Kaya93 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kisses_xox napisał(a):Skad wiesz, że ja do 9? :razz: Tez wiedziałam, że Ty chodzisz :eviltong: :evil_lol: PS jest nas 3 bo ja też chodze do 9 :eviltong: :cool3: Moniu może teraz Ty dasz nam tu troszke Sarci :cool3::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Moniek ja wyczeszę ! Furminatorkiem :loveu: Oki czekam na Ciebie:multi: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Kaya93']Tez wiedziałam, że Ty chodzisz :eviltong: :evil_lol: PS jest nas 3 bo ja też chodze do 9 :eviltong: :cool3: Moniu może teraz Ty dasz nam tu troszke Sarci :cool3::loveu::loveu: Musisz sie nacieszyc fotkami a jak Sara zje i ja Onomato-Peja wyczesze to Ci ja dam:loveu: Izuuus tak tak do głowy:evil_lol: Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Peja, ja rozumiem, że dostałas nowa zabawkę, co się furminator zwie, ale ja będe u niej szybciej :razz: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek193 napisał(a):A no wlasnie ja mam pytanko a prop furminatora:roll: Jak ktos ma albo sie dobrze zna to mi doradzcie jaki kupic dla Sary:roll: Bo juz mnie mecza te jej klaki:evil_lol: zalezy - czy chcesz oryginalny furminator czy coatminator vivoga np ( ja taki mam ) :eviltong: vivoga jest malutki strasznie ale poręczny i da się nim wszędzie dojść oryginalny masz w 4 rozmiarach mały , średni, duży i dla konia :evil_lol: EDIT: Vivog ma też większą wersję z obrotowym czymś tam :P Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 A no wlasnie ja mam pytanko a prop furminatora:roll: Jak ktos ma albo sie dobrze zna to mi doradzcie jaki kupic dla Sary:roll: Bo juz mnie mecza te jej klaki:evil_lol: Quote
ageralion Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No tak, nie bylo mnie tu chwilke i kilka stron postow przybylo... Niezle ;) pozdrowionka Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 ageralion napisał(a):No tak, nie bylo mnie tu chwilke i kilka stron postow przybylo... Niezle ;) pozdrowionka To nic waznego:evil_lol:Nadrabiaj foty :loveu: Quote
psiulka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kisses - ja się wygadałam dziewczynom. :evil_lol: Łysolu, ja mam furminatora, mogę Ci wziąć w piątek do schroniska i pożyczyć, bo Czika już kończy zrzucać futro, więc nie będzie mi na razie potrzebny. ;) Sarcia chyba za mną tęskni, prawda? :cool3: Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Hej :loveu: Czas świąteczny, czas radości. Niechaj w sercu szczęście zagości. Niechaj spełnią się życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia!!! Quote
Onomato-Peja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 a ja wpadam powiedziec Wam : hejoooł :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='psiulka']Kisses - ja się wygadałam dziewczynom. :evil_lol: Łysolu, ja mam furminatora, mogę Ci wziąć w piątek do schroniska i pożyczyć, bo Czika już kończy zrzucać futro, więc nie będzie mi na razie potrzebny. ;) Sarcia chyba za mną tęskni, prawda? :cool3: Ty:crazyeye:Nie pamietam ale niech Ci bedzie:diabloti: A przynies do schroniska przynies:loveu:Zobacze co to wogle jest:evil_lol: Oooo tak teskni baaardzo, to kiedy przyjezdzasz:cool3: Mqrtynq :loveu:Dzieki ja jeszcze fajnego wierszyka nie znalazlam zeby Wam pozyczyc ale juz szukam:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Onomato-Peja']a ja wpadam powiedziec Wam : hejoooł :evil_lol: Hejooooł:multi: A tu dla wszystkich odwiedzajacych nasza gelryje:diabloti: Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. święta to jest czas wyrzerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Wielkiej Nocy - miłości mocy. Jajka smacznego, tyłeczka mokrego. Smacznej babeczki, dwa litry wódeczki. Słodkiego baranka, imprezy do ranka. :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witanko:loveu: W te piękne święta gdy Pan Zmartwychwstaje życzę Ci smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaka, białego zająca i aby te święta trwały bez końca! :calus::calus::calus::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Panienki dziekuje:multi: A tu mam takie cos :evil_lol: Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
Kisses Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='psiulka']Kisses - ja się wygadałam dziewczynom. :evil_lol: Zła kobieto :diabloti: zaraz tu dochodzenia przeprowadzę na gadu :diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Kisses_xox']Zła kobieto :diabloti: zaraz tu dochodzenia przeprowadzę na gadu :diabloti: Mnie nie ma jak cos:siara: Kaya :evil_lol::evil_lol: Karolina&Lucky Ale świetne zdjęcie:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ale fioletowa księżniczka:loveu::loveu::loveu::diabloti: śliczny banerek:loveu: A avatarku nie widze :placz: buuu :placz: Quote
Izuuus Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Moniek193']Ohohoho dzienkowac ale ten niebianski tez byl fajny:cool3: Kaya Jak to nie widac:placz:A inni widzą?? :roll: Wcale nie był fajny :shake: A ja avka nie widze do tej pory :eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Izuuus']Śliczny nowy banercio. I fioletowy :cool3: Ohohoho dzienkowac ale ten niebianski tez byl fajny:cool3: Kaya Jak to nie widac:placz:A inni widzą?? :roll: Quote
Recommended Posts