Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarcia cudna!!! :loveu: A najkochańsze ma te fafle, wczoraj ją wymiziałam porządnie. :lol: I zdjęcia są, ale jeszcze nie ułożone, więc spodziewaj się za kilka dni. ;)

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ale cudne fotki:loveu: i czekamy na wiecej chociaż ja ich pewnie szybko nie zobacze no ale... :diabloti:

Oj zobaczysz zobaczysz:diabloti:Jesli tylko psiulka sie zmobilizuje:evil_lol:Bo ona Sarez napstrykala duzo jak u nas byla:loveu:

Posted

O wkońcu :eviltong: jakie foty śliczne:loveu: dziewczyny musimy powtórzyć tą sesyjke :evil_lol:
PS Piulka jednak nie wstawiłaś zdjęć........ tych troche innych, może i lepiej.
Ale jakby co to ja sie zgadzam:diabloti:

Posted

Moim zdaniem boksery to najpiekniejsze psy moja ciocia ma 2.1 corke i 1 matke przedtem rok temu lub 2 lata temu mama miala szczenieta,az 8 bo jeden niewiedzieli wogole ze sie urodzil i mama sama odgryzla pepowine i dlatego wzieli ja no i oczywiscie jest jeszcze pit-bull rasy latlerek:lol:

Posted

kikaaa napisał(a):
Moim zdaniem boksery to najpiekniejsze psy moja ciocia ma 2.1 corke i 1 matke przedtem rok temu lub 2 lata temu mama miala szczenieta,az 8 bo jeden niewiedzieli wogole ze sie urodzil i mama sama odgryzla pepowine i dlatego wzieli ja no i oczywiscie jest jeszcze pit-bull rasy latlerek:lol:

Boksery góra:loveu: one sa takie kochane i takie nieboraki jakbym mogla mialabym ich ze 100:evil_lol:

Posted

Małgośka z Boksą napisał(a):
Zdjęcia miodzio
Jak się dziewczynka ufifrała- fafloki całe mokre. Współczuję temu w kogo się wytarła <hahaha>

Ślemy ciepłe buziaczki

Naszczęście tym kimś był ręcznik:evil_lol:Sarcia faktycznie na widok jedzenia dostaje takich tam slinotoków:evil_lol:ale co tam wytrze sie w kogos i bawimy sie dalej:loveu: