Moniek193 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Prosze powiedzcie ze Wasze boksie i psiaki tez tak paskudza i nie jestem sama:placz:Ona je pluje je pluje a ja sprztam sprzatam:placz: W majtusiach:loveu: Troche wspomnien:loveu:: I dzisiejsza Sarcia:loveu: PS Mam jeszcze filmiki ale nie wiem czy wyrobie sie na dzis w kazdym razie na weekendzie beda:multi: Quote
psiulka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ile zdjęć :loveu: Sarka jakie wygody, spanko na łóżku, pod kołderką, poobtulana na wszystkie strony, karma porozrzucana po całej podłodze - jednym słowem full wypas. :cool3: A co do aparatu to mówiłam Ci, że się znajdzie, i że nie miałaś gdzie go zgubić, ani nie miał Ci kto go okraść (bo chyba nie Basia :evil_lol:). ;) Całuski dla Was :buzi: Quote
Moniek193 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 psiulka napisał(a):Ile zdjęć :loveu: Sarka jakie wygody, spanko na łóżku, pod kołderką, poobtulana na wszystkie strony, karma porozrzucana po całej podłodze - jednym słowem full wypas. :cool3: A co do aparatu to mówiłam Ci, że się znajdzie, i że nie miałaś gdzie go zgubić, ani nie miał Ci kto go okraść (bo chyba nie Basia :evil_lol:). ;) Całuski dla Was :buzi: Hej :multi: No ja wogole nie wiem skad on wiedzial ze w moim plecaku jest aparat:mad: No i jak ja mam tej Sarci odmowic no jak:roll:Przeciez ona jest taka grzeczna:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Hej :loveu: Fajny filmik o niczym :evil_lol: A jakie majtusie na końcu :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 A mam tez taki filmik o niczym:evil_lol: YouTube - Sara1 0001 Quote
Kaya93 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ile zdjęć:loveu: Moja Sarcia:loveu: ona jest kochana a nie tak jak Ty :eviltong::mad: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nSjIRFQI/AAAAAAAADG4/HCVpvSFKUAE/s640/P1080474.JPG jaki marsjanin:evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0mjzhki1I/AAAAAAAADFU/iLN-4QccQ5Y/s640/P1080460.JPG ''Jakie to życie męczące... nie, to moja pani jest męcząca Paulina prosze, weż mnie stąd ja tylko Ciebie kocham'' :diabloti: napewno tak myślała :eviltong: Moja piękna kjujewna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Izuuus Masz cos do majteczek mojej Sajenki:mad: [quote name='Kaya93']Ile zdjęć:loveu: Moja Sarcia:loveu: ona jest kochana a nie tak jak Ty :eviltong::mad: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nSjIRFQI/AAAAAAAADG4/HCVpvSFKUAE/s640/P1080474.JPG jaki marsjanin:evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0mjzhki1I/AAAAAAAADFU/iLN-4QccQ5Y/s640/P1080460.JPG ''Jakie to życie męczące... nie, to moja pani jest męcząca Paulina prosze, weż mnie stąd ja tylko Ciebie kocham'' :diabloti: napewno tak myślała :eviltong: Moja piękna kjujewna:loveu::loveu::loveu::loveu: Musze Cie zdziwic ale tak nie myslala:mad:My czytamy sobie w myslach i tak nie moglo byc:evil_lol:Zreszta ona Cie nawet nie lubi:eviltong: Wogole nie powinnam cytowac tego posta ze wzgledu na jego niecenzuralna tresc ale z powodow niezaleznych od operatora czyn ten zostal dokonany.:cool1: Quote
Izuuus Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie no coś ty. Majty pierwsza klasa :cool3::evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Moniek193 napisał(a):No bo juz myslalam:diabloti: Majty sa jakie sa kiedys kupilismy jej takie specjalne dla psiaków ale okazalay sie gorsze niz te zwykle bawelniane:loveu: Bo Sarcia woli takie człowiece :loveu: Kiedyd nowe fotki ? :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Izuuus napisał(a):Nie no coś ty. Majty pierwsza klasa :cool3::evil_lol: No bo juz myslalam:diabloti: Majty sa jakie sa kiedys kupilismy jej takie specjalne dla psiaków ale okazalay sie gorsze niz te zwykle bawelniane:loveu: Quote
sandrulka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nrnmx1LI/AAAAAAAADHY/k1m_gn1cpsI/s640/P1080478.JPG u mnie to normalka! sprzątam za Frodziem jak głupia:) A co do majteczek-extra , muszę sobie takie same skombinować,napewno będę w nich wyglądała tak samo dobrze jak Sara:) Pozdrawiamy gorąco! Quote
Kaya93 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Moniek193 napisał(a): Musze Cie zdziwic ale tak nie myslala:mad:My czytamy sobie w myslach i tak nie moglo byc:evil_lol:Zreszta ona Cie nawet nie lubi:eviltong: Wogole nie powinnam cytowac tego posta ze wzgledu na jego niecenzuralna tresc ale z powodow niezaleznych od operatora czyn ten zostal dokonany.:cool1: :mad::mad::mad: jasne jasne ona mnie nie lubi bo mnie kocha i KONIEC :evil_lol: Ty pewnie nastawiasz ją przeciw mnie ale ona sie nie da :eviltong: niecenzuralnych:crazyeye: haha Quote
Moniek193 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='sandrulka']http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sc0nrnmx1LI/AAAAAAAADHY/k1m_gn1cpsI/s640/P1080478.JPG u mnie to normalka! sprzątam za Frodziem jak głupia:) A co do majteczek-extra , muszę sobie takie same skombinować,napewno będę w nich wyglądała tak samo dobrze jak Sara:) Pozdrawiamy gorąco! Ufff...ulzylo mi:loveu:Nie jestem sama ze swoim brudasem:evil_lol: Napewno bedziesz tak samo slicznie wygladala no moze parwie tak samo:diabloti::evil_lol: [quote name='Kaya93']:mad::mad::mad: jasne jasne ona mnie nie lubi bo mnie kocha i KONIEC :evil_lol: Ty pewnie nastawiasz ją przeciw mnie ale ona sie nie da :eviltong: niecenzuralnych:crazyeye: haha On wie co dobre wiec nie licz na za wiele:eviltong: Kocha to ona spanie jedzenie i MNIE:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Moniek193 napisał(a):A co Cie tak na spiewanie wzielo hmm..?:cool3: PS Porobilam pare fotek ale nie wiem czy wstawic czy nie:diabloti: A ja tego wczoraj nie pisałam ? :cool3: Wstaw!!! :cool1: :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Izuuus napisał(a):Lalalalalalalala :evil_lol: A co Cie tak na spiewanie wzielo hmm..?:cool3: PS Porobilam pare fotek ale nie wiem czy wstawic czy nie:diabloti: Quote
Yana Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 sesja sypialniana słodka :loveu: urocza panienka :loveu: majtasy super :evil_lol: co do brudzenia to pocieszę Cię, że moja też tak ma :diabloti: a jak pije, to wokół miski robi się kałuża i ciągle muszę podłogę wycierać :mad: Quote
Moniek193 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Yana']sesja sypialniana słodka :loveu: urocza panienka :loveu: majtasy super :evil_lol: co do brudzenia to pocieszę Cię, że moja też tak ma :diabloti: a jak pije, to wokół miski robi się kałuża i ciągle muszę podłogę wycierać :mad: Picie powiadasz:evil_lol:Ja za moja z recznikiem latam i wycieram te fafle bo inaczej ona specjalnie robi sobie spacerek po pokojach i zostawia po sobie kropki z wody:placz:I do tego ZAWSZE jak sie cieszy to pije wiec juz nie licze ile czasu trace na to wycieranie:evil_lol: Izuuus ale posty przeskoczyly i wczoraj tego nie widzialam:placz:coz z opozniownym zaplonem ale zawsze:diabloti: PS Minutke temu nagralam filmik jak Sara "myje" zeby:evil_lol:Moze uda mi sie jutro wstawic:loveu:I fotki jakies tez sa;) Quote
Izuuus Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A czemu nie dziś? :cool1: A ja chcę dziś! I co teraz? :cool1: Myślę,że powinnaś wziąść to pod uwagę! Co ty na to? :cool1: Bo ja jak na lato! Zgadzamy się? :cool1: Myślę,że tak. A ty? :cool1: Powiedz,że tak, że coś dziś wstawisz! Powiesz? :cool1: Quote
ageralion Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zgadzam sie z przedrozmowczynia, co to za ociaganie sie z fotkami i filmikami?? Bo siostre nasle :eviltong: A tak wogole piekna panne masz :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Izuuus:diabloti:Ja jestem chora i ledwo sie do komputera doczolgalam a Ty mi o jakis fotkach mowisz:evil_lol:Czuje sie jakby po mnie walec przejechal albo dalej jechal:placz::diabloti:Wiec nie wiem kiedy ja te fotki wstawie moze zaraz:evil_lol: [quote name='ageralion']Zgadzam sie z przedrozmowczynia, co to za ociaganie sie z fotkami i filmikami?? Bo siostre nasle :eviltong: A tak wogole piekna panne masz :loveu::loveu: O witamy witamy:multi:I kto to mowi moja droga:diabloti: Dziekujemy za komplementy ktore Sara tak uwielbia:evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zaraź mnie! Ja też chcę być chora :placz: Albo nie.. :cool3: Quote
Izuuus Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Moniek193 napisał(a):A masz jestes juz zarazona:eviltong: A wcale nie.. ja w tm roku ani razu chora nie byłam :-( Pewnie sobe zachoruje w wakacje :angryy: Quote
Moniek193 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Izuuus napisał(a):Zaraź mnie! Ja też chcę być chora :placz: Albo nie.. :cool3: A masz jestes juz zarazona:eviltong: Quote
Kaya93 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Z tego co mi wiadomo, jak sie jest chorym, to sie jeść nie chce, a jutro idziemy do kina.... wiec :multi: całe żarełko dla mnie :evil_lol: :cool3:? Haha :eviltong: Albo nie, zjem cos po Tobie zaraże sie i bede tez w domq siedzieć :multi: ale genialny pomysł :multi: Quote
Recommended Posts