Moniek193 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nie ma sprawy fafluny jak najbardziej:diabloti: Quote
Kaya93 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Wkońcu focie:multi: cudne ale to: http://lh4.ggpht.com/Moniek193/SMQCKNJvLtI/AAAAAAAAACw/b-lcYorisQE/s400/P1040902.JPG najlepsiejsze:oops: Sarutka kochana, ale ja ją dawno nie miziałam, ... Moniek nie zaprosisz mnie ani nic:evil_lol: ...ale w końcu, ja to nie potrzebuje zaproszenia :oops: - nie no żart Quote
Moniek193 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Kaya93 napisał(a):Wkońcu focie:multi: cudne ale to: http://lh4.ggpht.com/Moniek193/SMQCKNJvLtI/AAAAAAAAACw/b-lcYorisQE/s400/P1040902.JPG najlepsiejsze:oops: Sarutka kochana, ale ja ją dawno nie miziałam, ... Moniek nie zaprosisz mnie ani nic:evil_lol: ...ale w końcu, ja to nie potrzebuje zaproszenia :oops: - nie no żart Ja Cie zapraszam ale to Ty odmawiasz:mad:Więc.....:diabloti: Quote
psiulka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Moniek193 napisał(a):Ja Cie zapraszam ale to Ty odmawiasz:mad:Więc.....:diabloti: To jak ona odmawia to ja chętnie przyjade. :diabloti: Quote
Moniek193 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 psiulka napisał(a):To jak ona odmawia to ja chętnie przyjade. :diabloti: Nie ma sparwy:loveu:Sara będzie zachwycona:multi:Bedziesz se ja mogla za fafle wymiziac:loveu:I porzucac jej kostke do przynoszenia:evil_lol: Ona to uwielbia:loveu::loveu:W takim razie czekamy na Ciebie:diabloti: Quote
psiulka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Moniek193 napisał(a):Nie ma sparwy:loveu:Sara będzie zachwycona:multi:Bedziesz se ja mogla za fafle wymiziac:loveu:I porzucac jej kostke do przynoszenia:evil_lol: Ona to uwielbia:loveu::loveu:W takim razie czekamy na Ciebie:diabloti: Już się nie mogę doczekać! Tylko się poprawi pogoda, biorę aparat, zabawkę i jadę. Jeszcze Paula musi być i bez żadnych wymówek! Sarcia będzie wymiziana za wszystkie czasy! :evil_lol: Sarcia, weź tam namów Pańcię, żeby jakieś nowe zdjęcia wstawiła.... :eviltong: Quote
Moniek193 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 psiulka napisał(a):Już się nie mogę doczekać! Tylko się poprawi pogoda, biorę aparat, zabawkę i jadę. Jeszcze Paula musi być i bez żadnych wymówek! Sarcia będzie wymiziana za wszystkie czasy! :evil_lol: Sarcia, weź tam namów Pańcię, żeby jakieś nowe zdjęcia wstawiła.... :eviltong: Zdjecia wstawilam dopiero co:diabloti:Paula odmowi pewnie:evil_lol:Albo pod wplywem wywartej przez nas na Niej presji:diabloti:Przyjedzie:loveu: Sarcia czeka:multi: Quote
Kaya93 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Moniek193 napisał(a):Ja Cie zapraszam ale to Ty odmawiasz:mad:Więc.....:diabloti: Ja odmawiam:crazyeye:? Przepraszam bardzo nie przypominam sobie:evil_lol: Nie no tak na serio to sie gdzieś musimy umówić (ja z Iloną) i wpadniemy do Was:loveu: Tylko tak zeby ładna pogoda :evil_lol:......ale wiecie ja słyszałam:evil_lol:....że ma sie rozpogodzić:multi: Quote
Moniek193 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Kaya93 napisał(a):Ja odmawiam:crazyeye:? Przepraszam bardzo nie przypominam sobie:evil_lol: Nie no tak na serio to sie gdzieś musimy umówić (ja z Iloną) i wpadniemy do Was:loveu: Tylko tak zeby ładna pogoda :evil_lol:......ale wiecie ja słyszałam:evil_lol:....że ma sie rozpogodzić:multi: Ty odmawiasz Ty:diabloti:Nie klam tu publicznie na forum:evil_lol:Tylko przyjezdzajcie:loveu: Quote
psiulka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To czekamy na tą pogodę, oby jak najszybciej się udała. :loveu: A zdjęcia stare - sprzed 2 dni :diabloti: Quote
Moniek193 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 psiulka napisał(a):To czekamy na tą pogodę, oby jak najszybciej się udała. :loveu: A zdjęcia stare - sprzed 2 dni :diabloti: No wiesz stare:crazyeye:2 dni to jak świeżutkie bułeczki:evil_lol:Ale że Sara uwielbia fotki to porobimy jeszcze pare;) Quote
Kaya93 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No co tu tak cicho sie zrobiło?:roll: Te dwu dniowe bułeczki mają dziś już AŻ osiem dni:mad: Pasowało by Monia zrobić kolejną sesyjke Sajence i ją nam tu zaprezentować:oops: Quote
Agga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://lh4.ggpht.com/Moniek193/SMQCKNJvLtI/AAAAAAAAACw/b-lcYorisQE/s400/P1040902.JPG Jak nie kochać takiej mordeczki :loveu: Quote
Moniek193 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Obiecuje wstawic na dniach zdejcia:roll: heh tak pozatym co masz do 8 dniowych bułeczek co??:diabloti: Quote
psiulka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Są twarde! :mad: Czekamy na zdjęcia. Idziemy we 3 we wtorek do schronu? :) Quote
Moniek193 Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Twarde nie twarde bylabys głodna bys zjadla:evil_lol: No wiec zdjecia juz sa zrobione teraz tylko wstawic a czsu mi brakuje przez ta nauke nawet na jedzenie twardych buleczek:placz::placz: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Tak tu ucichlo u nas:-( Ale wstawiam te zdecia moze ktos obejrzy:roll: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Sara ma tam swoje 2 legowisko bo uwielbia obserwowac co dzieje sie za oknem :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Słodka drzemka:loveu: i jedzonko Popatrzcie co dostalam:multi:Wy takiego nie macie A tu oprozniam kubeczek po jogurcie i mam tak slodko uszy do tylu ,,zaczesane":oops: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pysiol Co mowisz?? Mozesz powtórzyc?? Ze swoja zabaweczka:loveu: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Nuuudy Takiej miny nie powtórzysz:evil_lol: Quote
psiulka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Aaaaa :loveu: Moje słoneczko :loveu: Nie wierzę, że to zrobiłaś i wstawiłaś aż tyle zdjęć! :o Jak ją poznam to wymiziam ją za te fafluny, bo one są takie słodkie. :iloveyou: Zrób z bliska zdjęcia fafli. :loveu: PS. Jak tam książki idą? PS2. Opowiadała Ci Paulina jakiego miałyśmy fajnego kolegę, po tym jak już poszłaś w niedzielę? :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Widzisz jaka jestem pracowita:diabloti:Ty tez bys mogla chociaz pol z tego wstawic u Cziki:diabloti: PS mowila mi Paulina mowila:evil_lol: moze dobrze ze mnie wtedy nie bylo ja raczej cierpliwa nie jestem :diabloti: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Z niektórych zdjęć Twojej "córeczki" wynika, że nie tylko ona ma tzw. focha. Charrakterne bestyje, nie ma co :diabloti: A to, że piękna, to dodawać już nie trzeba- toż to oczywiste Mońku :) Quote
Recommended Posts