Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
nadal czekamy... co u Sarci ?

a co do fryzury, to może Ci pomożemy coś wybrać :evil_lol:

Za pozno:diabloti: Za pare godzin siade na fotelu a teraz jestem w szkole:placz:
Trudno najwyzej przez pare miesiecy nie wyjde z domu:diabloti:

Posted

[quote name='Yana']jak już wrócisz od tego fryzjera, to porosimy fotkę, twoją oczywiście :razz::eviltong:
Fotek ani fryzury nie bedzie:placz:Fryzjerka sie rochorowala a ja tylko jej ufam:diabloti:Juz mnie jedna tak obciela ze mam uraz:roll:WIec czekam do nastepnego tygodnia:placz:
Izuuus moge Was pocieszyc zaraz beda fotki Sary:loveu:
Evaxon No hej:loveu:

aneczka Sara oczywiscie ze jest Kenzolka ale czasami sie jeszcze rozglada, ale juz jej przemowilam do rozumu zeby sobie nie pozwalala:diabloti::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Dawno was nie było :eviltong:

No cale dwa dni:shake:Dla mnie to wiecznosc:shake:A wszytsko przez te nauke:angryy:
Az sie boje zagladac na Wasza galerie ile zescie tam przegadaly-pewnie z 10000 stron:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No cale dwa dni:shake:Dla mnie to wiecznosc:shake:A wszytsko przez te nauke:angryy:
Az sie boje zagladac na Wasza galerie ile zescie tam przegadaly-pewnie z 10000 stron:evil_lol:

U mnei nic :eviltong:

Posted

Sara jak zwykle śliczna - fotogeniczna z niej mordka :) a jaka inteligentna - Unka na szczescie nie rwie sie do czytania (choc na poczatku miala takie zapędy :evil_lol:)
Czekamy na filmik ! u nas jest jeszcze jeden z wariacji działkowych( Unka w wieku 10 tyg:evil_lol: )

Posted

kwiatek82 napisał(a):
Sara jak zwykle śliczna - fotogeniczna z niej mordka :) a jaka inteligentna - Unka na szczescie nie rwie sie do czytania (choc na poczatku miala takie zapędy :evil_lol:)
Czekamy na filmik ! u nas jest jeszcze jeden z wariacji działkowych( Unka w wieku 10 tyg:evil_lol: )

A zaraz do Was zagladne:loveu:
Dziekujemy dziekujemy:multi::loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dzieki :loveu:Zabawka kupiona chyba ze 100 lat temu ale nadal sie trzyma (jak malo która:roll:).

Myślałam,że 200 :cool3:
Witanko dziś.
Co tak u was w ten sobotni poranek? :loveu:

Posted

Patisa Dzieki wielkie:loveu:

[quote name='Izuuus']Myślałam,że 200 :cool3:
Witanko dziś.
Co tak u was w ten sobotni poranek? :loveu:
To zle myslalas:diabloti:hehe
A ja dzis wstalam o 12.30:oops:Wiec jeszcze za duzo nie narobilam:oops:

Kaya Hej Wam:multi: