Moniek193 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ja i slodycze no chyba zartujesz:evil_lol: Ja to tylko kilka (nascie) dzienne:oops: hehe Zaraz jedziemy do weta i wszytsko sie wyjasni, a ja juz sie rozgladam za kolejnym szkoleniem -nie odpuszcze jej:diabloti: Quote
Moniek193 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Wróciłysmy od weta:roll:Jestemy jak narazie 100zl w tyl a i jeszcze przez tydzien na zastrzyki i tabletki (+ masci) wiec juz nawet nie przeliczam kosztow:shake: Jutro Sara bedzie pod ciagla opieka( bo tak sie godziny pracy i szkoly ulzoyly:multi:) we wtorek ja nie ide do szkoly a wsrode mama bierze urlop, no a pozniej sie juz zobaczy:roll:. Natomiast bardzo zdziwila mni postawa Sary:crazyeye: Dziewcze bylo takie odwazne jak nigdy- nie bala sie ludziów, psow ani wielkiej smieciary poprostu przezylam szok:evil_lol: Nie wiem dlaczego tak bardzo boi sie chodzic po tutejszych okolicach:shake: W kazdym razie jak tylko nadarzy sie okazja jedziemy na jakies spotkania, szkolenia cos sie wymysli;) Quote
Moniek193 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Nikt tu do nas nie zgalada:shake: A ja sie postaralam i nawet foteczki sa:mad: Poprostu ide sie utopic w kaluzy:placz: Tylko nie wiem w ktorej:diabloti: Quote
aneczka23 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 czesc Marudo :mad: Co nie zaglada, co nie zalada!! :roll: bylam foty widzialam; nie mam polskich znakow znowu:cool1: albo sa wymieszane wiec nie psalam bo cieżko znalezc wlasciwa literke, najlepsiejsze jest oczywiscie to http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SagQF-ee7KI/AAAAAAAACR0/Gw-Vabxe8QA/s640/P1070959.JPG tylko zapomnialam sie odnotowac w kajecie i slad zostawić po sobie, mam nadzieję, ze Sarunia szbko dojdzie do formy, a szkolenie wiadomo - ważna sprawa, ale w Polsce szkol jest mnostwo, dobrych pewnie kilka w Twoich okolicach tez sie by znalazlo, jak dzidzia wydobrzeje to sie gdzies wybierzecie, 3mam kciuki :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Nikt tu do nas nie zgalada:shake: A ja sie postaralam i nawet foteczki sa:mad: Poprostu ide sie utopic w kaluzy:placz: Tylko nie wiem w ktorej:diabloti: Jak to nikt:obrazic: ja tu codziennie zaglądam więsz :eviltong: a wpisuje sie co drugi :oops: wiec sie nie top pjoszę. Sarunia już coraz zdrowsza:evil_lol: dziś sie o tym przekonałam:diabloti: ona tylko symuluje, żeby cały czas ktoś z nią w domku był:diabloti: Matko jaki wariat z niej:loveu: ale taki kochany wariat:loveu: Już sie z Majka yyy mozna tak powiedziec że zaprzyjaźniły :evil_lol: Więc Moniu kiedy spotkanko?:eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kaya Proponuje w sobote:evil_lol: No a Wy sie nie tlumaczcie ze zagaladacie bo ja juz Was znam:diabloti: Sarci zdrowieje w tempie blyskawicznym ale ja juz jutro do szkoly nie ide bo sie nie uczylam:multi:Ale pech :diabloti: [quote name='aneczka23']czesc Marudo :mad: Co nie zaglada, co nie zalada!! :roll: bylam foty widzialam; nie mam polskich znakow znowu:cool1: albo sa wymieszane wiec nie psalam bo cieżko znalezc wlasciwa literke, najlepsiejsze jest oczywiscie to http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SagQF-ee7KI/AAAAAAAACR0/Gw-Vabxe8QA/s640/P1070959.JPG tylko zapomnialam sie odnotowac w kajecie i slad zostawić po sobie, mam nadzieję, ze Sarunia szbko dojdzie do formy, a szkolenie wiadomo - ważna sprawa, ale w Polsce szkol jest mnostwo, dobrych pewnie kilka w Twoich okolicach tez sie by znalazlo, jak dzidzia wydobrzeje to sie gdzies wybierzecie, 3mam kciuki :cool3: No widzisz jak pomarudzialam to odrazu wszyscy zagladneli:diabloti: Ale skoro mowicie ( a nie wiem czy wierzyc) ze zagladacie to jestem sklonna Wam wybaczyc:roll: Dzis Sara znow az za bardzo byla odwazna ( bosh jak mi mama opowiadala to mi sie az glupio za nia zrobilo -co za potwor z tej Sary:loveu:)Za szkoleniem juz sie rozgladam ale narazie bardziej chce sie spotkac z wlascicielami i innym bokserami zeby zobaczyc reakcje Sary na takim wlasnie mini szkoleniu:loveu: Quote
Yana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 słodki śpioszek :evil_lol: mam nadzieję, że ze zdrówkiem dziewczyny będzie już wszystko w porządku Quote
Moniek193 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Ze zdrowkiem faktycznie duzo duzo lepiej juz:loveu: Dzisiaj wlasnie pomagala mi w nauce gryząc kartki i kladąc sie na zeszycie:evil_lol: Cala Sara:loveu: Quote
Moniek193 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Przyszlam pomarudzic:evil_lol: Bylam dzisiaj z Sara na dlugim spacerku bo ladna pogoda ale mojego tchorza zdenerwowoala wielka smieciara i wracalaysmy do domu z predkoscie 100km/h:evil_lol: Wogole to cwiczymy z Sara nowe sztuczki (ale kogog to interesuje:diabloti:) Zdjecia sa choc jeszcze pare dorobie i wstawie na weekendzie a narazie tylko napislalam zeby sie cos na galeryjce dzialo:diabloti:Bo na Was to nic nie monza liczyc -nawet zebyscie mi zadanie z chemii zrobili NIC:mad: Hehe to ja spadam:razz: Quote
Kaya93 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Uuuu maruda maruda:evil_lol: ale moja maruda :buzi::calus: A ja o sztuczkach wiem a ja wiem :eviltong:, mówiłaś mi dziś w sql:diabloti: no a foty mogłabyś wkońcu jakieś dodać:evil_lol: czekamy :loveu::loveu: Quote
Yana Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jestem bardzo zainteresowana tymi sztuczkami i czekam na kolejne zdjęcia :p Quote
aneczka23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Moniek, gdzie się podziewasz?? No jestem jestem a Was ani widu. I sama przyszłam, żeby nie było :mad: Co się tak chwalicie bezczelnie sztuczkami? Towarzyszko pokazywać a nie jęzorem przewracać :lmaa: Czekam :obrazic: Quote
Moniek193 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Kaya93 napisał(a):Uuuu maruda maruda:evil_lol: ale moja maruda :buzi::calus: A ja o sztuczkach wiem a ja wiem :eviltong:, mówiłaś mi dziś w sql:diabloti: no a foty mogłabyś wkońcu jakieś dodać:evil_lol: czekamy :loveu::loveu: No tak szkolaaaa:diabloti: I dlatego zeby nie bylo ze tylko ja chodze do szkoly a Sara tylko sie wyleguje to jej robie w domu mini szkole:evil_lol: aneczka No juz jestem jestem:multi: Milo mi ze z walsnej woli:diabloti:przyszedlas do nas:multi: Musze sobie kogos do pomocy wziac bo sama fotek nie zrobie kiedy robie sztuczke -no chyba ze jakis samowyzwalacz:evil_lol: Ale beda fotki obiecuje;) Yana Witamy witamy:loveu:I jak obiecalam wczesniej pracuje nad fotkami:roll: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Moniek193']Musze sobie kogos do pomocy wziac bo sama fotek nie zrobie kiedy robie sztuczke -no chyba ze jakis samowyzwalacz:evil_lol: Ale beda fotki obiecuje;)[quote] ....No wiesz, :siara: ja zawsze służe pomocą :mdrmed: :evil_lol: :oops: Czekamy na fotyy i filmiki :eviltong: :loveu: :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 No to teraz filmik:loveu:W sumie nie ze sztuczkami( bo na tamtym nas poucianlo u nic nie widac wiec musze nagrac nowy) ale ten jest pt. ,,gryzienie zabawki i male szczekanko:evil_lol:" A potem jak sie wyrobie to jeszcze pare fot dorzuce;) Ostrzegam ze nie jest zbyt dobrej jakosci :evil_lol: YouTube - głos Quote
Kaya93 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kochana jak już nagrywałaś filmik to mogłaś światło zapalić :eviltong: :evil_lol: chyba ze ja mam monitor brudny bo Sarcie widze jako plame czarno-szczekającą:shake: :eviltong: http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa_urpGsgMI/AAAAAAAACeQ/Cz51RtlGLRo/s640/P1080062.JPG Ale ten pychol jast najpiękniejszy na świecie :loveu::loveu: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa_tmtRf0HI/AAAAAAAACdo/z8pHHlyQAAY/s640/P1080054.JPG O jej jaka zmęczona jestem:loveu::loveu::eviltong: http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa_u5w_Ul_I/AAAAAAAACec/TyZCOZvXMXA/s640/P1080064.JPG O i nawet jest mój najukochańszy brzucholek:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Kaya93 napisał(a):Kochana jak już nagrywałaś filmik to mogłaś światło zapalić :eviltong: :evil_lol: chyba ze ja mam monitor brudny bo Sarcie widze jako plame czarno-szczekającą:shake: :eviltong: http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa_urpGsgMI/AAAAAAAACeQ/Cz51RtlGLRo/s640/P1080062.JPG Ale ten pychol jast najpiękniejszy na świecie :loveu::loveu: http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa_tmtRf0HI/AAAAAAAACdo/z8pHHlyQAAY/s640/P1080054.JPG O jej jaka zmęczona jestem:loveu::loveu::eviltong: http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa_u5w_Ul_I/AAAAAAAACec/TyZCOZvXMXA/s640/P1080064.JPG O i nawet jest mój najukochańszy brzucholek:loveu::loveu: Ostrzegalam ze jakosc jest fatalna:evil_lol:A swiatlo wlasnie bylo zapalone :roll:I nie wiem czemu tak to przyciemnilo:shake: Za reszte komplementow dzieki:loveu: Quote
cockermaister Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witamy się :loveu::) http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa...0/P1080062.JPG jaka ona jest piękna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GALERIA KOKI Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 aneczka23 napisał(a)::mad: u mnie chyba też brudny ekran :oops: To sobie trzeba umyc:diabloti: Oczywiscie zartuje, nie wiem dlaczego ale na innym programie filmik jakby w lepszej jakosci byl a teraz patrze i faktycznie jest ....zle:roll: Ale postaram sie nagrac nowy LEPSZY i wstawic:loveu:ALbo ten jakos poprawic, zaraz zobacze co da sie zrobic;) Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Hejka :buzi: :calus: wpadłyśmy sobie tak do Was na babskie pogawdki:eviltong: Majka chciała sie z Sarcią pobawić a my sobie jakies ciacho zjemy:cool3: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 cockermaister napisał(a):Witamy się :loveu::) http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/Sa...0/P1080062.JPG jaka ona jest piękna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GALERIA KOKI Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum A dziendoberek, a w sumie to dobrynocek:evil_lol: Dziekujemy pieknie:loveu:Mamy nadzieje ze bedziecie do nas czesto zagladali nasza galeryjka czynna w godzinach ...hmmm w sumie to zawsze czynna:diabloti: Quote
Recommended Posts