Karolina. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='psiulka']Ja mam jeszcze lepiej: 1500 sms'ów/25 min do Heyah za 5,5zł :loveu: Wow, tobie to dopiero fajnie :cool3: Ale u mnie nikt nie ma Heyah'a, więc mi by się to nie przydało ;) [quote name='Moniek193']Świeta swieta i po swietach:evil_lol:Nazarta jestem, i prunuje rozpracowac photoshopa:evil_lol:Ale ze jestem niezbyt inteligentna to cos mi to nie idzie:roll: Moze ktos mi pomoze:diabloti: Ja mam niewielkie doświadczenie: wiem gdzie jest pędzel, ołówek etc. :evil_lol: No dobra, umiem też lekką korektę twarzy i tworzenie podstawowoej grafiki :razz: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hej :razz: Co tam ? Jak święta ? Hejo:loveu:A u nas swita jeszcze trwaja zaraz mamy gosci:evil_lol:A ja juz jestem taka przezarta ze nic nie zmieszcze:diabloti:A u Was??:cool3: [quote name='Mqrtynq']psiulka ja jestem w heyah :evil_lol: A wlasnie bo ja jestem w playu a do gazety dodawali karte startowa z heyah i juz nowy nr i puk i 1zl na start i co jak to wloze do kom to moze byc w heyah bez zadnej umowy a potem wyjac i znow byc w play:crazyeye:?? [quote name='Karolina&Lucky']Wow, tobie to dopiero fajnie :cool3: Ale u mnie nikt nie ma Heyah'a, więc mi by się to nie przydało ;) Ja mam niewielkie doświadczenie: wiem gdzie jest pędzel, ołówek etc. :evil_lol: No dobra, umiem też lekką korektę twarzy i tworzenie podstawowoej grafiki :razz: Ja juz umiem rozne bajery a wycinac nie umiem:oops:Cala ja:oops: Ale Ty to chyba potrafisz no nie??:cool3:To mi zdardz te tajemnice:evil_lol::diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Heej :multi: ja już też nic nie wtrząchnę :evil_lol: fotkii !! Quote
Tequila1017 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Moniek193']Hejo:loveu:A u nas swita jeszcze trwaja zaraz mamy gosci:evil_lol:A ja juz jestem taka przezarta ze nic nie zmieszcze:diabloti:A u Was??/quote] Znowu gości ? :roll: Współczuje :eviltong: U nas było spokojnie . Tylko 4 osoby przyszły :p Potem do babci pojechaliśmy i z bratem dostaliśmy chyba z kilo słodyczy :evil_lol: Dzisiaj to cała mokra byłam i psy też :cool3: A nie dawno z lasu wróciliśmy . :p Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Mqrtynq'][quote name='Moniek193']Hejo:loveu:A u nas swita jeszcze trwaja zaraz mamy gosci:evil_lol:A ja juz jestem taka przezarta ze nic nie zmieszcze:diabloti:A u Was??/quote] Znowu gości ? :roll: Współczuje :eviltong: U nas było spokojnie . Tylko 4 osoby przyszły :p Potem do babci pojechaliśmy i z bratem dostaliśmy chyba z kilo słodyczy :evil_lol: Dzisiaj to cała mokra byłam i psy też :cool3: A nie dawno z lasu wróciliśmy . :p Ja dzis naszczescie sucha:diabloti: A goscie jednak nie wiadomo czy przyjada bo cos im sie dni pomylily czy cos tam:evil_lol: Onomato-Peja Daj czlowiekowi chociaz w swieta odpoczac:cool1:Nie mam fot:shake: A wogle to hej:loveu::multi: Quote
Karolina. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Moniek193 napisał(a): Ja juz umiem rozne bajery a wycinac nie umiem:oops:Cala ja:oops: Ale Ty to chyba potrafisz no nie??:cool3:To mi zdardz te tajemnice:evil_lol: Masz tam takie narzędzie lasso (chyba 3 rodzaje). Niektórzy tym wycinają. Ale ja biorę poprostu zwykłą gumkę, tylko nie z takimi twardymi krawędziami, tylko taką 'miękką' i wycinam to co mi niepotrzebne :evil_lol: To co zostaje, to 'kopiuj' --> 'wklej' i już :wink: Quote
Karolina. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Moniek193 napisał(a):No z ta gumka to dobry pomysl wlasnie tak zrobilam:loveu: Tylko ze jak zapisuje obraz to mi zapisuje w jakims dziwnym formacie i nie moge tego potem nigdzie poza Photoshopem otworzyc, a ja to musze zlinkowac zeby wstawic banner:roll:HEEEEEEEELP!! Bo musisz złączyć wszystkie warstwy (ctrl+shift+e), potem plik --> zapisz jako, wybierasz sobie gdzie chcesz zapisać, piszesz jakiś tytuł, i tam masz "Format". Ja zawsze wybieram JPEG ;). Tylko zawsze pamiętaj o złączeniu warstw. Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Masz tam takie narzędzie lasso (chyba 3 rodzaje). Niektórzy tym wycinają. Ale ja biorę poprostu zwykłą gumkę, tylko nie z takimi twardymi krawędziami, tylko taką 'miękką' i wycinam to co mi niepotrzebne :evil_lol: To co zostaje, to 'kopiuj' --> 'wklej' i już :wink: No z ta gumka to dobry pomysl wlasnie tak zrobilam:loveu: Tylko ze jak zapisuje obraz to mi zapisuje w jakims dziwnym formacie i nie moge tego potem nigdzie poza Photoshopem otworzyc, a ja to musze zlinkowac zeby wstawic banner:roll:HEEEEEEEELP!! Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Bo musisz złączyć wszystkie warstwy (ctrl+shift+e), potem plik --> zapisz jako, wybierasz sobie gdzie chcesz zapisać, piszesz jakiś tytuł, i tam masz "Format". Ja zawsze wybieram JPEG ;). Tylko zawsze pamiętaj o złączeniu warstw. No zrobilam tak ale u mnie nie ma do wyboru formaru jpeg:shake: Nie wiem jakiego ty masz PS bo ja mam c3 i chyba pojde plakac:roll::placz: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Moniek193 napisał(a):Juz nie placze:roll:Bo sie okazalo ze to jam cos na zmieniala i dlatego sie nie dalo zapisac ale juz wiem co i jak i mam 1-szy mojej roboty banner na PS:evil_lol: Nie smiac sie:cool1:Ladny jest:cool1: Pokaa :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 groszek83 napisał(a):Nie płacz bo ci oczka podpuchną;) Juz nie placze:roll:Bo sie okazalo ze to jam cos na zmieniala i dlatego sie nie dalo zapisac ale juz wiem co i jak i mam 1-szy mojej roboty banner na PS:evil_lol: Nie smiac sie:cool1:Ladny jest:cool1: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 groszek83 napisał(a):Noooo.....ładny:siara::diabloti: :diabloti:Grochu! Izuuus napisał(a):Pokaa :cool3: A nie widac:roll:?? Mam wklejony w podpisie:placz: Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ja nie widzę - ale ja mam taki głupi komp, że raz widac a raz nie... :placz: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Moniek193 napisał(a):No to ja nie wiem:shake:Bo ja dalam do tego obrazek z picasy , a wczesniej dawalam z imageshack ale on ostanio nie dziala jak trza:shake:Gdzie mozna jeszcze zdjecia linkowac??:roll: tinypic.com .. ja tez nie widze :placz: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ja nie widzę - ale ja mam taki głupi komp, że raz widac a raz nie... :placz: No to ja nie wiem:shake:Bo ja dalam do tego obrazek z picasy , a wczesniej dawalam z imageshack ale on ostanio nie dziala jak trza:shake:Gdzie mozna jeszcze zdjecia linkowac??:roll: Quote
groszek83 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja ciągle widze ten "ładny" banerek:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):tinypic.com .. ja tez nie widze :placz: No a teraz:roll:?? Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ja już widzę !! ale łaaaaniuuutki :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ja już widzę !! ale łaaaaniuuutki :loveu: :multi::multi: Dzienkowac:oops: A tak wogle to ten caly photoshop jest troche za bardzo skomplikowany jak na moja prosta psychike:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 groszek83 napisał(a):Ja ciągle widze ten "ładny" banerek:loveu: Nie wiem po co to cudzysłowie:cool1: A juz wiem nie "ładny" tylko PIĘKNY:diabloti:!! Quote
Recommended Posts