Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kazali usiasc to siedze ( za to sa chrupki:diabloti:)

A odwroce Ci sie zebys mnie za bardzo nie obfocila:cool1:

Bieeeegne...:loveu:

Mmmmmm pycha:loveu:

No co znow, cos nie tak??:evil_lol:

cdn...

Posted

:loveu::loveu:

A tu probowalysmy cwiczyc ale sie potem uderzyla i teraz sie boi belki:placz::placz: Czemu ona taka starchliwa:placz:
Ale ja jej nie odpuszcze:diabloti:

PS Nie o tej belce mowimy bo przez ta to ona sobie przechodzila:evil_lol:

Na dzis tylo:loveu:

Posted

[quote name='ageralion']Nareszcie fotki :multi: Ciotki nic tylko gadaja i gadaja, a to galeryja Sary czyz nie? :eviltong: A tak na serio, masz swietna fotke na banerek http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SeSg3TyBWEI/AAAAAAAAEEY/sH9MSfdWy6E/
s720/P1090204.JPG ;)
Piekna sunia bez dwoch zdan :loveu:

Jak mi sie ten banner znudzi to se zrobie z tamtym:loveu:
Dzienkowac wogle, a u Was kiedy beda foty:mad:W koncu to galeria Mambuni no nie:diabloti:

Posted

Karolina&Lucky No tak myślalam wlaśnie:evil_lol:

Onomato-Peja Ma szeleczki fioletowe:loveu:Bardzo fajna rzecz ale jak kazda ma swoje wady:placz:Troche tak po nioej sie zsuwaja tzn. zapiecie powinno byc na gorze a ono jest raz z 1 boku raz z 2:cool1:

Izuuus To co jedziemy na wystawe no nie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']

Onomato-Peja Ma szeleczki fioletowe:loveu:Bardzo fajna rzecz ale jak kazda ma swoje wady:placz:Troche tak po nioej sie zsuwaja tzn. zapiecie powinno byc na gorze a ono jest raz z 1 boku raz z 2:cool1:

ja tez mam Ezy dogi i się nie zsuwają - kwestia regulacji ;) lub sierści :eviltong:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja tez mam Ezy dogi i się nie zsuwają - kwestia regulacji ;) lub sierści :eviltong:

Kwestia psa:diabloti:Idz z moja na spacer to te szelki beda na brzuchu:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Kwestia psa:diabloti:Idz z moja na spacer to te szelki beda na brzuchu:evil_lol:

Kwestia szkolenia :diabloti: Daj mi ją na spacer to się od nogi nie odkleji :evil_lol:

Czyli ty wcale tych szelek jej nie zakładasz ? :-o takie łane one som :shake:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Kwestia szkolenia :diabloti: Daj mi ją na spacer to się od nogi nie odkleji :evil_lol:

Czyli ty wcale tych szelek jej nie zakładasz ? :-o takie łane one som :shake:

Zakladam zakladam b. czesto:loveu:Ona chodzi przy nodze do czasu dlatego ze Sara to starsznie bojazliwy pies :shake:Poki zna teren jest grzeczna, a potem wpada w panike:shake: Probowalam juz roznych rzeczy, zostaje szkolenie:roll:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Zakladam zakladam b. czesto:loveu:Ona chodzi przy nodze do czasu dlatego ze Sara to starsznie bojazliwy pies :shake:Poki zna teren jest grzeczna, a potem wpada w panike:shake: Probowalam juz roznych rzeczy, zostaje szkolenie:roll:

ale ja żartowałam :D
To ja zamawiam jej fotki w szeleczkach :loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dzienkowac wogle, a u Was kiedy beda foty:mad:W koncu to galeria Mambuni no nie:diabloti:

U nas fotki beda niedlugo, jak tylko mi plecy wroca do normy. Niby Mamba mala, a juz taka ma sile, ze pancie uszkodzila :shake: Albo to juz starosc :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']ale ja żartowałam :D
To ja zamawiam jej fotki w szeleczkach :loveu:
Oki postaram sie cos posprykac:loveu:
Ale ja nie zartowalam:shake: Sara boi sie glosu mezczyzn, wielkich rzeczy itp. :shake: Dzis udezyla sie o belke i juz do niej nie podchodzi:shake: Dlatego musimy isc na szkolenie bo Sara przy innych psach to zupelnie nie ona-jest odwazna, pewna siebie, zaczepialska np. u weta nigdy jej nie poznaje:loveu:

ageralion Myśle ze to jednak starosc:evil_lol::diabloti:Przeciez mambunia to male dziecko:evil_lol::loveu:
Czekam na te fotki:razz:Nie wymiagasz sie:mad:

Posted

[quote name='Moniek193']ageralion Myśle ze to jednak starosc:evil_lol::diabloti:Przeciez mambunia to male dziecko:evil_lol::loveu:
Czekam na te fotki:razz:Nie wymiagasz sie:mad:

Uoooo matko!!! Jak juz mi groza kijem, to i fotki sie znajda :look3::nerwy:Do domu dotrzec chociaz moge? :rolleyes:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Dziwak nie dziwak ale te jej leki sa juz meczace:shake: Niektore psy sa wtedy agresywne a ona ucieka:shake:nawet z nia na porzadny spacer isc nie mozna jak sie ludzi boi:shake:A wystarczylo pare miesiecy:placz:

No to ona jest taka od szczeniaka, czy coś się stało ?

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
dziwak ten twój pies :D

Jak śmiesz tak mówić na moją Sarunie? :mad:
Osz ty bałwanie :mad: :cool1:

Nie martw się Saruś nie pzowolę cie obrażać naawet na żarty :loveu: