Izuuus Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Moniek193']To dobrze ze sie naumialas:lol: Trzeba bylo rysowac na religi jak Cie uczylam :diabloti: Kaya Dzienkowac:loveu: Na reli sie spi :cool3: Quote
Kaya93 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SejCGPgCI0I/AAAAAAAAEPU/SQWdZvasHt8/s512/P1090332.JPG ładniutkie selecki:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Izuuus']http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SejCGPgCI0I/AAAAAAAAEPU/SQWdZvasHt8/s512/P1090332.JPG moją piękna :loveu: A wsyłałam bo jakoś się naumiałam. Musiałam to szybko rysować bo baba z angola jest na mnie cięta :evil_lol::cool3: To dobrze ze sie naumialas:lol: Trzeba bylo rysowac na religi jak Cie uczylam :diabloti: Kaya Dzienkowac:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Izuuus napisał(a):Na reli sie spi :cool3: No ja sie nie rysuje to sie spi a ja dla tego rysunku sen posiwecilam:diabloti: Quote
psiulka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Gratulacje 100 strony!! :drink1: Sarulka :loveu: Ładnie jej we fioletowym, ale jeszcze ładniej byłoby jej w niebieskim. :loveu::loveu: Nie ucz się tyle, tylko wstawiaj więcej zdjęć, a nie leniuchujesz! :mad: I czekam na zdjęcia na bazarek. ;) Edit: [SIZE=2]Zapomniałam Ci wczoraj dać Furminatora :oops: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ale jej pienknie !:-o:loveu: jakoś dziwnie ma wyregulowane :PPP mój ma niżej ten pierwszy pasek ale pewnie ja mam źle wyregulowane, bo puzzle ma podobnie jak ty :lol: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Moniek193 napisał(a):No ja sie nie rysuje to sie spi a ja dla tego rysunku sen posiwecilam:diabloti: Dla rysynku? :mad: Chyba dla mnie :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='psiulka']Gratulacje 100 strony!! :drink1: Sarulka :loveu: Ładnie jej we fioletowym, ale jeszcze ładniej byłoby jej w niebieskim. :loveu::loveu: Nie ucz się tyle, tylko wstawiaj więcej zdjęć, a nie leniuchujesz! :mad: I czekam na zdjęcia na bazarek. ;) Edit: [SIZE=2]Zapomniałam Ci wczoraj dać Furminatora :oops: Kurcze faktycznie:placz:Dasz mi nastepnym razem;) Ja nie lenichuje i fotki wczoraj wstawilam, a teraz sie ucze do testu:placz: Jak znajde chwile czasu to znajde cos na bazar i Ci wysle foty:loveu: Onomato-Peja Dzieki:loveu:Ona ma chyba dobrze wyregulowane bo nie cisną i nie sa za duze:roll:Wiec chyba jest dobrze:roll: Izuuus No tak oczywiscie to chcialam powiedziec:cool3: A teraz zmykam znow sie uczyc:placz:I wszyscy 3gimnazjalisci tez:mad:A z tego co wiem duzo ich tu jest:mad::diabloti: Quote
Kaya93 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Błenos dijas:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moniek193 napisał(a): A teraz zmykam znow sie uczyc:placz:I wszyscy 3gimnazjalisci tez:mad:A z tego co wiem duzo ich tu jest:mad::diabloti: No przecie sie uczymy:evil_lol: nie widzisz:crazyeye: I masz mi nic nie wymyślać na sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO:eviltong: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja się nie ucze do testów :razz: Coś tam jutro poczytam z bioli, histy i lektury z polskiego :evil_lol: Ale ucz się ucz Mońku :loveu: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bo ja ma szczęście,że naucze się czegoś, a będzie zupełnie co innego. Więc to nie ma sensu. Na humanie i tak rozwiązujesz zadania z tekstów, które taM masz. Ja rozwiązałam 5 testów z poprzednich lat bo musieliśmy to robić na polskim i nie widze potrzeby żeby się uczyć oprócz tych lektur :evil_lol: No a tak to się troche powtórzy trochę bioli histy chemi i git. I tak nie wiesz co będzie :roll::evil_lol: Nie becz bekso moja ty :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Kaya93']Błenos dijas:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No przecie sie uczymy:evil_lol: nie widzisz:crazyeye: I masz mi nic nie wymyślać na sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO:eviltong: No widze widze wlasnie:eviltong: Izuuus Dlaczego nikt sie nie uczy oprocz mnie:placz:Ja juz mam serdecznie dosyc:placz:A nic nie umiem:placz: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Izuuus napisał(a):Bo ja ma szczęście,że naucze się czegoś, a będzie zupełnie co innego. Więc to nie ma sensu. Na humanie i tak rozwiązujesz zadania z tekstów, które taM masz. Ja rozwiązałam 5 testów z poprzednich lat bo musieliśmy to robić na polskim i nie widze potrzeby żeby się uczyć oprócz tych lektur :evil_lol: No a tak to się troche powtórzy trochę bioli histy chemi i git. I tak nie wiesz co będzie :roll::evil_lol: Nie becz bekso moja ty :loveu::loveu: Fajne masz podejscie:evil_lol:Chyba muszem miec takie same:evil_lol: Chociaz testow narazie az tyle nie przerobilam:roll: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Moniek193 napisał(a):Fajne masz podejscie:evil_lol:Chyba muszem miec takie same:evil_lol: Chociaz testow narazie az tyle nie przerobilam:roll: A widzisz bo ja jestem optymistą :cool3: Przestań się już uczyć bo się przeuczysz :eviltong: A tak w ogóle właśnie skończyłam oglądać Marley'a i super film! :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Heheh :lol: no właśnie napisałam, że to chyba ja mam źle wyregulowane, bo puzzle ma tak samo jak Ty :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a wiesz ? Masz chyba jakąś starą wersję szelek :P bo w miejscu regulowania na jednej stronie jest nitka odblaskowa a na drugiej już nie ma... ja mam od góry i od spodu nitkę :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Onomato-Peja']a wiesz ? Masz chyba jakąś starą wersję szelek :P bo w miejscu regulowania na jednej stronie jest nitka odblaskowa a na drugiej już nie ma... ja mam od góry i od spodu nitkę :cool3: Mozliwe:roll: Wogole zalezy tez od rozmiaru bo szelki Sareczki roznia sie nieznacznie od szelek Cezarka, bo on ma rozmiar S, a Sara L;) Izuuus Jam tez sobie sciagam:multi: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A ja pod koniec filmu się popłakałam :oops::evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja zapewne tez skoro 100 ost stron w ksiazce przeryczalam i ledwo literki widzialam:roll: A ja nie czytałam. :cool3: Tzn czytałam napisy w filmie. Musze sobie ściągnąć program do czytania napisów :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Izuuus napisał(a):A ja pod koniec filmu się popłakałam :oops::evil_lol: Ja zapewne tez skoro 100 ost stron w ksiazce przeryczalam i ledwo literki widzialam:roll: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ejjj ? skad ściagacie Marleya ?? ja przeczytałam książkę wczoraj a u mnie w kinie już nie grają sasiadka mojej kol ma na DVD ale nie mam se jak załatwić narazie Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Izuuus napisał(a):Mi brat ściąga filmy. Jutro wieczorem oglądne sobie chihuahua z beverly hills :evil_lol: mi brat tez ściągał... ale mu się zachciało kurna na życie zarabiać i mieszkać w domku jednorodzinnym w Dani... :roll: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Mi brat ściąga filmy. Jutro wieczorem oglądne sobie chihuahua z beverly hills :evil_lol: Quote
sandrulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ejjj ? skad ściagacie Marleya ?? ja przeczytałam książkę wczoraj a u mnie w kinie już nie grają sasiadka mojej kol ma na DVD ale nie mam se jak załatwić narazie ja sobie sama filmy ściągam .Polecam stronkę darkwarez.pl Quote
Onomato-Peja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 sandrulka napisał(a):ja sobie sama filmy ściągam .Polecam stronkę darkwarez.pl dzięki, dzięki,dzięki :loveu: witamy się ! Quote
Recommended Posts