Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
no no gadajcie bo nie mam na co odpisywać xD:lol::lol::lol:

co mamy gadać Pundzia :evil_lol::evil_lol: nie ma co... ja tu tylko czekam na zdjęcia Sary! których jeszcze nie ma -.-"

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie mogem bo ja musze miec z j. hiszpanskim ;)A w Rzeszowie sa tylko 3 do wyboru w tym IV LO to samobojstwo wiec zloze podanie tez do I i II:loveu:
Ale wole II chyba:evil_lol:

co ty Moniek idź do 9 :evil_lol::evil_lol: My Cię tu z Pundzią nauczymy hiszpańskiego :diabloti::evil_lol::evil_lol: hahaha:loveu::loveu:

Posted

Zdjec Sary nie ma i nie bedzie bo ja nie mam czasu ich zrobic:placz:
A w piatek ja do schronu jak cos nie jade ale w sobote jade:multi:Bo w piatek w tymch ciuchach eleganckich i wogle:shake:

No ja jestem piosenkarka:diabloti::evil_lol:

A gadajcie se ale ja juz tego nadarabiac nie bede bo mi sie nie chce gadulki kochane:evil_lol::loveu:
To pa:lol:

Posted

a więc życze ci powodzenia xD idź do 9LO fakt ze najgorsze liceum ale najbliżej nas xD:cool3::lol::lol::lol::loveu:

Nie mogem bo ja musze miec z j. hiszpanskim ;)A w Rzeszowie sa tylko 3 do wyboru w tym IV LO to samobojstwo wiec zloze podanie tez do I i II:loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Teraz mi się czytać nie chce :cool3:
Ale coś mi przemknęło o fotkach :evil_lol:
Miałaś się uczyćk,a nie :mad:

Pomidorku :loveu::loveu:

Plemn*czku alez ja sie ucze:roll:Naprawde:roll:Epopeja zaliczana jest do epiki, a w liryce wystepuje podmiot liryczny:roll:

No nie gniewaj sie :roll:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Plemn*czku alez ja sie ucze:roll:Naprawde:roll:Epopeja zaliczana jest do epiki, a w liryce wystepuje podmiot liryczny:roll:

Zdolniacha z ciebie, a ja przy okazji się ucze :cool1:

Nie gniewam :calus:

Posted

Moniek193 napisał(a):

oooo tak nie będzie o 24.00 masz spać a nie sie szlajać po dogomani xD muszę dbać o wolontariuszki bo póżniej tylko my na wolontariacie zostaniemy xD:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:

Posted

oooo tak nie będzie o 24.00 masz spać a nie sie szlajać po dogomani xD muszę dbać o wolontariuszki bo póżniej tylko my na wolontariacie zostaniemy xD:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:

Oto sie nie martw:diabloti:My w zdrowiu i w chorobie oddane ,,Kudelkowi":evil_lol:
A mi sie wcale spac nie chcialo:roll:To nic ze potem zasnelam przy zaswieconej lampie i wlaczonej muzyce a wstalam o 11.00:roll:

Ide sie uczyc a 1525r byl hold lenny a obraz ten namalowal Jan Matejko;)

Posted

[quote name='Moniek193']Nie mogem bo ja musze miec z j. hiszpanskim ;)A w Rzeszowie sa tylko 3 do wyboru w tym IV LO to samobojstwo wiec zloze podanie tez do I i II:loveu:

To możecie się już ze mną żegnać... :diabloti:

Po co się aż takich szczegółów uczysz? Ja tylko daty rozbiorów, wojen i powstań i tyle z historii. Z polskiego tylko epoki, lektury i środki stylistyczne, banał. Jak jutro mi podejdzie temat za 16 pkt to liczę tak na min. 45 pkt :lol: Gorzej z fizyką i chemią na czwartkowym teście :evil_lol:

POWODZENIA!! :buzi:

Posted

Dzizas :-o babki, ja tu sie mało nie osr.m z nerwów :placz: miałam sie nie denerwować bo tak czy tak do jakiejś szkoły sie dostane, do technikum też fuul osób idzie :evil_lol: takie parcie macie na te wszystkie LO :evil_lol:
Nie no i tak sie nerwuje :placz: właśnie obgryzłam sobie tak skórke od palucha, że mi krew sie leje i piecze ał :placz: Ja chce piątek 11.00 :loveu:

