Kaya93 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sarulka moja kochana:loveu: jakie śliczaste fotki, i ta jej ulubiona kosteczka, wygryziona z wszystkich stron:evil_lol:. Moniek zrób jej zdjęcia jak sie bawi z Dodem, :evil_lol: zboczuszki dwa :diabloti: Quote
Agga Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://img222.imageshack.us/img222/4065/p1020668fx5.jpg Zakochałam się.:loveu: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kaya93 napisał(a):Sarulka moja kochana:loveu: jakie śliczaste fotki, i ta jej ulubiona kosteczka, wygryziona z wszystkich stron:evil_lol:. Moniek zrób jej zdjęcia jak sie bawi z Dodem, :evil_lol: zboczuszki dwa :diabloti: O ich to bedzie trudno uchwycić:evil_lol:Ale spróbuje;) Agga napisał(a):http://img222.imageshack.us/img222/4065/p1020668fx5.jpg Zakochałam się.:loveu: Tez uwielbiam to zdjecie:loveu:Dalam je nawet na bannerek:oops: Quote
kwiatek82 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cudna jest !!!! ostatnio zastanawialam sie czy kupic Unce tą czerwoną obróżkę z Muscata a widze że Sara ją nosi - jak się sprawdza obróżka? Occchhh Śliczności z niej ! Quote
Moniek193 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 kwiatek82 napisał(a):Cudna jest !!!! ostatnio zastanawialam sie czy kupic Unce tą czerwoną obróżkę z Muscata a widze że Sara ją nosi - jak się sprawdza obróżka? Occchhh Śliczności z niej ! Nosi sie calkiem dobrze:loveu:Ma tylko jedna wade po jakims czasie z powodu tego ze Sara dosc silnie ciagnie:oops:na smyczy szcegolnie do innych psów lub podczas ucieczki:evil_lol: obroza poszerza sie wtedy trzeba ja poprostu zdajc i onowa zmnieszyc ale naszczescie jest regulowana;) Jak masz grzecznego i wychowanego pieska (Unka:evil_lol:) to nie bedzies zmuisiala tego robic;)Chociaz sama powiem ze to nie taka wielka wada prawie zadna oprocz tego obroza jest sliczna wytrzymala i latwo sie ja zaklada na taki zatrzask;) Quote
psiulka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Aaaaaaa :loveu: :loveu: Sarunia śliczniasta!! :iloveyou: Nawet nie wierzyłam w to, że tak szybko wstawisz zdjęcia, a tu niespodzianka. :D Muszę kiedyś Sarunie wymiziać, ona jest cudna. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co Wy na to? :cool3: PS. Paula - co do schronu w piątek mogę jechać, tylko powiedzcie o której. ;) Quote
Kaya93 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='psiulka']Aaaaaaa :loveu: :loveu: Sarunia śliczniasta!! :iloveyou: Nawet nie wierzyłam w to, że tak szybko wstawisz zdjęcia, a tu niespodzianka. :D Muszę kiedyś Sarunie wymiziać, ona jest cudna. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co Wy na to? :cool3: PS. Paula - co do schronu w piątek mogę jechać, tylko powiedzcie o której. ;) No to musisz Sarcie kiedyś odwiedzić, na żywo jest jeszcze cudniejsza;), myśle, że Monika nie będzie miała nic przeciwko, prawda:oops: No a do schronu w piątek jak najbardziej, lekcje kończymy o 13.15 a autobus mamy podajże 13.31 z placu:razz: bo w czwartek nie dałybyśmy rady za dużo nauki:placz:. A Ty o której kończysz lekcje:cool3:?? Quote
Kaya93 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='psiulka']Ja o 14:15......... :( O oł :roll: to jak to zrobimy? Quote
Małgośka z Boksą Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Widzę, że w tym samym dniu założyłyśmy galeryjki naszych pociech :loveu: pozdrawiamy ciepło i będziemy stałymi bywalcami Fajna ta Twoja bokserowa dziewczyna Quote
Moniek193 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kaya93 napisał(a):No to musisz Sarcie kiedyś odwiedzić, na żywo jest jeszcze cudniejsza;), myśle, że Monika nie będzie miała nic przeciwko, prawda:oops: No a do schronu w piątek jak najbardziej, lekcje kończymy o 13.15 a autobus mamy podajże 13.31 z placu:razz: bo w czwartek nie dałybyśmy rady za dużo nauki:placz:. A Ty o której kończysz lekcje:cool3:?? Hmmm... wszytsko spoko ale takch spraw nie musimy zalatwiac publicznie na forum jest gg i PW:mad: Małgośka z Boksą napisał(a):Widzę, że w tym samym dniu założyłyśmy galeryjki naszych pociech :loveu: pozdrawiamy ciepło i będziemy stałymi bywalcami Fajna ta Twoja bokserowa dziewczyna No i super:loveu: ja tez na Wasza zajze oczywiscie. No prosze do Nas czesto wpadac!! Quote
Figasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 słodka sucz,kolejna rudzinka.buziaki ;-)) Quote
Moniek193 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Dziękujemy dziękujemy a jak się wyrobie to w piątek dodam nowe zdjecia:loveu: Quote
KasiaM Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Moniek193']Tym razem z piłeczką tez fajną: http://lh3.ggpht.com/Moniek193/SMQDVEsuxAI/AAAAAAAAAHE/gjcZAo5BJdE/s576/P1040943.JPG http://lh6.ggpht.com/Moniek193/SMQDYK2diLI/AAAAAAAAAHM/BS0N9ZEOres/s576/P1040944.JPG http://lh4.ggpht.com/Moniek193/SMQDarqpDHI/AAAAAAAAAHU/MyhcxkTEMYU/s576/P1040945.JPG http://lh5.ggpht.com/Moniek193/SMQDeNa8vPI/AAAAAAAAAHc/zkBy3e-f-pM/s576/P1040946.JPG http://lh3.ggpht.com/Moniek193/SMQDhmsMjHI/AAAAAAAAAHs/SqMB9kNr4aU/s576/P1040947.JPG Słodycz słodycz i jeszcze raz słodycz. Kocham takie dziewczynki:-) Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
psiulka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Moniek193']Hmmm... wszytsko spoko ale takch spraw nie musimy zalatwiac publicznie na forum jest gg i PW:mad: Tyle, że się mijamy cały czas. :mad: KasiaM - Nie cytujemy zdjęć. ;) Quote
Moniek193 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='KasiaM']Słodycz słodycz i jeszcze raz słodycz. Kocham takie dziewczynki:-) A dziekujemy:oops:Fajnie ze Ci sie moja Królewna:loveu:podoba:multi: [quote name='Aganiok']och jaka śliczna...:loveu: Jeszce raz dzieki;) [quote name='psiulka']Tyle, że się mijamy cały czas. :mad: Moniek193 No ta sa tez komorki:eviltong: KasiaM - Nie cytujemy zdjęć. ;) Tez tego nie wiedzialam do niedawna wiec spoko:loveu:Ale psiulka:diabloti:ona wszytsko wypatrzy:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Może jakieś fotki :cool3::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Właśnie Monia gdzie foty:cool3:, mówiłaś, że w piątek będą:razz: Quote
Moniek193 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Może jakieś fotki :cool3::evil_lol: Kaya93 napisał(a):Właśnie Monia gdzie foty:cool3:, mówiłaś, że w piątek będą:razz: Fotki będą będą, są juz zrobione ale dzis jade do wójka na dzampreze:evil_lol:a w piatek wstawialam zdjecia ze schronu i troche czasu mi brakuje:roll:Ale beda nie bawem ;) Quote
Moniek193 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 A wogole tak tu cicho:-(Nikt Nas nie kocha:placz: No dobra macie te focie:diabloti: Ale mam fafle:loveu: Taka jestem skupiona:evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Koffamy, koffamy- nic się nie martw- u nas to dopiero cicho. W ogóle tu na bokserach jakoś "spokojnie" Pozdrawiamy, zdjecia superowe:loveu: Suczynka kochaniutka :) A my dalej walczymy z oswajaniem kota i psa, więc u nas to już w ogóle cicho Quote
psiulka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Sarunia :loveu: Wymiziaj ją za fafluny :evil_lol: Quote
Recommended Posts