Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izuuus']Ta, ciekawe skąd ja to znam :cool3:.

Nie ryzykuj, masz psa na utrzymaniu, dziecko. :D
właśnie właśnie lepi nie ryzykuj bo osierocisz biedne dziecię:evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']Ta, ciekawe skąd ja to znam :cool3:.
No, ciekawe :D Ja już tu widzę w tej roli jednego, takiego psa.. :siara:

[quote name='Izuuus']Nie ryzykuj, masz psa na utrzymaniu, dziecko. :D
Racja! :diabloti:
[quote name='Anula & Bono']właśnie właśnie lepi nie ryzykuj bo osierocisz biedne dziecię:evil_lol:
Ale, to tylko ze względu na Sarę Ci odpuszczam, nie myśl sobie :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Przecież dopiero były, nie mam nowych :D[/QUOTE]

taką masz dziewczynę w domu ładną, a tak rzadko się nią chwalisz;) nieładnie :lol:

Posted

[quote name='mimi_91']taką masz dziewczynę w domu ładną, a tak rzadko się nią chwalisz;) nieładnie :lol:[/QUOTE]
Bo mi zdjęcia nie wychodzą :siara: Poza tym ciągle liczę, że sprzedam aparat więc nie chcę nabijać za dużo przebiegu. Muszę go znów wystawić na allegro :)

Posted

[quote name='Shel']Czemu sprzedajesz?[/QUOTE]
Bo jak wiadomo d60 nie ma silniczka i nie stać mnie na obiektywy do niego. Może niektórym, szczególnie dorosłym, to nie przeszkadza, ale mnie bardzo ogranicza.

Posted

Moniek193 napisał(a):
Bo jak wiadomo d60 nie ma silniczka i nie stać mnie na obiektywy do niego. Może niektórym, szczególnie dorosłym, to nie przeszkadza, ale mnie bardzo ogranicza.

To jaki kupujesz?
Ja tam nie mam kasy, ale ostro się trzymam:diabloti:

Posted

Shel napisał(a):
Ja bym brała d70/d80. Jak teraz przeglądam allegro to żałuję wyboru, ale już powoli radzę sobie z MF.

Nie przepadam za modelem d70. A jak już wyżej pisałam, raczej na d80 sobie nie pozwolę, choć zdaję sobie sprawę, że jest dużo lepszy ;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie przepadam za modelem d70. A jak już wyżej pisałam, raczej na d80 sobie nie pozwolę, choć zdaję sobie sprawę, że jest dużo lepszy ;)

d80 bywają tańsze od d50 na allegro, z przebiegiem do 7tys nawet ;) mówię Ci, przeglądaj.

Posted

Shel napisał(a):
d80 bywają tańsze od d50 na allegro, z przebiegiem do 7tys nawet ;) mówię Ci, przeglądaj.

D50 można kupić już za 600zł, d80 widziałam w cenie ok 1000zł. Może źle szukam.

Posted

Moniek193 napisał(a):
D50 można kupić już za 600zł, d80 widziałam w cenie ok 1000zł. Może źle szukam.

Nie no ja siedzę na allegro i d50 Z MAŁYM PRZEBIEGIEM (!!!) widzę za 1000-1500 (ofc z obiektywem kitowym), d80 też w tych cenach i jak mówię przebieg do 7tys, a to dla d80 naprawdę mało.

Ale bierz co chcesz ja mówię tylko co sądzę:cool3:

Posted

Ale ja chcę samo body, a przebieg nie musi być taki strasznie mały, 20tys. też znośnie, z takim kupiłam mojego d60 ;)

http://allegro.pl/item1053491321_body_nikon_d50_aparat.html

http://allegro.pl/item1050048367_body_lustrzanka_nikon_d50_uzywany.html

A d80, to już jednak koło 1000zł i wyżej, a ja chcę do tego Nikkora 50mm f1.4 (ok 800zł), więc po sprzedaży d60 i tak rodzice muszą mi dołożyć, tym bardziej skłaniam się ku d50, bo to pozwala zaoszczędzić nawet 400-500zł :)

Posted

Shel napisał(a):
Ja i tak brałabym d80/d70 :evil_lol:
W sumie ja i tak za rok będę wymieniać body, migawka nie pociągnie długo :diabloti:

Jakby mnie było stać, też bym brała d80 (jak już mówiłam d70 nie lubię :D), no ale zostanę przy d50 i wymarzonej, jaśniutkiej stałce :)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jakby mnie było stać, też bym brała d80 (jak już mówiłam d70 nie lubię :D), no ale zostanę przy d50 i wymarzonej, jaśniutkiej stałce :)

A czemu nie lubisz?;)
50 z jakim światłem?

Posted

Shel napisał(a):
A czemu nie lubisz?;)
50 z jakim światłem?

Wydaje mi się, że zdjęcia z d70 są inne, jakby trochę zmieniał kolory i to nie jest tylko moja opinia. Może niektórzy tego nie widzą i nie mają problemów, ale mnie to drażni :D

1.4 ;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Wydaje mi się, że zdjęcia z d70 są inne, jakby trochę zmieniał kolory i to nie jest tylko moja opinia. Może niektórzy tego nie widzą i nie mają problemów, ale mnie to drażni :D

1.4 ;)

No to 1.4 nie kupisz tak tanio jak 1.8 ;) z 1000 dasz

Posted

Shel napisał(a):
No to 1.4 nie kupisz tak tanio jak 1.8 ;) z 1000 dasz

1.8 chodzą nawet po 400zł, a jak pisałam 1.4 można dostać za 800-900zł (forum Nikona) bardzo często są tam korzystniejsze oferty niż na allegro :)