Moniek193 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Kaya juz lece po kawe czy moze wolisz herbatke??:loveu: Juz wolam Sare :evil_lol: Saaraaaaaaaa Maja przyszla...!!:diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Kaya juz lece po kawe czy moze wolisz herbatke??:loveu: Juz wolam Sare :evil_lol: Saaraaaaaaaa Maja przyszla...!!:diabloti: Hmmmm juz po 20 wiec moze herbatka:cool3: no ale niee bo ciastko to raczej do kawy pasuje :roll: hmmm to moze goraca czekolada:cool3: Hauuu Hauuu Hau Hauu (siema Sarka ładnie pachniesz:diabloti::evil_lol:) Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Ok w takim razie goraca czekolada:eviltong: Sara juz sie slini:evil_lol: Mmmmm...jakie pyszne:loveu: Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mmm pyszne :eviltong: :evil_lol: widzisz te dwie modreczki sępiące i śliniące się :cool3: moze im tez coś podsuniemy :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mniam chyba sama sie skusze :evil_lol: Łaaaaaaa post przeskoczł :angryy: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Kaya93 napisał(a):Mniam chyba sama sie skusze :evil_lol: Łaaaaaaa post przeskoczł :angryy: Jak Ci Maja cos zostawi to sobie pojesz nie martw sie:loveu: Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak Ci Maja cos zostawi to sobie pojesz nie martw sie:loveu: Oho wtedy to sobie na pewno pojem :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witamy się tak jak obiecałam :evil_lol: Sara jest śliiiiczna! :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy się tak jak obiecałam :evil_lol: Sara jest śliiiiczna! :loveu: No ja mysle ze to nie jest 1 razowa wizyta bo na naszej galeryjce mozna tanczyc,spiewac i nieraz sobie urzadzamy pogawedki przy ciescie i torcie:evil_lol:(patrz strona wczesniej):evil_lol:No i sie tu nasze psy ,,spotykaja" wirtualnie:multi:No tez czasmi sa foty:diabloti::oops: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):No ja mysle ze to nie jest 1 razowa wizyta bo na naszej galeryjce mozna tanczyc,spiewac i nieraz sobie urzadzamy pogawedki przy ciescie i torcie:evil_lol:(patrz strona wczesniej):evil_lol:No i sie tu nasze psy ,,spotykaja" wirtualnie:multi:No tez czasmi sa foty:diabloti::oops: Nie no jasne,że to nie jednorazowa wizyta :cool3: Widziałam hot chocolate :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witanko:loveu: ale mnie brzuch po tej czekoladzie boli :eviltong: :evil_lol: a Maja dziś mi powoiedziła, że Sara fajna jest i że już za nią tęskini :eviltong: I jeszcze jak jej opowadałam, o Fiodorku i pokazywałam jej zdjęcia przystojniaka to normalnie powiedziała, że musimy kolejne party urządzić :evil_lol:. Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ej bo Fiodor mi się załamie jak będzie musiał wybierać :roll: Wasze dziewczynki pewnie takie poważne,a on jak szczenior :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Kaya93 napisał(a):Witanko:loveu: ale mnie brzuch po tej czekoladzie boli :eviltong: :evil_lol: a Maja dziś mi powoiedziła, że Sara fajna jest i że już za nią tęskini :eviltong: I jeszcze jak jej opowadałam, o Fiodorku i pokazywałam jej zdjęcia przystojniaka to normalnie powiedziała, że musimy kolejne party urządzić :evil_lol:. A mnie na szczescie nie boli:loveu: Sara tez sie o Maje pyta, a Fiodorka to jej nawet nie pokaze bo sie zakocha i co ja wtedy zrobie:roll::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):Ej bo Fiodor mi się załamie jak będzie musiał wybierać :roll: Wasze dziewczynki pewnie takie poważne,a on jak szczenior :evil_lol: No to będzie równowaga w związku :evil_lol: Maja spokojna - można tak powiedzieć i Fiodorek crejzolek, chyba, że Sarcie wybierze:placz: eee tam bedzie ''przyjacielski'' trójkącik:diabloti::evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kaya93 napisał(a):No to będzie równowaga w związku :evil_lol: Maja spokojna - można tak powiedzieć i Fiodorek crejzolek, chyba, że Sarcie wybierze:placz: eee tam bedzie ''przyjacielski'' trójkącik:diabloti::evil_lol: Niech Maja się dogada z Sarą i mogą mieć go obie :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):Niech Maja się dogada z Sarą i mogą mieć go obie :cool3: Ha tak:evil_lol: Maja w poniedziałki środy i piątki a Sara w pozostałe dni:diabloti:, no może .... w niedziele damu mu odpocząć:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Kaya93 napisał(a):No to będzie równowaga w związku :evil_lol: Maja spokojna - można tak powiedzieć i Fiodorek crejzolek, chyba, że Sarcie wybierze:placz: eee tam bedzie ''przyjacielski'' trójkącik:diabloti::evil_lol: :diabloti::diabloti: Sara powazna:evil_lol:Tak tak jak najbardziej ale moze zostac jego siostra:evil_lol: Quote
Patisa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Hejo Wam. Przyszłam się odwdzięczyć i podziękować za odwiedziny u mnie w galerii ;) czekam na nowe zdjątka pięknej Księżniczki Śliniaczki :loveu::cool3: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Patisa napisał(a):Hejo Wam. Przyszłam się odwdzięczyć i podziękować za odwiedziny u mnie w galerii ;) czekam na nowe zdjątka pięknej Księżniczki Śliniaczki :loveu::cool3: Witamy nowego czlonka naszej galeryjnej zalogi:loveu:Czuj sie jak u siebie (czyt. nasze obowiazki to Twoje obowiazki wiec sprzatnij tu czasem:evil_lol:) Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 evaxon napisał(a)::hand::hand::hand: No hejo:evil_lol: A tu dla Was w nagrode po lizaczku: Quote
sandrulka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://lh3.ggpht.com/Moniek193/SMQESZRhqlI/AAAAAAAAAKY/RoZniJIe1hM/s576/P1040975.JPG Śliczna Sara:) Pozdrawiamy gorąco:) Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Holaa:loveu: Ja biore tego czerwono-białego lizaka (pewnie truskawkowo-kokosowy mmm) Quote
Recommended Posts