Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniek193 napisał(a):
A co na feriach nie bylas chora:cool3::evil_lol:

Niekataru ani razu nie miałąm :eviltong:
Ja jak choruje to z klasą np zapalenie oskrzeli albo po powrocie znad morza 2 lata temu koniec wakacji, a ja 2 tyg w domu bo się rozchorowałam :evil_lol:
W 1 gim jeździłam często na pogotowie, a teraz nic! Nic mnei nie łapie! :cool1:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
Z tego co mi wiadomo, jak sie jest chorym, to sie jeść nie chce, a jutro idziemy do kina.... wiec :multi: całe żarełko dla mnie :evil_lol: :cool3:? Haha :eviltong:
Albo nie, zjem cos po Tobie zaraże sie i bede tez w domq siedzieć :multi: ale genialny pomysł :multi:

Spoko to sie mnie nie tyczy:cool3:Zazyje jakis ibuprom czy cus i nic mnie bolec nie bedzie:evil_lol:Wlasnie moj brat idzie do sklepu i zrobilam mu liste zakupow:multi:Jego reakcja byla taka: Co to taka dluga lista:evil_lol:
No coz bywa:oops:

Zaraz fotki;)Bo ja wlasnie po obiadku ( no coz dopiero 20:roll:) i moge myslec:loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Niekataru ani razu nie miałąm :eviltong:
Ja jak choruje to z klasą np zapalenie oskrzeli albo po powrocie znad morza 2 lata temu koniec wakacji, a ja 2 tyg w domu bo się rozchorowałam :evil_lol:
W 1 gim jeździłam często na pogotowie, a teraz nic! Nic mnei nie łapie! :cool1:

To wysle Ci zarazki mailem i juz:loveu:

Posted

Yana napisał(a):
jaka zamyślona :razz: nad czym ona tak rozmyśla ? pewnie co by tu zjeść :evil_lol:
śliczna mordeczka :loveu:

No ja nie wiem ale miala jakis taki dzien i taka sobie ponura byla:diabloti: Moze nieszczesliwa milosc:diabloti:Kto ją wie:evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Heheheheh majciory pierwsza klasa i tak sexownie na grzebiecie zebrane gumeczka :lol: Sunia ma przepieknie miesnie zarysowane az oczka ciezko oderwac :loveu::loveu::loveu:

No tak bo ona ma taka doopcie ze jej majtki spadaja i musimy wiazac:evil_lol:Ale za to ma ogonek :evil_lol: A wogole sobie wczoraj z rana podpaske zjadla ze smakiem:diabloti::diabloti:Nie no pycha az mi smaka zrobila:evil_lol:

Dzienx:loveu:

PS Sorki ze tak cytuje z osobna ale jak zwykle multi cytat nie dziala:angryy:

Posted

Izuuus napisał(a):
Tararara co u was? :cool3:

Przez to ze posty skacza nie zauwazylam Twego posta :placz:
WYBACZ:evil_lol:

A u nas co tam u nas hmmm....Wiosna nadeszla mam nadzieje ze na dobre bo bym se juz tytul watku zmienila:evil_lol: Pozatym gardelko mnie boli i mam katar i jutro nie ide do sqla a tak to spox:loveu:Sarce cieczka sie konczy na szczescie:multi:Bez szczyli sie obeszlo:diabloti:
Jutro przyjezdza do nas nowa kanapa skorzana:diabloti:ahhh a to oznacza dla Sary koniec wlazenia na kanape:evil_lol:Zalamie sie dziecko:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Przez to ze posty skacza nie zauwazylam Twego posta :placz:
WYBACZ:evil_lol:

A u nas co tam u nas hmmm....Wiosna nadeszla mam nadzieje ze na dobre bo bym se juz tytul watku zmienila:evil_lol: Pozatym gardelko mnie boli i mam katar i jutro nie ide do sqla a tak to spox:loveu:Sarce cieczka sie konczy na szczescie:multi:Bez szczyli sie obeszlo:diabloti:
Jutro przyjezdza do nas nowa kanapa skorzana:diabloti:ahhh a to oznacza dla Sary koniec wlazenia na kanape:evil_lol:Zalamie sie dziecko:evil_lol:

o już nie pirwszy raz! :mad:

No u nas też ciepluuutko :loveu:
To zdrowiej, a jak ta wysyłanie do mnei chorubska? :cool3:
No to dobrze :cool3: Nie lepiej byłoby na sterylke? :diabloti:
Ojj biedna. My też mamy ze skóry i jak mama widzi Fiodora jak na niej śpi to odrazu na niego krzyczy :roll::evil_lol:

Czkawke mam! :angryy:

Posted

Izuuus napisał(a):
o już nie pirwszy raz! :mad:

No u nas też ciepluuutko :loveu:
To zdrowiej, a jak ta wysyłanie do mnei chorubska? :cool3:
No to dobrze :cool3: Nie lepiej byłoby na sterylke? :diabloti:
Ojj biedna. My też mamy ze skóry i jak mama widzi Fiodora jak na niej śpi to odrazu na niego krzyczy :roll::evil_lol:

Czkawke mam! :angryy:

Juz Ci mailem wyslalam:evil_lol:Powinna dojsc lada dzien:diabloti:
Narazie Sara brala 2 zastrzyki przeciw cieczkowe ale to duza dawka hormonow i sie zle czula dlatego teraz poczekalismy na zwykla cieczke bardzo opuzniona i slaba:shake:Pozatym streylka ma swoje plusy i minusy i ja nie wiem:placz:

Czkawka :cool3: hehe przypomniala mi sie moja na fizyce:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Juz Ci mailem wyslalam:evil_lol:Powinna dojsc lada dzien:diabloti:
Narazie Sara brala 2 zastrzyki przeciw cieczkowe ale to duza dawka hormonow i sie zle czula dlatego teraz poczekalismy na zwykla cieczke bardzo opuzniona i slaba:shake:Pozatym streylka ma swoje plusy i minusy i ja nie wiem:placz:

Czkawka :cool3: hehe przypomniala mi sie moja na fizyce:evil_lol:

Ale sterylka jest bezpieczniejsza od zastrzyków. Chyba. Bo ja mam psa i się nie znam :cool3:

Haha też kiedyś miałam na fizie i to nie raz :evil_lol:
Opowiadaj.. :lol:

Posted

Witanko:multi:
Jeśli moge coś napisać- nie dawaj jej zastrzyków ja dawałam swojej suce i zle zrobiłam, lepiej wysterylizuj tylko znajdz naprawde dobrego weterynarza żeby nie sknocił tak jak mój;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
No tak zastrzyki sa na jedna cieczke a steryla for ever:roll: I wogle lepsza ale potem moze byc problem z nietrzymaniem moczu itp. a Sara siedzie nie raz sama nawet i 7-8 godzin:shake:

Chyba to juz opowiadalam u Cie na galerii ale przypomne :evil_lol:
Wiec kiedys miala taka straszna czkawke na fizie a siedzialam w 1 lawce i pan juz nie mogl mnie sluchac i kazal napic mi sie wody u niego w kantroku no to ja poslusznie poszlam patrze do szkalnki a ona taka nie domyta i wogle no ale coz co mialam mu powiedziec :roll:I se luklam bleee wrocilam do lawki i bylam taka zmarnowana:placz:

Ale sterylka jednak chyba lepsza. Z resztą co ja się wypowiadam jak ię nei znam :evil_lol:

A no tak pamiętam :evil_lol:
Ja to bym raczej poewidzała,że nie wypije,że się boje,że to mnei zabije :evil_lol: