Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']a nie odebralas pw ode mnie? napisalam ci co trzeba zrobic...

zmienic na 10 postow na stronie i nie bedzie tego
Dostałam jakieś PW od Ciebie, ale tam był tylko link do wątku i nic więcej, dziwne..
Ale dzięki za radę, zaraz to zmienię ;)
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Widzę że pogodę mamy podobną. Dzisiaj cały dzień na zmianę słońce i ulewy.

ależ ona ma śliczną mordę :loveu::loveu: tylko całować w ten nochal
http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Saru2.jpg
[/FONT]
U nas dokładnie tak samo, a do tego mieliśmy taką burzę, że przez zamknięte okna woda zaczęła przeciekać :D

Przyjedź i wycałuj :diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

drzalka napisał(a):
Hej Moniek
Najlepszego dla Sary !
Toż to Lenka też nie dawno 4 latka skończyła. Równolatki :]
Widzę że nowy sprzęt i bardzo ładne fotki pstrykasz :] U mnie lenistwo wygrywa, i od biedy wyjdę z aparatem w plener :]

Hej :) Nie wiedziałam, że Lenka jest w wieku Sary, ale to super :loveu:
Pstrykam, pstrykam, bo mnie tu męczą hehe :diabloti: A Wy macie galerię?

Izuuus napisał(a):
Oj, nie było mnie, a więc mam nadzieję, że wybaczycie i dopiero teraz mogę życzyć Wszystkiego Najleszego! ;)

A zdjęcia coraz ładniejsze :loveu:

O proszę! Kto wrócił :loveu:

Hmmm.. Niech pomyślę, wybaczyć, czy nie wybaczyć :diabloti: Wybaczyć :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja, we własnej osobie! :cool3:

Dziękuję Pani bardzo :D

:loveu:
deer_1987 napisał(a):
no tak ale jakbyus weszla w ten link to bys przeczytala ze dalam ci tam odpowiedz co nalezy zrobic :P

Weszłam i to była galeria Simby, a ja się nie kapnęłam, że tam może być post do mnie i po prostu uznałam to za pomyłkę, nie czytając wątku, sorki ;)

Posted

nie ma sprawy :) wlasnie ja dlatego dalam pw - choc moglam cos tez dopisac zebys weszla bo tam odp - zeby ci nie uciekla odp jak soie mozesz poradzic. widze ze na administracji ktos zalozyl nowy watek wlasnie z tym problemem

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie ma sprawy :) wlasnie ja dlatego dalam pw - choc moglam cos tez dopisac zebys weszla bo tam odp - zeby ci nie uciekla odp jak soie mozesz poradzic. widze ze na administracji ktos zalozyl nowy watek wlasnie z tym problemem

Dobrze, że jest już ten wątek, bo te reklamy są naprawdę wkurzające!
Izuuus napisał(a):
Nie wiem czy przeoczyłam, czy nie napisałaś, a więc zapytam: jaki był ten drugi obiektyw? Czy masz go dalej? :cool3:

28-105mm z funkcją macro. Mam go dalej ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Raszpla niestety też, Atos uwielbiał.

No widzisz, a Sara nie tylko nie lubi, ale chyba postanowiła zaprotestować i się przeziębiła. Niby nos ma zimny, ale cała jest jakaś cieplejsza i do tego katar, mniej je, dużo leży, ehh.. Jutro przed moim wyjazdem przydałoby się zaglądnąć do weta, a jak nie, to moi rodzice będą musieli to zrobić we wtorek.
drzalka napisał(a):
hej
Mamy ale zamkniętą, z przyczyny lenistwa autorki galerii :D

To trzeba to zmienić, wakacje są :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
A gdzie to się wybierasz? Niech Sarcia nie choruje, bo się tam do niej przejade :cool3:.

Znów do babci, nie będzie mnie do soboty :)
gosiulaa napisał(a):
Zdrówka Sarciu!

Sara już dziś czuje się lepiej, dostała leki, tak jak doradziła wet'ka i widać poprawę :)

Posted

[quote name='Yana']ooo jaka słodka mordka :-)

[quote name='Caachou_']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Saru1.jpg

Boska :loveu:
Dziękujemy bardzo :loveu:

Paulina, dzięki za zdjęcie na dobranoc :D

~A ja wróciłam właśnie ze wsi :diabloti: Mam zdjęcia, ale nie Sarci, bo dopiero dziś ją widzę w dziennym świetle :D Jak się zmuszę w chwili wolnego czasu i zajmę tymi zdjęciami ze wsi, to tu kilka wstawię, ale teraz idę się jeszcze Ludwisią nacieszyć, bo się za nią strasznie stęskniłam, a zaraz znów wychodzę z domu :razz:

Połowa wakacji za nami, idę skoczyć z krawężnika! :shake:

Posted

[quote name='mimi_91']hi hi ja tam jeszcze 2 miesiące wakacji mam:diabloti::eviltong:
Ty się nie chwal, zobaczymy czy będziesz taka zadowolona w październiku :diabloti: A tak w ogóle, to na jakie studia się wybierasz?
[quote name='groszek83']Ja już nie w ogóle nie mam wakacji ale może wyskrobie tydzień urlopu:placz:
Pozdrówka!!
Biedactwo, we wrześniu będę łączyć się z Tobą w bólu :D

~ Na początek ogarnęłam zdjęcia Cezarka: