cockermaister Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hejka co u was slychać :cool3: ja biore tego zielonego lizaka mniam Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Patisa napisał(a):Hejo Wam ;) Hejo:loveu: cockermaister napisał(a):Hejka co u was slychać :cool3: ja biore tego zielonego lizaka mniam No dobra zielony Twoj:loveu: U nas sypie sniegiem więc Sara szaleje na polku ale zdjec nie robie bo nic nie widze przez te sniezyce:evil_lol: Beda fotki domowe i filmik (juz lepszej jakosci:diabloti:) Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a):Aaaale lizaki :cool3: Biezrz szybko bo sie zaraz skoncza:diabloti: Sandrulka Dzieki wielkie:loveu: Kaya Nie wiem jaki to smak ale jak sprobujesz to mi powiedz:loveu: Quote
psiulka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mój niebieski :loveu: Wysłałam Ci na gg, ale nie wiem czy doszło: BOKSER uratowany od ŚMIERCI głodowej!!!! POMOCY! (573712924) - Aukcje internetowe Allegro Kiedy zdjęcia Sarci? :loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witamy się z rana :loveu: Zaraz do sql :placz: A ja jeszcze nie gotowa :cool1: Wyczochraj Saaaare :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Izuuus Ty tak rano na necie:crazyeye:WOW...Ja to tam spie ile wlezie:diabloti: Sara wyczochrana:evil_lol: psiulka napisał(a):Mój niebieski :loveu: Wysłałam Ci na gg, ale nie wiem czy doszło: BOKSER uratowany od ŚMIERCI głodowej!!!! POMOCY! (573712924) - Aukcje internetowe Allegro Kiedy zdjęcia Sarci? :loveu::loveu: Doszlo doszlo;)Jakis przelew bedzie juz mi mama obiecala:multi: Zdjecia sa zrobione...tylko troche malo czasu na wstawianie :roll: Aha no i jeszcze jest filmik:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No bo ja o 6.25 wstaje :roll: Później pół godziny w łazience ubieram się pakuje i jak mam jeszcze czas wchodze sobie na kompa :cool3: Daj foty i filmiki :cool3: Quote
psiulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Moniek193 napisał(a): Doszlo doszlo;)Jakis przelew bedzie juz mi mama obiecala:multi: Zdjecia sa zrobione...tylko troche malo czasu na wstawianie :roll: Aha no i jeszcze jest filmik:diabloti: O, to super! :) Znam ten brak czasu, ale kilka zdjęć chociaż możesz wstawić, na pewno nie pogardzimy. I filmikiem też nie. ;) Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Postaram sie na dniach wsatwic;) Izuuus napisał(a):No bo ja o 6.25 wstaje :roll: Później pół godziny w łazience ubieram się pakuje i jak mam jeszcze czas wchodze sobie na kompa :cool3: Daj foty i filmiki :cool3: No ja tez wstaje o 6.20 czsem 6.30 no ale autobus mam o 7.14 wiec nie zdazam juz na dogo:roll::placz: Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Postaram sie na dniach wsatwic;) No ja tez wstaje o 6.20 czsem 6.30 no ale autobus mam o 7.14 wiec nie zdazam juz na dogo:roll::placz: No a ja mam autobus wpółdo :razz: Ale nie zawsze zdążam żeby wejść na kompa bo czasami Fiodor mi sie ryje do łóżka leży bawi się i nie chce zejść i ja tam z nim zostaje :evil_lol::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Izuuus napisał(a):No a ja mam autobus wpółdo :razz: Ale nie zawsze zdążam żeby wejść na kompa bo czasami Fiodor mi sie ryje do łóżka leży bawi się i nie chce zejść i ja tam z nim zostaje :evil_lol::loveu: Hhehe:evil_lol: Mi Sara do lozka nie wlazi bo ja spie na gorze a jej tam wchodzic nie wolno:diabloti:Za to jak nie raz zostaje zmuszona zeby z nia spac to czuje sie jakbym oka nie zmruzyla (czyt. Sara chrapie, zajmuje cale lozko, puszcza baki itp.:loveu::evil_lol:) Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Hhehe:evil_lol: Mi Sara do lozka nie wlazi bo ja spie na gorze a jej tam wchodzic nie wolno:diabloti:Za to jak nie raz zostaje zmuszona zeby z nia spac to czuje sie jakbym oka nie zmruzyla (czyt. Sara chrapie, zajmuje cale lozko, puszcza baki itp.:loveu::evil_lol:) Hah, a moje maleństwo nie puszcza mi bąków w łóżku :evil_lol: Rozpycha się strasznie ale uwielbiam jak jest obok mnie :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Izuuus napisał(a):Hah, a moje maleństwo nie puszcza mi bąków w łóżku :evil_lol: Rozpycha się strasznie ale uwielbiam jak jest obok mnie :loveu: No niestety moja Sara nie jest juz taka altruistka:evil_lol: Zmykam czytac streszczenie Faraona:placz:Bo jutro mamy zad.klasowe:placz: PS Mysmy rozmyslaly z Paulina co nam chlopcy kupia na dzien kobiet liczylysmy na batonika za 50gr i co.......... NIC:placz:Niedostalysmy nic:placz: To gorsze niz karpatka:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Moniek193 napisał(a):No niestety moja Sara nie jest juz taka altruistka:evil_lol: Zmykam czytac streszczenie Faraona:placz:Bo jutro mamy zad.klasowe:placz: PS Mysmy rozmyslaly z Paulina co nam chlopcy kupia na dzien kobiet liczylysmy na batonika za 50gr i co.......... NIC:placz:Niedostalysmy nic:placz: To gorsze niz karpatka:diabloti: My dostałyśmy po babeczce z kauflandu. Nie dobre! :roll: Quote
Patisa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A u nas chłopcy postapili po punkowemu...wyłamali się ze schematu dnia kobiet i...nie dali nam nic + nie złożyli zyczeń:cool3: Quote
Kaya93 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hejka Monikoo:loveu::loveu::loveu: czekam na fotencje mojej slicznotki :eviltong: :loveu: :loveu::loveu: Monia myslalam ze sie przyzwyczailas:eviltong: bo ja juz tak :cool3: nasi chlopcy sa hmmm ... tacy slodcy :cool3: i tak nas kochaja jak my ich :evil_lol: :diabloti: buzioleee:loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hejka co tam u Sary:loveu: kiedy fotki?? Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Patisa napisał(a):A u nas chłopcy postapili po punkowemu...wyłamali się ze schematu dnia kobiet i...nie dali nam nic + nie złożyli zyczeń:cool3: A nasi :diabloti:Powiedzieli nauczycielom ze z okazji dnia kobiet MOGA nas pytac:angryy:Naszczescie nauczyciele (co niektorzy) sie zlitowali:multi: Poprostu dzieci, dzieci:evil_lol::mad: Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejka Monikoo:loveu::loveu::loveu: czekam na fotencje mojej slicznotki :eviltong: :loveu: :loveu::loveu: Monia myslalam ze sie przyzwyczailas:eviltong: bo ja juz tak :cool3: nasi chlopcy sa hmmm ... tacy slodcy :cool3: i tak nas kochaja jak my ich :evil_lol: :diabloti: buzioleee:loveu::loveu: No w ostatnich latach nie bylo tak zle:shake:A teraz:placz: No ja tez ich kocham:diabloti::eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 cockermaister napisał(a):Hejka co tam u Sary:loveu: kiedy fotki?? Juz nie dlugo:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Juz nie dlugo:diabloti: Jeszcze dziś? :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Izuuus napisał(a):Jeszcze dziś? :cool3: Czy Ty przypadkiem nie wymagasz za duzo:razz: Jutro ide do fryzjera i siedze przed kompem szukajac fryzury w ktorej nie wygladalabym jak down, a malo takich jest:placz: Quote
psiulka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Czy Ty przypadkiem nie wymagasz za duzo:razz: Jutro ide do fryzjera i siedze przed kompem szukajac fryzury w ktorej nie wygladalabym jak down, a malo takich jest:placz: Znowu do fryzjera? :-o Niedawno dopiero byłaś. :eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 psiulka napisał(a):Znowu do fryzjera? :-o Niedawno dopiero byłaś. :eviltong: Ja:crazyeye:A to nic mi o tym nie wiadomo zebym byla u fryzjera:evil_lol: Tylko sie wybieralam ale ide jutro:diabloti: Quote
Recommended Posts