Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Śliczny :loveu: Ale szkoda,że Sara na nim taka mała :lol: Nam możesz jakiś wykombinować :cool3: [SIZE="1"]Tak w ogóle czemu cie ost ni ma na gg? :-( Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Co tam słychować tak wgl :lol:? Przyszli goscie do nas:cool1:Narazie pierwsi dzis, zaraz wparuja drudzy:cool1:Ciesze sie niezmiernie:cool1: Zaraz ide se pazury wyodżywkowac:evil_lol: Sare dzis porzadnie wyczesalam, wymylam itp. az sie dziewczyna na mnie zdenerwowala:evil_lol: A tak to zajadam sie z nudow czekoladowymi krolikami i robie bannerki:evil_lol: Moze ktos chce:eviltong:?? Ty sie Groch nie wypowiadaj bo Tobie sie moj nie podoba:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Heh a mi nudno to se Nojza słucham :cool1: Rodzinka na działce a ja siedzę z psem Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Heh a mi nudno to se Nojza słucham :cool1: Rodzinka na działce a ja siedzę z psem Aha:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja zawsze jestem na gg tylko na niewidoku:loveu: Poprostu pisz do mnie: jestes?? i jak odp znaczy ze tak:loveu: No ja nie wiem czy Ty chcesz aby napewno ten banner ode mnie ale moge poprobowac:diabloti::evil_lol: Nie bo wyjde na natręta :cool3: Bo ty to się pewnie ukrywasz przedemną:cool3: Jak nei wyjdzie to nie wstawie :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Izuuus']Śliczny :loveu: Ale szkoda,że Sara na nim taka mała :lol: Nam możesz jakiś wykombinować :cool3: Tak w ogóle czemu cie ost ni ma na gg? :-( Ja zawsze jestem na gg tylko na niewidoku:loveu: Poprostu pisz do mnie: jestes?? i jak odp znaczy ze tak:loveu: No ja nie wiem czy Ty chcesz aby napewno ten banner ode mnie ale moge poprobowac:diabloti::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):Nie bo wyjde na natręta :cool3: Bo ty to się pewnie ukrywasz przedemną:cool3: Jak nei wyjdzie to nie wstawie :evil_lol: Wcale nie:loveu:Ja juz przywyklam bo kto mnie zna to tak robi:evil_lol: I ja tez tak robie:diabloti: Mam fajny pomysl na bannera nawet jak nie wyjdzie to posmiejemy:diabloti::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Dobra nie wyszedl mi:evil_lol: Ale fajny mialam pomysl no nie:diabloti: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Moniek193']Wcale nie:loveu:Ja juz przywyklam bo kto mnie zna to tak robi:evil_lol: I ja tez tak robie:diabloti: Mam fajny pomysl na bannera nawet jak nie wyjdzie to posmiejemy:diabloti::loveu: Hah nie bo do mnie już nie piszesz :cool3: [quote name='Moniek193']Dobra nie wyszedl mi:evil_lol: Ale fajny mialam pomysl no nie:diabloti: No pomysł fajny :cool3: I nawet nienajgorzej wyszło tylko brzydkie zdjęcie fiodora i troche za ciemny chociaż kocham czarny kolor :evil_lol::cool3: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Moniek193 napisał(a):No bo nie wiem czy Ty se tak pozwalasz:cool3: Ohoho jakie wymagania:evil_lol:Fiodor na kazdym zdjeciu jest ladny:diabloti: To podaj mi zdjeca Fiodora jakie chcesz i kolorystyke i Ci zrobie jeszcze raz- ładniejszy:loveu:Bo ten faktycznie jest beee:loveu::evil_lol: Pozwalam pozwalam :cool3: A ja nie wiem jakies chce.. tzn ma ładne nowe ale ich nie mam jeszcze w galerii bo nikt tych fot oglądać nie chce :evil_lol: Kolory jakieś ciemne byle nie niebieski RÓŻÓWY,pomarańczowy etc te brzydkie :cool1: Może byc fiolet:loveu: czarny (ale za ciemne będzie?) czerwony może być etc ładne :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):Hah nie bo do mnie już nie piszesz :cool3: No bo nie wiem czy Ty se tak pozwalasz:cool3: Izuuus napisał(a): No pomysł fajny :cool3: I nawet nienajgorzej wyszło tylko brzydkie zdjęcie fiodora i troche za ciemny chociaż kocham czarny kolor :evil_lol::cool3: Ohoho jakie wymagania:evil_lol:Fiodor na kazdym zdjeciu jest ladny:diabloti: To podaj mi zdjeca Fiodora jakie chcesz i kolorystyke i Ci zrobie jeszcze raz- ładniejszy:loveu:Bo ten faktycznie jest beee:loveu::evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Obojętnie, mogą być dywanowe :evil_lol: :loveu: Jak coś co ti podeślę innych linki na gg jak będziesz chciała :cool3: A jaki film? :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Izuuus']Pozwalam pozwalam :cool3: A ja nie wiem jakies chce.. tzn ma ładne nowe ale ich nie mam jeszcze w galerii bo nikt tych fot oglądać nie chce :evil_lol: Kolory jakieś ciemne byle nie niebieski RÓŻÓWY,pomarańczowy etc te brzydkie :cool1: Może byc fiolet:loveu: czarny (ale za ciemne będzie?) czerwony może być etc ładne :cool3: Oki:loveu:A moze byc to sliczne zdjecie jak spi na dywaniku:loveu:?? Jest taki slodziuchny:loveu: A jak nie moze byc to wstaw te sliczne nowe bo ja chce ogladac:diabloti: Onomato-Peja Jak mozesz:crazyeye: My tu same fajne rzeczy piszemy:cool3: Ide zaraz ogladac film i dzis mnie juz pewno nie bedzie, bannerek Ci Issss piękny zrobie jutro tylko mi powiedz ktore te focie cesz:loveu: Papapapapa:hand: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):Obojętnie, mogą być dywanowe :evil_lol: :loveu: Jak coś co ti podeślę innych linki na gg jak będziesz chciała :cool3: A jaki film? :cool1: Ja jeszcze jestem 5 min na gg to wybierz ładne i ślij:loveu::loveu: Cos o Tutemhamonie cz.2:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej wam :cool3: Hej hej:cool3: Quote
Kaya93 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Bum - tyle chciałam powiedzieć :diabloti: i mykam :placz: Ty sie do mnie nie odzywaj- zawsze masz lepiej :angryy::diabloti: :buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
cockermaister Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej:multi: jak tam po świętach??:loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 jezu jak mi się nie chce tego czytac :-o byś jakies fotki dała xD a nie! ja to 2 dałam ! a tu pusto :shake: Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dziś będą Sary fotki, ja coś tak czuje :cool3::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Kaya93']Bum - tyle chciałam powiedzieć :diabloti: i mykam :placz: Ty sie do mnie nie odzywaj- zawsze masz lepiej :angryy::diabloti: :buzi::buzi::buzi::buzi: Nie wiem czemu lepiej:roll:Jak Ty juz zdasz ja sie bede musiala uczyc:eviltong::placz: I nie bumaj mi tu bo mam słabe nerwy:evil_lol: cockermaister Hejo:loveu:A jakos leci, to nic ze ledwo sie ruszam a czekoladowe kroliczki wolaja i prosza zeby je zjesc:diabloti: Onomato-Peja No tak nie bylo fot ale zaraz bedzie duzo (ciekawe skad Izuuus wie:diabloti::evil_lol:) a nie tak jak u Cie tylko 2:eviltong:No to zaraz zaczynam:multi: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dzisiejsze foteczki z wiosennego spacerku:loveu: Ile mam jeszcze czekac:roll: Potarzam sie troche:evil_lol: cdn... Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dobra wstalam i nie zartuje:diabloti: Krowa:diabloti: Moja własna poza wystawowa:evil_lol::evil_lol: No to biegamy:loveu: :loveu: cdn... Quote
Recommended Posts