Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Moniek193']Ohohoho dzienkowac ale ten niebianski tez byl fajny:cool3: Kaya Jak to nie widac:placz:A inni widzą?? :roll: Już widać :multi::multi: śliczny :loveu: śliczna Sarcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Kaya93 napisał(a):Już widać :multi::multi: śliczny :loveu: śliczna Sarcia :loveu::loveu::loveu: No juz sie zaniepokoilam w koncu to zdjecie takie cudne:evil_lol: Powieksza jej fafle optycznie:cool3: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a ja nie widzę ... :placz: No i tak to jest z tym dogo:placz: Quote
ageralion Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Wesołego Alleluja. **___** _**___**_________*** * _**___**_______**___ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#________o ____o#o# o ____o### o Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dzieki za zyczonka:loveu: Tak Ilona ja sama:evil_lol:?? Chyba sobie zartujesz:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ale piękny obrazek:loveu:Dzieki za życzonka:loveu: Quote
psiulka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A kto Ci zrobił? :razz: Podaj namiary :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 psiulka napisał(a):A kto Ci zrobił? :razz: Podaj namiary :evil_lol: A ktos o nicku M&T ona ma wlasny watek i robi bannerki:loveu: A widac avatar?? Bo jedni widza drudzy nie:roll: Quote
psiulka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A widać... :eviltong: Kiedy wpadacie? :razz: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 psiulka napisał(a):A widać... :eviltong: Kiedy wpadacie? :razz: O widac:cool3:Niesamowite:evil_lol: No jak to kiedy wpadamy :roll:Za 5 min:diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 psiulka napisał(a):Oki, to wychodzę po Was. :cool3: Ok ok tylko szybko bo Sara strasznie ciagnie:evil_lol:Juz mnie reka boli:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 już widze avek :multi: fajowsky :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ma na nim optycznie wieksze fafle i wogole wyglada jakby miala kopiowane uszy:evil_lol:Wiem ze wyglada na nim troche lewarnie ale ona juz tak ma:evil_lol: Izuuus Biedactwo:roll:Moze Ci sie pokaze niedlugo:roll: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie napewno nie:shake:Sara Cie kocha wiec jej avatar tez:multi: A ty to co :evil_lol: Ja chce zobaaczyć. a kto robił ? :cool3: W ogóle co u ciebie pomidorze? :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Izuuus']On mnie widocznie nie lubi! Nie napewno nie:shake:Sara Cie kocha wiec jej avatar tez:multi: Onomato-Peja O Ty rozumiesz moj gust:multi: Bom ja lubie takie gęste fafle:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Izuuus napisał(a):A ty to co :evil_lol: Ja chce zobaaczyć. a kto robił ? :cool3: W ogóle co u ciebie pomidorze? :cool3: Ja tez kocham:loveu:Ja robilam foto ale na nim jest kochajaca Cie Sara:evil_lol: U pomidorka wszytsko git:multi:Wlasnie ide jesc spaghetti:diabloti:I pomalowalam sobie pazurki odzywka:loveu:I czytam o bokserach:roll:No tak uzaleznienie:evil_lol: A u Cie:razz:?? Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Patisa']Easter Bunny on acapela.tv Hahah faflun wyciumany:evil_lol: Świetne to było gdzieś Ty to znalazla:evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja tez kocham:loveu:Ja robilam foto ale na nim jest kochajaca Cie Sara:evil_lol: U pomidorka wszytsko git:multi:Wlasnie ide jesc spaghetti:diabloti:I pomalowalam sobie pazurki odzywka:loveu:I czytam o bokserach:roll:No tak uzaleznienie:evil_lol: A u Cie:razz:?? Oj.. :loveu: To dobrze,że git, u mnie też :evil_lol: Tak ty ciągle się dokształcasz o boksiach ? Miznij Saruche :loveu: Quote
Recommended Posts