Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniek193 napisał(a):

Filmik 1 pt.,,Konik"
Ten oto filmik pokazuje niezdarnosc mojej Sary ktora cieszac sie skacze calą sobą skacze i usiluje biec:evil_lol:

HIHIHI ona normalnie jest lepsza od Arniego z tym podsakiwaniem :eviltong:;)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy :loveu: ślicznie ten Twój bernardynek wyszedł na filmiku :evil_lol::evil_lol:

ja byłam już kilka razy pytana czy Yana to amstaff :crazyeye: a na mojej wsi Yana ma opinię psa mordercy :evil_lol: faktem jest, że wszystko co się rusza musi obszczekać :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
ja byłam już kilka razy pytana czy Yana to amstaff :crazyeye: a na mojej wsi Yana ma opinię psa mordercy :evil_lol: faktem jest, że wszystko co się rusza musi obszczekać :evil_lol:

Podobnie to mojej Amstaffki . U mnie na wsi jest kilka Amstaffów, ale wszyscy strasznie boją się mojej Tequili :roll: Kiedyś się mój tata zapytał czemu się wszyscy jej boją ? a oni na to, bo mamy ją ze schroniska .
Ale co to ma do tego ?!
Ludzie są dziwni :shake:

Posted

ewatr napisał(a):
HIHIHI ona normalnie jest lepsza od Arniego z tym podsakiwaniem :eviltong:;)

No tak to arab czystej krwi:evil_lol:Ja nie wiem gdzie ludzie w niej widza Bernardyna juz predzej konika to sie zgodze:lol:Ja juz przez nia zapominam jak wyglada biegajacy pies bo naokraglo widze jej cudowne podskoki:evil_lol:
Yana napisał(a):
witamy :loveu: ślicznie ten Twój bernardynek wyszedł na filmiku :evil_lol::evil_lol:

Amstaff mhmmmm to ciekawe:evil_lol:Moze niedlugo bedzie pudelek albo jamnik:evil_lol:
Nas to juz omalo nie oskarzyli ze Sara bez kaganca biega po ogrodzie z ktorego moze wyjsc:mdleje:Omijaja nasza furtke druga strona ulicy, a jak ida z dzieckiem to biora je na rece:evil_lol:To nic ze Sara nawet nie zdazy szczeknac nieraz:diabloti:

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Podobnie to mojej Amstaffki . U mnie na wsi jest kilka Amstaffów, ale wszyscy strasznie boją się mojej Tequili :roll: Kiedyś się mój tata zapytał czemu się wszyscy jej boją ? a oni na to, bo mamy ją ze schroniska .
Ale co to ma do tego ?!
Ludzie są dziwni :shake:

Faktycznie ludzie czesta maja obawy przed psami ze schroniska:shake:Ale nie potrzebnie:shake:U nas w schronisku gdzie jestem wolontariuszka juz troche poznalam chrakterki psiaków i jezeli ktorys jest agresywny to oddaja go tylko osobom z duzym doswiadczeniem ktore wiedza ile pracy ich czeka z psem;)Nie kogos kto psa odda na nastepny dzien albo przypnie do budy na lancuchu:angryy:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A dziendoberek pani doroslej:evil_lol:
Wpadlam na pomysla:multi:Uzloz mi jakis wierszyk:diabloti:

Jaki znowu wierszyk ? :-o
Co ja z tobą mam.. :roll::evil_lol:

Posted

hmm. a propos groźnych psów i bezmyślnych ludzi... stoimy dziś z młodym na mieście. Dzidzia na smyczy długości 5 cm, tuż przy nodze. Mijamy jakąś starą wiedźmę. Pies nawet na nią nie zerknął, nie mówiąc o ruchu głowy czy broń Boże szczeknięciu ( chyba nawet nie umie szczekać :cool1: ), a ta stara .... łuuup mu papierową torbą w głowę.

W takich chwilach żałuję, że nie mam agresora, który mógłby takim ....... rękę ugryźć przy samej szyji. :mad:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Faktycznie ludzie czesta maja obawy przed psami ze schroniska:shake:Ale nie potrzebnie:shake:U nas w schronisku gdzie jestem wolontariuszka juz troche poznalam chrakterki psiaków i jezeli ktorys jest agresywny to oddaja go tylko osobom z duzym doswiadczeniem ktore wiedza ile pracy ich czeka z psem;)Nie kogos kto psa odda na nastepny dzien albo przypnie do budy na lancuchu:angryy:

Moim zdaniem większość psów ze schroniska które znajdą dom są wdzięczne do końca życia :p
No chyba, że ktoś je da na łańcuch, będzie bił itd. Wiec nie dziwiłabym się jakby raz niewinnie piesek ugryzł .
A po drugie w schronisku mówią przyszłemu właścicielowi jaki pies ma charakter

Posted

[quote name='Mqrtynq']Moim zdaniem większość psów ze schroniska które znajdą dom są wdzięczne do końca życia :p
No chyba, że ktoś je da na łańcuch, będzie bił itd. Wiec nie dziwiłabym się jakby raz niewinnie piesek ugryzł .
A po drugie w schronisku mówią przyszłemu właścicielowi jaki pies ma charakter
Pewnie ze mowia;)I staraja sie nie oddawac ludziom ktorzy zarzucaja teskt "moze czasem bedzie wiazany" wtedy zazwyczaj mowimy ladnie do widzenia:evil_lol:I koniec rozmowy;)
[quote name='bonita']Witanko!
Przyszłam się porozglądać do Was
http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SddAOZOHNMI/AAAAAAAAD04/fxM5QMXj4RM/s720/P1090026.JPG

Qurcze ale ma ładną fotkę w stylu Retro:loveu:
Co za powaga:diabloti:Moja też czasem udaje taką poważną:evil_lol:

Pozdrowionka!
Dziendoberek Wam:multi:Prosze sie rozgladac:cool3:My tu mamy tylko 1 niegrzecznego boxera nic wiecej:evil_lol:
No wlasnie szkoda ze tylko czasmi:evil_lol: Wlasnie wrocilam z nia z wieczornego spacerku na ktorym moja dzicz latala za pilka jak wariatka i uszy jej do nieba podwiewalo, a do tego miala ten wyraz twarzy w stylu "czyz nie jestem slodka i kochana":loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='aneczka23']hmm. a propos groźnych psów i bezmyślnych ludzi... stoimy dziś z młodym na mieście. Dzidzia na smyczy długości 5 cm, tuż przy nodze. Mijamy jakąś starą wiedźmę. Pies nawet na nią nie zerknął, nie mówiąc o ruchu głowy czy broń Boże szczeknięciu ( chyba nawet nie umie szczekać :cool1: ), a ta stara .... łuuup mu papierową torbą w głowę.

W takich chwilach żałuję, że nie mam agresora, który mógłby takim ....... rękę ugryźć przy samej szyji. :mad:
Niestety boksie tylko groznie wygladaja:evil_lol:Nic Sara nigdy nikomu nie zrobila ( a szkoda:diabloti: ).
Hej Wam wogole :cool3:Jaki piekny bannerek :evil_lol::loveu:

Kaya No masz racje tego nie pisz na forum:evil_lol:
A czy Ty sie nie musisz uczyc :diabloti:Bo ja nie:multi:Ale Ty chyba....:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']hejooł piękną masz dziewczynkę:loveu:

a mogę się dowiedzieć czym ją karmisz? bo żarełko na filmiku wyglądało apetycznie :D
Hej:multi:
Na poczatku karmilismy ja Puriną i Britem teraz juz nieco rzadziej ale takze a tak to dostaje jedzonko gotowane lub poprostu gotowe z puszki np. Chappi czy Darling:loveu: A co zglodnialas:cool3:

Tu mam dla Was filmik jak wyglada mycie zabkow wg Sarenki:evil_lol:
Czyli zjadanie pasty(truskawkowej) i dokladne oblizywanie szczoteczki (z odlotowa agentka):evil_lol:Oczywiscie nie widze w tym nic z mycia wiec ja to z nia zalatwaim inaczej :diabloti:ale do nagrania tego filmiku dalam jej wolna reke:loveu:

YouTube - Ząbki

Posted

[quote name='Moniek193']Hej:multi:
Na poczatku karmilismy ja Puriną i Britem teraz juz nieco rzadziej ale takze a tak to dostaje jedzonko gotowane lub poprostu gotowe z puszki np. Chappi czy Darling:loveu: A co zglodnialas:cool3:

Tu mam dla Was filmik jak wyglada mycie zabkow wg Sarenki:evil_lol:
Czyli zjadanie pasty(truskawkowej) i dokladne oblizywanie szczoteczki (z odlotowa agentka):evil_lol:Oczywiscie nie widze w tym nic z mycia wiec ja to z nia zalatwaim inaczej :diabloti:ale do nagrania tego filmiku dalam jej wolna reke:loveu:

oj nie dawaj Chappi i innych marketówek ;) Nie są zbyt zdrowe o czym przekonałam się na własnym psie

Haha świetne mycie zębolców :D

Posted

Truskawkowa pasta dla psów? :-o Nie wiedziałam, że jest coś takiego, my mamy miętową.

Myślałaś o tym projekcie na okładce, co Ci mówiłam? Tej z Romea i Julli? :evil_lol:

Sarenka śliczna, jak zawsze :loveu: Ona tak lubi mycie ząbków?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']oj nie dawaj Chappi i innych marketówek ;) Nie są zbyt zdrowe o czym przekonałam się na własnym psie

Haha świetne mycie zębolców :D
Moja Sara ma dosc wrazliwy przewod pokarmowy i wlasnie musimy strasznie uwazac co jej dajemy, faktycznie slyszalam ze pedigri:evil_lol:(ze tak napisze:loveu:) jest b. niezdrowe ale o chappi nic nie slyszalam:roll:Ale dobrze wiedziec;)Chociaz karmy typu Brit, Purina czy tez Royal to b drogie karmy szczegolnie przy duzym psie, dlatego tez gotujemy jedzonko lub wlasnie mieszamy z marketowymi:roll:

Izuuus Ładnie myje zabki bo to panienka:loveu:
Hej Wam:multi:

Posted

[quote name='psiulka']Truskawkowa pasta dla psów? :-o Nie wiedziałam, że jest coś takiego, my mamy miętową.

Myślałaś o tym projekcie na okładce, co Ci mówiłam? Tej z Romea i Julli? :evil_lol:

Sarenka śliczna, jak zawsze :loveu: Ona tak lubi mycie ząbków?
Nom to jest pasta dla dzieci (rozwiez nadaje sie dla psow;))Zreszta Sara to jeszcze dziecko, chociaz teraz mam zamiar kupic specjalna dla spaikow pewnie gdzies na necie:loveu:
Ahh projekt na R&J ahh tak jeden juz masz teraz kombinuje nad 2:evil_lol:
Co do mycia zabkow tym sposobem to ona uwielbia gorzej jak ja sie na serio za mycie wezme :diabloti:

cockermaister Hej:multi:Dziekowac:loveu:Nadrabiaj nadrabiaj:eviltong:

Posted

[quote name='Kaya93']Ohohohohoho :evil_lol: Witanko :loveu::loveu:
Jaki czyścioszek :eviltong::loveu:
Wkońcu wolne :multi:WKOŃCU!:multi:
No wkoncu wkoncu:multi:
Tylko cos do testow coraz blizej:placz:

Mqrtynq Hejo:loveu::multi::loveu:
U nas wszytko w porzadku a u Was??:diabloti:

ohohohoohohohooh