Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Na dzis tylo śpiochowej panienki:diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Bokserki są extra :D piękna pannica :loveu: a ta pozycja w deche !:evil_lol: No tak ty nas tu tak chwalisz a ja do Was nie zagladam az wstyd:oops: Juz lece( a i mam 1 do 1 galeryjki wpasc ohohoho:evil_lol:) Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Oj tak sprzątanie :placz: a ja mam taaaki syf na łóżku :-o ehhh :shake: a jak się Wam już Sarcia znudzi to ja ją chętnie wezmę bo nie mam z kim na spacer iść :eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izuuus napisał(a):MOJA śliczna Sajciaa :loveu: Chcesz sie z nia pobawic to se ja wez na dzis, bo ja juz nie moge:diabloti: Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Chcesz sie z nia pobawic to se ja wez na dzis, bo ja juz nie moge:diabloti: Dawaj :cool3: Ja dziś wymęczyłam Fiodora i pochowałam wszystkie piłki bo on bez nich żyć nie może i mnie olewa :roll::evil_lol: Saraaa do mnie! :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izuuus napisał(a):Dawaj :cool3: Ja dziś wymęczyłam Fiodora i pochowałam wszystkie piłki bo on bez nich żyć nie może i mnie olewa :roll::evil_lol: Saraaa do mnie! :cool1: Juz pobiegla zaraz powinna byc u Ciebie:multi:Nareszcie:diabloti: Teraz se spokojnie wreszcie pokoj posprzatam:evil_lol: Quote
Pestka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witam :razz: Ja tu chyba pierwszy raz coś mi się wydaje tak http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sd3KyrGuEXI/AAAAAAAAD68/44aXjZfP_pE/s720/P1090077.JPG Sarcia jest prześliczna, ostatnio mam słabość do boksiów :loveu: Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Juz pobiegla zaraz powinna byc u Ciebie:multi:Nareszcie:diabloti: Teraz se spokojnie wreszcie pokoj posprzatam:evil_lol: Ja właśnie widze jak ty sprzątasz. :evil_lol: Na gg i na dogo, nie? :cool3: A co ci Sara przeszkadzała?Na podwórko i niech gania :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Shappy']Witam :razz: Ja tu chyba pierwszy raz coś mi się wydaje tak http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sd3KyrGuEXI/AAAAAAAAD68/44aXjZfP_pE/s720/P1090077.JPG Sarcia jest prześliczna, ostatnio mam słabość do boksiów :loveu: A chyba pierwszy raz:multi:Witamy:loveu: Jak mozna do boksow nie miec słabości:diabloti: Izuuus Ale ona sie nie lubi sama bawic tylko musi byc ktos czyli ja do tej zabawy wiec stwierdzilam ze Ci ja wypozycze:evil_lol: No sprzatam sprzatam co chcesz:eviltong: Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 To faktycznie sprzątasz, aż się kurzy :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izuuus napisał(a):To faktycznie sprzątasz, aż się kurzy :evil_lol: Pokój juz w 50% posprzatany:loveu:Jeszcze tylko drugie 50% i kuchnia i chyba hall:placz:I jak Sara grzeczna, lubi Fiodora:cool3:?? Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Pokój juz w 50% posprzatany:loveu:Jeszcze tylko drugie 50% i kuchnia i chyba hall:placz:I jak Sara grzeczna, lubi Fiodora:cool3:?? O to brawo :evil_lol: Taak, Fiodror napalony na Sare. Biegają sobie na dworze :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izuuus napisał(a):O to brawo :evil_lol: Taak, Fiodror napalony na Sare. Biegają sobie na dworze :cool1: Pokojposprzatany caly pokoj + odkurzone cale 1 pietro jeszcze tylko dol i koncze:multi: Uwazaj bo Sara ma resztke cieczki jeszcze:diabloti: Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Pokojposprzatany caly pokoj + odkurzone cale 1 pietro jeszcze tylko dol i koncze:multi: Uwazaj bo Sara ma resztke cieczki jeszcze:diabloti: Jestem z ciebie dumna :evil_lol: Ja ich nie pilnuję :roll::oops::cool1: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izuuus napisał(a):Jestem z ciebie dumna :evil_lol: Ja ich nie pilnuję :roll::oops::cool1: No to ladnie jeszzce chwila i bedziemy babciami:diabloti: Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek193 napisał(a):No to ladnie jeszzce chwila i bedziemy babciami:diabloti: Fiodor grzeczny jest :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 wy tu tak gadacie o tym sprzatniu a mi się nie chce :eviltong: Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witanko :loveu: Kolejna osoba z Rzeszowa :loveu: I pies śliczny jest ;) Ej, chodziłaś może do SP11/chodzisz? Bo coś mi się zdaje, ale najpier musze wiedzieć, czy chodziłaś/znasz xd Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Onomato-Peja']wy tu tak gadacie o tym sprzatniu a mi się nie chce :eviltong: Nie zebym sie chwalila ale ja juz posprztalam wszytsko:multi: Zostalo mi jeszcze wyczesac Sare:placz:Ktos chce pomoc:diabloti: Izuuus No to dobry z niego chlopczyk:loveu:A ja juz Sare na czesanko i jedzonko zabieram:loveu: Sara do nogi !!;) Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']Witanko :loveu: Kolejna osoba z Rzeszowa :loveu: I pies śliczny jest ;) Ej, chodziłaś może do SP11/chodzisz? Bo coś mi się zdaje, ale najpier musze wiedzieć, czy chodziłaś/znasz xd Nie ale chodze do gim 9 a ztego co wiem Ty tez:roll:Czy sie myle:oops: Ja chodzilam do SP28;) Hej wogle:multi: Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Skad wiesz, że ja do 9? :razz: Bo kiedyś, za czasów mojej podstawówki była taka dziewczyna z bokserekiem. I myślalam, że to Ty Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']Skad wiesz, że ja do 9? :razz: Bo kiedyś, za czasów mojej podstawówki była taka dziewczyna z bokserekiem. I myślalam, że to Ty Wieści szybko sie rozchodza:cool3: Gdzie to przeczytalam czy ktos mi powiedzial juz naprawde nie pamietam:roll:No ale sie nie pomylilam:diabloti: To teraz mow do ktorej klasy chodzisz i kto jest Twoim cudownym wychowaca:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Moniek ja wyczeszę ! Furminatorkiem :loveu: Quote
Recommended Posts