psiulka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ale słodki filmik :loveu: Jak sobie żuje Sarenka... :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jaka piekna sunia! Tak mi przypomina moją Rucię ['] z czasów młodości... Tylko że moja miała kopiowane uszy... Zapraszam na jej wątek (galerię) klik Mam nadzieję, ze wpadniecie ;) Quote
aneczka23 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 hej, wpadłam do Was dziś w biegu, zupełnie przelotem, bo za pół h mam być w pracy. To cieszę się tym bardziej, że było na co popatrzeć :eviltong: Buziaki Quote
sandrulka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 heheheh jak sobie Sara fajnie rzuje :) Fajny filmik! pozdrawiamy gorąco:* Quote
Yana Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Sarunia, śliczna mordeczka :loveu: a my mamy taką samą zabawkę :evil_lol::evil_lol: rzeczywiście bardzo wytrzmała bo Yanie słuzy od dzieciństwa Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='psiulka']Ale słodki filmik :loveu: Jak sobie żuje Sarenka... :evil_lol: No ona jest taka kochana ze sobie sama zabawke wezmie i sie bawi:loveu: Chociaz czasami juz nie wytrzymuje i mnie zaczepia:diabloti: [quote name='Justy$ka']Jaka piekna sunia! Tak mi przypomina moją Rucię ['] z czasów młodości... Tylko że moja miała kopiowane uszy... Zapraszam na jej wątek (galerię) klik Mam nadzieję, ze wpadniecie ;) Witamy nowego gościa:multi: Ciesze sie ze fotki sie podobaja:loveu: Oczywiscie ze do Was wpadniemy;) Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='aneczka23']hej, wpadłam do Was dziś w biegu, zupełnie przelotem, bo za pół h mam być w pracy. To cieszę się tym bardziej, że było na co popatrzeć :eviltong: Buziaki No u nas zawsze jest na co patrzec:evil_lol:Moje posty sa takie interesujace:loveu: Sandrulka Dzieki:multi: Izuuus Ostatnio wogole nie mam czasu:-(Prawie wogole juz nie bywam na dogo juz nie mowiac o innych rzeczach:-( Takze obawiam sie ze dopoki w szkole nam nie odpuszcza to bede tu rzadszym gosciem...:-( Yana Hej Wam:loveu: No zabawka jest naprawde super (tylko ze juz nie pamietam gdzie ja kupilam wiec nikomu nie moge polecic:oops:). Quote
cockermaister Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Fajny filmik :) a kiedy będą jakieś fotki??? :loveu::loveu::loveu: mizianko dla niej :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 cockermaister napisał(a):Fajny filmik :) a kiedy będą jakieś fotki??? :loveu::loveu::loveu: mizianko dla niej :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak znajde troche czasu:roll:Czyli pewnie dopiero na weekendzie:roll: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Witam. Fajnie,że jesteście :cool3: Ja mam szczęście bo za dużo nie mam do roboty, a w piątek nie ma lekcji :evil_lol: Może żeeeelkę? :cool3: A na fotki poczekamy ;) Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Witam. Fajnie,że jesteście :cool3: Ja mam szczęście bo za dużo nie mam do roboty, a w piątek nie ma lekcji :evil_lol: Może żeeeelkę? :cool3: A na fotki poczekamy ;) No jestesmy chociaz nie powinno nas byc:roll:Mam jutro spr z anglika i nic nic nic nie umiem:placz: No i widzicie jaka nie sprawiedliwosc na swiecie ja sie nie wyrabiam a ta ma wolne w piatek:placz: ZELKE:cool3:Tez mi pytanie:diabloti:Zelki to jeden z moich uuuulubionych slodyczy:diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Helooow:loveu: ja też powinnam sie uczyć ale tak jakoś jak zwykle na dogo... jutro wiesz współpraca na spr :evil_lol: zrobie taka mini ściąge ale ciiii :eviltong: Iza a Ty znów żelki wcinasz :evil_lol: to ja też chce jedną :eviltong: dzień wiosny:cool3: a to nie jest gdzieś w kwietniu? a ja mam galaretke w 3 kolorach z bitą smietaną iiii posypką czekoladową mmmm :lol: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):No jestesmy chociaz nie powinno nas byc:roll:Mam jutro spr z anglika i nic nic nic nie umiem:placz: No i widzicie jaka nie sprawiedliwosc na swiecie ja sie nie wyrabiam a ta ma wolne w piatek:placz: ZELKE:cool3:Tez mi pytanie:diabloti:Zelki to jeden z moich uuuulubionych slodyczy:diabloti: Haha bo my mamy coś w stylu dzień wiosny :cool3: Nie cierpie takich imprez w szkole. Wolałabym już być chora :evil_lol: To masz żeeelkęęę <żelka> :cool3: Quote
groszek83 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SagQNLV_K6I/AAAAAAAACR8/HsO8ArX2P5s/s640/P1070960.JPG szaleństwo jej oczami wychodzi:evil_lol: Witanko:multi: Ja mam wolne dopiero w niedziele ale przynajmniej sprawdzianów nam nie robią:eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Groszeeeek :multi::multi::multi:Ale fajnie zes zajzala dobra cioteczko:loveu: Nam robia spr i to nie jeden i ja sie tak zastanawiam za jakie grzechy:roll:?? [quote name='Kaya93']Helooow:loveu: ja też powinnam sie uczyć ale tak jakoś jak zwykle na dogo... jutro wiesz współpraca na spr :evil_lol: zrobie taka mini ściąge ale ciiii :eviltong: Iza a Ty znów żelki wcinasz :evil_lol: to ja też chce jedną :eviltong: dzień wiosny:cool3: a to nie jest gdzieś w kwietniu? a ja mam galaretke w 3 kolorach z bitą smietaną iiii posypką czekoladową mmmm :lol: Ja chce zelki i galaretke bo ja pochlaniam wszytsko:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja ci żelki dam, a galeretki nie :evil_lol: Nie lubie galaretek kisieli i budyniów w ogóle ja mało lubie :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Ja ci żelki dam, a galeretki nie :evil_lol: Nie lubie galaretek kisieli i budyniów w ogóle ja mało lubie :cool3: Ja tez malo lubie ale slodycze raczej wszytskie (chociaz nie nawidze gorzkiej czekolady:diabloti:) Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja tez malo lubie ale slodycze raczej wszytskie (chociaz nie nawidze gorzkiej czekolady:diabloti:) Mniam gorzka czekolada :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Mniam gorzka czekolada :loveu: Tak widac ze sie zgadzamy:evil_lol: Ale paczki mam nadzieje lubisz bo ja mmmmmmm uwielbiam:loveu: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Tak widac ze sie zgadzamy:evil_lol: Ale paczki mam nadzieje lubisz bo ja mmmmmmm uwielbiam:loveu: Wolę omlety :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Wolę omlety :cool3: Nie lubie omletów:evil_lol:Bleeee... No widac przeciwienstwa sie przyciagaja (bo po co ja niby z nia jeszcze gadam:evil_lol:) Quote
groszek83 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Sprawdzianów w życiu już dość sie nazdawałam:evil_lol: Obawiam sie że więcej już bym nie zniosła:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie lubie omletów:evil_lol:Bleeee... No widac przeciwienstwa sie przyciagaja (bo po co ja niby z nia jeszcze gadam:evil_lol:) A lubisz żuć gumy? :loveu: Lizaczki ? :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 groszek83 napisał(a):Sprawdzianów w życiu już dość sie nazdawałam:evil_lol: Obawiam sie że więcej już bym nie zniosła:evil_lol: Obawiam sie ze ja mimo tak mlodego wieku tez jestem na skaraju wyczerpania:placz:HEEELP!! Quote
Recommended Posts