Monika i Ilona oj babki ja to Wam zazdroszcze :roll: :evil_lol: Monia napisz za mnie :cool3: wpiszesz moj kod a ja Twoj i już, Ty i tak ocenami podgonisz :eviltong: same 6 i 5 mieć nie każdemu sie zdarza :lol:

Posted

psiulka napisał(a):
To możecie się już ze mną żegnać... :diabloti:

Po co się aż takich szczegółów uczysz? Ja tylko daty rozbiorów, wojen i powstań i tyle z historii. Z polskiego tylko epoki, lektury i środki stylistyczne, banał. Jak jutro mi podejdzie temat za 16 pkt to liczę tak na min. 45 pkt :lol: Gorzej z fizyką i chemią na czwartkowym teście :evil_lol:

POWODZENIA!! :buzi:

Ja tez sie ucze rozbiory, kroniki, powstania, wazne daty (moze 10-15), i dynastie, z polaka tak samo srdoki stylistyczne(juz umiem:cool3:) epoki i tworcy:cool3: lektury (ale malo:placz:) i mity:placz:
A na czwartkowy jeszcze nic nie tknelam a pozatym ja wypracowan nie umiem pisac wie wiesz no chyba ze rozprawka:diabloti:Zawsze mam za nia 5:cool3::loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Dzizas :-o babki, ja tu sie mało nie osr.m z nerwów :placz: miałam sie nie denerwować bo tak czy tak do jakiejś szkoły sie dostane, do technikum też fuul osób idzie :evil_lol: takie parcie macie na te wszystkie LO :evil_lol:
Nie no i tak sie nerwuje :placz: właśnie obgryzłam sobie tak skórke od palucha, że mi krew sie leje i piecze ał :placz: Ja chce piątek 11.00 :loveu:

Monika i Ilona oj babki ja to Wam zazdroszcze :roll: :evil_lol: Monia napisz za mnie :cool3: wpiszesz moj kod a ja Twoj i już, Ty i tak ocenami podgonisz :eviltong: same 6 i 5 mieć nie każdemu sie zdarza :lol:
Jasne a Ilona napisze za mnie dobra moj kod b13 , imie nazwisko znasz:loveu:
Biedny paluszek daj podmucham:eviltong:
Ja tez sie nerwuje, a ja pojde do zawodowki to moze na leśniczego albo fryzjerke:evil_lol::evil_lol:

Mqrtynq No wlasnie nie musi ale jest:evil_lol: I co ja mam poradzic niech se dziewuchy gadaja to nie jest obowiazkowa lektura:evil_lol:Zdjecia sa ale nie mam czasu wstawic:placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jasne a Ilona napisze za mnie dobra moj kod b13 , imie nazwisko znasz:loveu:
Biedny paluszek daj podmucham:eviltong:
Ja tez sie nerwuje, a ja pojde do zawodowki to moze na leśniczego albo fryzjerke:evil_lol::evil_lol:

To ja za Ilone :razz: nie wiem czy jej to na dobre wyjdze :evil_lol:
Imienia i nazwiska nie trza przecież xD
Masz <paluszek> Albo do szkoły policyjnej w Tyczynie :evil_lol:
A z fryzjerów sie nie śmiej myślałam nad tym, bo teraz dobrze zarabiają:cool3:
ale pójde na weterynarie:loveu: albo coś związane z zoologią:loveu: tzn na studiach bo chyba w LO nie ma takich profili.... a szkoda :P

A do schronu możeby tak ktoś zapisał, bo obaiwam sie, że na 3 os może już nie być miejsc:roll:

Posted

Tam tarara,a wy o testach :evil_lol:
Ja też naumiałam się rozbiory i powstania itp,a środków stylitycznych nie :evil_lol: Epoki trochę. Przygotujcie się na Ogłosznei albo zaproszenie wiem co mówie (jak nie te to jakaś inna krótka forma wypowiedzi) :cool3:

No to ja tylko się chciałam przywitać i życzyć powiedzania Pomidorku :loveu:
No ok wszytskim życzę :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
To ja za Ilone :razz: nie wiem czy jej to na dobre wyjdze :evil_lol:
Imienia i nazwiska nie trza przecież xD
Masz <paluszek> Albo do szkoły policyjnej w Tyczynie :evil_lol:
A z fryzjerów sie nie śmiej myślałam nad tym, bo teraz dobrze zarabiają:cool3:
ale pójde na weterynarie:loveu: albo coś związane z zoologią:loveu: tzn na studiach bo chyba w LO nie ma takich profili.... a szkoda :P

A do schronu możeby tak ktoś zapisał, bo obaiwam sie, że na 3 os może już nie być miejsc:roll:

Hah u nas w Rzesowie na pewno nie ma:evil_lol:A zeby isc na takie studia wterynajryjne to by trza isc na biol-chem i to najlepiej do IVLO :D Bo to przeciez wszytsko kolo tego potem krazy a chetnych jest duuuuuuuuuuuzo i trudno sie dotsac a im lepiej zdasz mature z biol chem i reszta tym predzej sie dostaniesz a zeby zdac dobrz matura rza sie dobrze przygotowac a w IV LO ten profil jest najlepszy;)Wiec powodzenia:multi:
Nie smieje sie z fryzjerow no co ty:evil_lol:
Lalallalalallalalallala:loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Tam tarara,a wy o testach :evil_lol:
Ja też naumiałam się rozbiory i powstania itp,a środków stylitycznych nie :evil_lol: Epoki trochę. Przygotujcie się na Ogłosznei albo zaproszenie wiem co mówie (jak nie te to jakaś inna krótka forma wypowiedzi) :cool3:

No to ja tylko się chciałam przywitać i życzyć powiedzania Pomidorku :loveu:
No ok wszytskim życzę :evil_lol:

Ja umiem ogloszenie zaproszenie zyczenia podanie zawiadomienie itp:eviltong::multi:
A skad Ty to wiesz masz uklady z OKE:evil_lol: Osz Ty jakie beda pytania:evil_lol:??
Dzienkowac:oops::calus:
Onomato-Peja napisał(a):
fotki... :oops:

Odpowiedz ponizej :D
Izuuus napisał(a):
Ja ci mogę powiedzieć,że nie będzie bo Monisia się uczy :loveu:

Wlasnie dziekuje za wyreczenie mnie:loveu:Poporsze tak do weekendu:cool3:

Plemn*czku:loveu::multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja umiem ogloszenie zaproszenie zyczenia podanie zawiadomienie itp:eviltong::multi:
A skad Ty to wiesz masz uklady z OKE:evil_lol: Osz Ty jakie beda pytania:evil_lol:??
Dzienkowac:oops::calus:

Odpowiedz ponizej :D

Wlasnie dziekuje za wyreczenie mnie:loveu:Poporsze tak do weekendu:cool3:

Plemn*czku:loveu::multi:

Tak mam wtyki :evil_lol:
Top secret :cool3:

Ok nie ma sprawy ale nie wiem czy będę na dogo do weekendu :roll:

Nmzc pomidorasku :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Tak mam wtyki :evil_lol:
Top secret :cool3:

Ok nie ma sprawy ale nie wiem czy będę na dogo do weekendu :roll:

Nmzc pomidorasku :loveu:

Mnie tez pewnie nie bedzie:shake:To moze niech gosiulaaa albo paulina tu pilnuja bo one testow nie pisza:placz:Zle babki zle:mad:Macie trzymac kciuki:eviltong:Ide spac dranoc wszytskim:roll:

Aha pytania mi wyslij smsem:evil_lol:

Posted

o jezu a mówią że ja jestem gaduła :lol::lol: przegapiłam cosik?? bo troche duzo pogadane a nie chce mi sie czytać :evil_lol: kurde szyja mnie boli jak by moj :shock:leb wazyl 20kg mam zakwasy szyi :D:D:D:D jutro do schroniska:lol::multi::lol::lol::Cool!::Cool!: