Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiulka napisał(a):
To jak ona odmawia to ja chętnie przyjade. :diabloti:

Nie ma sparwy:loveu:Sara będzie zachwycona:multi:Bedziesz se ja mogla za fafle wymiziac:loveu:I porzucac jej kostke do przynoszenia:evil_lol: Ona to uwielbia:loveu::loveu:W takim razie czekamy na Ciebie:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie ma sparwy:loveu:Sara będzie zachwycona:multi:Bedziesz se ja mogla za fafle wymiziac:loveu:I porzucac jej kostke do przynoszenia:evil_lol: Ona to uwielbia:loveu::loveu:W takim razie czekamy na Ciebie:diabloti:

Już się nie mogę doczekać! Tylko się poprawi pogoda, biorę aparat, zabawkę i jadę. Jeszcze Paula musi być i bez żadnych wymówek! Sarcia będzie wymiziana za wszystkie czasy! :evil_lol:

Sarcia, weź tam namów Pańcię, żeby jakieś nowe zdjęcia wstawiła.... :eviltong:

Posted

psiulka napisał(a):
Już się nie mogę doczekać! Tylko się poprawi pogoda, biorę aparat, zabawkę i jadę. Jeszcze Paula musi być i bez żadnych wymówek! Sarcia będzie wymiziana za wszystkie czasy! :evil_lol:

Sarcia, weź tam namów Pańcię, żeby jakieś nowe zdjęcia wstawiła.... :eviltong:

Zdjecia wstawilam dopiero co:diabloti:Paula odmowi pewnie:evil_lol:Albo pod wplywem wywartej przez nas na Niej presji:diabloti:Przyjedzie:loveu: Sarcia czeka:multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja Cie zapraszam ale to Ty odmawiasz:mad:Więc.....:diabloti:

Ja odmawiam:crazyeye:?
Przepraszam bardzo nie przypominam sobie:evil_lol:
Nie no tak na serio to sie gdzieś musimy umówić (ja z Iloną) i wpadniemy do Was:loveu:
Tylko tak zeby ładna pogoda :evil_lol:......ale wiecie ja słyszałam:evil_lol:....że ma sie rozpogodzić:multi:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ja odmawiam:crazyeye:?
Przepraszam bardzo nie przypominam sobie:evil_lol:
Nie no tak na serio to sie gdzieś musimy umówić (ja z Iloną) i wpadniemy do Was:loveu:
Tylko tak zeby ładna pogoda :evil_lol:......ale wiecie ja słyszałam:evil_lol:....że ma sie rozpogodzić:multi:

Ty odmawiasz Ty:diabloti:Nie klam tu publicznie na forum:evil_lol:Tylko przyjezdzajcie:loveu:

Posted

psiulka napisał(a):
To czekamy na tą pogodę, oby jak najszybciej się udała. :loveu: A zdjęcia stare - sprzed 2 dni :diabloti:

No wiesz stare:crazyeye:2 dni to jak świeżutkie bułeczki:evil_lol:Ale że Sara uwielbia fotki to porobimy jeszcze pare;)

Posted

No co tu tak cicho sie zrobiło?:roll:
Te dwu dniowe bułeczki mają dziś już AŻ osiem dni:mad:
Pasowało by Monia zrobić kolejną sesyjke Sajence i ją nam tu zaprezentować:oops:

Posted

Twarde nie twarde bylabys głodna bys zjadla:evil_lol: No wiec zdjecia juz sa zrobione teraz tylko wstawic a czsu mi brakuje przez ta nauke nawet na jedzenie twardych buleczek:placz::placz:

Posted

Aaaaa :loveu: Moje słoneczko :loveu: Nie wierzę, że to zrobiłaś i wstawiłaś aż tyle zdjęć! :o Jak ją poznam to wymiziam ją za te fafluny, bo one są takie słodkie. :iloveyou: Zrób z bliska zdjęcia fafli. :loveu:

PS. Jak tam książki idą?
PS2. Opowiadała Ci Paulina jakiego miałyśmy fajnego kolegę, po tym jak już poszłaś w niedzielę? :evil_lol:

Posted

Widzisz jaka jestem pracowita:diabloti:Ty tez bys mogla chociaz pol z tego wstawic u Cziki:diabloti:
PS mowila mi Paulina mowila:evil_lol: moze dobrze ze mnie wtedy nie bylo ja raczej cierpliwa nie jestem :diabloti: