Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sarulka moja kochana:loveu: jakie śliczaste fotki, i ta jej ulubiona kosteczka, wygryziona z wszystkich stron:evil_lol:.
Moniek zrób jej zdjęcia jak sie bawi z Dodem, :evil_lol: zboczuszki dwa :diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
Sarulka moja kochana:loveu: jakie śliczaste fotki, i ta jej ulubiona kosteczka, wygryziona z wszystkich stron:evil_lol:.
Moniek zrób jej zdjęcia jak sie bawi z Dodem, :evil_lol: zboczuszki dwa :diabloti:

O ich to bedzie trudno uchwycić:evil_lol:Ale spróbuje;)
Agga napisał(a):

Tez uwielbiam to zdjecie:loveu:Dalam je nawet na bannerek:oops:

Posted

kwiatek82 napisał(a):
Cudna jest !!!!
ostatnio zastanawialam sie czy kupic Unce tą czerwoną obróżkę z Muscata a widze że Sara ją nosi - jak się sprawdza obróżka?
Occchhh Śliczności z niej !

Nosi sie calkiem dobrze:loveu:Ma tylko jedna wade po jakims czasie z powodu tego ze Sara dosc silnie ciagnie:oops:na smyczy szcegolnie do innych psów lub podczas ucieczki:evil_lol: obroza poszerza sie wtedy trzeba ja poprostu zdajc i onowa zmnieszyc ale naszczescie jest regulowana;) Jak masz grzecznego i wychowanego pieska (Unka:evil_lol:) to nie bedzies zmuisiala tego robic;)Chociaz sama powiem ze to nie taka wielka wada prawie zadna oprocz tego obroza jest sliczna wytrzymala i latwo sie ja zaklada na taki zatrzask;)

Posted

Aaaaaaa :loveu: :loveu: Sarunia śliczniasta!! :iloveyou: Nawet nie wierzyłam w to, że tak szybko wstawisz zdjęcia, a tu niespodzianka. :D Muszę kiedyś Sarunie wymiziać, ona jest cudna. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co Wy na to? :cool3:

PS. Paula - co do schronu w piątek mogę jechać, tylko powiedzcie o której. ;)

Posted

[quote name='psiulka']Aaaaaaa :loveu: :loveu: Sarunia śliczniasta!! :iloveyou: Nawet nie wierzyłam w to, że tak szybko wstawisz zdjęcia, a tu niespodzianka. :D Muszę kiedyś Sarunie wymiziać, ona jest cudna. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co Wy na to? :cool3:

PS. Paula - co do schronu w piątek mogę jechać, tylko powiedzcie o której. ;)

No to musisz Sarcie kiedyś odwiedzić, na żywo jest jeszcze cudniejsza;), myśle, że Monika nie będzie miała nic przeciwko, prawda:oops:

No a do schronu w piątek jak najbardziej, lekcje kończymy o 13.15 a autobus mamy podajże 13.31 z placu:razz: bo w czwartek nie dałybyśmy rady za dużo nauki:placz:. A Ty o której kończysz lekcje:cool3:??

Posted

Kaya93 napisał(a):
No to musisz Sarcie kiedyś odwiedzić, na żywo jest jeszcze cudniejsza;), myśle, że Monika nie będzie miała nic przeciwko, prawda:oops:

No a do schronu w piątek jak najbardziej, lekcje kończymy o 13.15 a autobus mamy podajże 13.31 z placu:razz: bo w czwartek nie dałybyśmy rady za dużo nauki:placz:. A Ty o której kończysz lekcje:cool3:??

Hmmm... wszytsko spoko ale takch spraw nie musimy zalatwiac publicznie na forum jest gg i PW:mad:
Małgośka z Boksą napisał(a):
Widzę, że w tym samym dniu założyłyśmy galeryjki naszych pociech :loveu:
pozdrawiamy ciepło i będziemy stałymi bywalcami
Fajna ta Twoja bokserowa dziewczyna

No i super:loveu: ja tez na Wasza zajze oczywiscie. No prosze do Nas czesto wpadac!!

Posted

[quote name='Moniek193']Hmmm... wszytsko spoko ale takch spraw nie musimy zalatwiac publicznie na forum jest gg i PW:mad:

Tyle, że się mijamy cały czas. :mad:

KasiaM - Nie cytujemy zdjęć. ;)

Posted

[quote name='KasiaM']Słodycz słodycz i jeszcze raz słodycz.
Kocham takie dziewczynki:-)
A dziekujemy:oops:Fajnie ze Ci sie moja Królewna:loveu:podoba:multi:
[quote name='Aganiok']och jaka śliczna...:loveu:
Jeszce raz dzieki;)
[quote name='psiulka']Tyle, że się mijamy cały czas. :mad:
Moniek193 No ta sa tez komorki:eviltong:

KasiaM - Nie cytujemy zdjęć. ;)
Tez tego nie wiedzialam do niedawna wiec spoko:loveu:Ale psiulka:diabloti:ona wszytsko wypatrzy:diabloti:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Może jakieś fotki :cool3::evil_lol:

Kaya93 napisał(a):
Właśnie Monia gdzie foty:cool3:, mówiłaś, że w piątek będą:razz:

Fotki będą będą, są juz zrobione ale dzis jade do wójka na dzampreze:evil_lol:a w piatek wstawialam zdjecia ze schronu i troche czasu mi brakuje:roll:Ale beda nie bawem ;)