Izuuus Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 przez darkwarez najlepiej miec konto na rapidshare to się szybko ściągają :evil_lol: Wracaj do mnie Pomidorku o bez ciebie tak smutno :placz: Quote
gosiulaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 hahaha... nie no Monika twoja wiedza jest obszerna :evil_lol: A co do twojego psiaka tooo... słodziuchna jest xD nie przeglądałam wszystkiego bo za dużo by tego było ;) ale najlepsza jest pierwsza fota jak sika na spacerze... hahahaha Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Witam gadulki:diabloti:Juz nie cytuje bo cytatow zabraknie:diabloti: Mi tez filmy sciaga brat bo ja nic nie umiem na kompie robic:evil_lol::evil_lol: A teraz sie ucze nadal do testow i powiem Wam ze w 1226r Konrad Mazowiecki sprowadzil Krzyzakow do Polski:diabloti:Koniec:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 hahahaha z tym sikaniem mnie dobiło <hahaha> albo z śpiochem xDxDxD próbujesz zniechęcić fanów ???? to ci nie wyszło xDxDxD:loveu::loveu::loveu:;) Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 gosiulaa napisał(a):hahaha... nie no Monika twoja wiedza jest obszerna :evil_lol: A co do twojego psiaka tooo... słodziuchna jest xD nie przeglądałam wszystkiego bo za dużo by tego było ;) ale najlepsza jest pierwsza fota jak sika na spacerze... hahahaha Witamy:multi::multi:No nie dziwie Ci sie te moje galeriowe gaduly:diabloti:( nie bede wymieniac:diabloti:) to mi tu 100 stron przegadaly:evil_lol: Co do sikania to ona ma najpierw 10m pas lądowania i dopiero potem kuca i robi co trzeba wiec na trawniku 1m x 1m ona sie nie zaltwi:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hahahaha z tym sikaniem mnie dobiło <hahaha> albo z śpiochem xDxDxD próbujesz zniechęcić fanów ???? to ci nie wyszło xDxDxD:loveu::loveu::loveu:;) Ale masz dluugi nick:crazyeye::evil_lol: Hej hej:loveu:Wiatmy w naszych juz coraz mniej skromnych progach:evil_lol: Alez ja fanow nie probuje zniechecac bo Sara mi nie pozwala:eviltong::evil_lol: A widze ze Wy tez z Rzeszowa:loveu:Pewnie tez wolontariuszki w ,,Kundelku":multi: Tylko ja nie wiem jak Wy wygladacie:roll:I jak ja Was rozpoznam:roll: A psiaki macie :loveu:Moze by sie kiedys spotkac:loveu: Quote
gosiulaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moniek193 napisał(a):Witamy:multi::multi:No nie dziwie Ci sie te moje galeriowe gaduly:diabloti:( nie bede wymieniac:diabloti:) to mi tu 100 stron przegadaly:evil_lol: Co do sikania to ona ma najpierw 10m pas lądowania i dopiero potem kuca i robi co trzeba wiec na trawniku 1m x 1m ona sie nie zaltwi:evil_lol: niezłe wymagania O.o hahahha:evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cześć. Co tam u was słychać? Historia już wykuta na blachę? :eviltong: Ja to nie mam pamięci do dat... :roll: Quote
gosiulaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ahhh... Moniko xD jak możesz nas nie pamiętać :-(:-( My Ciebie doskonale...:loveu: A psiaków nie mamy gdyż, iż, ponieważ... mieszkam w bloku i nie mam zbyt dużo miejsca na psiaka ;( Miałam psiaka ale teraz jest u babci bo troszkę spory urusł i męczył by się w bloku a na wsi ma duży wybieg :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='gosiulaa']niezłe wymagania O.o hahahha:evil_lol::evil_lol: No wlasnie ja jej tego nie uczylam:roll: [quote name='Karolina&Lucky']Cześć. Co tam u was słychać? Historia już wykuta na blachę? :eviltong: Ja to nie mam pamięci do dat... :roll: Jasne ze wykuta:evil_lol: Nie ma jak znac 2 daty na krzyz:multi: Ale pracuje nad tym tak:roll: Gosiulaa Szkoda ze WY nie miec psa:placz:Ja byc plakac i rozpaczac bo Wy nie miec galeryjki:placz:Kiedy jedziecie do schronu zeby sie z Wami spotkac :cool3:Bo tak po nickach to Was nie koajrze:eviltong::roll: Quote
Kaya93 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hejlo:loveu: Babiszony moje:loveu: HuSkYy-Paulina-94 i gosiulaa :loveu: a ja Was chyba kojarze:multi: O ile sie nie myle Gosiulaa to ta co Sam ją obsikał w pewną słoneczną środe:evil_lol: zgadłam:cool3: jeżeli tak to Pauline też kojerze :loveu: ...a zresztą Monika Na nk masz je w znajomych :evil_lol:xD Quote
psiulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Monika, zacznę ten bazarek bez tych Twoich rzeczy, ok? Chyba, że mi je dasz na jutro rano. :cool3: Nie ucz się, nie ucz!! Ja się nie uczę :diabloti: Myślę, że na 80 pkt jakoś napiszę. :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Kaya93']Hejlo:loveu: Babiszony moje:loveu: HuSkYy-Paulina-94 i gosiulaa :loveu: a ja Was chyba kojarze:multi: O ile sie nie myle Gosiulaa to ta co Sam ją obsikał w pewną słoneczną środe:evil_lol: zgadłam:cool3: jeżeli tak to Pauline też kojerze :loveu: ...a zresztą Monika Na nk masz je w znajomych :evil_lol:xD dobrze zgadłas :lol::lol::lol::lol: ta goska co ja sam olał<hahaha><hahaha> dobrze ze mi to przypomniałas będe z niej śmiać xDxDxD Monika wiesz co , nas nie kojarzyć?? :shake::shake: normalnie sie to nie mieści w głowie xD:mad: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale masz dluugi nick:crazyeye::evil_lol: Hej hej:loveu:Wiatmy w naszych juz coraz mniej skromnych progach:evil_lol: Alez ja fanow nie probuje zniechecac bo Sara mi nie pozwala:eviltong::evil_lol: A widze ze Wy tez z Rzeszowa:loveu:Pewnie tez wolontariuszki w ,,Kundelku":multi: Tylko ja nie wiem jak Wy wygladacie:roll:I jak ja Was rozpoznam:roll: A psiaki macie :loveu:Moze by sie kiedys spotkac:loveu: długi nick mam dlatego bo prawie wszystkie Pauliny zajeły mi nick jak by nie było xD :p Quote
gosiulaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 a wy znowu o tym Samie O.o to nie jest śmieszne...!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale masz dluugi nick:crazyeye::evil_lol: Hej hej:loveu:Wiatmy w naszych juz coraz mniej skromnych progach:evil_lol: Alez ja fanow nie probuje zniechecac bo Sara mi nie pozwala:eviltong::evil_lol: A widze ze Wy tez z Rzeszowa:loveu:Pewnie tez wolontariuszki w ,,Kundelku":multi: Tylko ja nie wiem jak Wy wygladacie:roll:I jak ja Was rozpoznam:roll: A psiaki macie :loveu:Moze by sie kiedys spotkac:loveu: a ja psiaka nie mam, kiedyś miałam ale długa historia:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a teraz jak powiem co mam to mnie chyba z forum wyrzucą:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
gosiulaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 hahaha... KITEK *_* Paulina ma Kota :mad::mad: masz przewalone:diabloti: Quote
Izuuus Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Weszłam dla Cie na kompa, a cie nie ma :placz: Chyba sobie pójdę :roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 gosiulaa napisał(a):hahaha... KITEK *_* Paulina ma Kota :mad::mad: masz przewalone:diabloti: Dziękuje ci Gosia że, mi pomogłaś sama bym tego nie wydusiła :angryy::mad: noi co że mam kotka:oops::oops: xDxDxD Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a ja psiaka nie mam, kiedyś miałam ale długa historia:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a teraz jak powiem co mam to mnie chyba z forum wyrzucą:lol::lol::lol::lol::lol: Nie wyrzuca, nie wyrzuca:loveu:Niektorzy tu bardzo kotki lubia:loveu:Ja tu kiedys kotka ratowalam i poznalam bardzo mila kociare( nawet mieszka niedaleko mnie:cool3:) i tez zaglada do naszego schroniska:multi: gosiulaa napisał(a):hahaha... KITEK *_* Paulina ma Kota :mad::mad: masz przewalone:diabloti: Ale masz przyjaciole wszytsko wypaplala:evil_lol: Izuuus napisał(a):Weszłam dla Cie na kompa, a cie nie ma :placz: Chyba sobie pójdę :roll: Nie ic!! Ja juz jestem i na gg tez jestem:loveu: Issss moooja:roll: Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Pozatym brak mi juz cytatow ale jak mialam Was po nickach skojarzyc:roll: ALe juz mio gosiulaaa wszytsko poiwedziala i oczywiscie ze Was pamietam:loveu:Wiesniaki:loveu:Bo jak juz tlumaczylam wszyscy co sie ze mna koleguja sa wiesniakami wiec i Wy od dzis stajecie sie pelnomocnymi wiesniokomi:multi: A z Sama prosze sie nie smiac:mad:To nic ze mu sie popuscilo zdarza sie:diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Kaya93']Hejlo:loveu: Babiszony moje:loveu: HuSkYy-Paulina-94 i gosiulaa :loveu: a ja Was chyba kojarze:multi: O ile sie nie myle Gosiulaa to ta co Sam ją obsikał w pewną słoneczną środe:evil_lol: zgadłam:cool3: jeżeli tak to Pauline też kojerze :loveu: ...a zresztą Monika Na nk masz je w znajomych :evil_lol:xD Ale gosiulaaa nie ma zdjec:mad:Wiec na na co mi jej konto hmm:diabloti: A wogle to hej:multi: PS zreszta juz koajrze poprostu mi trza pwoedziec co jak kiedy a ja juz sobie te Wasze sliczne buzie przypomnialam:loveu::diabloti: Quote
psiulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A ja dziewczyn nie kojarzę, no ale dobra, w schronisku zwracam uwagę raczej bardziej na psy. :loveu: Dawaj zdjęcia Sarci! :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 psiulka napisał(a):A ja dziewczyn nie kojarzę, no ale dobra, w schronisku zwracam uwagę raczej bardziej na psy. :loveu: Dawaj zdjęcia Sarci! :loveu: Na psy:crazyeye:Zawsze myslalam ze na mnie:placz::evil_lol: Zdjecia jakie zdjecia:roll:Beda po testach:diabloti:Haha mam takie jedne pt. "Spotkanie Sary i Cezara":loveu:Ale to jak mowila na weekendzie:diabloti: Quote
psiulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moniek193 napisał(a):Na psy:crazyeye:Zawsze myslalam ze na mnie:placz::evil_lol: Zdjecia jakie zdjecia:roll:Beda po testach:diabloti:Haha mam takie jedne pt. "Spotkanie Sary i Cezara":loveu:Ale to jak mowila na weekendzie:diabloti: To raczej Paulina zwraca na Ciebie uwagę, prawie jakbyś była K. :diabloti: Na weekendzie? Chyba żartujesz! Na weekendzie to do mnie przyjeżdzacie i jak wstawisz zdjęcia, coo? Mają być jutro najpóźniej, rozumiemy się? Czy chcesz pogadać inaczej? :evil_lol: Quote
Recommended Posts