Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha... nie no Monika twoja wiedza jest obszerna :evil_lol: A co do twojego psiaka tooo... słodziuchna jest xD nie przeglądałam wszystkiego bo za dużo by tego było ;) ale najlepsza jest pierwsza fota jak sika na spacerze... hahahaha

Posted

Witam gadulki:diabloti:Juz nie cytuje bo cytatow zabraknie:diabloti:
Mi tez filmy sciaga brat bo ja nic nie umiem na kompie robic:evil_lol::evil_lol:
A teraz sie ucze nadal do testow i powiem Wam ze w 1226r Konrad Mazowiecki sprowadzil Krzyzakow do Polski:diabloti:Koniec:loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
hahaha... nie no Monika twoja wiedza jest obszerna :evil_lol: A co do twojego psiaka tooo... słodziuchna jest xD nie przeglądałam wszystkiego bo za dużo by tego było ;) ale najlepsza jest pierwsza fota jak sika na spacerze... hahahaha

Witamy:multi::multi:No nie dziwie Ci sie te moje galeriowe gaduly:diabloti:( nie bede wymieniac:diabloti:) to mi tu 100 stron przegadaly:evil_lol:
Co do sikania to ona ma najpierw 10m pas lądowania i dopiero potem kuca i robi co trzeba wiec na trawniku 1m x 1m ona sie nie zaltwi:evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
hahahaha z tym sikaniem mnie dobiło <hahaha> albo z śpiochem xDxDxD próbujesz zniechęcić fanów ???? to ci nie wyszło xDxDxD:loveu::loveu::loveu:;)

Ale masz dluugi nick:crazyeye::evil_lol:
Hej hej:loveu:Wiatmy w naszych juz coraz mniej skromnych progach:evil_lol:
Alez ja fanow nie probuje zniechecac bo Sara mi nie pozwala:eviltong::evil_lol:

A widze ze Wy tez z Rzeszowa:loveu:Pewnie tez wolontariuszki w ,,Kundelku":multi: Tylko ja nie wiem jak Wy wygladacie:roll:I jak ja Was rozpoznam:roll:
A psiaki macie :loveu:Moze by sie kiedys spotkac:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Witamy:multi::multi:No nie dziwie Ci sie te moje galeriowe gaduly:diabloti:( nie bede wymieniac:diabloti:) to mi tu 100 stron przegadaly:evil_lol:
Co do sikania to ona ma najpierw 10m pas lądowania i dopiero potem kuca i robi co trzeba wiec na trawniku 1m x 1m ona sie nie zaltwi:evil_lol:

niezłe wymagania O.o hahahha:evil_lol::evil_lol:

Posted

ahhh... Moniko xD jak możesz nas nie pamiętać :-(:-( My Ciebie doskonale...:loveu: A psiaków nie mamy gdyż, iż, ponieważ... mieszkam w bloku i nie mam zbyt dużo miejsca na psiaka ;( Miałam psiaka ale teraz jest u babci bo troszkę spory urusł i męczył by się w bloku a na wsi ma duży wybieg :loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']niezłe wymagania O.o hahahha:evil_lol::evil_lol:
No wlasnie ja jej tego nie uczylam:roll:
[quote name='Karolina&Lucky']Cześć. Co tam u was słychać?
Historia już wykuta na blachę? :eviltong: Ja to nie mam pamięci do dat... :roll:
Jasne ze wykuta:evil_lol: Nie ma jak znac 2 daty na krzyz:multi:
Ale pracuje nad tym tak:roll:

Gosiulaa Szkoda ze WY nie miec psa:placz:Ja byc plakac i rozpaczac bo Wy nie miec galeryjki:placz:Kiedy jedziecie do schronu zeby sie z Wami spotkac :cool3:Bo tak po nickach to Was nie koajrze:eviltong::roll:

Posted

Hejlo:loveu:
Babiszony moje:loveu:

HuSkYy-Paulina-94 i gosiulaa :loveu: a ja Was chyba kojarze:multi: O ile sie nie myle Gosiulaa to ta co Sam ją obsikał w pewną słoneczną środe:evil_lol: zgadłam:cool3: jeżeli tak to Pauline też kojerze :loveu:

...a zresztą Monika
Na nk masz je w znajomych :evil_lol:xD

Posted

Monika, zacznę ten bazarek bez tych Twoich rzeczy, ok? Chyba, że mi je dasz na jutro rano. :cool3:

Nie ucz się, nie ucz!! Ja się nie uczę :diabloti: Myślę, że na 80 pkt jakoś napiszę. :lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Hejlo:loveu:

HuSkYy-Paulina-94 i gosiulaa :loveu: a ja Was chyba kojarze:multi: O ile sie nie myle Gosiulaa to ta co Sam ją obsikał w pewną słoneczną środe:evil_lol: zgadłam:cool3: jeżeli tak to Pauline też kojerze :loveu:

...a zresztą Monika

dobrze zgadłas :lol::lol::lol::lol: ta goska co ja sam olał<hahaha><hahaha> dobrze ze mi to przypomniałas będe z niej śmiać xDxDxD Monika wiesz co , nas nie kojarzyć?? :shake::shake:
normalnie sie to nie mieści w głowie xD:mad: :evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):

A widze ze Wy tez z Rzeszowa:loveu:Pewnie tez wolontariuszki w ,,Kundelku":multi: Tylko ja nie wiem jak Wy wygladacie:roll:I jak ja Was rozpoznam:roll:

długi nick mam dlatego bo prawie wszystkie Pauliny zajeły mi nick jak by nie było xD :p

Posted

Moniek193 napisał(a):

a ja psiaka nie mam, kiedyś miałam ale długa historia:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a teraz jak powiem co mam to mnie chyba z forum wyrzucą:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a ja psiaka nie mam, kiedyś miałam ale długa historia:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a teraz jak powiem co mam to mnie chyba z forum wyrzucą:lol::lol::lol::lol::lol:

Nie wyrzuca, nie wyrzuca:loveu:Niektorzy tu bardzo kotki lubia:loveu:Ja tu kiedys kotka ratowalam i poznalam bardzo mila kociare( nawet mieszka niedaleko mnie:cool3:) i tez zaglada do naszego schroniska:multi:
gosiulaa napisał(a):
hahaha... KITEK *_* Paulina ma Kota :mad::mad: masz przewalone:diabloti:

Ale masz przyjaciole wszytsko wypaplala:evil_lol:
Izuuus napisał(a):
Weszłam dla Cie na kompa, a cie nie ma :placz:
Chyba sobie pójdę :roll:

Nie ic!! Ja juz jestem i na gg tez jestem:loveu:
Issss moooja:roll:

Posted

Pozatym brak mi juz cytatow ale jak mialam Was po nickach skojarzyc:roll: ALe juz mio gosiulaaa wszytsko poiwedziala i oczywiscie ze Was pamietam:loveu:Wiesniaki:loveu:Bo jak juz tlumaczylam wszyscy co sie ze mna koleguja sa wiesniakami wiec i Wy od dzis stajecie sie pelnomocnymi wiesniokomi:multi:

A z Sama prosze sie nie smiac:mad:To nic ze mu sie popuscilo zdarza sie:diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Hejlo:loveu:

...a zresztą Monika
Ale gosiulaaa nie ma zdjec:mad:Wiec na na co mi jej konto hmm:diabloti:

A wogle to hej:multi:

PS zreszta juz koajrze poprostu mi trza pwoedziec co jak kiedy a ja juz sobie te Wasze sliczne buzie przypomnialam:loveu::diabloti:

Posted

psiulka napisał(a):
A ja dziewczyn nie kojarzę, no ale dobra, w schronisku zwracam uwagę raczej bardziej na psy. :loveu:

Dawaj zdjęcia Sarci! :loveu:

Na psy:crazyeye:Zawsze myslalam ze na mnie:placz::evil_lol:
Zdjecia jakie zdjecia:roll:Beda po testach:diabloti:Haha mam takie jedne pt. "Spotkanie Sary i Cezara":loveu:Ale to jak mowila na weekendzie:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Na psy:crazyeye:Zawsze myslalam ze na mnie:placz::evil_lol:
Zdjecia jakie zdjecia:roll:Beda po testach:diabloti:Haha mam takie jedne pt. "Spotkanie Sary i Cezara":loveu:Ale to jak mowila na weekendzie:diabloti:

To raczej Paulina zwraca na Ciebie uwagę, prawie jakbyś była K. :diabloti:

Na weekendzie? Chyba żartujesz! Na weekendzie to do mnie przyjeżdzacie i jak wstawisz zdjęcia, coo? Mają być jutro najpóźniej, rozumiemy się? Czy chcesz pogadać inaczej? :evil_lol: