Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Kaya juz lece po kawe czy moze wolisz herbatke??:loveu:
Juz wolam Sare :evil_lol: Saaraaaaaaaa Maja przyszla...!!:diabloti:

Hmmmm juz po 20 wiec moze herbatka:cool3: no ale niee bo ciastko to raczej do kawy pasuje :roll: hmmm to moze goraca czekolada:cool3:

Hauuu Hauuu Hau Hauu (siema Sarka ładnie pachniesz:diabloti::evil_lol:)

Posted

Izuuus napisał(a):
Witamy się tak jak obiecałam :evil_lol:
Sara jest śliiiiczna! :loveu:

No ja mysle ze to nie jest 1 razowa wizyta bo na naszej galeryjce mozna tanczyc,spiewac i nieraz sobie urzadzamy pogawedki przy ciescie i torcie:evil_lol:(patrz strona wczesniej):evil_lol:No i sie tu nasze psy ,,spotykaja" wirtualnie:multi:No tez czasmi sa foty:diabloti::oops:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No ja mysle ze to nie jest 1 razowa wizyta bo na naszej galeryjce mozna tanczyc,spiewac i nieraz sobie urzadzamy pogawedki przy ciescie i torcie:evil_lol:(patrz strona wczesniej):evil_lol:No i sie tu nasze psy ,,spotykaja" wirtualnie:multi:No tez czasmi sa foty:diabloti::oops:

Nie no jasne,że to nie jednorazowa wizyta :cool3:
Widziałam hot chocolate :evil_lol:

Posted

Witanko:loveu:
ale mnie brzuch po tej czekoladzie boli :eviltong: :evil_lol:
a Maja dziś mi powoiedziła, że Sara fajna jest i że już za nią tęskini :eviltong:
I jeszcze jak jej opowadałam, o Fiodorku i pokazywałam jej zdjęcia przystojniaka to normalnie powiedziała, że musimy kolejne party urządzić :evil_lol:.

Posted

Kaya93 napisał(a):
Witanko:loveu:
ale mnie brzuch po tej czekoladzie boli :eviltong: :evil_lol:
a Maja dziś mi powoiedziła, że Sara fajna jest i że już za nią tęskini :eviltong:
I jeszcze jak jej opowadałam, o Fiodorku i pokazywałam jej zdjęcia przystojniaka to normalnie powiedziała, że musimy kolejne party urządzić :evil_lol:.

A mnie na szczescie nie boli:loveu:
Sara tez sie o Maje pyta, a Fiodorka to jej nawet nie pokaze bo sie zakocha i co ja wtedy zrobie:roll::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ej bo Fiodor mi się załamie jak będzie musiał wybierać :roll:
Wasze dziewczynki pewnie takie poważne,a on jak szczenior :evil_lol:

No to będzie równowaga w związku :evil_lol: Maja spokojna - można tak powiedzieć i Fiodorek crejzolek, chyba, że Sarcie wybierze:placz: eee tam bedzie ''przyjacielski'' trójkącik:diabloti::evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No to będzie równowaga w związku :evil_lol: Maja spokojna - można tak powiedzieć i Fiodorek crejzolek, chyba, że Sarcie wybierze:placz: eee tam bedzie ''przyjacielski'' trójkącik:diabloti::evil_lol:

Niech Maja się dogada z Sarą i mogą mieć go obie :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Niech Maja się dogada z Sarą i mogą mieć go obie :cool3:

Ha tak:evil_lol: Maja w poniedziałki środy i piątki a Sara w pozostałe dni:diabloti:,
no może .... w niedziele damu mu odpocząć:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):

:diabloti::diabloti: Sara powazna:evil_lol:Tak tak jak najbardziej ale moze zostac jego siostra:evil_lol:

Posted

Hejo Wam.

Przyszłam się odwdzięczyć i podziękować za odwiedziny u mnie w galerii ;)

czekam na nowe zdjątka pięknej Księżniczki Śliniaczki :loveu::cool3:

Posted

Patisa napisał(a):
Hejo Wam.

Przyszłam się odwdzięczyć i podziękować za odwiedziny u mnie w galerii ;)

czekam na nowe zdjątka pięknej Księżniczki Śliniaczki :loveu::cool3:

Witamy nowego czlonka naszej galeryjnej zalogi:loveu:Czuj sie jak u siebie (czyt. nasze obowiazki to Twoje obowiazki wiec sprzatnij tu czasem:evil_lol:)