Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Chyba jak ktoś Cię odwiedzi i sam najpierw je tu wstawi... :diabloti:[/QUOTE]
No cóż, byłoby fajnie, bo ja obecnie nie mam czym focić :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']O proszę, coś przeczuwam, że jednak za niedługo będziesz miała czym focić.
Jak zakończenie roku? Jaka Ci wyszła średnia, kujonie? :diabloti:[/QUOTE]
No teraz tylko czekać, aż się coś w dobrej cenie trafi :D

A zakończenie, to oficjalne, spoczko :diabloti: Właśnie zaraz wybywam świętować i jak dobrze pójdzie, to wrócę nad ranem :D

A średnia, pochwalę się, wyciągnęłam na pasek :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']No teraz tylko czekać, aż się coś w dobrej cenie trafi :D

A zakończenie, to oficjalne, spoczko :diabloti: Właśnie zaraz wybywam świętować i jak dobrze pójdzie, to wrócę nad ranem :D

A średnia, pochwalę się, wyciągnęłam na pasek :diabloti:[/QUOTE]

:o U nas się nie dało wyciągać :c Ale i tak jestem z siebie w miarę zadowolona, choć mogło być lepiej.
A gdzie świętujesz?

Posted

[quote name='psiulka']:o U nas się nie dało wyciągać :c Ale i tak jestem z siebie w miarę zadowolona, choć mogło być lepiej.
A gdzie świętujesz?[/QUOTE]
A jaka średnia ?

A u Końskiej, podobno chata jej taty wolna, to świętujemy wakacje i jej 2 ze spr. z matmy (zaległe) :diabloti:
[quote name='Shel']Mam wrażenie, że ja kupię wcześniej od Ciebie :lol:.[/QUOTE]
A Ty też sprzedałaś oO ?

Posted

[quote name='Shel']Po to, po co jest jeden, to pytanie trochę głupie. ;)

d70/d80[/QUOTE]
Czemu głupie? Pytam po co Ci dwa, skoro zazwyczaj jeden wystarcza. Możesz równie dobrze robić zdjęcia jednym lub wymienić go na inny model, stąd pytanie dlaczego akurat dwa ;)

Posted

[quote name='Moniek193']Czemu głupie? Pytam po co Ci dwa, skoro zazwyczaj jeden wystarcza. Możesz równie dobrze robić zdjęcia jednym lub wymienić go na inny model, stąd pytanie dlaczego akurat dwa ;)[/QUOTE]
Ale nie chcę wymieniać :P.

Posted

[quote name='Shel']Ale nie chcę wymieniać :P.[/QUOTE]
To trzeba mi było od razu napisać, że nie chcesz się pozbywać d60, a chciałabyś kupić konkretny model d70 lub d80 i ja już wiem po co Ci dwa :D

Posted

[quote name='Moniek193']To trzeba mi było od razu napisać, że nie chcesz się pozbywać d60, a chciałabyś kupić konkretny model d70 lub d80 i ja już wiem po co Ci dwa :D[/QUOTE]
haha :]
Z jakim przebiegiem sprzedałaś? I za ile? Jeśli można wiedzieć.:cool3:
Z obiektywem?

Posted

A ja nie wiem, po co 2 jeśli się nie jest fotografem i nie robi się jakichś ważnych sesji typu śluby czy coś, gdzie coś może zawalić w sprzęcie. :hmmmm:

[quote name='Moniek193']A jaka średnia ?

A u Końskiej, podobno chata jej taty wolna, to świętujemy wakacje i jej 2 ze spr. z matmy (zaległe) :diabloti:[/QUOTE]

Niższa niż Twoja :diabloti:
O, no to czuję, że będzie impreza :D Poproś Końską, żeby karaoke zrobiła, hahah.

Posted

I co z tego, że robię zdjęcia amatorsko? Co dziwnego jest w posiadaniu dwóch aparatów?
Po co komuś dwa psy skoro nie jest hodowcą, co? :p

Posted

[quote name='Shel']haha :]
Z jakim przebiegiem sprzedałaś? I za ile? Jeśli można wiedzieć.:cool3:
Z obiektywem?[/QUOTE]
Przebieg 25tys., sprzedałam razem z kitem za 1000zł ;)
[quote name='psiulka']

O, no to czuję, że będzie impreza :D Poproś Końską, żeby karaoke zrobiła, hahah.[/QUOTE]
Oczywiście, że karaoke było. To był obowiązkowy punkt imprezy, dla którego tam byłam :D Niektóre nasze wyczyny "śpiewowe" są nagrane, więc zaczynam się bać :diabloti:
A ja właśnie wróciłam do domu, spałam z 4h jeśli się nie mylę, w jednym łóżku w 3 osoby, wszystko mnie boli i odbija mi się czosnkowym sosem z pizzy :siara:

PS Ale jaka ta średnia, jak coś to napisz na gg, wstydziuszku :diabloti: