Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia, śliczna mordeczka :loveu:

a my mamy taką samą zabawkę :evil_lol::evil_lol: rzeczywiście bardzo wytrzmała bo Yanie słuzy od dzieciństwa

Posted

[quote name='psiulka']Ale słodki filmik :loveu: Jak sobie żuje Sarenka... :evil_lol:
No ona jest taka kochana ze sobie sama zabawke wezmie i sie bawi:loveu: Chociaz czasami juz nie wytrzymuje i mnie zaczepia:diabloti:
[quote name='Justy$ka']Jaka piekna sunia!
Tak mi przypomina moją Rucię ['] z czasów młodości...
Tylko że moja miała kopiowane uszy...
Zapraszam na jej wątek (galerię) klik
Mam nadzieję, ze wpadniecie ;)
Witamy nowego gościa:multi:
Ciesze sie ze fotki sie podobaja:loveu:
Oczywiscie ze do Was wpadniemy;)

Posted

[quote name='aneczka23']hej, wpadłam do Was dziś w biegu, zupełnie przelotem, bo za pół h mam być w pracy. To cieszę się tym bardziej, że było na co popatrzeć :eviltong: Buziaki
No u nas zawsze jest na co patrzec:evil_lol:Moje posty sa takie interesujace:loveu:

Sandrulka Dzieki:multi:

Izuuus Ostatnio wogole nie mam czasu:-(Prawie wogole juz nie bywam na dogo juz nie mowiac o innych rzeczach:-( Takze obawiam sie ze dopoki w szkole nam nie odpuszcza to bede tu rzadszym gosciem...:-(

Yana Hej Wam:loveu:
No zabawka jest naprawde super (tylko ze juz nie pamietam gdzie ja kupilam wiec nikomu nie moge polecic:oops:).

Posted

cockermaister napisał(a):
Fajny filmik :) a kiedy będą jakieś fotki???
:loveu::loveu::loveu: mizianko dla niej :loveu::loveu::loveu:
:loveu:

Jak znajde troche czasu:roll:Czyli pewnie dopiero na weekendzie:roll:

Posted

Witam.
Fajnie,że jesteście :cool3:
Ja mam szczęście bo za dużo nie mam do roboty, a w piątek nie ma lekcji :evil_lol:

Może żeeeelkę? :cool3:

A na fotki poczekamy ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
Witam.
Fajnie,że jesteście :cool3:
Ja mam szczęście bo za dużo nie mam do roboty, a w piątek nie ma lekcji :evil_lol:

Może żeeeelkę? :cool3:

A na fotki poczekamy ;)

No jestesmy chociaz nie powinno nas byc:roll:Mam jutro spr z anglika i nic nic nic nie umiem:placz:
No i widzicie jaka nie sprawiedliwosc na swiecie ja sie nie wyrabiam a ta ma wolne w piatek:placz:
ZELKE:cool3:Tez mi pytanie:diabloti:Zelki to jeden z moich uuuulubionych slodyczy:diabloti:

Posted

Helooow:loveu:
ja też powinnam sie uczyć ale tak jakoś jak zwykle na dogo... jutro wiesz współpraca na spr :evil_lol: zrobie taka mini ściąge ale ciiii :eviltong:
Iza a Ty znów żelki wcinasz :evil_lol: to ja też chce jedną :eviltong:
dzień wiosny:cool3: a to nie jest gdzieś w kwietniu?

a ja mam galaretke w 3 kolorach z bitą smietaną iiii posypką czekoladową mmmm :lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No jestesmy chociaz nie powinno nas byc:roll:Mam jutro spr z anglika i nic nic nic nie umiem:placz:
No i widzicie jaka nie sprawiedliwosc na swiecie ja sie nie wyrabiam a ta ma wolne w piatek:placz:
ZELKE:cool3:Tez mi pytanie:diabloti:Zelki to jeden z moich uuuulubionych slodyczy:diabloti:

Haha bo my mamy coś w stylu dzień wiosny :cool3:
Nie cierpie takich imprez w szkole. Wolałabym już być chora :evil_lol:
To masz żeeelkęęę <żelka> :cool3:

Posted

Groszeeeek :multi::multi::multi:Ale fajnie zes zajzala dobra cioteczko:loveu:
Nam robia spr i to nie jeden i ja sie tak zastanawiam za jakie grzechy:roll:??

[quote name='Kaya93']Helooow:loveu:
ja też powinnam sie uczyć ale tak jakoś jak zwykle na dogo... jutro wiesz współpraca na spr :evil_lol: zrobie taka mini ściąge ale ciiii :eviltong:
Iza a Ty znów żelki wcinasz :evil_lol: to ja też chce jedną :eviltong:
dzień wiosny:cool3: a to nie jest gdzieś w kwietniu?

a ja mam galaretke w 3 kolorach z bitą smietaną iiii posypką czekoladową mmmm :lol:
Ja chce zelki i galaretke bo ja pochlaniam wszytsko:evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja ci żelki dam, a galeretki nie :evil_lol:
Nie lubie galaretek kisieli i budyniów w ogóle ja mało lubie :cool3:

Ja tez malo lubie ale slodycze raczej wszytskie (chociaz nie nawidze gorzkiej czekolady:diabloti:)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie lubie omletów:evil_lol:Bleeee...

No widac przeciwienstwa sie przyciagaja (bo po co ja niby z nia jeszcze gadam:evil_lol:)

A lubisz żuć gumy? :loveu:
Lizaczki ? :loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
Sprawdzianów w życiu już dość sie nazdawałam:evil_lol: Obawiam sie że więcej już bym nie zniosła:evil_lol:

Obawiam sie ze ja mimo tak mlodego wieku tez jestem na skaraju wyczerpania:placz:HEEELP!!