Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Ja mam jeszcze lepiej: 1500 sms'ów/25 min do Heyah za 5,5zł :loveu:

Wow, tobie to dopiero fajnie :cool3: Ale u mnie nikt nie ma Heyah'a, więc mi by się to nie przydało ;)

[quote name='Moniek193']Świeta swieta i po swietach:evil_lol:Nazarta jestem, i prunuje rozpracowac photoshopa:evil_lol:Ale ze jestem niezbyt inteligentna to cos mi to nie idzie:roll:
Moze ktos mi pomoze:diabloti:

Ja mam niewielkie doświadczenie: wiem gdzie jest pędzel, ołówek etc. :evil_lol:

No dobra, umiem też lekką korektę twarzy i tworzenie podstawowoej grafiki :razz:

Posted

[quote name='Mqrtynq']Hej :razz:
Co tam ?
Jak święta ?
Hejo:loveu:A u nas swita jeszcze trwaja zaraz mamy gosci:evil_lol:A ja juz jestem taka przezarta ze nic nie zmieszcze:diabloti:A u Was??:cool3:
[quote name='Mqrtynq']psiulka ja jestem w heyah :evil_lol:
A wlasnie bo ja jestem w playu a do gazety dodawali karte startowa z heyah i juz nowy nr i puk i 1zl na start i co jak to wloze do kom to moze byc w heyah bez zadnej umowy a potem wyjac i znow byc w play:crazyeye:??
[quote name='Karolina&Lucky']Wow, tobie to dopiero fajnie :cool3: Ale u mnie nikt nie ma Heyah'a, więc mi by się to nie przydało ;)

Ja mam niewielkie doświadczenie: wiem gdzie jest pędzel, ołówek etc. :evil_lol:

No dobra, umiem też lekką korektę twarzy i tworzenie podstawowoej grafiki :razz:
Ja juz umiem rozne bajery a wycinac nie umiem:oops:Cala ja:oops:
Ale Ty to chyba potrafisz no nie??:cool3:To mi zdardz te tajemnice:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Hejo:loveu:A u nas swita jeszcze trwaja zaraz mamy gosci:evil_lol:A ja juz jestem taka przezarta ze nic nie zmieszcze:diabloti:A u Was??/quote]
Znowu gości ? :roll: Współczuje :eviltong:
U nas było spokojnie . Tylko 4 osoby przyszły :p Potem do babci pojechaliśmy i z bratem dostaliśmy chyba z kilo słodyczy :evil_lol:
Dzisiaj to cała mokra byłam i psy też :cool3:
A nie dawno z lasu wróciliśmy . :p

Posted

[quote name='Mqrtynq'][quote name='Moniek193']Hejo:loveu:A u nas swita jeszcze trwaja zaraz mamy gosci:evil_lol:A ja juz jestem taka przezarta ze nic nie zmieszcze:diabloti:A u Was??/quote]
Znowu gości ? :roll: Współczuje :eviltong:
U nas było spokojnie . Tylko 4 osoby przyszły :p Potem do babci pojechaliśmy i z bratem dostaliśmy chyba z kilo słodyczy :evil_lol:
Dzisiaj to cała mokra byłam i psy też :cool3:
A nie dawno z lasu wróciliśmy . :p
Ja dzis naszczescie sucha:diabloti: A goscie jednak nie wiadomo czy przyjada bo cos im sie dni pomylily czy cos tam:evil_lol:
Onomato-Peja Daj czlowiekowi chociaz w swieta odpoczac:cool1:Nie mam fot:shake:

A wogle to hej:loveu::multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Ja juz umiem rozne bajery a wycinac nie umiem:oops:Cala ja:oops:
Ale Ty to chyba potrafisz no nie??:cool3:To mi zdardz te tajemnice:evil_lol:

Masz tam takie narzędzie lasso (chyba 3 rodzaje). Niektórzy tym wycinają.
Ale ja biorę poprostu zwykłą gumkę, tylko nie z takimi twardymi krawędziami, tylko taką 'miękką' i wycinam to co mi niepotrzebne :evil_lol: To co zostaje, to 'kopiuj' --> 'wklej' i już :wink:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No z ta gumka to dobry pomysl wlasnie tak zrobilam:loveu:
Tylko ze jak zapisuje obraz to mi zapisuje w jakims dziwnym formacie i nie moge tego potem nigdzie poza Photoshopem otworzyc, a ja to musze zlinkowac zeby wstawic banner:roll:HEEEEEEEELP!!

Bo musisz złączyć wszystkie warstwy (ctrl+shift+e), potem plik --> zapisz jako, wybierasz sobie gdzie chcesz zapisać, piszesz jakiś tytuł, i tam masz "Format". Ja zawsze wybieram JPEG ;). Tylko zawsze pamiętaj o złączeniu warstw.

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Masz tam takie narzędzie lasso (chyba 3 rodzaje). Niektórzy tym wycinają.
Ale ja biorę poprostu zwykłą gumkę, tylko nie z takimi twardymi krawędziami, tylko taką 'miękką' i wycinam to co mi niepotrzebne :evil_lol: To co zostaje, to 'kopiuj' --> 'wklej' i już :wink:

No z ta gumka to dobry pomysl wlasnie tak zrobilam:loveu:
Tylko ze jak zapisuje obraz to mi zapisuje w jakims dziwnym formacie i nie moge tego potem nigdzie poza Photoshopem otworzyc, a ja to musze zlinkowac zeby wstawic banner:roll:HEEEEEEEELP!!

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Bo musisz złączyć wszystkie warstwy (ctrl+shift+e), potem plik --> zapisz jako, wybierasz sobie gdzie chcesz zapisać, piszesz jakiś tytuł, i tam masz "Format". Ja zawsze wybieram JPEG ;). Tylko zawsze pamiętaj o złączeniu warstw.

No zrobilam tak ale u mnie nie ma do wyboru formaru jpeg:shake:
Nie wiem jakiego ty masz PS bo ja mam c3 i chyba pojde plakac:roll::placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Juz nie placze:roll:Bo sie okazalo ze to jam cos na zmieniala i dlatego sie nie dalo zapisac ale juz wiem co i jak i mam 1-szy mojej roboty banner na PS:evil_lol:
Nie smiac sie:cool1:Ladny jest:cool1:

Pokaa :cool3:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie płacz bo ci oczka podpuchną;)

Juz nie placze:roll:Bo sie okazalo ze to jam cos na zmieniala i dlatego sie nie dalo zapisac ale juz wiem co i jak i mam 1-szy mojej roboty banner na PS:evil_lol:
Nie smiac sie:cool1:Ladny jest:cool1:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No to ja nie wiem:shake:Bo ja dalam do tego obrazek z picasy , a wczesniej dawalam z imageshack ale on ostanio nie dziala jak trza:shake:Gdzie mozna jeszcze zdjecia linkowac??:roll:

tinypic.com .. ja tez nie widze :placz:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja nie widzę - ale ja mam taki głupi komp, że raz widac a raz nie... :placz:

No to ja nie wiem:shake:Bo ja dalam do tego obrazek z picasy , a wczesniej dawalam z imageshack ale on ostanio nie dziala jak trza:shake:Gdzie mozna jeszcze zdjecia linkowac??:roll:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja już widzę !! ale łaaaaniuuutki :loveu:

:multi::multi:
Dzienkowac:oops: A tak wogle to ten caly photoshop jest troche za bardzo skomplikowany jak na moja prosta psychike:evil_lol: