Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale sterylka jest bezpieczniejsza od zastrzyków. Chyba. Bo ja mam psa i się nie znam :cool3:

Haha też kiedyś miałam na fizie i to nie raz :evil_lol:
Opowiadaj.. :lol:

No tak zastrzyki sa na jedna cieczke a steryla for ever:roll: I wogle lepsza ale potem moze byc problem z nietrzymaniem moczu itp. a Sara siedzie nie raz sama nawet i 7-8 godzin:shake:

Chyba to juz opowiadalam u Cie na galerii ale przypomne :evil_lol:
Wiec kiedys miala taka straszna czkawke na fizie a siedzialam w 1 lawce i pan juz nie mogl mnie sluchac i kazal napic mi sie wody u niego w kantroku no to ja poslusznie poszlam patrze do szkalnki a ona taka nie domyta i wogle no ale coz co mialam mu powiedziec :roll:I se lyklam bleee wrocilam do lawki i bylam taka zmarnowana:placz:

Posted

groszek83 napisał(a):
Witanko:multi:
Jeśli moge coś napisać- nie dawaj jej zastrzyków ja dawałam swojej suce i zle zrobiłam, lepiej wysterylizuj tylko znajdz naprawde dobrego weterynarza żeby nie sknocił tak jak mój;)

Wiem juz teraz dlatego Sara znow cieczkuje ale wtedy to bylo konieczne bo musiala zostawac sama a zjadala podpsaki itp. wiec dalismy jej zastrzyk a teraz juz zgrzecznila (czasami tylko ma odchyly:evil_lol:) wiec moze zostawac podaczas cieczki sama w domu;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale cala klasa tak na mnie patrzyla ze wez buraka strzelilam i tylo:placz:
Tak Ty sie nie znasz:diabloti:Masz racje:evil_lol:

Powinnaś powiedzieć,że nie mam racji :evil_lol:

Posted

No Hello moje sex bomby :evil_lol:
Widze, że wspominacie czkawki :diabloti:
Monia ta czysta szklaneczka achhh :evil_lol:
Juz pisałam to na jakiejś galeri bo był taki temat, ale mnie raz w kościele przy spowiedzi czkawka złapała, i to tak, że nie mogłam słowa z siebie wydusić :evil_lol: wkońcu ksiądz nie wytrzymał i sie śmiać zaczął a ja razem z nim :evil_lol: a spowiedz zajęła mi chyba 20 min :diabloti:

PS na moją Majke czeka sterylka ;)

Posted

Kaya93 napisał(a):
No Hello moje sex bomby :evil_lol:
Widze, że wspominacie czkawki :diabloti:
Monia ta czysta szklaneczka achhh :evil_lol:
Juz pisałam to na jakiejś galeri bo był taki temat, ale mnie raz w kościele przy spowiedzi czkawka złapała, i to tak, że nie mogłam słowa z siebie wydusić :evil_lol: wkońcu ksiądz nie wytrzymał i sie śmiać zaczął a ja razem z nim :evil_lol: a spowiedz zajęła mi chyba 20 min :diabloti:

PS na moją Majke czeka sterylka ;)

Hej sexi:cool3:
No Maja wydziewczynia Cie haha:diabloti:

Spowiedz ja sie zawsze tak stresuje ze nie mam czasu dostac czkawki:evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale sterylka jednak chyba lepsza. Z resztą co ja się wypowiadam jak ię nei znam :evil_lol:

A no tak pamiętam :evil_lol:
Ja to bym raczej poewidzała,że nie wypije,że się boje,że to mnei zabije :evil_lol:

Ale cala klasa tak na mnie patrzyla ze wez buraka strzelilam i tylo:placz:
Tak Ty sie nie znasz:diabloti:Masz racje:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
U mię:oops:O kurcze no tak przeciez mieszkamy tak niedaleko pewnie na przerwie w szkole zdazylas:evil_lol:

Byłaś akurat w kiblu ale mi się czekać nie chało :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Byłaś akurat w kiblu ale mi się czekać nie chało :evil_lol:

No czego ja sie dowiaduje:mad:Juz sie spokojnie zalatwic nie mozna:placz:
Dzis nie jestem w szkole ale powinnam sie uczyc fizyki jednakowoz stwierdzam ze mi to nie idzie:shake:
Wiosna wiosna szalalalla zaraz ide z Sara na spacer moze jakies foty pstrykne w koncu wiosna szlalalalal:multi::loveu::multi::loveu:

Posted

Yana napisał(a):
wiosenny spacerek bardzo wskazany :loveu:

ale jak wrócisz, to do fizyki proszę zasiąść :mad:

Wrocilam:multi:Pogoda piękna ale aparat mial slaba baterie i mam tylko pare fotek (pewnie beda jutro:oops:) U nas jest 12*C :multi:Cieplutko:loveu:

No wlasnie zasiadlam do tej fizyki ale nic nie kumam:shake:Ja nie wiem komu po co ta fizyka do sczescia potrzebna:evil_lol: Trudno ide sie uczyc taki zywot ucznia:placz:Ale jutro juz piatek i weekend to takie pocieszajace prawda:multi:

lallalallalalallala:evil_lol:

Posted

No i ja sie ładnie i grzecznie witam :loveu:
Aaaaa fizyka nie prosze nie :placz:
Ty piszesz jutro 2 kartk z niej a ja 3 :placz: i nic nie kumam nic... ale co tam 3 pały w jeden dzień z jedego przedmioty... zrobi sie :evil_lol: dla mnie to pestka :diabloti:
I w ogóle, mam jeszcze 4 wypracowania na jutro napisać :placz: byłabym wdzięczna jakby mnie ktoś teraz porwał, albo nie wiem cokolwiek :diabloti:.

...Tak sobie stwierdziłam, dziś rano, że ja chce być psem, one mają takie błogie to życie :loveu: Tylko, zabawa, spanko, mizianko, i wszamanie wszystkiego :diabloti:
I jeszcze miałabym galerie na dogo :evil_lol:

Ale nic, ''lajf is brutal'' wiec teraz tradycyjnie ide skoczyc z krawężnika :loveu: pa :bye:

Ale pocieszające jest to, że pogoda wyśmienita :loveu: i czekamy na fotencje MOJEJ damy :loveu::eviltong:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No i ja sie ładnie i grzecznie witam :loveu:
Aaaaa fizyka nie prosze nie :placz:
Ty piszesz jutro 2 kartk z niej a ja 3 :placz: i nic nie kumam nic... ale co tam 3 pały w jeden dzień z jedego przedmioty... zrobi sie :evil_lol: dla mnie to pestka :diabloti:
I w ogóle, mam jeszcze 4 wypracowania na jutro napisać :placz: byłabym wdzięczna jakby mnie ktoś teraz porwał, albo nie wiem cokolwiek :diabloti:.

...Tak sobie stwierdziłam, dziś rano, że ja chce być psem, one mają takie błogie to życie :loveu: Tylko, zabawa, spanko, mizianko, i wszamanie wszystkiego :diabloti:

No wiec teraz tradycyjnie ide skoczyc z krawężnika :loveu: pa :bye:

Ale pocieszające jest to, że pogoda wyśmienita :loveu: i czekamy na fotencje MOJEJ damy :loveu::eviltong:

No pogoda znakomita tylko my zniej korzystac nie mozemy:placz:Naszczescie zbliza sie przerwa swiateczna o tak!:multi:
Wiem wiem 5 min temu mowilam ze schodze i ide sie uczyc ale ja nic nie kumam wiec jak mam sie tego nauczyc no jak:placz:Tylko kartkuje zeszyt i nic wiecej:placz:HEEELP!!

PS Ja tradycyjnie utopie sie w kaluzy:loveu:Papa:loveu:

Posted

heh, i jak poszło? Na pocieszenie Ci powiem, że całe liceum ciągnęłam na 2, 3 maksymalnie -4 z fizyki jakoś na ludzi wyszłam :eviltong: Nie chcę Ci całkiem zapału do przedmiotu odebrać, ale po latach człowiek się z siebie śmieje tylko, że czas tracił na zamartwianie się co to będzie, co to będzie :cool3::cool3:

Posted

aneczka23 napisał(a):
heh, i jak poszło? Na pocieszenie Ci powiem, że całe liceum ciągnęłam na 2, 3 maksymalnie -4 z fizyki jakoś na ludzi wyszłam :eviltong: Nie chcę Ci całkiem zapału do przedmiotu odebrać, ale po latach człowiek się z siebie śmieje tylko, że czas tracił na zamartwianie się co to będzie, co to będzie :cool3::cool3:

No tak nie ma ja wsparcie:evil_lol:
Poszlo mi tak do doopy ale juz sie nie martwie niczym niczym niczym:evil_lol:
Zaraz fotki Sary i wiosny:loveu::multi: