Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
O takkkk :loveu::multi:
Ale pedagog nas starszy ze nam od tego szczeki poodpadaja:placz:

Nie wolno dzieci straszyć :mad:
Niech no ja go dorwę! Nawet nie zapytał o pozwolenie co by to uczynić!

Posted

Izuuus napisał(a):
Nie wolno dzieci straszyć :mad:
Niech no ja go dorwę! Nawet nie zapytał o pozwolenie co by to uczynić!

No wlasnie a ona mi powiedziala ze my jestemy mloda mlodziez :placz:A to wcale i nieprawda:placz:
I poskarze sie mamusi:placz:

Posted

groszek83 napisał(a):
Mnie straszyli próchnicą teraz przeszli do drastyczniejszych metod:roll: szczęka wypadnie dobre :lol:

Niedlugo nam zagroza ze nastepne pokolenia urodza sie bez szczęki:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Obawiam sie ze ja mimo tak mlodego wieku tez jestem na skaraju wyczerpania:placz:HEEELP!!

dasz radę, wakacje niedługo :evil_lol:

Posted

cockermaister napisał(a):
Hej
co tu taka cisza??:cool3:

pracujemy w pocie czoła :razz: i to bez widoków na długie wakacje :shake: tylko urlop 2 tygodnie :mad: i gdzie tu sprawiedliwość...

Posted

Heja lasencje moje:loveu:
a Moni czas nauka zabiera :roll:
ale dziś wejdzie.... mam takie przeczucie :diabloti:
a tak w ogóle to se myśle, że w piątek problem sie pojawił:placz: bo zapomniałąm, że musze iść na droge krzyżową i na msze potem bo jakieś modlitewniki rozdawać będą :angryy: i co ja mam teraz zrobić :shake:
ja chce żebyć do mnie przyjechałą i Maja chce... już mi powiedziała, że będzie z Tobą spała :eviltong:
iść czy nie iść - o to jest pytanie:cool3:, to bierzmowanie zaczyna mnie denerwować.... :angryy: echhh

Posted

Yana napisał(a):
dasz radę, wakacje niedługo :evil_lol:

Jasne ze niedlugo:roll:(prawda??)Ale wczesniej sa testy:placz:I to juz za miesiac:placz:A gosc z historii jest chamski (czy przez samo H??) i wogole w tym polroczu sie na naszej klasie uwzial:cool1:
evaxon napisał(a):
przyszłam sie przywitac :)

No hejka dziewuchy:multi:

Posted

Cockermaister No ja Was w pelni rozumiem:cool3:

Izuuus No witam Was ladnie:loveu::loveu:

Yana No wlasnie gdzie sprawiedliwosc:shake::placz:
Mowia ze sprawiedliwie nie znaczy po rowno ,a szkoda byscie sie musialy uczyc tyle co ja:diabloti:

Kaya Tak mi sie jakos zdaje ze chodzimy do tej samej klasy i tez powinnas sie uczyc:evil_lol:Ale ciagle Cie widze na komputerze a oceny leca sobie leca w dooooooooooooooooooooooooooooooooool:diabloti:

No to przyjade nastepnym razem jak nie ta sobota, zreszta jak sie zastanowilam to mi i tak za bardzo nie pasowalo:oops:

BUZIOLE:loveu: Fotki mam nadzieje juz nie bawem (tylko zadzwoncie do siostry Feliksy:evil_lol:i poproscie zeby odwolala kartkowke plissss:loveu:)

Posted

[quote name='Moniek193']
Kaya Tak mi sie jakos zdaje ze chodzimy do tej samej klasy i tez powinnas sie uczyc:evil_lol:Ale ciagle Cie widze na komputerze a oceny leca sobie leca w dooooooooooooooooooooooooooooooooool:diabloti:

BUZIOLE:loveu: Fotki mam nadzieje juz nie bawem (tylko zadzwoncie do siostry Feliksy:evil_lol:i poproscie zeby odwolala kartkowke plissss:loveu:)

No co ty nie powiesz:cool3: my razem :hmmmm: cos Ci sie pomyliło ja Cie nie znam :evil_lol: a onceny mam nawet dobre wieeesz dziś 5 z hiszp dostalam to, że nie dostaje samych 6 tak jak ty to nie znaczy ze mam zle oceny:evil_lol: ...... no dobra troche sie opuściłam ale to wszystko przez dogomanie :diabloti:
a wez a ja już postanowiłam że nie pojde na tą msze to Ty mi piszesz ze Ci jednak nie pasi:mad: zastanów sie dziecko! wieeesz !:cool1:

O tak popieram prośbe :p kto zadzwoni do siostry Feliksy :cool3:?
pomożcie nam!:placz:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No co ty nie powiesz:cool3: my razem :hmmmm: cos Ci sie pomyliło ja Cie nie znam :evil_lol: a onceny mam nawet dobre wieeesz dziś 5 z hiszp dostalam to, że nie dostaje samych 6 tak jak ty to nie znaczy ze mam zle oceny:evil_lol: ...... no dobra troche sie opuściłam ale to wszystko przez dogomanie :diabloti:
a wez a ja już postanowiłam że nie pojde na tą msze to Ty mi piszesz ze Ci jednak nie pasi:mad: zastanów sie dziecko! wieeesz !:cool1:

O tak popieram prośbe :p kto zadzwoni do siostry Feliksy :cool3:?
pomożcie nam!:placz:

No w sumie mam dwie 6:cool3: Ale tez inne oceny ktorych nie wymienie:cool3: I mam tez 5 i 4 i... 5 oczywiscie:evil_lol:
No bo stwierdzilam ze mi jednak chyba nie pasuje za bardzo ten weekend wiec moze jednak nastepny:loveu:Co??

Posted

Moniek193 napisał(a):
No w sumie mam dwie 6:cool3: Ale tez inne oceny ktorych nie wymienie:cool3: I mam tez 5 i 4 i... 5 oczywiscie:evil_lol:
No bo stwierdzilam ze mi jednak chyba nie pasuje za bardzo ten weekend wiec moze jednak nastepny:loveu:Co??

W następny:hmmmm: ale wiesz nie wiem czy mi bedzie wtedy pasowalo a noz bede musiala wyjechac i co :evil_lol: a co z kinem:razz:?

Posted

Kaya93 napisał(a):
W następny:hmmmm: ale wiesz nie wiem czy mi bedzie wtedy pasowalo a noz bede musiala wyjechac i co :evil_lol: a co z kinem:razz:?

Z kinem wszytsko narazie jest tak na 99,9% ale chyba jak cos to pojdziemy w niedziele:roll:Pytalas Ilony??

Posted

[CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER]
[LEFT]Sara jest jednym z najłądniejszych bokserów jakie w zyciu widziałam (tuż po mojej Ruci oczywiście :eviltong:)... Naprawde piękna sunia...
Ona jest z rodowodem czy bez? Sorry, ale nie czytałam całego wątku :oops:
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję tak udanego psa! :diabloti:[/LEFT]

Posted

Justy$ka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

Sara jest jednym z najłądniejszych bokserów jakie w zyciu widziałam (tuż po mojej Ruci oczywiście :eviltong:)... Naprawde piękna sunia...
Ona jest z rodowodem czy bez? Sorry, ale nie czytałam całego wątku :oops:

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję tak udanego psa! :diabloti:

Dzieki za tyle komplementów:multi:
Rozumiem ze Ci sie calego czytac nie chce w koncu to juz chyba z 50 stron:evil_lol:
Nowe foteczki nie dlugo tylko bateria do aparatu sie laduje(jeszcze):placz: