Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi drodzy :loveu: Mam nadzieje ze zime pozegnalismy na dobre i czas na wiosne:multi:A ze mnie tak dzis troche naszlo to mam pare takich wiosennych fot:oops:No bo gdzie sie nimi pochwale jak nie tu:roll:

cdn

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cockermaister']Hejka:multi:
http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SdZOHFEFvjI/AAAAAAAADdM/bliJSWLCiSE/s512/P1080998.JPG cudna:loveu::loveu::loveu:

http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SdZPE2CnZpI/AAAAAAAADe4/hKh7voTDmX8/s720/P1080785.JPG :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziekowac:oops:

A co tam u Was hmmm??

PS Wczoraj przyjechala dlugo oczekiwana kanapa i zgodnie z postanowieniami Sara ma na nia zakaz wstepu:evil_lol:Dziewucha jest zalamana, robi takie miny, placze albo udaje ze sie krztusi ze w koncu wymusila sobie mijesce u naszych nog:evil_lol:I tak to nie jest to co dawniej ale przywyknie:diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Helo:loveu:
Moja najprzystojniejsza Sarutka na świecie:loveu:
http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SdZOP8LBFbI/AAAAAAAADdk/cstV6C0TeYI/s720/P1080994.JPG:loveu:
Wiosna ach wiosna :loveu:
No laska niczego sobie co nie:cool3:Dzis jest na mnie nadal obrazona o te kanape i strasznie zawiedziona:evil_lol:Rano jak zwykle po spacerku chciala na nia wskoczyc a ona zostala brutalnie zagrodzona krzeslami:evil_lol:Mam nadzieje ze jej ten foch niedlugo przejdzie:placz:Bo kto sie bedzie do mnie przytulal:placz:

[quote name='aneczka23']http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SdZN7Vs8_XI/AAAAAAAADcU/z7TfiX489dQ/s720/P1080953.JPG mmmmm, niemal czuć ten zapach iglaków, pięknie

:cool3::cool3:

Jaka laska :crazyeye: sexi nóżka, jeszcze jej szpileczki przywdziej i szał :loveu:
Szpileczki powiadasz:cool3:Jakby jeszcze na nich ustala to pomysl niczego sobie:diabloti:

Wogle to milo zes o moich iglakach wspomniala:loveu:Toz to sa moje dzisiejsze arcydziela, owoc ciezkiej 10min pracy:evil_lol:

Wogole jak zauwazyliscie to jedne zdjecia sa jasniejsze drugie ciemniejsze:oops:To nic ze robiac zdjieca na polu,przy sloncu mialam ustawione usatwienia na swaitlo zarowki i tak je jakos zmasakrowalo (niektore nawet sie do wstawienia nie nadawaly):oops:Wrodzona inteligencja:diabloti:

Posted

Izuuus napisał(a):
Nie takie proste jak się lenia ma - zapomniałaś dodać :evil_lol:

Fotki suuper :loveu:

Wiesz co, nie wymadrzaj sie:mad:
A tak wogle dobrze ze mi przypomnialas o tych filmikach bo juz zapomnialam:oops:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Wiesz co, nie wymadrzaj sie:mad:
A tak wogle dobrze ze mi przypomnialas o tych filmikach bo juz zapomnialam:oops:

Zawsze muszę myśleć za ciebie? :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Zawsze muszę myśleć za ciebie? :roll::evil_lol:
Nie kazdego Bozia obdarzyla tak chojnie więsz:evil_lol:
Ja dostalam pamiec rybki akwariowej a Ty glupote:diabloti:

Filmik 1 pt.,,Konik"
Ten oto filmik pokazuje niezdarnosc mojej Sary ktora cieszac sie skacze calą sobą skacze i usiluje biec:evil_lol:

YouTube - Sara

Posted

[quote name='Patisa']Jakie cudne prosie, prosie, prosie, PROSIAKI!!!:loveu::loveu::loveu:

Wycałowałabym to miękkie, wilgotne cudeńko:loveu:
:loveu:Dziekować za prośkowe komplementy:evil_lol:

Izuuus:diabloti: Co ja z Toba mam:evil_lol:

Psiulka No wiesz mam swoj ideal i go nasladuje:diabloti::evil_lol:

A bardzo dobrze juz gotowa, przesle Ci na gg:)

Posted

Izuuus napisał(a):
NIe wiem co ty ze mną masz :crazyeye::-o

No same dobre rzeczy:diabloti:

Opowiem Wam jak to sie ludzie w rasach orientuja:evil_lol:
Siedze dzis z Sara w aucie i czekam na reszte rodziny co to do sklepu gdzies wybyla i nagle podchodzi do nas jakis facet i mowi: Ładny pies! To Bernardyn! :mdleje:Ja myslalam ze tam padne i tylko wykrztusilam ze: Nie to jest boxer:evil_lol:Chyba sie troche speszyl i odszedl na bezpieczne 100m:evil_lol: