Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Izuuus napisał(a):Tylko ja nic nie wiem :roll::cool3: ja też nie :evil_lol: Quote
Karolina. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Moniek193 napisał(a):A no bo to moja wina niby??:roll:Ze tu takie gaduly są:loveu: A mamy tu niedaleko takiego ksiecia Borysa:loveu:Piekny z niego boks:loveu: Wiesz co...:mad: Myślę, że tam drugi boks by się nie zmieścił. Ja myślałam o...LUCKY'M !!! :cool1: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Moniek193'] Izuuus, Onomato-Peja Moje wiesnioki:evil_lol:Ja Was doedukuje :diabloti: W koncu jestem potrzebą konsumenta:evil_lol: ile ja mam za esa ? :cool3: jestem w tak taku :multi: yeah tak tak aha :razz: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Wiesz co...:mad: Myślę, że tam drugi boks by się nie zmieścił. Ja myślałam o...LUCKY'M !!! :cool1: A czy ten Twoj książe nie jest aby za malutki:roll:Bo Sara to tak jest od niego ciezsza TYLKO ze 4 razy:cool3:I nieco wyzsza:roll: Ale jak Lucky to takie waleczny ksiaze i nie da sie wygonic to zapraszamy:loveu: Izuuus, Onomato-Peja Moje wiesnioki:evil_lol:Ja Was doedukuje :diabloti: W koncu jestem potrzebą konsumenta:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ile ja mam za esa ? :cool3: jestem w tak taku :multi: yeah tak tak aha :razz: A to zalezy:cool3:Czy masz jakis pakiet albo w jakiejs promocji jestes czy nic:lol: Z powazaniem potrzeba konsumenta:cool1: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Moniek193 napisał(a):A to zalezy:cool3:Czy masz jakis pakiet albo w jakiejs promocji jestes czy nic:lol: Z powazaniem potrzeba konsumenta:cool1: nic 0 :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Onomato-Peja napisał(a):nic 0 :cool3: W takim razie prosze sprawdzic stan swoejgo konta,potem wyslac smsa i psrawdzic ile ubylo:cool1: Potrzeba konsumenta:cool1: Izuuus napisał(a):A ja, a ja? :cool3: A Ty z jakiej jestes sieci:cool3: Wierna i oddana potrzeba konsumenta:cool1: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Moniek193 napisał(a):W takim razie prosze sprawdzic stan swoejgo konta,potem wyslac smsa i psrawdzic ile ubylo:cool1: Potrzeba konsumenta:cool1: Nie mam zamiaru wydawać tyle pieniędzy tylko po to, zeby się dowiedziec bo to Pani powinna mi to powiedzieć Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Nie mam zamiaru wydawać tyle pieniędzy tylko po to, zeby się dowiedziec bo to Pani powinna mi to powiedzieć Nie krzyczec na potrzebe konsumenta:mad: Tu wiecej infor:lol: https://www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/karta Tam prosze ywbrac taka zakladke jakiego ma Pani tak taka i wszytsko jasne:loveu: Wszytsko doradzajaca potrzeba konsumenta:cool1: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Twoje koszta: Cena sms to 29 gr :cool1: Chyba ze podpisywalas umowe na innych (promocyjnych) warunkach koszt sms moze sie zmienic np. 18gr:cool1: Potrzeba konsumenta:cool1: Ooo jak drogo :-o Na szczęście stać mnie :cool1: Dziękuje Pani potrzebo :lol: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='A Ty z jakiej jestes sieci:cool3: Wierna i oddana potrzeba konsumenta:cool1:[/QUOTE'] Od kiedy ejstem z Panią na Ty? :cool3: Mix Plus. Czy wierna i w ogóle dobra to się zobaczy :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Izuuus napisał(a):Od kiedy ejstem z Panią na Ty? :cool3: Mix Plus. Czy wierna i w ogóle dobra to się zobaczy :cool1: Bo ja jestem potrzeba konsumenta a Monika gdzies poszla:cool1:I ja sie za bradzo zadomowilam:cool1: Mix Plus juz szukam .............................prosze czekac............................... Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Bo ja jestem potrzeba konsumenta a Monika gdzies poszla:cool1:I ja sie za bradzo zadomowilam:cool1: Mix Plus juz szukam .............................prosze czekac............................... Czekam i czekam.. ile można :roll: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Izuuus napisał(a):Czekam i czekam.. ile można :roll: Twoje koszta: Cena sms to 29 gr :cool1: Chyba ze podpisywalas umowe na innych (promocyjnych) warunkach koszt sms moze sie zmienic np. 18gr:cool1: Potrzeba konsumenta:cool1: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Potrzeba konsumenta nie spełnia moich wymogów :shake: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Izuuus']Ooo jak drogo :-o Na szczęście stać mnie :cool1: Dziękuje Pani potrzebo :lol: Potrzeba zawsze gotowa pomoc:loveu: Onomato-Peja Niech mi pani poda dokladnie nazwe tak taka np. tak tak fon czy tak tak happy i pani powiem dokladnie bo co mam zgadywac w jakiej jest pani sieci itp.:cool1: Konsumencka potrzeba:cool1: Quote
Karolina. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ja mam w Mix Plusie, i wykupuje sobie pakiet - 500 sms za 5zł do plusa. Wychodzi 1gr za sms, a że u mnie większość rodziny/znajomych jest właśnie w tej sieci, to opłaca mi się :p Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Moniek193'] Onomato-Peja Niech mi pani poda dokladnie nazwe tak taka np. tak tak fon czy tak tak happy i pani powiem dokladnie bo co mam zgadywac w jakiej jest pani sieci itp.:cool1: Konsumencka potrzeba:cool1: Pani a nie pani ...:roll: rezygnuję z Pani usług BEZ poważania Marcysia Swędzipięta Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Karolina ja też kupowałam ten pakiet, kod znam do dziś. Ale przestało mi się opłacać bo coraz mniej osób ma z plusa :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Pani a nie pani ...:roll: rezygnuję z Pani usług BEZ poważania Marcysia Swędzipięta I dobrze:cool1:Radze kupic srodek przeciwgrzybiczy na te swedzonce piety alebo umyc chociaz na swieta:diabloti: Rowniez z powanaziem w doo... :cool1: Karolina&Lucky Ale Ci fajnie tanio:loveu:Nawet potrzeba konsumenta tak nie ma:placz: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Moniek193 napisał(a):I dobrze:cool1:Radze kupic srodek przeciwgrzybiczy na te swedzonce piety alebo umyc chociaz na swieta:diabloti: Rowniez z powanaziem w doo... :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
cockermaister Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Hej wam:multi: co tam u was słychać??:razz: Quote
psiulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja mam w Mix Plusie, i wykupuje sobie pakiet - 500 sms za 5zł do plusa. Wychodzi 1gr za sms, a że u mnie większość rodziny/znajomych jest właśnie w tej sieci, to opłaca mi się :p Ja mam jeszcze lepiej: 1500 sms'ów/25 min do Heyah za 5,5zł :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='cockermaister']Hej wam:multi: co tam u was słychać??:razz: Świeta swieta i po swietach:evil_lol:Nazarta jestem, i prunuje rozpracowac photoshopa:evil_lol:Ale ze jestem niezbyt inteligentna to cos mi to nie idzie:roll: Moze ktos mi pomoze:diabloti: Psiulka Hah i juz sie tak nie chwal:evil_lol: Quote
Recommended Posts