Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ppx napisał(a):
kiedy nowe fotki :) ?

LadyK napisał(a):
Właśnie, fotki by się przydały :diabloti:

Wiem, wiem, ale pogoda u nas okropna, a ja mam multum nauki w ostatnich dniach, także nawet nie mam kiedy popstrykać zdjęć :roll: W przyszłym tygodniu postaram się wszystko nadrobić :razz:

• 3 weeks later...
Posted

A czy Wy wiecie, że Monika ma jeden większy talent, niż robienie zdjęć? Mianowicie-pozowanie do nich. Taka modelinda, że hoho. ;) Chciałam wstawić jej jakieś zdjęcie, ale nie mam archiwum na gg, a z fotobloga usunęła, nic tylko zabić!

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
A czy Wy wiecie, że Monika ma jeden większy talent, niż robienie zdjęć? Mianowicie-pozowanie do nich. Taka modelinda, że hoho. ;) Chciałam wstawić jej jakieś zdjęcie, ale nie mam archiwum na gg, a z fotobloga usunęła, nic tylko zabić!

No chyba sobie żartujesz! Nic tu nie wstawiaj, ani mi się waż! :diabloti:

I nie kłam :D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Yana']śliczne :-) masz oko do ładnych motywów :-)[/QUOTE]

[quote name='Feigned']na tym drugim jest przepiękne światło, uwielbiam takie :loveu:[/QUOTE]
Dzięki wielkie :loveu:

Posted

[quote name='groszek83']Biało zimno i i nie ma gdzie z psami wychodzić i z czego tu sie cieszyć:eviltong:
Pozdrówka!![/QUOTE]
Bo zima ma swój urok i dlatego ją lubimy :diabloti:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/zima3.jpg
oo rajku jak pięknie :loveu: oszronione i ośnieżone drzewka są prześliczne :)
Teraz roztopy były, to nie było co fotografować, czekam na świeżutki śnieżek i mróz, no i odrobinę wolnego czasu :diabloti:
[quote name='LadyK']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/listek-2.jpg świetne :mdleje:
Dzięki, strasznie mi miło :)

A Sarze właśnie skończyła się cieczka, już miała chyba dosyć paradowania w majtkach po domu, ciągle je ściągała z nadzieją, że jeśli je porządnie wymemła, to nie będzie musiała ich już nosić. Niestety zła pańcia miała zawsze jakąś zapasową parę, którą wyjmowała nie wiadomo skąd :diabloti:

Niedługo postaram się wstawić wreszcie zimowe foty śniegojada! Pozdrawiamy cieplutko!