Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniek193 napisał(a):
No wlasnie co ja mam z tym pinowaniem:angryy:Sarcia wprost zajada sie podpaskami i uwielbia zdzierac majtki i robic czerwone kropeczki po calym domu:diabloti:Wiec chlopcy to jak narazie jeden z mniejszych problemow (narazie zadnego nie wyczailam ale spacery sa na smyczy na gora 20 min:placz:)

moja też nie lubi gaci :evil_lol::evil_lol:
na szczęście ma cieszkę raz do roku :p

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Laski:loveu: A no cicho bo mnie znow wywialo:roll:Ostatnio komleptnie nie mam czasu ale za to zrobilam zdjecia Sarci:evil_lol:i beda na weekendzie:loveu:
A co tam u Was bo u mnie to raczej szkoda gadac no chyba ze Was interesuje ze pije teraz soczek pomaranczowy z miąszem na ktory mam ochote od tygodnia:diabloti:

Posted

:diabloti: no fakt, jak makiem zasiał, wpadłam trochę porozrabiać :evil_lol: u mnie to prosidło o foty. phi phi :lol!::lol!: Heh, jak ja mówię, że nie mam czasu to potem na Galerię rzucam w ramach przeprosin ze 20-30 sztuk. więc Mońku .... do roboty. :p

Posted

sandrulka:loveu:Dzieki:loveu:

[quote name='aneczka23']:diabloti: no fakt, jak makiem zasiał, wpadłam trochę porozrabiać :evil_lol: u mnie to prosidło o foty. phi phi :lol!::lol!: Heh, jak ja mówię, że nie mam czasu to potem na Galerię rzucam w ramach przeprosin ze 20-30 sztuk. więc Mońku .... do roboty. :p
Ze 20-30:crazyeye:Ty chyba liczyc nie umiesz:diabloti:
Narazie Sara ma moze z 15 ale dorobie wiec nie martw sie na zapas weekend tuz tuz:multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ze 20-30:crazyeye:Ty chyba liczyc nie umiesz:diabloti:

ykhm, ykhm. strona 51 - 24 nowe fotki, strona 52- 20 nowych fotek :roll::roll: a zaraz wstawiam kolejne ( to tak na zapas bo mnie znów trochę nie będzie ) :cool1:

Posted

aneczka23 napisał(a):
ykhm, ykhm. strona 51 - 24 nowe fotki, strona 52- 20 nowych fotek :roll::roll: a zaraz wstawiam kolejne ( to tak na zapas bo mnie znów trochę nie będzie ) :cool1:

Dobra dobra Ty sie nie wymadrzaj i nie chwytaj mnie za slowa:eviltong:
Wstwie przeciez te fotki :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hej :loveu:
Co tam:cool3:
pretty women nananana xD :evil_lol:
aha zapomniałabym.... nie wiesz przypadkiem gdzie jest Nemo :evil_lol:

Heyo:multi:Wlasnie ucze sie matmy na gg:cool3:
Nemo porwala babcia na wózko co ja wczoraj widzialysmy na dworcu ale ona pojechala autobusem i teraz jest w Nowym Jorku ale ona nie wie ze my wiemy ze ona tam jest;):evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mialy byuc dzis ale zgubilam aparat albo ktos mi ukradl:-(
Tak sie boje ze sie nie znajdzie rodzice mnie zabija nie nie zdaza ja to zrobie:-(

Znajdzie się. Ja to mówie :cool3:

Posted

cockermaister napisał(a):
Kiedy fotki dawno nie było ?? :mad:

Mialy byuc dzis ale zgubilam aparat albo ktos mi ukradl:-(
Tak sie boje ze sie nie znajdzie rodzice mnie zabija nie nie zdaza ja to zrobie:-(

Posted

Izuuus napisał(a):
Znajdzie się. Ja to mówie :cool3:

Bingo:loveu:Zabije brata a nie siebie jednak bo to on zakradl sie do mojego plecaka i wyjal aparat nic mi o tym nie mowiac:angryy:A ja tu katusze przezywalam:placz:Ale jest jest jest i zaraz beda foty:multi: