Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):A lubisz żuć gumy? :loveu: Lizaczki ? :loveu: O takkkk :loveu::multi: Ale pedagog nas starszy ze nam od tego szczeki poodpadaja:placz: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):O takkkk :loveu::multi: Ale pedagog nas starszy ze nam od tego szczeki poodpadaja:placz: Nie wolno dzieci straszyć :mad: Niech no ja go dorwę! Nawet nie zapytał o pozwolenie co by to uczynić! Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Nie wolno dzieci straszyć :mad: Niech no ja go dorwę! Nawet nie zapytał o pozwolenie co by to uczynić! No wlasnie a ona mi powiedziala ze my jestemy mloda mlodziez :placz:A to wcale i nieprawda:placz: I poskarze sie mamusi:placz: Quote
groszek83 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mnie straszyli próchnicą teraz przeszli do drastyczniejszych metod:roll: szczęka wypadnie dobre :lol: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 groszek83 napisał(a):Mnie straszyli próchnicą teraz przeszli do drastyczniejszych metod:roll: szczęka wypadnie dobre :lol: Niedlugo nam zagroza ze nastepne pokolenia urodza sie bez szczęki:diabloti: Quote
Yana Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Moniek193 napisał(a):Obawiam sie ze ja mimo tak mlodego wieku tez jestem na skaraju wyczerpania:placz:HEEELP!! dasz radę, wakacje niedługo :evil_lol: Quote
cockermaister Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Yana napisał(a):dasz radę, wakacje niedługo :evil_lol: O jak mi się już marzą wakacje:lol: ja chce wakacje!!! w wakacje przynajmniej spr. nie będzie i będzie ciepełko;):loveu::loveu: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 cockermaister napisał(a):Hej co tu taka cisza??:cool3: pracujemy w pocie czoła :razz: i to bez widoków na długie wakacje :shake: tylko urlop 2 tygodnie :mad: i gdzie tu sprawiedliwość... Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Heja lasencje moje:loveu: a Moni czas nauka zabiera :roll: ale dziś wejdzie.... mam takie przeczucie :diabloti: a tak w ogóle to se myśle, że w piątek problem sie pojawił:placz: bo zapomniałąm, że musze iść na droge krzyżową i na msze potem bo jakieś modlitewniki rozdawać będą :angryy: i co ja mam teraz zrobić :shake: ja chce żebyć do mnie przyjechałą i Maja chce... już mi powiedziała, że będzie z Tobą spała :eviltong: iść czy nie iść - o to jest pytanie:cool3:, to bierzmowanie zaczyna mnie denerwować.... :angryy: echhh Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Yana napisał(a):dasz radę, wakacje niedługo :evil_lol: Jasne ze niedlugo:roll:(prawda??)Ale wczesniej sa testy:placz:I to juz za miesiac:placz:A gosc z historii jest chamski (czy przez samo H??) i wogole w tym polroczu sie na naszej klasie uwzial:cool1: evaxon napisał(a):przyszłam sie przywitac :) No hejka dziewuchy:multi: Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Cockermaister No ja Was w pelni rozumiem:cool3: Izuuus No witam Was ladnie:loveu::loveu: Yana No wlasnie gdzie sprawiedliwosc:shake::placz: Mowia ze sprawiedliwie nie znaczy po rowno ,a szkoda byscie sie musialy uczyc tyle co ja:diabloti: Kaya Tak mi sie jakos zdaje ze chodzimy do tej samej klasy i tez powinnas sie uczyc:evil_lol:Ale ciagle Cie widze na komputerze a oceny leca sobie leca w dooooooooooooooooooooooooooooooooool:diabloti: No to przyjade nastepnym razem jak nie ta sobota, zreszta jak sie zastanowilam to mi i tak za bardzo nie pasowalo:oops: BUZIOLE:loveu: Fotki mam nadzieje juz nie bawem (tylko zadzwoncie do siostry Feliksy:evil_lol:i poproscie zeby odwolala kartkowke plissss:loveu:) Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Moniek193'] Kaya Tak mi sie jakos zdaje ze chodzimy do tej samej klasy i tez powinnas sie uczyc:evil_lol:Ale ciagle Cie widze na komputerze a oceny leca sobie leca w dooooooooooooooooooooooooooooooooool:diabloti: BUZIOLE:loveu: Fotki mam nadzieje juz nie bawem (tylko zadzwoncie do siostry Feliksy:evil_lol:i poproscie zeby odwolala kartkowke plissss:loveu:) No co ty nie powiesz:cool3: my razem :hmmmm: cos Ci sie pomyliło ja Cie nie znam :evil_lol: a onceny mam nawet dobre wieeesz dziś 5 z hiszp dostalam to, że nie dostaje samych 6 tak jak ty to nie znaczy ze mam zle oceny:evil_lol: ...... no dobra troche sie opuściłam ale to wszystko przez dogomanie :diabloti: a wez a ja już postanowiłam że nie pojde na tą msze to Ty mi piszesz ze Ci jednak nie pasi:mad: zastanów sie dziecko! wieeesz !:cool1: O tak popieram prośbe :p kto zadzwoni do siostry Feliksy :cool3:? pomożcie nam!:placz: Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Kaya93 napisał(a):No co ty nie powiesz:cool3: my razem :hmmmm: cos Ci sie pomyliło ja Cie nie znam :evil_lol: a onceny mam nawet dobre wieeesz dziś 5 z hiszp dostalam to, że nie dostaje samych 6 tak jak ty to nie znaczy ze mam zle oceny:evil_lol: ...... no dobra troche sie opuściłam ale to wszystko przez dogomanie :diabloti: a wez a ja już postanowiłam że nie pojde na tą msze to Ty mi piszesz ze Ci jednak nie pasi:mad: zastanów sie dziecko! wieeesz !:cool1: O tak popieram prośbe :p kto zadzwoni do siostry Feliksy :cool3:? pomożcie nam!:placz: No w sumie mam dwie 6:cool3: Ale tez inne oceny ktorych nie wymienie:cool3: I mam tez 5 i 4 i... 5 oczywiscie:evil_lol: No bo stwierdzilam ze mi jednak chyba nie pasuje za bardzo ten weekend wiec moze jednak nastepny:loveu:Co?? Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moniek193 napisał(a):No w sumie mam dwie 6:cool3: Ale tez inne oceny ktorych nie wymienie:cool3: I mam tez 5 i 4 i... 5 oczywiscie:evil_lol: No bo stwierdzilam ze mi jednak chyba nie pasuje za bardzo ten weekend wiec moze jednak nastepny:loveu:Co?? W następny:hmmmm: ale wiesz nie wiem czy mi bedzie wtedy pasowalo a noz bede musiala wyjechac i co :evil_lol: a co z kinem:razz:? Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Kaya93 napisał(a):W następny:hmmmm: ale wiesz nie wiem czy mi bedzie wtedy pasowalo a noz bede musiala wyjechac i co :evil_lol: a co z kinem:razz:? Z kinem wszytsko narazie jest tak na 99,9% ale chyba jak cos to pojdziemy w niedziele:roll:Pytalas Ilony?? Quote
Cieplutkaa. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [LEFT]Sara jest jednym z najłądniejszych bokserów jakie w zyciu widziałam (tuż po mojej Ruci oczywiście :eviltong:)... Naprawde piękna sunia... Ona jest z rodowodem czy bez? Sorry, ale nie czytałam całego wątku :oops: Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję tak udanego psa! :diabloti:[/LEFT] Quote
Moniek193 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Justy$ka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Sara jest jednym z najłądniejszych bokserów jakie w zyciu widziałam (tuż po mojej Ruci oczywiście :eviltong:)... Naprawde piękna sunia... Ona jest z rodowodem czy bez? Sorry, ale nie czytałam całego wątku :oops: Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję tak udanego psa! :diabloti: Dzieki za tyle komplementów:multi: Rozumiem ze Ci sie calego czytac nie chce w koncu to juz chyba z 50 stron:evil_lol: Nowe foteczki nie dlugo tylko bateria do aparatu sie laduje(jeszcze):placz: Quote
cockermaister Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witam:multi::multi: kiedy jakieś fotki będą ślicznotki?:loveu::cool3: Quote
Izuuus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Właśnie! Ja nalegam o wrzucenie fotek :mad::cool1: Quote
Moniek193 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Hej Wam:loveu::multi:Nareszcie troche czasu na weekendzie no i foteczki:multi: A co tu jest?? Biegusiem:multi: Quote
Recommended Posts