Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie dziś wieczorkiem wróciłam :loveu:

Jutro siedzę w domku i rozpracowuję aparat, o szczegółach napiszę jutro i miejmy nadzieję pojawią się jakieś zdjęcia. W niedzielę znów wyjeżdżam, ale tylko na 1 dzień, potem chwilkę jestem i znów wybywam na wieś, bo obiecałam sesję w wiejskich polach pewnym Paniom :diabloti: Więc pojawią się też zdjęcia Cezara i przyrody jeśli Wam to nie przeszkadza :)

A tak jeszcze dodam, że w związku z aparatem zaszła bardzo MIŁA pomyłka :loveu: Ale o tym kiedy indziej :siara:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsze efekty pracy z Nikkor'em 50mm f/1.8 i Nikonem d50:

*

*

*

Ciężko mi się na razie przestawić, tym bardziej, że mam teraz menu po angielsku :diabloti: Poza tym nie zawsze trafiam z ostrością tam gdzie planowałam, no ale to dopiero pierwszy dzień, więc nie śmiać się! :D

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Saaarka! :loveu::loveu: tralalala.

Tak, tralala :loveu:
deer_1987 napisał(a):
Oooo calkiem fajne poczatki!

Dzięki :)
psiulka napisał(a):
Łaaa super ! :loveu:

Stałka to zupełnie inna bajka :D

Oj, zdecydowanie tak :loveu:

*

*

*

I małe macro, z mojego drugiego obiektywu, który przyszedł przez pomyłkę :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Sara1-4.jpg
świetne początki :loveu:
Dzięki :multi:
[quote name='Yana']zdjcia Sarki... w końcu :multi::multi::multi::multi:

Jak będziecie grzeczni, to będzie więcej, tylko najpierw je zrobię :evil_lol: Bo na chwilę obecną mam tylko fotki z wczorajszego wypadu w odwiedziny do brata na obozie harcerskim w Jaworkach :lol: Okolice mają śliczne, weszłam do rzeki, w której woda miała z 15* :evil_lol: Nie czułam nóg, ale brat stwierdził, że pokaże mi wodospad i szłam tą lodowatą wodą z 10min, nie czułam nóg, ale było warto! A tak jako ciekawostkę, to powiem Wam, że oni (harcerze) kąpią się właśnie w tej rzece, brr..

Posted

[quote name='gosiulaa']Chcemy zdjęcia wodospadu!!

[quote name='Yana']dokładnie, chcemy zobaczyć ten wodospad :-)

[quote name='deer_1987']tak chccemy!
Ale ja akurat zdjęć wodospadu nie mam. Rzeka chwilami miała bardzo rwący nurt, do tego dochodziła wspinaczka i skakanie po kamieniach, nie brałam na tę wyprawę aparatu, bo nie chciałam, żeby razem ze mną wpadł do wody, albo rozbił się o kamienie :D Mam inne zdjęcia, potem Wam pokażę :)

EDIT:

*

Zdjęcia nie były robione stałką, tylko drugim obiektywem :grins:

Posted

[quote name='psiulka']
Pokaż więcej!
No już nie za dużo nadaje się do pokazania :D
[quote name='Cavy']A mi się najbardziej ta żabka spodobała. :loveu: :evil_lol:

Zdjęcia na prawdę świetne! :cool3:
Dzięki :)
[quote name='deer_1987']A mi kwiatki!

W takim razie jeszcze jeden kwiatek:

*

Na obozie był też taki 'harcerz' :diabloti: Na zdjęciu męczony przez moją babcię:

Posted

NIEEEEEEEEEEEEEEEEE, łapy precz! Wombo jest teraz wyskubany prawie do podszerstka, wygląda jak sierota, ALE! Super będzie jak odrośnie :loveu: wtedy będziesz mogła :evil_lol: