Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 psiulka napisał(a):To raczej Paulina zwraca na Ciebie uwagę, prawie jakbyś była K. :diabloti: Na weekendzie? Chyba żartujesz! Na weekendzie to do mnie przyjeżdzacie i jak wstawisz zdjęcia, coo? Mają być jutro najpóźniej, rozumiemy się? Czy chcesz pogadać inaczej? :evil_lol: A ja nie wiem czy w sobote przyjade:placz:Bo mam w pon i wt egzaminy do bierzmowania:placz:Moje nauka nie zna konca:placz::placz: Wiec foty beda na weekendzie:loveu: Quote
psiulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moniek193 napisał(a):A ja nie wiem czy w sobote przyjade:placz:Bo mam w pon i wt egzaminy do bierzmowania:placz:Moje nauka nie zna konca:placz::placz: Wiec foty beda na weekendzie:loveu: Nie wymiguj się, ja mam we wtorek egzamin z bierzmowania i jakoś Was zaprosiłam, więc musicie być, rozumiesz? :diabloti: MUSICIE! :cool3: A jak coś to się pouczymy razem, Paulina nas popyta. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 popuściło :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ja sie nie śmieje z Sama:loveu::loveu: ja sie śmieje z tej cioty co ją olał :lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol: jestem pełnomocnym wieśniokiem :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :mad::mad::mad::diabloti: Sama tego chciałaś::evil_lol: "Krzymuska Paulina" Nie jest słodka jak malina Ciągle się na wszystkich boczy Z ust wyrazy brzydkie toczy Krzywe miny ciągle robi Chyba już dostała fobi Z tego o to wyzywania Ze wszystkiego naśmiewania Z tego że gdy Sama miałam Go po pysiu całowałam On się ssisiał w me ramiona Pundzi micha ucieszona... Już się śmieje w niebo głosy Aż się w trawie kręcą wrzosy Wszyscy wiedzą o tym chyba Nawet kurcze w rzece ryba Bo ta ciągle drze tą jape Niech se do niej wrzuci pape xD Niech już zamknie usa wreszcie Uspokoji się nareszcie :diabloti: Quote
ageralion Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 gosiulaa napisał(a)::mad::mad::mad::diabloti: Sama tego chciałaś::evil_lol: "Krzymuska Paulina" Nie jest słodka jak malina Ciągle się na wszystkich boczy Z ust wyrazy brzydkie toczy Krzywe miny ciągle robi Chyba już dostała fobi Z tego o to wyzywania Ze wszystkiego naśmiewania Z tego że gdy Sama miałam Go po pysiu całowałam On się ssisiał w me ramiona Pundzi micha ucieszona... Już się śmieje w niebo głosy Aż się w trawie kręcą wrzosy Wszyscy wiedzą o tym chyba Nawet kurcze w rzece ryba Bo ta ciągle drze tą jape Niech se do niej wrzuci pape xD Niech już zamknie usa wreszcie Uspokoji się nareszcie :diabloti: :laugh2_2: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 gosiulaa napisał(a)::mad::mad::mad::diabloti: Sama tego chciałaś::evil_lol: "Krzymuska Paulina" Nie jest słodka jak malina Ciągle się na wszystkich boczy Z ust wyrazy brzydkie toczy Krzywe miny ciągle robi Chyba już dostała fobi Z tego o to wyzywania Ze wszystkiego naśmiewania Z tego że gdy Sama miałam Go po pysiu całowałam On się ssisiał w me ramiona Pundzi micha ucieszona... Już się śmieje w niebo głosy Aż się w trawie kręcą wrzosy Wszyscy wiedzą o tym chyba Nawet kurcze w rzece ryba Bo ta ciągle drze tą jape Niech se do niej wrzuci pape xD Niech już zamknie usa wreszcie Uspokoji się nareszcie :diabloti: ha ha boki zrywać przynajmniej nie jestem lizuską jak ty :eviltong: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Uwaga Uwaga! Mam na imię Małgorzata Czach...:lol: piszę to iż mojej koleżance Paulinie nie spodobało się to że napisałam jej nazwisko :evil_lol::evil_lol: więc żeby nie czuła się urażona piszę ten post z moim nazwiskiem ;) Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ha ha boki zrywać przynajmniej nie jestem lizuską jak ty :eviltong: Heh... dobra niech ci bedzie jestem lizuska :evil_lol: ale wierz mi wiele ludzi sie podlizuje bo czasami mozna na tym zyskac xD np. mam przesrane z matmy ale wiem ze babeczka mnie przepusci bo mnie lubi :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='gosiulaa']:mad::mad::mad::diabloti: Sama tego chciałaś::evil_lol: "Krzymuska Paulina" Nie jest słodka jak malina Ciągle się na wszystkich boczy Z ust wyrazy brzydkie toczy Krzywe miny ciągle robi Chyba już dostała fobi Z tego o to wyzywania Ze wszystkiego naśmiewania Z tego że gdy Sama miałam Go po pysiu całowałam On się ssisiał w me ramiona Pundzi micha ucieszona... Już się śmieje w niebo głosy Aż się w trawie kręcą wrzosy Wszyscy wiedzą o tym chyba Nawet kurcze w rzece ryba Bo ta ciągle drze tą jape Niech se do niej wrzuci pape xD Niech już zamknie usa wreszcie Uspokoji się nareszcie :diabloti: Sama to wymyśliłaś:-o dobra jesteś:cool3: Ilona - ''To raczej Paulina zwraca na Ciebie uwagę, prawie jakbyś była K.'' że co:mad: jeszcze raz porównasz to cos do mojej Monisi:mad::mad: A dzis ją sobie na hiszp wymolestowałam za wsze czasy :loveu: nie :evil_lol::diabloti: I właśnie! Moniku Ty mój w sobote rano jedziemy we 3 do schroniska, a potem ok 13 do Ilonki i ja Was tam przepytam oj przepytam xD:evil_lol::eviltong: A tak w ogóle to Heląąąąą:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kaya93 napisał(a):Sama to wymyśliłaś:-o dobra jesteś:cool3 : noom :lol: ja ogólnie piszę wierszyki xD o schronisku np. :loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja też tam jakieś brednie czasami wymyślam :eviltong: Co tam u was ? :razz: Quote
Tequila1017 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 gosiulaa napisał(a):a u mnie można powiedzieć że dobrze... a z drugiej strony mam przesrane z matmy ;(;(;( :placz::placz: muszę się uczyć:placz: Witaj w Clubie :placz: Mam pałę z pracy klasowej i w środę piszę poprawę .. ale jakim cudem miałam 1,5 pkt ?! wkuwałam 3,5 h ! :placz::placz: Ta matma mi nigdy do łba nie wejdzie :roll: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 a u mnie można powiedzieć że dobrze... a z drugiej strony mam przesrane z matmy ;(;(;( :placz::placz: muszę się uczyć:placz: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 żelki:loveu: Wiem że mam głupie nazwisko no ale co mam poradzić :placz: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mqrtynq napisał(a):Witaj w Clubie :placz: Mam pałę z pracy klasowej i w środę piszę poprawę .. ale jakim cudem miałam 1,5 pkt ?! wkuwałam 3,5 h ! :placz::placz: Ta matma mi nigdy do łba nie wejdzie :roll: ja tak samo mam :placz::placz: muszę się uczyć cały czas, już drugi dzień nie wychodze na polko :placz: HELP!!:-( Quote
Moniek193 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 O Bosh jak Wy gadacie:crazyeye:Dzien niecaly mnie nie bylo a tu mama 2 strony do nadrobienia:crazyeye:Wybaczcie nie bede cytowac bo nie wiem ktore:evil_lol: U mnie dobrze:loveu:Postaram sie w sobote do Cie Ilono przyejchac:loveu:Jezeli Paulina molestatorka zgodnie z obietnica nas wypyta:multi::loveu: Gosiulaaa fajny ten wierszyk ja bym Cie zabila ale ze to nie do mnie to mowie Ci ladnie hej:loveu::evil_lol:Fajne masz nazwisko milo ze sie wienioku pochwalilas:evil_lol: I Ty Paulino droga z dlugim nickiem:evil_lol:Witaj takze i nie klocic sie prosze:diabloti: Mqrtynq Helą;)U nas jak juz pisalam wszytsko w rajtkach czyli dobrze a ja sie ucze do testu i jem zelki:evil_lol:I nie gadac tylo:mad:No to pa:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ludzie co wy tacy nauką przejęci xDxDxD:razz: Quote
Tequila1017 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ludzie co wy tacy nauką przejęci xDxDxD:razz: No wiesz .. :cool3: Muszę mieć dobre wyniki żeby do fajnej klasy trafić w gim :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Moniek193 napisał(a):I znow gadacie:evil_lol: Ja musze sie dostac do 2LO bo tylko w sumie to ma do wyboru:evil_lol: Wiec zyczcie mi powodzenia :D Tralallalalalala a więc życze ci powodzenia xD idź do 9LO fakt ze najgorsze liceum ale najbliżej nas xD:cool3::lol::lol::lol::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Moniek193 napisał(a):I znow gadacie:evil_lol: Ja musze sie dostac do 2LO bo tylko w sumie to ma do wyboru:evil_lol: Wiec zyczcie mi powodzenia :D Tralallalalalala Życzę Ci powodzenia :cool3: Ty się na piosenkarkę nadajesz ! :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no no gadajcie bo nie mam na co odpisywać xD:lol::lol::lol: Quote
Moniek193 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 I znow gadacie:evil_lol: Ja musze sie dostac do 2LO bo tylko w sumie to ma do wyboru:evil_lol: Wiec zyczcie mi powodzenia :D Tralallalalalala Quote
psiulka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ilona - ''To raczej Paulina zwraca na Ciebie uwagę, prawie jakbyś była K.'' że co:mad: jeszcze raz porównasz to cos do mojej Monisi:mad::mad: A dzis ją sobie na hiszp wymolestowałam za wsze czasy :loveu: nie :evil_lol::diabloti: I właśnie! Moniku Ty mój w sobote rano jedziemy we 3 do schroniska, a potem ok 13 do Ilonki i ja Was tam przepytam oj przepytam xD:evil_lol::eviltong: Hahah :diabloti: Ok, zapiszesz nas? A w piątek też idziemy? :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 gosiulaa napisał(a):co mamy gadać Pundzia :evil_lol::evil_lol: nie ma co... ja tu tylko czekam na zdjęcia Sary! których jeszcze nie ma -.-" ojjj Monika Gocha ma racje (po raz pierwszy) xD dodaj zdjecia Sary jak nie masz to może byc ciag dalszy opróżniania się twojej psiny xD:evil_lol:;);) Quote
Recommended Posts