Moniek193 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='deer_1987']a nie odebralas pw ode mnie? napisalam ci co trzeba zrobic... zmienic na 10 postow na stronie i nie bedzie tego Dostałam jakieś PW od Ciebie, ale tam był tylko link do wątku i nic więcej, dziwne.. Ale dzięki za radę, zaraz to zmienię ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Widzę że pogodę mamy podobną. Dzisiaj cały dzień na zmianę słońce i ulewy. ależ ona ma śliczną mordę :loveu::loveu: tylko całować w ten nochal http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Saru2.jpg[/FONT] U nas dokładnie tak samo, a do tego mieliśmy taką burzę, że przez zamknięte okna woda zaczęła przeciekać :D Przyjedź i wycałuj :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Oj, nie było mnie, a więc mam nadzieję, że wybaczycie i dopiero teraz mogę życzyć Wszystkiego Najleszego! ;) A zdjęcia coraz ładniejsze :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 drzalka napisał(a):Hej Moniek Najlepszego dla Sary ! Toż to Lenka też nie dawno 4 latka skończyła. Równolatki :] Widzę że nowy sprzęt i bardzo ładne fotki pstrykasz :] U mnie lenistwo wygrywa, i od biedy wyjdę z aparatem w plener :] Hej :) Nie wiedziałam, że Lenka jest w wieku Sary, ale to super :loveu: Pstrykam, pstrykam, bo mnie tu męczą hehe :diabloti: A Wy macie galerię? Izuuus napisał(a):Oj, nie było mnie, a więc mam nadzieję, że wybaczycie i dopiero teraz mogę życzyć Wszystkiego Najleszego! ;) A zdjęcia coraz ładniejsze :loveu: O proszę! Kto wrócił :loveu: Hmmm.. Niech pomyślę, wybaczyć, czy nie wybaczyć :diabloti: Wybaczyć :evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 O proszę! Kto wrócił Hmmm.. Niech pomyślę, wybaczyć, czy nie wybaczyć Wybaczyć Ja, we własnej osobie! :cool3: Dziękuję Pani bardzo :D Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 no tak ale jakbyus weszla w ten link to bys przeczytala ze dalam ci tam odpowiedz co nalezy zrobic :P Quote
Moniek193 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Izuuus napisał(a):Ja, we własnej osobie! :cool3: Dziękuję Pani bardzo :D :loveu: deer_1987 napisał(a):no tak ale jakbyus weszla w ten link to bys przeczytala ze dalam ci tam odpowiedz co nalezy zrobic :P Weszłam i to była galeria Simby, a ja się nie kapnęłam, że tam może być post do mnie i po prostu uznałam to za pomyłkę, nie czytając wątku, sorki ;) Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 nie ma sprawy :) wlasnie ja dlatego dalam pw - choc moglam cos tez dopisac zebys weszla bo tam odp - zeby ci nie uciekla odp jak soie mozesz poradzic. widze ze na administracji ktos zalozyl nowy watek wlasnie z tym problemem Quote
Izuuus Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nie wiem czy przeoczyłam, czy nie napisałaś, a więc zapytam: jaki był ten drugi obiektyw? Czy masz go dalej? :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 deer_1987 napisał(a):nie ma sprawy :) wlasnie ja dlatego dalam pw - choc moglam cos tez dopisac zebys weszla bo tam odp - zeby ci nie uciekla odp jak soie mozesz poradzic. widze ze na administracji ktos zalozyl nowy watek wlasnie z tym problemem Dobrze, że jest już ten wątek, bo te reklamy są naprawdę wkurzające! Izuuus napisał(a):Nie wiem czy przeoczyłam, czy nie napisałaś, a więc zapytam: jaki był ten drugi obiektyw? Czy masz go dalej? :cool3: 28-105mm z funkcją macro. Mam go dalej ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Moniek193 napisał(a):No, zadowolona z życia dziewczyna :D Zależy jakim psem, bo Sara nie lubi deszczu :D Raszpla niestety też, Atos uwielbiał. Quote
drzalka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 hej Mamy ale zamkniętą, z przyczyny lenistwa autorki galerii :D Quote
Moniek193 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Raszpla niestety też, Atos uwielbiał. No widzisz, a Sara nie tylko nie lubi, ale chyba postanowiła zaprotestować i się przeziębiła. Niby nos ma zimny, ale cała jest jakaś cieplejsza i do tego katar, mniej je, dużo leży, ehh.. Jutro przed moim wyjazdem przydałoby się zaglądnąć do weta, a jak nie, to moi rodzice będą musieli to zrobić we wtorek. drzalka napisał(a):hej Mamy ale zamkniętą, z przyczyny lenistwa autorki galerii :D To trzeba to zmienić, wakacje są :loveu: Quote
Izuuus Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A gdzie to się wybierasz? Niech Sarcia nie choruje, bo się tam do niej przejade :cool3:. Quote
Moniek193 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Izuuus napisał(a):A gdzie to się wybierasz? Niech Sarcia nie choruje, bo się tam do niej przejade :cool3:. Znów do babci, nie będzie mnie do soboty :) gosiulaa napisał(a):Zdrówka Sarciu! Sara już dziś czuje się lepiej, dostała leki, tak jak doradziła wet'ka i widać poprawę :) Quote
MM. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Saru1.jpg Boska :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Yana']ooo jaka słodka mordka :-) [quote name='Caachou_']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Saru1.jpg Boska :loveu: Dziękujemy bardzo :loveu: Paulina, dzięki za zdjęcie na dobranoc :D ~A ja wróciłam właśnie ze wsi :diabloti: Mam zdjęcia, ale nie Sarci, bo dopiero dziś ją widzę w dziennym świetle :D Jak się zmuszę w chwili wolnego czasu i zajmę tymi zdjęciami ze wsi, to tu kilka wstawię, ale teraz idę się jeszcze Ludwisią nacieszyć, bo się za nią strasznie stęskniłam, a zaraz znów wychodzę z domu :razz: Połowa wakacji za nami, idę skoczyć z krawężnika! :shake: Quote
mimi_91 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Moniek193 napisał(a): Połowa wakacji za nami, idę skoczyć z krawężnika! :shake: hi hi ja tam jeszcze 2 miesiące wakacji mam:diabloti::eviltong: Quote
groszek83 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ja już nie w ogóle nie mam wakacji ale może wyskrobie tydzień urlopu:placz: Pozdrówka!! Quote
Moniek193 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='mimi_91']hi hi ja tam jeszcze 2 miesiące wakacji mam:diabloti::eviltong: Ty się nie chwal, zobaczymy czy będziesz taka zadowolona w październiku :diabloti: A tak w ogóle, to na jakie studia się wybierasz? [quote name='groszek83']Ja już nie w ogóle nie mam wakacji ale może wyskrobie tydzień urlopu:placz: Pozdrówka!! Biedactwo, we wrześniu będę łączyć się z Tobą w bólu :D ~ Na początek ogarnęłam zdjęcia Cezarka: Quote
Izuuus Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jaka słodka sznurówka :loveu: Ile on ma? :cool3: Quote
Recommended Posts