyc ze test piszemy:loveu::evil_lol: Dzieki wszytskim kciuki sie przydaly a jutro potrzebne 2 razy tyle, kto chce trzymac:eviltong:?? A wogole to hej Yanka:loveu::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Moniek193 napisał(a):Ty to jestes bystra zeby wsrod tego calwgo gadulstwa(:mad:) zauwazyc ze test piszemy:loveu::evil_lol: Dzieki wszytskim kciuki sie przydaly a jutro potrzebne 2 razy tyle, kto chce trzymac:eviltong:?? A wogole to hej Yanka:loveu::multi: ja sie pomodle za was z pieskami i kotkami w schronisku:p:p:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Za mnie też! Jutro będzie tragedia.. :shake: Quote
gosiulaa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 psiulka napisał(a):Za mnie też! Jutro będzie tragedia.. :shake: Nie martw się za Ciebie też kciuki trzymam :eviltong::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Jak dla mnie Wasze kciuki sie bardzo przydaly:loveu: Mimo ze ja tam z przedmitow scislych za dobra nie jestem i straaaasznie sie tego testu obawaialam to poszedl mi calkiem cacy:cool3:Tak mysle przynajmniej, spodziewalam sie gorszych zadan:evil_lol: Jutro jeszcze z anglika ale to juz pryszcz(co nie znaczy ze Wasze kciuki sa zwolnione z trzymania:evil_lol::diabloti:) Quote
Kaya93 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Błenos dijas:loveu: Już sie nie musisz tak wszędzie chwalić, że Ci tak cacy poszlo więsz:eviltong: może innym jest przykro :evil_lol: Tak mnie dziś na przystanku wprawiłaś w kompleks, że postanowiłam sobie kupić buty na obcasie :roll: no to chyba ide spać:loveu: papajo:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Kaya93 napisał(a):No chyba jednak kupie te buty bo na wzrost już nie mam co liczyć:placz: No ide ide spać ....ale za kwilke:eviltong: To sie chwal więsz:eviltong: nie będe tego czytać!:evil_lol: Mam gume erłejs :diabloti: winogronową chcesz? Jakbys tyle nie palila to bys byla wyzsza:eviltong::evil_lol::diabloti: A daj:loveu:Cem:loveu: Ja chyba zaraz tez ide slipać:roll: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Kaya93 napisał(a):Błenos dijas:loveu: Już sie nie musisz tak wszędzie chwalić, że Ci tak cacy poszlo więsz:eviltong: może innym jest przykro :evil_lol: Tak mnie dziś na przystanku wprawiłaś w kompleks, że postanowiłam sobie kupić buty na obcasie :roll: no to chyba ide spać:loveu: papajo:loveu: No to rosnij szybko nie bedzie kompleksow:evil_lol:Albo kup te buty:evil_lol: Juz ja widze ja Ty idziesz spac hahahahhahahaha :D:D A wlasnie ze sie bede chwalic bo jestem z siebie takaaaa dumna:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Moniek193 napisał(a):No to rosnij szybko nie bedzie kompleksow:evil_lol:Albo kup te buty:evil_lol: Juz ja widze ja Ty idziesz spac hahahahhahahaha :D:D A wlasnie ze sie bede chwalic bo jestem z siebie takaaaa dumna:evil_lol: No chyba jednak kupie te buty bo na wzrost już nie mam co liczyć:placz: No ide ide spać ....ale za kwilke:eviltong: To sie chwal więsz:eviltong: nie będe tego czytać!:evil_lol: Mam gume erłejs :diabloti: winogronową chcesz? Quote
Onomato-Peja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a ja na fotki czekam i czeeekam... :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 uczciłam wasze testy minutą ciszy z Suzi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:więc to wam pomogło a nie jakieś kciuki xDxDxD:lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a ja na fotki czekam i czeeekam... :cool3: Jutro bedom:evil_lol: Quote
gosiulaa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Jutro bedom:evil_lol: yeyeye xD w końcu:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Recommended Posts