Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dawaj foty, a nie tylko gadasz i gadasz! :mad::cool1: Myślisz,że mnie tym JEDNM filmikiem zadowoliłaś? :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Izuuus napisał(a):Dawaj foty, a nie tylko gadasz i gadasz! :mad::cool1: Myślisz,że mnie tym JEDNM filmikiem zadowoliłaś? :cool3: Ale kiedy ja nie mam fot:placz:Naprawde zero:roll: Ale jutro jest wolne to obiecuje porobic i wtawic:loveu: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale kiedy ja nie mam fot:placz:Naprawde zero:roll: Ale jutro jest wolne to obiecuje porobic i wtawic:loveu: No jak to 'nie mam' ?! Pozwoliłam ci nie mieć? :mad: Oj ty ty.. pomidorze! Jutro będzie futro :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Izuuus napisał(a):No jak to 'nie mam' ?! Pozwoliłam ci nie mieć? :mad: Oj ty ty.. pomidorze! Jutro będzie futro :evil_lol: No i masz babo placek:placz:Nakrzyczala na mnie:placz: Beda jutro obiecuje :loveu:Pomidorze:eviltong: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Moniek193 napisał(a):No i masz babo placek:placz:Nakrzyczala na mnie:placz: Beda jutro obiecuje :loveu:Pomidorze:eviltong: Nie nakrzyczała! Nawrzeszczała! :mad: I nie becz :cool1: Ty tu grasz pomidora :cool3: A ja mam wkońcu bitą śmietane. o co chcesz ice coffe z bitą :cool3: Quote
psiulka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Nom to jest pasta dla dzieci (rozwiez nadaje sie dla psow;))Zreszta Sara to jeszcze dziecko, chociaz teraz mam zamiar kupic specjalna dla spaikow pewnie gdzies na necie:loveu: Ahh projekt na R&J ahh tak jeden juz masz teraz kombinuje nad 2:evil_lol: Co do mycia zabkow tym sposobem to ona uwielbia gorzej jak ja sie na serio za mycie wezme :diabloti: Lepiej kup specjalną, bo te dla ludzi mają chyba inny skład, więc lepiej taką psią. Ja mam Stoma Żel i kupowałam na allegro za chyba 20 zł. ;) Kombinuj, jak coś, to ja chcę zobaczyć! :D Żeby też tak moja lubiła, to by było dobrze :shake: Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Izuuus napisał(a):Nie nakrzyczała! Nawrzeszczała! :mad: I nie becz :cool1: Ty tu grasz pomidora :cool3: A ja mam wkońcu bitą śmietane. o co chcesz ice coffe z bitą :cool3: Dobra ja zostaje pomiodrek a Ty ta swoja bita Mietaną:evil_lol: Juz nie placze i krzycz wiecej no no:mad: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Dobra ja zostaje pomiodrek a Ty ta swoja bita Mietaną:evil_lol: Juz nie placze i krzycz wiecej no no:mad: Tak? Krzyczeć więcej? :cool3: Posprzątaj w pokoju !! Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 psiulka napisał(a):Lepiej kup specjalną, bo te dla ludzi mają chyba inny skład, więc lepiej taką psią. Ja mam Stoma Żel i kupowałam na allegro za chyba 20 zł. ;) Kombinuj, jak coś, to ja chcę zobaczyć! :D Żeby też tak moja lubiła, to by było dobrze :shake: Ale wiesz dzieci tez nieraz jedza te paste itp. i wlasnie podobno dlatego ta dziecieca moze byc dla psow;)Ale psia tez kupie:loveu: Izuuus napisał(a):Tak? Krzyczeć więcej? :cool3: Posprzątaj w pokoju !! Zaczynasz sie rzadzic:mad:Niedobra bita smietanka:mad: Nie bede sprzatala:diabloti: Quote
Yana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 filmik super, ale się uśmiałam, he, he...:evil_lol::evil_lol: moja jak widzi szczoteczkę to ucieka :razz: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Moniek193']Ale wiesz dzieci tez nieraz jedza te paste itp. i wlasnie podobno dlatego ta dziecieca moze byc dla psow;)Ale psia tez kupie:loveu: Zaczynasz sie rzadzic:mad:Niedobra bita smietanka:mad: Nie bede sprzatala:diabloti: Stawiasz się?! Bo zaraz zobaczysz kto tu rządzi! i o! :mad: [SIZE="1"] W sumie to może jutro zobaczysz bo tak mi się nudzi,że se zaraz ide :cool3: Quote
Karolina. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witamy się po raz pierwszy :wink: Sara śliczna :loveu: Jak fajnie myje zęby :cool3: Quote
Patisa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć Wam, gdzie foty? mam bokserkę na DT :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/biala-bokserka-znaleziona-135243/#post12104771 Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Yana']filmik super, ale się uśmiałam, he, he...:evil_lol::evil_lol: moja jak widzi szczoteczkę to ucieka :razz: No naszczescie Sara to lubi:loveu: chociaz jak widzi obcinacz do paznokci:diabloti: Psiulka :diabloti:Nie smiej sie:diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witamy się po raz pierwszy :wink: Sara śliczna :loveu: Jak fajnie myje zęby :cool3: O kogo my tu mamy:loveu:Hej Wam :multi: Dzis juz do Was nie zdaze zagladnac, ale jutro od razu lece do Was:loveu: Obiecuje:loveu: Izuuus Niech Ci sie tak nie nudzi, wez sie do roboty:diabloti:Ty smietano leniwa i gniewna:evil_lol: PS Oczywiscie multi cytat nie dziala:roll::placz: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ni jestem gniawna :cool3: Mi nigdy nie działa, inaczej sobie racze :evil_lol: Dobra ide sobie! Pfff .. :cool1: A tak w ogóle mam dla ciebie niespodzianke .. :evil_lol: Quote
cockermaister Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Hej wam:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 witamy się !! :multi: heh wszystkie marketówki to takie syfy ;) chicopee ( czy jak to się pisze) jest nawet tanie czekamy na fotaski :razz: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Izuuus']Ni jestem gniawna :cool3: Mi nigdy nie działa, inaczej sobie racze :evil_lol: Dobra ide sobie! Pfff .. :cool1: A tak w ogóle mam dla ciebie niespodzianke .. :evil_lol: Pfff...a jaką:cool3:?? [quote name='Onomato-Peja']witamy się !! :multi: heh wszystkie marketówki to takie syfy ;) chicopee ( czy jak to się pisze) jest nawet tanie czekamy na fotaski :razz: A o takiej to jeszcze nie slyszalam zaraz sobie sprawdze;):loveu: No hej hej:multi:Fotaski sa tylko bateria do aparatu siadla:roll: cocermaister Dziendoberek:multi::multi: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Bokserki są extra :D piękna pannica :loveu: a ta pozycja w deche !:evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Hej :loveu: Śliczne fotki :razz: A co tam u was ciekawego ? :p Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Onomato-Peja']to niech się szybko ładuje !! :lol: Jakos udalo mi sie z niej wyssac ostatnie minuty na zgranie zdjec i mam pare fotek (nie za dobrych bo musialam sie spieszyc zeby bateria nie siadla:evil_lol:) Ale śpioch:evil_lol: Co to za pozycja?? Nie wiem:evil_lol: Odwroce Ci sie specjalnie:diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Haha O piłeczka:loveu: Nie moge z tymi spiochami co jej wytre to ma nowe:placz: Quote
Recommended Posts