Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosze powiedzcie ze Wasze boksie i psiaki tez tak paskudza i nie jestem sama:placz:Ona je pluje je pluje a ja sprztam sprzatam:placz:

W majtusiach:loveu:

Troche wspomnien:loveu::

I dzisiejsza Sarcia:loveu:

PS Mam jeszcze filmiki ale nie wiem czy wyrobie sie na dzis w kazdym razie na weekendzie beda:multi:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile zdjęć :loveu:
Sarka jakie wygody, spanko na łóżku, pod kołderką, poobtulana na wszystkie strony, karma porozrzucana po całej podłodze - jednym słowem full wypas. :cool3:

A co do aparatu to mówiłam Ci, że się znajdzie, i że nie miałaś gdzie go zgubić, ani nie miał Ci kto go okraść (bo chyba nie Basia :evil_lol:). ;)

Całuski dla Was :buzi:

Posted

psiulka napisał(a):
Ile zdjęć :loveu:
Sarka jakie wygody, spanko na łóżku, pod kołderką, poobtulana na wszystkie strony, karma porozrzucana po całej podłodze - jednym słowem full wypas. :cool3:

A co do aparatu to mówiłam Ci, że się znajdzie, i że nie miałaś gdzie go zgubić, ani nie miał Ci kto go okraść (bo chyba nie Basia :evil_lol:). ;)

Całuski dla Was :buzi:

Hej :multi:
No ja wogole nie wiem skad on wiedzial ze w moim plecaku jest aparat:mad:
No i jak ja mam tej Sarci odmowic no jak:roll:Przeciez ona jest taka grzeczna:diabloti:

Posted

Ile zdjęć:loveu:
Moja Sarcia:loveu: ona jest kochana a nie tak jak Ty :eviltong::mad:
http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nSjIRFQI/AAAAAAAADG4/HCVpvSFKUAE/s640/P1080474.JPG jaki marsjanin:evil_lol:

http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0mjzhki1I/AAAAAAAADFU/iLN-4QccQ5Y/s640/P1080460.JPG ''Jakie to życie męczące... nie, to moja pani jest męcząca Paulina prosze, weż mnie stąd ja tylko Ciebie kocham'' :diabloti: napewno tak myślała :eviltong:
Moja piękna kjujewna:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Izuuus Masz cos do majteczek mojej Sajenki:mad:

[quote name='Kaya93']Ile zdjęć:loveu:
Moja Sarcia:loveu: ona jest kochana a nie tak jak Ty :eviltong::mad:
http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nSjIRFQI/AAAAAAAADG4/HCVpvSFKUAE/s640/P1080474.JPG jaki marsjanin:evil_lol:

http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0mjzhki1I/AAAAAAAADFU/iLN-4QccQ5Y/s640/P1080460.JPG ''Jakie to życie męczące... nie, to moja pani jest męcząca Paulina prosze, weż mnie stąd ja tylko Ciebie kocham'' :diabloti: napewno tak myślała :eviltong:
Moja piękna kjujewna:loveu::loveu::loveu::loveu:
Musze Cie zdziwic ale tak nie myslala:mad:My czytamy sobie w myslach i tak nie moglo byc:evil_lol:Zreszta ona Cie nawet nie lubi:eviltong:

Wogole nie powinnam cytowac tego posta ze wzgledu na jego niecenzuralna tresc ale z powodow niezaleznych od operatora czyn ten zostal dokonany.:cool1:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No bo juz myslalam:diabloti:
Majty sa jakie sa kiedys kupilismy jej takie specjalne dla psiaków ale okazalay sie gorsze niz te zwykle bawelniane:loveu:

Bo Sarcia woli takie człowiece :loveu:
Kiedyd nowe fotki ? :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Nie no coś ty. Majty pierwsza klasa :cool3::evil_lol:

No bo juz myslalam:diabloti:
Majty sa jakie sa kiedys kupilismy jej takie specjalne dla psiaków ale okazalay sie gorsze niz te zwykle bawelniane:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Musze Cie zdziwic ale tak nie myslala:mad:My czytamy sobie w myslach i tak nie moglo byc:evil_lol:Zreszta ona Cie nawet nie lubi:eviltong:

Wogole nie powinnam cytowac tego posta ze wzgledu na jego niecenzuralna tresc ale z powodow niezaleznych od operatora czyn ten zostal dokonany.:cool1:

:mad::mad::mad: jasne jasne ona mnie nie lubi bo mnie kocha i KONIEC :evil_lol:
Ty pewnie nastawiasz ją przeciw mnie ale ona sie nie da :eviltong:
niecenzuralnych:crazyeye: haha

Posted

[quote name='sandrulka']http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nrnmx1LI/AAAAAAAADHY/k1m_gn1cpsI/s640/P1080478.JPG
u mnie to normalka! sprzątam za Frodziem jak głupia:)
A co do majteczek-extra , muszę sobie takie same skombinować,napewno będę w nich wyglądała tak samo dobrze jak Sara:) Pozdrawiamy gorąco!
Ufff...ulzylo mi:loveu:Nie jestem sama ze swoim brudasem:evil_lol:
Napewno bedziesz tak samo slicznie wygladala no moze parwie tak samo:diabloti::evil_lol:
[quote name='Kaya93']:mad::mad::mad: jasne jasne ona mnie nie lubi bo mnie kocha i KONIEC :evil_lol:
Ty pewnie nastawiasz ją przeciw mnie ale ona sie nie da :eviltong:
niecenzuralnych:crazyeye: haha
On wie co dobre wiec nie licz na za wiele:eviltong:
Kocha to ona spanie jedzenie i MNIE:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A co Cie tak na spiewanie wzielo hmm..?:cool3:

PS Porobilam pare fotek ale nie wiem czy wstawic czy nie:diabloti:

A ja tego wczoraj nie pisałam ? :cool3:
Wstaw!!! :cool1: :loveu:

Posted

sesja sypialniana słodka :loveu: urocza panienka :loveu:

majtasy super :evil_lol:

co do brudzenia to pocieszę Cię, że moja też tak ma :diabloti: a jak pije, to wokół miski robi się kałuża i ciągle muszę podłogę wycierać :mad:

Posted

[quote name='Yana']sesja sypialniana słodka :loveu: urocza panienka :loveu:

majtasy super :evil_lol:

co do brudzenia to pocieszę Cię, że moja też tak ma :diabloti: a jak pije, to wokół miski robi się kałuża i ciągle muszę podłogę wycierać :mad:
Picie powiadasz:evil_lol:Ja za moja z recznikiem latam i wycieram te fafle bo inaczej ona specjalnie robi sobie spacerek po pokojach i zostawia po sobie kropki z wody:placz:I do tego ZAWSZE jak sie cieszy to pije wiec juz nie licze ile czasu trace na to wycieranie:evil_lol:

Izuuus ale posty przeskoczyly i wczoraj tego nie widzialam:placz:coz z opozniownym zaplonem ale zawsze:diabloti:

PS Minutke temu nagralam filmik jak Sara "myje" zeby:evil_lol:Moze uda mi sie jutro wstawic:loveu:I fotki jakies tez sa;)

Posted

A czemu nie dziś? :cool1:
A ja chcę dziś!
I co teraz? :cool1:
Myślę,że powinnaś wziąść to pod uwagę!
Co ty na to? :cool1:
Bo ja jak na lato!
Zgadzamy się? :cool1:
Myślę,że tak.
A ty? :cool1:
Powiedz,że tak, że coś dziś wstawisz!
Powiesz? :cool1:

Posted

Izuuus:diabloti:Ja jestem chora i ledwo sie do komputera doczolgalam a Ty mi o jakis fotkach mowisz:evil_lol:Czuje sie jakby po mnie walec przejechal albo dalej jechal:placz::diabloti:Wiec nie wiem kiedy ja te fotki wstawie moze zaraz:evil_lol:

[quote name='ageralion']Zgadzam sie z przedrozmowczynia, co to za ociaganie sie z fotkami i filmikami?? Bo siostre nasle :eviltong: A tak wogole piekna panne masz :loveu::loveu:
O witamy witamy:multi:I kto to mowi moja droga:diabloti:
Dziekujemy za komplementy ktore Sara tak uwielbia:evil_lol::diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A masz jestes juz zarazona:eviltong:

A wcale nie.. ja w tm roku ani razu chora nie byłam :-(
Pewnie sobe zachoruje w wakacje :angryy:

Posted

Z tego co mi wiadomo, jak sie jest chorym, to sie jeść nie chce, a jutro idziemy do kina.... wiec :multi: całe żarełko dla mnie :evil_lol: :cool3:? Haha :eviltong:
Albo nie, zjem cos po Tobie zaraże sie i bede tez w domq siedzieć :multi: ale genialny pomysł :multi: